covjek dobije utisak na momenat
musko-zesnki ratovi
ali kad se vec u nesto upustas, radi pravedno
u stvari, sve je tako jednostavno, ali, ali, ali
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
i tod2 wrote:smajlijicine
citanje
tvog
d2 wrote:ma ogromna mi slika pa bi bilo pravo neuljudno da je postam ovdje i kvarim vasa fina slovcakomi wrote:d2 wrote::D:D šta bi?
anais_nin wrote:pa eto recimo da sam primorana birati radije bih veci broj (ali konstantan) priliv naocigled "malih" nego par grandioznih gesti a ostalo corakkomi wrote::D:D dakle bitniji su mali znakovi pažnje od velikih
:D:D znakova pažnje
:D:D
![]()
samo iz mog dosadasnjeg iskustva, onaj ko te voli toliko da radi ove male stvari, obicno zna kako da (povremeno) napravi i ove vece
komi wrote:anais_nin wrote:pa eto recimo da sam primorana birati radije bih veci broj (ali konstantan) priliv naocigled "malih" nego par grandioznih gesti a ostalo corakkomi wrote::D:D dakle bitniji su mali znakovi pažnje od velikih
:D:D znakova pažnje
![]()
samo iz mog dosadasnjeg iskustva, onaj ko te voli toliko da radi ove male stvari, obicno zna kako da (povremeno) napravi i ove vece:D:D mislim da si veliki gnjavež u vezi
...nemogućimzena21 wrote:zivot cine male stvari![]()
Kjajević Majko wrote:...nemogućimzena21 wrote:zivot cine male stvari![]()
![]()
ovo zvuci kao odgovor iz BHT BEBALesli Eldridž wrote:Kad se ljudi vole ne treba se ljubav dokazivat. To se vidi iz aviona.IvyGia wrote:Primjetila sam da se vecina mojih prijateljica zale na to kako njihovi decki ne obracaju paznju na sitnice i detalje...napr krenu s curom i smatraju gotova stvar, vise ne moraju truditi, nema onih malih iznenadjenja, nekih novih stvari recimo napisete joj neku porukicu i ostavite u sanducic (beze primjer) .... meni je to pravo glupo s obzirom da znam kako sitnice mnogo znace.. Sta vi mislite o tome?
EllaD wrote:ovo zvuci kao odgovor iz BHT BEBALesli Eldridž wrote:Kad se ljudi vole ne treba se ljubav dokazivat. To se vidi iz aviona.IvyGia wrote:Primjetila sam da se vecina mojih prijateljica zale na to kako njihovi decki ne obracaju paznju na sitnice i detalje...napr krenu s curom i smatraju gotova stvar, vise ne moraju truditi, nema onih malih iznenadjenja, nekih novih stvari recimo napisete joj neku porukicu i ostavite u sanducic (beze primjer) .... meni je to pravo glupo s obzirom da znam kako sitnice mnogo znace.. Sta vi mislite o tome?