sistematski pregled za prosvjetare
Moderator: anex
-
edfed
#1 sistematski pregled za prosvjetare
da li neko zna gdje se moze obaviti sistematski pregled za prosvjetare u Sarajevu, posto mi je prvi put, interesuje me kako izgleda taj pregled? unaprijed zahvalan
- casper_
#2 Re: sistematski pregled za prosvjetare
edfed wrote:da li neko zna gdje se moze obaviti sistematski pregled za prosvjetare u Sarajevu, posto mi je prvi put, interesuje me kako izgleda taj pregled? unaprijed zahvalan
Kod nas samo sto ti i dnk ne provjeravaju.( Ze)
- uglavnomja
#3 Re: sistematski pregled za prosvjetare
ide citava skola zajedno u septembru (na pocetku skolske godine) u dom zdravlja sa kojim skola ima potpisan ugovor. i skola to placa.
a sta se radi
vadi se krv, slikaju pluca, da se urin, gledaju oci, psihijatar... i jos kod nekoga nesto popricas, kao doktor medicine rada... mada i to zavisi od ugovora koji je skola potpisala sa domom zdravlja, neke skole traze manje, neke vise... ovo je osnovno.
ne traje dugo, ide kao na traci, napr. 10 na pluca, 10 daje krv, pa 10 kod treceg... i u krug.
a sta se radi
vadi se krv, slikaju pluca, da se urin, gledaju oci, psihijatar... i jos kod nekoga nesto popricas, kao doktor medicine rada... mada i to zavisi od ugovora koji je skola potpisala sa domom zdravlja, neke skole traze manje, neke vise... ovo je osnovno.
ne traje dugo, ide kao na traci, napr. 10 na pluca, 10 daje krv, pa 10 kod treceg... i u krug.
-
Lounge Act
#4 Re: sistematski pregled za prosvjetare
.
Last edited by Lounge Act on 03/01/2015 12:37, edited 1 time in total.