Sitinice i detalji

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

pausenclown

Post by pausenclown »

potrefiti :D prava rijec :D cesto citana na forumu :D

covjek dobije utisak na momenat :oops: :D nikad niko nece nista potrefiti :D ali sva sreca pa mislim svojom glavom :oops:
musko-zesnki ratovi :oops: osim na sopstvenim iskustvima :oops: baziraju takodje i na misljenjima drugih :oops: koji nisu bili spremni na nista :oops: osim na sebe :oops: :oops: :oops: kao los koktel :oops: pomijesan sa egoizmom i manipulacijom :oops: drugih ljudi i njihovih jadanja :oops:

ali kad se vec u nesto upustas, radi pravedno :oops: (nemas mozak samo za skolu i fax :oops: , vec si stvoren i sa emocionalnom inteligencijom valjda :? :? :? :oops: ) ili se mani svega :oops: jer ima dovoljno stvari koje se mogu kupiti :oops: :oops: :oops:

u stvari, sve je tako jednostavno, ali, ali, ali :oops: nazalost :oops: ima nekih stvari koje nam ne daju mira :oops: i svi pucamo samo :oops: tamo gdje smo najtanji :oops:
d2

Post by d2 »

smajliji :oops: cine :oops: citanje :oops: tvog :oops: posta :oops: nemogucim
d2

Post by d2 »

komi wrote:
d2 wrote::)
:D:D:D šta bi?
ma ogromna mi slika pa bi bilo pravo neuljudno da je postam ovdje i kvarim vasa fina slovca :D
pausenclown

Post by pausenclown »

d2 wrote:smajliji :oops: cine :oops: citanje :oops: tvog :oops: posta :oops: nemogucim
i to :oops: me zaboli :oops: :oops: :oops:
bice da nije pisan za tebe :oops: :shock:
d2

Post by d2 »

kad mi je tesko da odgovorim na neki post to je dobar znak da pokusavam da odgovorim na glupost

cmok, cao
pausenclown

Post by pausenclown »

meni kad je tesko odgovoriti na nesto :D ne pisem i ne komentarisem nista :shock:

cao :oops: i odbodi :shock: :oops:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

d2 wrote:
komi wrote:
d2 wrote::)
:D:D:D šta bi?
ma ogromna mi slika pa bi bilo pravo neuljudno da je postam ovdje i kvarim vasa fina slovca :D
:D fina sprava bi :D
koji model?
kolko kosta :D

ovo moje čudo od moba može primiti samo 10 podsjetnika :?
Truba

Post by Truba »

anais_nin wrote:
komi wrote::D:D:D dakle bitniji su mali znakovi pažnje od velikih :D:D:D znakova pažnje :D:D:D
pa eto recimo da sam primorana birati radije bih veci broj (ali konstantan) priliv naocigled "malih" nego par grandioznih gesti a ostalo corak :D

samo iz mog dosadasnjeg iskustva, onaj ko te voli toliko da radi ove male stvari, obicno zna kako da (povremeno) napravi i ove vece :D
:D:D:D mislim da si veliki gnjavež u vezi :D:D:D
zena21

Post by zena21 »

zivot cine male stvari :oops: :D
Truba

Post by Truba »

naravno 10 - 11 centimetara :D
zena21

Post by zena21 »

komi wrote:naravno 10 - 11 centimetara :D
pa ne bas tako male :oops: :lol: :lol: :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

komi wrote:
anais_nin wrote:
komi wrote::D:D:D dakle bitniji su mali znakovi pažnje od velikih :D:D:D znakova pažnje :D:D:D
pa eto recimo da sam primorana birati radije bih veci broj (ali konstantan) priliv naocigled "malih" nego par grandioznih gesti a ostalo corak :D

samo iz mog dosadasnjeg iskustva, onaj ko te voli toliko da radi ove male stvari, obicno zna kako da (povremeno) napravi i ove vece :D
:D:D:D mislim da si veliki gnjavež u vezi :D:D:D
:lol: :lol: :lol: ja ne gnjavim :D ja krv pijem :lol: :D
Kjajević Majko

#63 Re:

Post by Kjajević Majko »

zena21 wrote:zivot cine male stvari :oops: :D
...nemogućim :oops: :D
zena21

#64 Re: Re:

Post by zena21 »

Kjajević Majko wrote:
zena21 wrote:zivot cine male stvari :oops: :D
...nemogućim :oops: :D

potpisujem :oops: :lol: :lol:
EllaD

#65 Re: Sitinice i detalji

Post by EllaD »

Lesli Eldridž wrote:
IvyGia wrote:Primjetila sam da se vecina mojih prijateljica zale na to kako njihovi decki ne obracaju paznju na sitnice i detalje...napr krenu s curom i smatraju gotova stvar, vise ne moraju truditi, nema onih malih iznenadjenja, nekih novih stvari recimo napisete joj neku porukicu i ostavite u sanducic (beze primjer) .... meni je to pravo glupo s obzirom da znam kako sitnice mnogo znace.. Sta vi mislite o tome?
Kad se ljudi vole ne treba se ljubav dokazivat. To se vidi iz aviona.
ovo zvuci kao odgovor iz BHT BEBA
idia

#66 Re: Sitinice i detalji

Post by idia »

.
Last edited by idia on 05/03/2011 10:16, edited 1 time in total.
Baby Jane

#67 Re: Sitinice i detalji

Post by Baby Jane »

EllaD wrote:
Lesli Eldridž wrote:
IvyGia wrote:Primjetila sam da se vecina mojih prijateljica zale na to kako njihovi decki ne obracaju paznju na sitnice i detalje...napr krenu s curom i smatraju gotova stvar, vise ne moraju truditi, nema onih malih iznenadjenja, nekih novih stvari recimo napisete joj neku porukicu i ostavite u sanducic (beze primjer) .... meni je to pravo glupo s obzirom da znam kako sitnice mnogo znace.. Sta vi mislite o tome?
Kad se ljudi vole ne treba se ljubav dokazivat. To se vidi iz aviona.
ovo zvuci kao odgovor iz BHT BEBA
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
River_isle

#68 Re: Sitinice i detalji

Post by River_isle »

meni je svijet izgradjen na sitnicama; od cuvanja prve poruke koja je primljena prije 2 godine do omota poklona... na sitnicama vidim koliko je nekome stalo; romantika nije samo skupa vecera uz svijece; isti efekt postize i jedan "griz" hamburgera-moze biti cak i drazi zbog spontanosti.
Ja sam malkice lijena, ali kad vidim da se neko trudi postidim se da izmisljam stvari...sad, koliko sam u tome uspjesna nije moje da sudim :)
mojgrad

#69 Re: Sitinice i detalji

Post by mojgrad »

A sto ti curo draga ne kazes to njemu fino u oci vec 'jadikujes' na forumu. Svi su ljudi drugaciji i imaju drugacija ocekivanja u jednoj vezi.
Ako tebi smeta sto se ti 'slomi' da budes romanticna a on ne, postavi ga pred sebe pa mu reci jasno sta zelis i ocekujes od jedne veze, u ovom slucaju s njim.
Prije ces tako rijesiti problem, vec sto ces dobiti 100 savjeta koje opet ne znas mozes li primjeniti dok ne saznas prvo njegovo misljenje zasto on stvarno ne posveti malo vise paznje tebi (na nacin na koji tebi treba)
Post Reply