kurs krone oslabio zadnjih dana, nit` jedem, nit` disem, nit` spavam.
Sirok osmijeh i zlatan zub
- cHupjahalic@
e draga vesela, pitanje je hocu li i ja moci ista ustediti za puta.

- dacina_curica
choopki nista se ne brini, ja sam pokrenula humanitarnu akciju "posaljimo choopku u Bosnu (makar na mjesec)" ovdje kod mene, javio se lokalni merhamet kazu skupili su taman dovoljno za frizuru i nokte, a ja cu ovaj vikend napraviti kakav stand na pijaci da skupimo ti nesto i za zubALO.....Sam' ti sad skupi kakve crkavice za taj kofer (il' ces da ti posaljem ovaj mamin crveni, plaho je moderan
), ne mERes bogme sa lanjskim, sta ce narod reci?

- dacina_curica
pitt bolan, de posalji chupki koju hiljadarku da cura moze bezbrizno otic' na frizuru u domovini (znas da imas zastekanih $$$ ispod cilima u dnevnom boravku)....

- dacina_curica
aman jarabi, pa cura bi samo na odmor, ne na dozivotnu robiju

- cHupjahalic@
joj, to je idealna ideja...dacina_curica wrote:choopki nista se ne brini, ja sam pokrenula humanitarnu akciju "posaljimo choopku u Bosnu (makar na mjesec)" ovdje kod mene, javio se lokalni merhamet kazu skupili su taman dovoljno za frizuru i nokte, a ja cu ovaj vikend napraviti kakav stand na pijaci da skupimo ti nesto i za zubALO.....Sam' ti sad skupi kakve crkavice za taj kofer (il' ces da ti posaljem ovaj mamin crveni, plaho je moderan), ne mERes bogme sa lanjskim, sta ce narod reci?
![]()
![]()
![]()
de provjeri koliko su sakupili pa da mogu gledati aviJonske karte, sezona je krenula.
nekako je sramota da se pomolim u Bosni autobusom
- cHupjahalic@
jel` to prvi potez navuci gumene klompe na noge i pokazati im KO SMO?pitt wrote:De ba da kahvenisemo i zajebavamo lokalne domorodce:D:D:D:D
- pitt
naraFnocHupjahalic@ wrote:jel` to prvi potez navuci gumene klompe na noge i pokazati im KO SMO?pitt wrote:De ba da kahvenisemo i zajebavamo lokalne domorodce:D:D:D:D
![]()
![]()
- dacina_curica
choopki, nemoj da bi pare na klompe trosila (plaho su mescini skupe u kraljevini).....saljem ti ja jedne u humanitarnom paketu, samo naruci boju (imaju sad bogme i maskirne, mozda ti te budu najbolje)

- cHupjahalic@
p.s. sa tim klompama na nogama ne smijemo praFac kod zubara... zadnji studiji su pokazali da instrumenti crknu kad su klompe u blizini (ovo bez zezepitt wrote:naraFno:D da bije u oci
A onda zubi, frizura i dupljaci iz dijaspore
:D
- cHupjahalic@
ili bijele boje pa da mogu po njima lijepiti slicice od Sumskog carstva i Cunga Lunge.dacina_curica wrote:choopki, nemoj da bi pare na klompe trosila (plaho su mescini skupe u kraljevini).....saljem ti ja jedne u humanitarnom paketu, samo naruci boju (imaju sad bogme i maskirne, mozda ti te budu najbolje)![]()
![]()
- pitt
ja sam se sav izljepio onim laznim tetovazama.....da traja konta da sam zajebaT. Moram jos malo usteliti se da ko 50cent orichamcHupjahalic@ wrote:ili bijele boje pa da mogu po njima lijepiti slicice od Sumskog carstva i Cunga Lunge.dacina_curica wrote:choopki, nemoj da bi pare na klompe trosila (plaho su mescini skupe u kraljevini).....saljem ti ja jedne u humanitarnom paketu, samo naruci boju (imaju sad bogme i maskirne, mozda ti te budu najbolje)![]()
![]()
![]()
![]()
- cHupjahalic@
cekaj pa kupi sebi na buvljaku potkosulju i kakav deblji zlatni lancic. 
- dacina_curica
ma ne mora biti ni zlatni, sam' nek' je masivan i nek' sljasti (kobajagi "dijamantski")....
...pitt, the king of bling

- cHupjahalic@
#392 Re: Sirok osmijeh i zlatan zub
iskopah je.

- Lippenbekenntnis
#393 Re: Sirok osmijeh i zlatan zub
koja je ovdje tema?cHupjahalic@ wrote:iskopah je.![]()
- cHupjahalic@
#394 Re: Sirok osmijeh i zlatan zub
ukratko: treba znati sta obuci, kako se osisati ili eventualno gdje se osisati kad se ode u svoju domovinu.Lippenbekenntnis wrote:koja je ovdje tema?cHupjahalic@ wrote:iskopah je.![]()
ovdje ima dosta dobrih savjeta
- Lippenbekenntnis
#395 Re: Sirok osmijeh i zlatan zub
cHupjahalic@ wrote:ukratko: treba znati sta obuci, kako se osisati ili eventualno gdje se osisati kad se ode u svoju domovinu.Lippenbekenntnis wrote:koja je ovdje tema?cHupjahalic@ wrote:iskopah je.![]()
![]()
![]()
ovdje ima dosta dobrih savjeta, samo njih slijedi i sve ce ti se kazati.
Super, ja hocu ovako svasta nesto da pitam..pa me stid..
Hvala puno..
- cHupjahalic@
#396 Re: Sirok osmijeh i zlatan zub
ma sad ce Nova godina, master kartica spremna za odmora.Minnela wrote:![]()
![]()
...ih, i ti sad ovu temu aktivirala,kad je sezona prosla
![]()