javiti se na nick jaca78 ili meni
Moderator: anex

Arslan wrote:eto mirci, nasla si staratelja..
Shto ti zhrtve trazhish!vjesticanametli wrote:odeeeeeeeeeeeee mackaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa s arslooooooooooooom
moze li se maca zvati GORČIN
treba otvorit temu "Trazimo macku da joj damo ime GORCIN"Eborg wrote:Shto ti zhrtve trazhish!vjesticanametli wrote:odeeeeeeeeeeeee mackaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa s arslooooooooooooom
a ti se neces smiriti do neku macu ne krstis imenom gorcin lolvjesticanametli wrote:odeeeeeeeeeeeee mackaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa s arslooooooooooooom
ti si se vec zaljubila al neces da priznasmIRCerka wrote:poslala sam tvoj broj arsli, sad je do vas, ja NE ZELIM BITI TU jer bi se mogla zaljubiti avaj
niiiiiiiisammmmmmmmmmmjaca78 wrote:ti si se vec zaljubila al neces da priznasmIRCerka wrote:poslala sam tvoj broj arsli, sad je do vas, ja NE ZELIM BITI TU jer bi se mogla zaljubiti avaj
mi bi amaru mogli kupit stan u nasoj mahalijaca78 wrote:sad cu ja zovnuti svog veta. ako nije otisao na more da ga pogleda
vjesticanametli wrote:odeeeeeeeeeeeee mackaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa s arslooooooooooooom
Eto vjestice... happy now?Arslan wrote:maca se od sada pa nadalje i ubuduce zove GORCIN
slavkoimamodilera wrote:vjesticanametli wrote:odeeeeeeeeeeeee mackaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa s arslooooooooooooom
moze li se maca zvati GORČINEto vjestice... happy now?Arslan wrote:maca se od sada pa nadalje i ubuduce zove GORCIN