sisanje SHI TZU-a

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
pravabubica

#1 sisanje SHI TZU-a

Post by pravabubica »

Molim za pomoc forumase gdje odvesti na sisanje Shi Tzu-a

Veliko hvala
cheguevara_k1

#2 Re: sisanje SHI TZU-a

Post by cheguevara_k1 »

Kod frizera :D
pravabubica

#3 Re: sisanje SHI TZU-a

Post by pravabubica »

Hvala na informaciji
cheguevara_k1

#4 Re: sisanje SHI TZU-a

Post by cheguevara_k1 »

Ja znam da to radi "Svijet ljubimaca" . Ali sam od ljudi cuo da su "grozni". Ja se licno nikad nisam sisao kod njih iaako cesto prolazim tuda. Mene je jednom Sida Jacin osisao i jedva sam docekao da mi dlake narastu. Moj ti je savjet da pitas veterinara. Znam da Amar to radi.

Ljudi izvinjavam se, nisam se bio log out pa je Cigo sjeo i otipkao post :D
irrelevant

#5 Re: sisanje SHI TZU-a

Post by irrelevant »

u Kolodvorskoj od nedavno radi djevojka koja je haman u AmeriKi izučila šišanje cuka... svog psa nisam vodila tamo jer ga sama šišam, ali sam vidjela jednog bišona, jednog pulija, i jednog maltezera koje je ta "nova stilistica" šišala i mogu reći da je u najmanju ruku za klasu bolja od prethodnih... svi psi su odlično išišani, baš prema pasmini, a i vlasnici su bome zadovoljni, kažu da su njihovi ljubimci inače vragolani bili za ne prepoznat' dok ih je "nova" sređivala... cijena navodno nekih 35 KM - kupanje, šišanje, rezanje noktića, čišćenje ušiju... javi ako budeš zadovoljna ;)
pravabubica

#6 Re: sisanje SHI TZU-a

Post by pravabubica »

Puno hvala na iscrpnim informacijama, znala sam da uvijek mogu imati povjerenja u drage forumase :sax: :thumbup:
Sutra cu pokusati da pronadjem tu djevojku, nadam se da cu pronaci
alica.k

#7 Re: sisanje SHI TZU-a

Post by alica.k »

ja svog maltezera redovno vodim u svijet ljubimaca (i da, cijena je 35KM, samo se moras prvi naruciti :S) i fino ga osisaju. jes doduse da ni ja nisam prezahtjevna, on se ne da cesljat pa ja tamo samo kazem NA KEEEECA i ona ga tak osisa :D
pravabubica

#8 Re: sisanje SHI TZU-a

Post by pravabubica »

Ma naravno da nisam zahtjvevna, bitno je da ne izgleda cupavo ( kao sada) :wink:
liliput99

#9 Re: sisanje SHI TZU-a

Post by liliput99 »

Ja svoh shih tzua vodim kod Damira na veterinu :) bila sam 2 puta u svijetu ljubimaca ( radila je neka neuroticna zenska) i kad sam vidjela da se pas ne boji damira i da sve to bolji podnosi idemo samo kod njega. sisanje je 30km, sa kupanjem ja mislim da je 40( ja ga prije toga kuci okupam :D )
pravabubica

#10 Re: sisanje SHI TZU-a

Post by pravabubica »

liliput99 wrote:Ja svoh shih tzua vodim kod Damira na veterinu :) bila sam 2 puta u svijetu ljubimaca ( radila je neka neuroticna zenska) i kad sam vidjela da se pas ne boji damira i da sve to bolji podnosi idemo samo kod njega. sisanje je 30km, sa kupanjem ja mislim da je 40( ja ga prije toga kuci okupam :D )
Da li imas Damirov telefon, cisto da provjerim da li se treba naruciti ?
Post Reply