Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
dijaliza
#1 Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?
Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?
Sport | Ponedjeljak, 26 Svibanj 2008
Kako piše sarajevski AS, Široki Brijeg je uoči utakmice 29. kola Premier lige u kojoj je gostovao na Grbavici, nudio igračima Željezničara po 5.000 KM za bodove koji bi Širokobriježanima osigurali Europu, možda i naslov prvaka.
"Otvoreno su nam nudili po 5.000 KM. Mi smo odbili, a ne bi bilo pošteno prema Modriči da smo tek tako pustili Širokom. Uostalom mi uvijek igramo pošteno, ma šta da se događa", kazao je anonimni izvor iz Željezničara sarajevskom listu, vjerojatno zaboravljajući da je 1999. Budućnost iz Banovića dolazila do bodova na Grabavici vrijednih finala play offa, da je Žepče 2005. baš kod Željezničara osiguralo opstanak...
(Bljesak.info)
Kako piše sarajevski AS, Široki Brijeg je uoči utakmice 29. kola Premier lige u kojoj je gostovao na Grbavici, nudio igračima Željezničara po 5.000 KM za bodove koji bi Širokobriježanima osigurali Europu, možda i naslov prvaka.
"Otvoreno su nam nudili po 5.000 KM. Mi smo odbili, a ne bi bilo pošteno prema Modriči da smo tek tako pustili Širokom. Uostalom mi uvijek igramo pošteno, ma šta da se događa", kazao je anonimni izvor iz Željezničara sarajevskom listu, vjerojatno zaboravljajući da je 1999. Budućnost iz Banovića dolazila do bodova na Grabavici vrijednih finala play offa, da je Žepče 2005. baš kod Željezničara osiguralo opstanak...
(Bljesak.info)
- awekenings
#2 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?
na zapadu nista novo ... 
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#3 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?
Volim anonimne izvore info...
-
Fordas
- karanana
#5 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?
Dokazi gospodo, dokazi! Imate mobitele za snimanje razgovora i slika, imate diktafone...
Sad ko fol zeljo fin pa odbili uzeti pare. Ili nije istina, ili su trazili vise pa im siroki nije dao i sad ih otkucavaju.
A kofer love koji je Zepche donio prije dvije godine im je bio dovoljan da izgube od Zepcha 1:2, tad se nisu razmisljali o timu koji je ispao mjesto Zepcha, a sad ko fini, razmisljaju o modrici pa ne daju sirokom.
Sad ko fol zeljo fin pa odbili uzeti pare. Ili nije istina, ili su trazili vise pa im siroki nije dao i sad ih otkucavaju.
A kofer love koji je Zepche donio prije dvije godine im je bio dovoljan da izgube od Zepcha 1:2, tad se nisu razmisljali o timu koji je ispao mjesto Zepcha, a sad ko fini, razmisljaju o modrici pa ne daju sirokom.
-
elSaik
#6 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?
Određene stvari su se promijenile. To što ti ne možeš zamisliti da u našem prvenstvu ima i poštenih Klubova, tvoj problem. S tim da, kada malo razmislim za koga navijaš, nije ni čudo što ne možeš zamisliti.karanana wrote:Dokazi gospodo, dokazi! Imate mobitele za snimanje razgovora i slika, imate diktafone...
PS Vjerujem da su određene ponude postojale, ali ne vjerujem da je do tih informacija došao jedan AS.
- DaysleepeR
#7 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?
ma tu je najpametnije uzet 5000 po glavi i onda ne pustit tekmu
nesmiju se zalit
nesmiju se zalit
- Saraybosna
#8 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?
Mrtve im jebem. Kad su Željo i Sarajvo po europi igrali, ovi u sojenicama živjeli
-
LongDong
#9 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?
Kako to uopste ide, je li se cash daje unaprijed ili posle tekme, zna li ko kako to hoda?
- strong69
#10 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?
Hoce li konacno ti anonimni izvori postati ime i prezime? Dajte ljudi imena, ko i kad? Mislite da ce se sudstvo umijesati u nesto sto pisu novine? Nece, naravno!
Pa zbog ovih kupovina i veliki Juve je zavrsio u II Ligi a ne jebena Listica. Dosta vise price "anonimnih" izvora.
Pa zbog ovih kupovina i veliki Juve je zavrsio u II Ligi a ne jebena Listica. Dosta vise price "anonimnih" izvora.
- UndergroundMan
#11 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?
Shta fali kupovini ... utakmica manje-vishe i nije neki problem ... a 5k KM-ova i nije malo

- fantom slobode
#12 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?
ja sam cuo da im je Modrica dala po 7000Km da ne izgube...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#13 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?
Ako tako nastavis, mogao bi ti u sojenicama forumati...Saraybosna wrote:Mrtve im jebem. Kad su Željo i Sarajvo po europi igrali, ovi u sojenicama živjeli
- -danTe-
#14 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?
al izvor je prejak
izvor anoniman-objavio AS
tako da ovo ni ne treba komentarisat
izvor anoniman-objavio AS
tako da ovo ni ne treba komentarisat
-
Mobile_Disco
#15 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?
Sto vam je ovo cudno? Jedini nacin da dodju do bodova je kupovina utakmica.. Al eto ovu nisu mogli kupiti!
-
Fordas
#16 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?
A vi majstore? Koliko vi nudite?
-
Mobile_Disco
#17 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?
Koliko trazite?Fordas wrote:A vi majstore? Koliko vi nudite?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#18 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?
šta ćešSaraybosna wrote:Mrtve im jebem. Kad su Željo i Sarajvo po europi igrali, ovi u sojenicama živjeli
i onda se čudiš što neki pljuju po bratstvu - jedinstvu
-
laku noć
#19 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?
Vremena se okreću,sad ovi po evropi igraju a istina samo Željo u "sojenici živi"Saraybosna wrote:Mrtve im jebem. Kad su Željo i Sarajvo po europi igrali, ovi u sojenicama živjeli
-
LSD
#20 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?
Ne cudi me ništa...jer ovi kamenjari iz Hercegovine znaju kakve hulje i moralni nitkovi sjede u našoj upravi...ja mislim da se vjecalo do kasno dali prihvatiti ovako velikodušnu ponudu (ako je istina ovaj text)dijaliza wrote:Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?
(Bljesak.info)
Mi smo svoj obraz prodavali i protiv Žepca...tu prica "Mi smo to uradili da ga šuknemo Borcu tadi ovog i onog" jednostavno ne pije vode...zauvijek ce ostati zapisano da smo poklonili bodove jednom Žepcu (ako smo ih prodali-onda još gore,jer ispada da nas Žepce kupuje
Cinjenica je i to da je od imena Željeznicar (bar onog predratnog) ostalo samo ono zadnje slovo R...a i ono se podobro nakrivilo zahvaljujuci diletantima i mediokritetima koji su doveli klub skoro do propasti.
-
elSaik
#21 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?
@LSD - jarane, bez uvrede, ali ti ne znaš bil srao ili pišao... 
-
elSaik
#22 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?
laku noć wrote:Vremena se okreću,sad ovi po evropi igraju a istina samo Željo u "sojenici živi"Saraybosna wrote:Mrtve im jebem. Kad su Željo i Sarajvo po europi igrali, ovi u sojenicama živjeli
-
LSD
#23 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?
Pa jarane,jesam li šta ili slagao?? hajde realan budi,na stranu sad navijacke strasti prema klubu.elSaik wrote:@LSD - jarane, bez uvrede, ali ti ne znaš bil srao ili pišao...
-
laku noć
#24 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?
Ma mogu ja na spavanje nego mi žao ŽeljeelSaik wrote:laku noć wrote:Vremena se okreću,sad ovi po evropi igraju a istina samo Željo u "sojenici živi"Saraybosna wrote:Mrtve im jebem. Kad su Željo i Sarajvo po europi igrali, ovi u sojenicama živjeliJesi duhovit... 'Ajd sad, na spavanje, prošlo je 23...
-
elSaik
#25 Re: Široki za bodove nudio po 5.000 KM igračima Željezničara!?
Na početku govoriš kako Hercegovci znaju da su nam u Upravi "hulje i moralni nitkovi", a u sredini pišeš kako smo sačuvali obraz i kako smo pobijedili sve konkurente, iako smo mogli da ne pobijedimo sve, jer "nismo Manchester". Javna je tajna da smo namjestili utakmice protiv Žepča, Leotara, Budućnosti... ali mislim da je to vrijeme prošlo, a ako ne vjerujete, pitajte ljude iz Čelika.LSD wrote:Pa jarane,jesam li šta ili slagao?? hajde realan budi,na stranu sad navijacke strasti prema klubu.elSaik wrote:@LSD - jarane, bez uvrede, ali ti ne znaš bil srao ili pišao...