Sirokobrijezani imaju pravo da se ljute!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Duh sa sjekirom

#1 Sirokobrijezani imaju pravo da se ljute!

Post by Duh sa sjekirom »

:roll:

Ali samo na sebe, jer se kup ne moze osvojiti odlicnom igrom u jednom poluvremenu od dvije finalne utakmice :roll:

A da mentalno nisu daleko odmakli pokazuje i nihovo NE pojavljivanje na dodjeli pehara...da li ce biti sankcionisano???????

U svakom slucaju bravo Sarajevo i hvala sto ste unijeli malo radosti u nas kanton.

p.s. Znamo da Zeljo nije drzava a sinoc smo vidjeli da Siroki nije grad :D :D :D
rei

Post by rei »

CESTITKE FK SARAJEVU :-D
Skoro

Post by Skoro »

Lištičanu su još jednom pokazali da su pravi SELJACI! Treba ih kazniti žestoko! Nije ni čudo što ih cijela hercegovina mrzi :x
Šta će sada reći njihov tajkun, ostadoše bez pehara, bez evrope :-)
car-x

Post by car-x »

Skoro wrote:Lištičanu su još jednom pokazali da su pravi SELJACI! Treba ih kazniti žestoko! Nije ni čudo što ih cijela hercegovina mrzi :x
Šta će sada reći njihov tajkun, ostadoše bez pehara, bez evrope :-)
jel ovo draga.blogger.ba? samo taj jos nije skonto da se listica ne zove vise listica nego siroki brijeg..
Skoro

Post by Skoro »

Vi je zovete Siroki brijeg a većina zemlje Lištica. Nije tema ali ono sinoć je tipično seljačko ponašanje - pa Abramović je nekoliko puta naletao na Avdića i Obuću, pa grubi faulovi Kožula nad Pelakom....
Tipični seljakluk
edu

Post by edu »

Skoro wrote:Vi je zovete Siroki brijeg a većina zemlje Lištica. Nije tema ali ono sinoć je tipično seljačko ponašanje - pa Abramović je nekoliko puta naletao na Avdića i Obuću, pa grubi faulovi Kožula nad Pelakom....
Tipični seljakluk
sreca pa se nasi nisu udarali...

ljudi..budimo realni...
car-x

Post by car-x »

Skoro wrote:Vi je zovete Siroki brijeg a većina zemlje Lištica. Nije tema ali ono sinoć je tipično seljačko ponašanje - pa Abramović je nekoliko puta naletao na Avdića i Obuću, pa grubi faulovi Kožula nad Pelakom....
Tipični seljakluk
odma podjela na vi i mi.. ko smo to mi?
kod mene u srebreniku niko ne kaze listica nego siroki brijeg, ili samo skraceno siroki.. u tz je isto tako.. a vecina raje koju znam iz sarajeva isto tako..

off topic ali je tako oficijelno.. a svako ko to naziva drugacije valjda namjerno provocira..

a sto se tice tekme, koliko sam imo prilike da vidim, nije ni sarajevo ostalo duzno..
Skoro

Post by Skoro »

Nije, naravno - pa šta?
Ali ne izaći po pehar je krahnji primitivizam
car-x

Post by car-x »

Skoro wrote:Nije, naravno - pa šta?
Ali ne izaći po pehar je krahnji primitivizam
ako mene pitas, tuca na bilo kakvom sportskom susretu je krajnji primitivizam.. tu sport prestaje..
Skoro

Post by Skoro »

Prijatelju ti ocito zivis u oblacima. Kada proletis pored nekoga sa loptom a on te grubo zaustavi, nije lako ostati ravnodusan i to se dogadja u svim sportovima. Ipak, vec danas ti isti igraci se pozdravljaju i sjede zajedno i piju kafu
car-x

Post by car-x »

Skoro wrote:Prijatelju ti ocito zivis u oblacima. Kada proletis pored nekoga sa loptom a on te grubo zaustavi, nije lako ostati ravnodusan i to se dogadja u svim sportovima. Ipak, vec danas ti isti igraci se pozdravljaju i sjede zajedno i piju kafu
pa ko je onda ovca u svemu tome?
ero_sa_onog_svijeta

Post by ero_sa_onog_svijeta »

Na Hercegovačkoj TV Mijo Jelić predsjednik NK Širokog Brijega je izjavio da je Sarajevo zasluženo osvojilo kup,al da su pojedini igrači Širokog bili fizički napadnuti nakon utakmice.
eto ja samo prenosim
halo

Post by halo »

ma picke pitarske neznaju se ni radovat da ne zakuhaju
HZSA

Post by HZSA »

hahahhaa cuj ovog.....na cemu si ti druze...daj i nama malo...
cuj mi da zakuhamo, zasto? zato sto osvajamo kup... :shock: kako si lud...svaka ti dala za ovo :lol: nasmija me pravo.
Nego, dobro ste prosli, zahvalite se vodjama na sjeveru, pa niste zestoko dobili po nosu nakon onog namjernog prekrsaja na kraju (zbog cega se sve zakuhalo) nadam se da ste gledali...al imali smo strpljenja, jer ipak, svi su vec znali da bi ovi iz listice uradili sve da useru ovo, a vi svakako BiH koliko znam i ne smatrate svojom drzavom, pa zasto onda trosite tolike novce na prolaz u finale... :? Cuj fizicki napadnuti...ako se vidjelo na snimku, dvojica nasih igraca je dobilo nesto u glavu...vjerovatno saku....nakon onog namjernog prekrsaja, jr zasto bi mi pravili frku, kada nas pola minute dijeli od osvajanja kupa, dalje, sva ova napetost se desila upravo zbog sudije koji nije svirao kraj, pusti je jos jedan njihov napad....neznam zbog cega,mi smo to presjekli na centru, i onda je onaj papak napravio faul...Sve ruzno sto se desilo na ovoj utakmici, izazvano je zahvaljujuci ljudima iz listice.
Pozdrav

KUP KUP KUP JE NAS!
Prenj

Post by Prenj »

KUP KUP KUP JE NAS!
Jadni svi ovi nasi navijaci.
Tolika radost, euforija, i onda obicno u Evropi sramotno ispadnu vec u prvom kolu. :(
HZSA

Post by HZSA »

Ali makar imamo tu priliku bodriti nas klub u nekoj evropi, uciniti sve da dogura sto dalje (da odigra sto vise utakmica-da zaradi nesto love), i to je dogadjaj za zemlju kao sto je ova vjeruj mi.
Šandor

Post by Šandor »

Listica je promijenila ime zato sto kad kazes Listica....isto ko da si reko Pindichitji.

Siroki Brijeg nekako mocno zvuci. I povecava ego tajkunima koji su od malog i potpuno nerazvijenog gradica napravili srediste svih investicija iz Hrvatske a i sire.

Primjera radi, sjediste HT-a nije u Zapadnom Mostaru vec u Sirokom Brijegu.

Kad god pogledas ko je uvoznik i distributer nekog proizvoda iz Hrvatske u 99% slucajeva pise Siroki Brijeg.
Nikad nisam vidio da pise Livno, Capljina, Stolac, Jajce.
savjest

Post by savjest »

Tipični seljakluk
Tipicno skutorski rekao bih....
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

HZSA

Post by HZSA »

Pa onda mu izbrisi taj dio posta :? i daj mu opomenu (bez uvrede, ali to je logicno), iako se slazem s njim, a kakve sve ovo veze ima sa temom... :?
SD-6

Post by SD-6 »

[quote="Šandor"]
Siroki Brijeg nekako mocno zvuci. I povecava ego tajkunima koji su od malog i potpuno nerazvijenog gradica napravili srediste svih investicija iz Hrvatske a i sire.

Primjera radi, sjediste HT-a nije u Zapadnom Mostaru vec u Sirokom Brijegu.

Široki nije gradic ...vec zaselak koji ni s lokalnim grobljem ne bi napunio tribine...
vidju Komija sto prijeti :-) :oops:
Skoro

Post by Skoro »

Nije toliko bitno vrijeđanje, bitno je da su lištičani igrali pravo grubo. Na snimku sam primjetio kako su Kožul i Bajkuša bili grubi pa to je nevjerovatno, nevjerovatno! I to je jedan od razloga što im se dogodilo to što im se dogodilo
kafana

Post by kafana »

ma nek su ovi iz LISTICE ISPALI .DRAZE mi je to nego da sam dobio 500km na kladionici. interesuje me sto oni nastupaju u nasem kupu kad mrze ovu zemlju . nek se prijave na LISTICA KUP gdje bi igrali fudbalski klubovi iz zapadne hercegovine i hrvatske pa neka zastupaju njima tako dragu hrvatsku , ako im tamo to i dozvole. pa vise njih mrze u zagrebu nego srbe.
TREBA IM ZABRANITI UCESTVOVANJE U KUPU BAR PAR GODINA A I FINANSIJSKI IH TREBA KAZNITI. NIJE TO PRVI PUT DA PRAVE INCIDENT NA UTAKMICAMA. MALO JE RECI SELJACINE NEKULTURNE I NECIVILIZOVANE.
The_Fluid

Post by The_Fluid »

zbog tuce oba tima trebaju biti kaznjena, i to veoma strogo. Sve dok se to ne desi, nista od fudbala u ovoj zemlji.
SHOCK

Post by SHOCK »

The_Fluid wrote:zbog tuce oba tima trebaju biti kaznjena, i to veoma strogo. Sve dok se to ne desi, nista od fudbala u ovoj zemlji.
pa evo kažnjeni su, ali Bogami teško da će doći do ikakvih promjena :sad:
Trebaće puno vremena za takvo nešto.
Post Reply