SIRUP OD JAVORA
Moderator: anex
-
Laylalayla
#1 SIRUP OD JAVORA
Cao svima,
Ja sam evo procitala da na ovaj nacin mogu pokusati dobiti pomoc ovdje, pa da pokusam.
Da li neko mod vas zna kako da se najlakse iselim za Kanadu ili Australiju ili bilo gdje na englesko govorno podrucje?
Zahvaljujem unaprijed na savjetima
Ja sam evo procitala da na ovaj nacin mogu pokusati dobiti pomoc ovdje, pa da pokusam.
Da li neko mod vas zna kako da se najlakse iselim za Kanadu ili Australiju ili bilo gdje na englesko govorno podrucje?
- jedna
#2 Re: SIRUP OD JAVORA
Je li se ti to zezaš? Na drugoj temi hoćeš u Irak ili Avganistan...Laylalayla wrote:Cao svima,
- karanana
#3 Re: SIRUP OD JAVORA
Pa i Irak i Avganistan su engleska govorna podrucja.jedna wrote:Je li se ti to zezaš? Na drugoj temi hoćeš u Irak ili Avganistan...Laylalayla wrote:Cao svima,
Ali naslov teme ti je fenomenalan. Ja otvorio kontajuci da cu procitati nesto o zdravlju ovog sirupa.
Jesi dobra, zgodna???? sacekaj ljeto i pokupi kakvog Bosnian Americana koji dodje i proseta korzom.
imam ja jednog jarana u americi, onako dobro se snaso, ima para, biznis svoj, ali jos se nije ozenio. konta doci ovamo i naci kakve cure. deder mi posalji sliku da mu forwardujem pa da se (s)parite.
a sto si u panici tolikoj? bas ti neka frka izgleda?
- karanana
#5 Re: SIRUP OD JAVORA
privlaci raju.mima wrote:Naslov teme..........sirup od javora...........![]()
![]()
i kako je uspjela staviti ono srce pored naziva teme? jeli to moderatori stavljaju ili moze i postavljac teme to da stavi.
- maybelline
#6 Re: SIRUP OD JAVORA
-
debela
#7 Re: SIRUP OD JAVORA
tema postavljena 6. maja
em je izvuce bezze em jos napade curu 
- karanana
#8 Re: SIRUP OD JAVORA
Jeste, ali drugu temu "Pomozite" je postavila 26. novembra a ova je veoma slicna.
-
debela
#9 Re: SIRUP OD JAVORA
ja i sta je problem? zena trazi izlaz iz govana i moli za informacije ko i milion ljudi dosad na forumu.
- karanana
#10 Re: SIRUP OD JAVORA
pa nista nije problem. evo joj obje teme aktivne pa nek raja predlazu ako ko ima sta pametno da kaze.
-
♥ Julianna ♥
#11 Re: SIRUP OD JAVORA
Što ti je marketing ...ccc, a i mene zanima kako li je ovo srce stavila...karanana wrote:privlaci raju.mima wrote:Naslov teme..........sirup od javora...........![]()
![]()
i kako je uspjela staviti ono srce pored naziva teme? jeli to moderatori stavljaju ili moze i postavljac teme to da stavi.
- Meshtar
#12 Re: SIRUP OD JAVORA
To srce dobiješ kad si prvi žirant 
- arzuhal
#13 Re: SIRUP OD JAVORA
poguzije poletile

-
♥ Julianna ♥
#14 Re: SIRUP OD JAVORA
Pa ja, čuj kaže sirup od javora...a ja taman mislila traži žena da kupi za palačinke... i stavila još ono srce pored teme, kontam neki istinski ljubiteljarzuhal wrote:poguzije poletile![]()
![]()
![]()
- karanana
#16 Re: SIRUP OD JAVORA
ahaaaa,
ja kontam malo.....hoce cura u kanadu.....u kanadi je nacionalno drvo javor i ima javorov list na kanadskoj zastavi. javorov sirup je veoma popularan kao preliv za palacinke i slicno. cura je htjela da bude i slikovita. kontam.
ja kontam malo.....hoce cura u kanadu.....u kanadi je nacionalno drvo javor i ima javorov list na kanadskoj zastavi. javorov sirup je veoma popularan kao preliv za palacinke i slicno. cura je htjela da bude i slikovita. kontam.
- Dori
#17 Re: SIRUP OD JAVORA
Kad smo vec kod toga, ako kome treba sirpu neka mi posalje pp.....Imam ga viska
-
Laylalayla
#18 Re: SIRUP OD JAVORA
Ne zezam se. Mrtva sam ozbiljna. Ova tema sa sirupom od javora je bila cisto proba kad sam se registrovala najedna wrote:Je li se ti to zezaš? Na drugoj temi hoćeš u Irak ili Avganistan...Laylalayla wrote:Cao svima,
-
Laylalayla
#19 Re: SIRUP OD JAVORA
Kako sam stavila srce? Nemam pojma. Samo se pojavilo kad sam se registrovala na SA-X i otvorila tu temu samo da vidim znam li ja to. Kako mi je palo na pamet da ti joj taj naziv? Opet se ne sjecam, mora da sam u tom trenutku negdje procitala nesto tako. Prema tome, nije ovo nikakav marketing i slucajnosti postoje.
- sesalmir
#20 Re: SIRUP OD JAVORA
Kakav je sirup

- piupiu
#21 Re: SIRUP OD JAVORA
Imas temu na pf dijaspora -- kao otici odavde, ili nesto tako.
Australija? Ne znam, zavisi od toga kakve su ti kvalifikacije i to ... Imas za to drugu varijantu -- odselis na Novi Zeland, i onda kao Novozelandjanka udjes fino u Australiju -- tamo imas sva prava kao i svi oni sa stalnim boravkom, a ne treba ti viza. A na Novi Zeland se mnogo lakse odseliti, ali ne znam koliko dugo traje proces, sigurno ne traje krace od tri mjeseca. A onda -- valja skupiti pare za avion do NZ ili Australije, misli i na to ... Tezi slucaj bez jedno 3000KM. A jos da imas koju paru kad tamo dodjes, jer ne mozes bas bez banke, ako nemas nikoga, gdje ces zivjeti i sta ces jesti dok ne nadjes posao?
Australija? Ne znam, zavisi od toga kakve su ti kvalifikacije i to ... Imas za to drugu varijantu -- odselis na Novi Zeland, i onda kao Novozelandjanka udjes fino u Australiju -- tamo imas sva prava kao i svi oni sa stalnim boravkom, a ne treba ti viza. A na Novi Zeland se mnogo lakse odseliti, ali ne znam koliko dugo traje proces, sigurno ne traje krace od tri mjeseca. A onda -- valja skupiti pare za avion do NZ ili Australije, misli i na to ... Tezi slucaj bez jedno 3000KM. A jos da imas koju paru kad tamo dodjes, jer ne mozes bas bez banke, ako nemas nikoga, gdje ces zivjeti i sta ces jesti dok ne nadjes posao?