.....dobro, mozda je uzeo nekog skupljeg zubara.....danas wrote:bijeda dijasporskaforUMASH wrote:....samo jedne.....EI Presidente wrote: i jos zaboravih da kontam i nove naocale uzet dok sam u Sarajevu![]()
![]()
......
![]()
![]()
![]()
![]()
Sirok osmijeh i zlatan zub
-
EI Presidente
ma dvoje...nije beg cicijaforUMASH wrote:....samo jedne.....EI Presidente wrote: i jos zaboravih da kontam i nove naocale uzet dok sam u Sarajevu![]()
![]()
......
![]()
![]()
-
EI Presidente
svake pete godine kupujemo ocna pomagala...hanuma is due in 2009pitt wrote:ma posudi sta para pa uzmi i hanumi jedneEI Presidente wrote:ma dvoje...nije beg cicijaforUMASH wrote: ....samo jedne.....![]()
![]()
......
![]()
![]()
-
EI Presidente
sta skupljeg...naaaaajskupljegforUMASH wrote:.....dobro, mozda je uzeo nekog skupljeg zubara.....danas wrote:bijeda dijasporskaforUMASH wrote: ....samo jedne.....![]()
![]()
......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
EI Presidente
jes vala...treba nam svima BH drzavljanstvo oduzetdanas wrote:bijeda dijasporskaforUMASH wrote:....samo jedne.....EI Presidente wrote: i jos zaboravih da kontam i nove naocale uzet dok sam u Sarajevu![]()
![]()
......
![]()
![]()
![]()
![]()
- pitt
shkoteEI Presidente wrote:svake pete godine kupujemo ocna pomagala...hanuma is due in 2009pitt wrote:ma posudi sta para pa uzmi i hanumi jedneEI Presidente wrote: ma dvoje...nije beg cicijaa do tada - kapak
i treba ti pasos uzeti...i zabraniti da glasas
- pitt
bogami kurs dere dobro ove godine. ja sve boga molim da euro oslabi malotech10 wrote:Bogabi tanko se ce ove godine zubi popravljati i kupovati nove dzozle. Gledaj kursa $1=1.45 KM
"Pa nemere se tako na sportsku velicinu" "ja i amar zivimo u kuci od kartona"
- pitt
ihhhh tada se samo do njemacke islo pa tamo se mecka rentatech10 wrote:Gdje je doba ono, gdje su dani onipitt wrote: bogami kurs dere dobro ove godine. ja sve boga molim da euro oslabi malo:D
Kad je srce puno rahatluka bilo
a i kurs bio 1:2
-
FFK as Lucy01
U zdravstveno osiguranje koje placem mi je uracunato i zubno
....
Imam zdrave zube, pa nemam potrebe da placam neku grdnu lovu za popravke i kojesta....samo redovno idem na ciscenje i poliranje
Osim toga, izbor pasti za zube je nevjerovatan....ima ih i za izbjeljivanje zubi, a takodje ima i strips koje su napravljene da izbjeljuju zube..
Ovdje u US ljudi koji imaju pokvarene zube, kojima nedostaje par zuba, kao i oni kojima su zubi nepravilno porasli, mogu nabiti hiljadu kompleksa jer 99% Amera ima zdrave i pravilne zube..

A koliko sam cula, zavisno od zubara, cijene su veoma visoke i znam da sam pitala mog zubara kolika je cijena zubnih implants, jer sam jos ranije cula da su stomatoloske usluge u US skupa a u BiH jeftine.....na jedan implant idu 4 zuba...a jedan kosta $7,500
Imam zdrave zube, pa nemam potrebe da placam neku grdnu lovu za popravke i kojesta....samo redovno idem na ciscenje i poliranje
Osim toga, izbor pasti za zube je nevjerovatan....ima ih i za izbjeljivanje zubi, a takodje ima i strips koje su napravljene da izbjeljuju zube..
Ovdje u US ljudi koji imaju pokvarene zube, kojima nedostaje par zuba, kao i oni kojima su zubi nepravilno porasli, mogu nabiti hiljadu kompleksa jer 99% Amera ima zdrave i pravilne zube..
A koliko sam cula, zavisno od zubara, cijene su veoma visoke i znam da sam pitala mog zubara kolika je cijena zubnih implants, jer sam jos ranije cula da su stomatoloske usluge u US skupa a u BiH jeftine.....na jedan implant idu 4 zuba...a jedan kosta $7,500
-
zmijaIzmaj
a jeste siroke ruke
nemojte samo kakav kredit dizati zbog mene