Široki - Bosna 11.12.2004. 20:00

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
emanuel_30

#1 Široki - Bosna 11.12.2004. 20:00

Post by emanuel_30 »

Treba biti objektivan i priznati da je Bosna bolja u ovoj sezoni, ali pošto
ih je Široki u predhodnim susretima redovno namirivao :lol: :lol: :lol:
tekma bi trebala biti kvalitetna i neizvjesna
BECHO

Post by BECHO »

Bice gusto ali s obzirom da je Bosna u izvrsnoj formi, nadam se da ce izboriti vjerovatnu tijesnu pobjedu protiv domacina! Emanuel, koji su glavni igraci u Sirokom? :?
emanuel_30

Post by emanuel_30 »

BECHO wrote:Bice gusto ali s obzirom da je Bosna u izvrsnoj formi, nadam se da ce izboriti vjerovatnu tijesnu pobjedu protiv domacina! Emanuel, koji su glavni igraci u Sirokom? :?
Glavni igrac je Martin Vanjak, onaj isti koji vas je razvalio u skenderiji
prosle sezone :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a vjerovatno ce i ove donijet naslov u Siroki :D :D :D :D :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D
Oderaćemo vas :D :D kao Cibonu :D :D
emanuel_30

Post by emanuel_30 »

manijak1 wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D
Oderaćemo vas :D :D kao Cibonu :D :D
Pa nisam baš siguran tko koga dere zadnjih par godina :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

:D :D Ja sam siguran da je došlo vrijeme za promjene :D .
maraDONa

Post by maraDONa »

u subotu ce studenti pokazati hercegovcima gdje im je mjesto :oops:
nek se mane kosarke i vrate se svom tradicionalnom sportu- kamena s ramena :D :D :D
Vasa Kisa

Post by Vasa Kisa »

maraDONa wrote:u subotu ce studenti pokazati hercegovcima gdje im je mjesto :oops:
nek se mane kosarke i vrate se svom tradicionalnom sportu- kamena s ramena :D :D :D
Đe ste stara tradicionalna košarkaša regijo, koji je vaš inicijalni sport? Karanje međeda, bacanje cjepanice u dalj...a uša, ti ćeš reći nešto o hercegovcima i košarci, a ne znaš da su najbolji košarkaši europe i svijeta podrijetlom Hercegovci...pa i otac pokojnog Dražena je iz Istočne Hercegovine pa jer je bio drot dobio prekomandu u Šibenik i BOG košarke se rodio i odrastao tamo. Dejan Bodiroga, Dražen Dalipagić(hall of fame), Zoran Čutura, pa "vaš" Garo Primorac, Sesar samo su pet posto od najboljih hercegovačkih košarkaških imena...nešto i ne znam nekog Bosanca u hall of fameu ili ne d'o bog trenutno, Euroligi, NBA...

Ne volim ni Široki ali iskreno ću doći, mada sam pravi ljubitelj košarke, ponavaoc i djelatnik, doći i u vašoj maniri naštelit se iza klupe i jebavat sve svima na klupi...potpuno isto kako doživljava svaki hrvatski klub u vašoj Skenderiji...skonite ime Mirze Delibašića rahmetli s nje...on se od vaše publike prevrće u mezaru...

i još nešto, svaki osamnaesti navijač tamo poznaje košarku, ostali dođu da se napucaju, ušminkaju i budu viđeni, jer jebiga, Bosna je sad IN...samo ne znam gdje su vam mladi igrači, na čemu će ostati klub kad nestane para? Bavčić? Bouhahahhahahahahahaha

presmiješno
maraDONa

Post by maraDONa »

nisam mislio na hercegovinu kao toponim nego na siroki brijeg kao vukojebinu :oops:

a seres za navijanje u skenderiji :oops:
manijak1

Post by manijak1 »

Vaso , pun si tereta proteklog perioda ali nisi ga očito izbacio iz sebe gdje si trebao pa :D :D .........ne budi predmet za naš inicijalni sport :D :D .
Nisi dobar poznavalac : :D ljudi .Jer očito je da bi pored tebe Bosna sa parama i bez njih bila Out :D :D .
još nešto, svaki osamnaesti navijač tamo poznaje košarku
:? :? Kako dođe do tog podatka , metodom slučajnog lajanja.
Kako su to navijali u Širokom , Beogradu, ko su ti koji ispraćaju himnu BiH zviždanjem pa bi mi trebali opet biti drugačiji od njih :? :?
doći i u vašoj maniri naštelit se iza klupe i jebavat sve svima na klupi...potpuno isto kako doživljava svaki hrvatski klub u vašoj Skenderiji..
Jednostrano i :-D :-D :-D :-D glupo do ispod parketa.
Ne reče ko je takav repertoar otvorio :? :? :? :?
Vasa Kisa

Post by Vasa Kisa »

Metodom slučajnog lajanja? Ne, majstore, više gledam Bosnu uživo nego što ti misliš, ali naravno, ograđujem se od mase. Nemoj misliti da meni nije drago što Bosna dobija jer ja sam prvenstveno građanin BiH, hrvat, katolik ali moja jedina zemlja je BiH i uvijek sam uz njene i timove i reprezentaciju vjeruj mi...

jako sam objektivan druže, jer se obazirem oko sebe i slušam i vidim facee okolo sebe kad sudija sudi 3 sekunde, kad je istek napada nakon šuta koji nije dodirnuo obruč...vidim face i šminkerčiće oko sebe...

a poznavalac sam veći nego što si ti ikad bio i nego što ćeš ikada biti i tu se s tobom neću dalje raspravljati, to je iluzorno i ne vodi nikuda. Loše bi bilo da se pogrešno shvatimo a jesmo jer si ti subjektivan a ja objektivan...

ja također svima jebem mater koji izvižde moju himnu i moju reprezentaciju i prišivaju joj svakakve epitete, ali mi smeta kad se jebe majka ustaška Širokom, Ciboni, Splitu i ostalim hrvatskim klubovima...jer to Bosna neće doživjeti u Zagrebu, ni u Splitu...u Širokom hoće nažalost, ali ako se već sarajevo dići etiketom grada, onda pokažite da ste grad i na tim sitnicama...jer prijatelju, ne mjeri se grad brojem stanovnika i veličinom...

Bosna za mene nije out, ali nije ni Široki kao predstavnik i kao prvak naše države. Osobno, večeras mi je jako drago što su zguzili Bosnu najprije zbog koeficijenta za Goodyear jer realno će Bosna imati više pobjeda u ligi ove sezone,a regionalna blizina mi tu nije presudna...dapače, nemam baš neko super mišljenje o njima

ma sve će ti se samo kazati...
lavica22

Post by lavica22 »

Ja mislim da ti je najvise drago zasto je veceras Siroki "zguzio" Bosnu kako ti kazes,samo zato sto je Siroki hrvatski klub i sto mi pored imena stoj HKK!!! Poserem se ja njima u taj HKK!
I molim te ne spominji da se Bosni nece desavati da im u Hrvatskoj jebu mater balijsku,sta mislis kako je Bosni bilo u Zadru????? :x
Sve su ti to ista sranja na ovim nasim podrucjima i zato zivota ti ne mlati praznu slamu.A tebi ako se Bosna ne svidja ne moras je ni gledati,niko te ne prisiljava!!!
emanuel_30

Post by emanuel_30 »

maraDONa wrote:u subotu ce studenti pokazati hercegovcima gdje im je mjesto :oops: :D :D :D
E ovo je bila najbolja poruka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: studenti su pokazali komu je mjesto na vrhu :D :D :D :D :D :D
jedino mi je ostalo nejasno kako vam se studenti onako u.s.e.r.u. pogotovo onaj crni dugonja, za 11 min. 4 osobne :-) :-) :-) :-) kao da tek počinje igrati košarku :roll:
Iskreno se nadam da ovo ekipi bosne neće biti prekretnica što se tiče dobrih igara, i da će nastaviti sa pobjedama u regionalnoj ligi, do ponovnog susreta sa Šampionom Širokim :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
BECHO

Post by BECHO »

Cestitke Sirokom! Kad je revans? :)
Post Reply