Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

dijaliza

#1 Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?

Post by dijaliza »

Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?

Sport | Ponedjeljak, 26 Svibanj 2008

Kako piše sarajevski AS, Široki Brijeg je uoči utakmice 29. kola Premier lige u kojoj je gostovao na Grbavici, nudio igračima Željezničara po 5.000 KM za bodove koji bi Širokobriježanima osigurali Europu, možda i naslov prvaka.

"Otvoreno su nam nudili po 5.000 KM. Mi smo odbili, a ne bi bilo pošteno prema Modriči da smo tek tako pustili Širokom. Uostalom mi uvijek igramo pošteno, ma šta da se događa", kazao je anonimni izvor iz Željezničara sarajevskom listu, vjerojatno zaboravljajući da je 1999. Budućnost iz Banovića dolazila do bodova na Grabavici vrijednih finala play offa, da je Žepče 2005. baš kod Željezničara osiguralo opstanak...

(Bljesak.info)
awekenings

#2 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?

Post by awekenings »

na zapadu nista novo ... :lol:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#3 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?

Post by mIRCerka »

Volim anonimne izvore info...
Fordas

#4 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?

Post by Fordas »

ma cista laz :x
karanana

#5 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?

Post by karanana »

Dokazi gospodo, dokazi! Imate mobitele za snimanje razgovora i slika, imate diktafone...
Sad ko fol zeljo fin pa odbili uzeti pare. Ili nije istina, ili su trazili vise pa im siroki nije dao i sad ih otkucavaju.
A kofer love koji je Zepche donio prije dvije godine im je bio dovoljan da izgube od Zepcha 1:2, tad se nisu razmisljali o timu koji je ispao mjesto Zepcha, a sad ko fini, razmisljaju o modrici pa ne daju sirokom.
elSaik

#6 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?

Post by elSaik »

karanana wrote:Dokazi gospodo, dokazi! Imate mobitele za snimanje razgovora i slika, imate diktafone...
Sad ko fol zeljo fin pa odbili uzeti pare. Ili nije istina, ili su trazili vise pa im siroki nije dao i sad ih otkucavaju.
A kofer love koji je Zepche donio prije dvije godine im je bio dovoljan da izgube od Zepcha 1:2, tad se nisu razmisljali o timu koji je ispao mjesto Zepcha, a sad ko fini, razmisljaju o modrici pa ne daju sirokom.
Određene stvari su se promijenile. To što ti ne možeš zamisliti da u našem prvenstvu ima i poštenih Klubova, tvoj problem. S tim da, kada malo razmislim za koga navijaš, nije ni čudo što ne možeš zamisliti.

PS Vjerujem da su određene ponude postojale, ali ne vjerujem da je do tih informacija došao jedan AS. :)
DaysleepeR

#7 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?

Post by DaysleepeR »

ma tu je najpametnije uzet 5000 po glavi i onda ne pustit tekmu
nesmiju se zalit :D
Saraybosna

#8 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?

Post by Saraybosna »

Mrtve im jebem. Kad su Željo i Sarajvo po europi igrali, ovi u sojenicama živjeli
LongDong

#9 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?

Post by LongDong »

Kako to uopste ide, je li se cash daje unaprijed ili posle tekme, zna li ko kako to hoda?
strong69

#10 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?

Post by strong69 »

Hoce li konacno ti anonimni izvori postati ime i prezime? Dajte ljudi imena, ko i kad? Mislite da ce se sudstvo umijesati u nesto sto pisu novine? Nece, naravno!

Pa zbog ovih kupovina i veliki Juve je zavrsio u II Ligi a ne jebena Listica. Dosta vise price "anonimnih" izvora.
UndergroundMan

#11 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?

Post by UndergroundMan »

Shta fali kupovini ... utakmica manje-vishe i nije neki problem ... a 5k KM-ova i nije malo 8) :D
fantom slobode

#12 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?

Post by fantom slobode »

ja sam cuo da im je Modrica dala po 7000Km da ne izgube...
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#13 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?

Post by mIRCerka »

Saraybosna wrote:Mrtve im jebem. Kad su Željo i Sarajvo po europi igrali, ovi u sojenicama živjeli
Ako tako nastavis, mogao bi ti u sojenicama forumati...
-danTe-

#14 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?

Post by -danTe- »

al izvor je prejak
izvor anoniman-objavio AS
tako da ovo ni ne treba komentarisat
Mobile_Disco

#15 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?

Post by Mobile_Disco »

Sto vam je ovo cudno? Jedini nacin da dodju do bodova je kupovina utakmica.. Al eto ovu nisu mogli kupiti!
Fordas

#16 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?

Post by Fordas »

A vi majstore? Koliko vi nudite?
Mobile_Disco

#17 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?

Post by Mobile_Disco »

Fordas wrote:A vi majstore? Koliko vi nudite?
Koliko trazite? :D Mi barem ne kupujemo tekme kao oni.. Da smo mogli kupili bi onu u Travniku.. ili kod Zelje.. Ili u Laktasima.. ili bilo gdje.. Ali nismo.. Tako da.. Ono sto sam vam ja pricao vec od one Hajke na FK Celik.. poslije tekme u Zenici.. je bilo skretanje teme sa njihovih prevara i lazi.. Sad vam je to valjda svima jasno!
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#18 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?

Post by Truba »

Saraybosna wrote:Mrtve im jebem. Kad su Željo i Sarajvo po europi igrali, ovi u sojenicama živjeli
šta ćeš
i onda se čudiš što neki pljuju po bratstvu - jedinstvu

:oops:
laku noć

#19 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?

Post by laku noć »

Vremena se okreću,sad ovi po evropi igraju a istina samo Željo u "sojenici živi" :lol:
LSD

#20 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?

Post by LSD »

dijaliza wrote:Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?

Sport | Ponedjeljak, 26 Svibanj 2008

Kako piše sarajevski AS, Široki Brijeg je uoči utakmice 29. kola Premier lige u kojoj je gostovao na Grbavici, nudio igračima Željezničara po 5.000 KM za bodove koji bi Širokobriježanima osigurali Europu, možda i naslov prvaka.

"Otvoreno su nam nudili po 5.000 KM. Mi smo odbili, a ne bi bilo pošteno prema Modriči da smo tek tako pustili Širokom. Uostalom mi uvijek igramo pošteno, ma šta da se događa", kazao je anonimni izvor iz Željezničara sarajevskom listu, vjerojatno zaboravljajući da je 1999. Budućnost iz Banovića dolazila do bodova na Grabavici vrijednih finala play offa, da je Žepče 2005. baš kod Željezničara osiguralo opstanak...

(Bljesak.info)
Ne cudi me ništa...jer ovi kamenjari iz Hercegovine znaju kakve hulje i moralni nitkovi sjede u našoj upravi...ja mislim da se vjecalo do kasno dali prihvatiti ovako velikodušnu ponudu (ako je istina ovaj text)
Mi smo svoj obraz prodavali i protiv Žepca...tu prica "Mi smo to uradili da ga šuknemo Borcu tadi ovog i onog" jednostavno ne pije vode...zauvijek ce ostati zapisano da smo poklonili bodove jednom Žepcu (ako smo ih prodali-onda još gore,jer ispada da nas Žepce kupuje :( :( )...evo ove sezone smo koliko toliko sacuvali ugled i obraz jer smo pobjedjivali ove konkurente za titulu...da smo kojim slucajem izgubili samo jedno (a mogli smo jer nismo Manchester),onda se nebi moglo živjeti od raznih moralista...a posebno od pitara koji su dežurni moralisti po pitanju Želje u svakom trenutku.
Cinjenica je i to da je od imena Željeznicar (bar onog predratnog) ostalo samo ono zadnje slovo R...a i ono se podobro nakrivilo zahvaljujuci diletantima i mediokritetima koji su doveli klub skoro do propasti.
elSaik

#21 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?

Post by elSaik »

@LSD - jarane, bez uvrede, ali ti ne znaš bil srao ili pišao... :-)
elSaik

#22 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?

Post by elSaik »

laku noć wrote:
Vremena se okreću,sad ovi po evropi igraju a istina samo Željo u "sojenici živi" :lol:
:lol: Jesi duhovit... 'Ajd sad, na spavanje, prošlo je 23... ;-)
LSD

#23 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?

Post by LSD »

elSaik wrote:@LSD - jarane, bez uvrede, ali ti ne znaš bil srao ili pišao... :-)
Pa jarane,jesam li šta ili slagao?? hajde realan budi,na stranu sad navijacke strasti prema klubu.
laku noć

#24 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?

Post by laku noć »

elSaik wrote:
laku noć wrote:
:lol: Jesi duhovit... 'Ajd sad, na spavanje, prošlo je 23... ;-)
Ma mogu ja na spavanje nego mi žao Želje :lol:
elSaik

#25 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?

Post by elSaik »

LSD wrote:
elSaik wrote:@LSD - jarane, bez uvrede, ali ti ne znaš bil srao ili pišao... :-)
Pa jarane,jesam li šta ili slagao?? hajde realan budi,na stranu sad navijacke strasti prema klubu.
Na početku govoriš kako Hercegovci znaju da su nam u Upravi "hulje i moralni nitkovi", a u sredini pišeš kako smo sačuvali obraz i kako smo pobijedili sve konkurente, iako smo mogli da ne pobijedimo sve, jer "nismo Manchester". Javna je tajna da smo namjestili utakmice protiv Žepča, Leotara, Budućnosti... ali mislim da je to vrijeme prošlo, a ako ne vjerujete, pitajte ljude iz Čelika. :)
Post Reply