Tebe Faketa vec ceka. I kahvu je pristavila.danas wrote: taman tako![]()
evo osisah se ovdje neki dan, a sad me srklet ufatio -- trbala sam cekat dok u bosnu dodjem![]()
Sirok osmijeh i zlatan zub
- pitt
da joj udari jedan trajni minivaltech10 wrote:Tebe Faketa vec ceka. I kahvu je pristavila.danas wrote: taman tako![]()
evo osisah se ovdje neki dan, a sad me srklet ufatio -- trbala sam cekat dok u bosnu dodjem![]()
- Hantraga
JAsta, ja se sisam jednom godisnje...Prvo kad dodjem sa aerodroma odma kod brice da mi slozi friz...
A pred odlazak se osisam na celavo...
Stvano bi u Sarajevu trebalo otvoriti frizerski salon, odma na Airportu
A moze vala i zubarska ordinacija..Dok cekam na prtljagu da mi da estimet kolko bi kostao popravak...
A pred odlazak se osisam na celavo...
Stvano bi u Sarajevu trebalo otvoriti frizerski salon, odma na Airportu
A moze vala i zubarska ordinacija..Dok cekam na prtljagu da mi da estimet kolko bi kostao popravak...
- tech10
Dok ti dolje prtljag mogu ti i protezu napraviti. Obicno se izgubi i kasni po heftu.Hantraga wrote: Stvano bi u Sarajevu trebalo otvoriti frizerski salon, odma na Airportu![]()
- danas
ma ja i ne nosim nikakav prtljagtech10 wrote:Dok ti dolje prtljag mogu ti i protezu napraviti. Obicno se izgubi i kasni po heftu.Hantraga wrote: Stvano bi u Sarajevu trebalo otvoriti frizerski salon, odma na Airportu![]()
ionako sve sto imam nije u skladu sa domacim modnim tokovima
- pitt
eki to....a ja konto ti moderna zena koju boli briga za uklapanjem....fura svoj stil itd itd.....danas wrote:ma ja i ne nosim nikakav prtljagtech10 wrote:Dok ti dolje prtljag mogu ti i protezu napraviti. Obicno se izgubi i kasni po heftu.Hantraga wrote: Stvano bi u Sarajevu trebalo otvoriti frizerski salon, odma na Airportu![]()
A moze vala i zubarska ordinacija..Dok cekam na prtljagu da mi da estimet kolko bi kostao popravak...![]()
ionako sve sto imam nije u skladu sa domacim modnim tokovimapa moram sve da kupujem dole, da se uklopim
![]()
- danas
haj ti prodji ferhadijom a svi prstom upiru u tebe i vicu 'dijasporusa'pitt wrote:eki to....a ja konto ti moderna zena koju boli briga za uklapanjem....fura svoj stil itd itd.....danas wrote:ma ja i ne nosim nikakav prtljagtech10 wrote: Dok ti dolje prtljag mogu ti i protezu napraviti. Obicno se izgubi i kasni po heftu.![]()
ionako sve sto imam nije u skladu sa domacim modnim tokovimapa moram sve da kupujem dole, da se uklopim
![]()
:D
- cHupjahalic@
jednom i nikad vise.danas wrote:haj ti prodji ferhadijom a svi prstom upiru u tebe i vicu 'dijasporusa'![]()
![]()
![]()
-
zmijaIzmaj
danas wrote:ti se spremi za interviewzmijaIzmaj wrote:tiho cu pustiti suzu ...nepravda...
![]()
![]()
-
zmijaIzmaj
a hoce i da boli kod cika bube
nemoj me molim te brukati u ferhadiji sa americkim stajlingom

nemoj me molim te brukati u ferhadiji sa americkim stajlingom
- danas
ja se znam kamuflirati, haman niko ne bi prepozno da sam mrska dijasporusazmijaIzmaj wrote:a hoce i da boli kod cika bube![]()
![]()
nemoj me molim te brukati u ferhadiji sa americkim stajlingom![]()
neise, ne brini ti nista nego bolje ti je spremaj se
-
zmijaIzmaj
sad bih rekla nesto sto ima veze sa domom i spremnoscu, ali mi malo fašy

-
zmijaIzmaj
skupim jos jedan minus, i na pozitivnom sam
posalji mi spisak tema
da se spremim..odoh sad da jezdim kroz mjehur snove
volim Vas
volim Vas