Sirius Travel agencija, te Hvar destinacija!

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
dast

#1 Sirius Travel agencija, te Hvar destinacija!

Post by dast »

Zelio bih od Vas zatraziti informacije vezane za pomenutu agenciju, kakva su iskustva i kako su se pokazali do sada?!

I molim Vas za savjet kada je u pitanju Hvar, koji hotel odabrati, koji dio Hvara, gdje je to najljepse i najbolje?!
Nije u pitanju cijena, samo tragam za nekom lijepom lokacijom, dobrim hotelom i zadovoljavajucim propratnim sadrzajem?!

Hvala svima unaprijed na odgovorima!
dast

#2 Re: Sirius Travel agencija, te Hvar destinacija!

Post by dast »

Zar je moguce da niko nema iskustva vezana za pomenuto?!
malizeleni

#3 Re: Sirius Travel agencija, te Hvar destinacija!

Post by malizeleni »

Za turisticku agenciju ne znam.

Hvar ko Hvar, super mjesto, samo sto van grada Hvara neces naci neke specijalne ponude sto se hotela i popratnog ugodjaja tiche. A sam grad Hvar je previse komercijalan, barem po meni.

Od mjesta za ostanak imas

Hvar : super mjesto za biti, prosetati, izaci naveche, party i tako te pizdarije. Za hotele nisam siguran kako se zovu, ali obnovljeni su, standard barem 3 zvijezdice od onog sto sam provirio proslo ljeto.

Stari Grad : Mirno mjesto, gdje se bas mozes odmoriti. Fali pjescanih plaza, uglavnom su betonske, ali ima i puno zavucenih, gdje bas mozes biti sam, ako te to pali :P 2 hotelska kompleksa manje vise, helios i arkada. Ostatci komunistickih sindikata, razvaljeno od izbjeglica u toku rata, i nije obnovljeno ni sekunde. Preporucujem privatni smjestaj na strani uvale gdje je luka. Super grad za izaci i prosetati naveche, tona kaficha, krajem jula bude festivala, svirke itd itd.

Jelsa : Srednja zalost. Jako lijepo mijesto, ali. Plaze su totalno nepristupacne. Motorcic / biciklo obavezno.

Vrboska, super plaze, ima i nudisticka :P Samo privatni smjestaj.

Sucuraj je luka, nemas nish tamo.

Ovo iz sjecanja, a obishao sam ova veca mjesta proslo ljeto u potrazi za apartmanom s klimom :D Nije lahko ;)
Koshpa

#4 Re: Sirius Travel agencija, te Hvar destinacija!

Post by Koshpa »

Bjez od Sirius-a sto dalje, Prevaranti :run:
Dwndler

#5 Re: Sirius Travel agencija, te Hvar destinacija!

Post by Dwndler »

Nadji momka na forumu po nickom vee-jay i trzni mu pp. Znam da njegovi roditelji imaju kucu u Vrboskoj koja se izdaje tokom ljeta,a on je to vec spominjao jednom na nekoj drugoj temi.
Dwndler

#6 Re: Sirius Travel agencija, te Hvar destinacija!

Post by Dwndler »

vee-jay wrote:Evo ja konkretno znam ljude na Hvaru u malom mistu Vrboska, koje je prekrasno a za kupanciju nema boljeg. Privatni smjestaj, nije nista skupo -> ali nije ni Hilton. Ako te interesuje napisi mi, ja cu ti poslati telefonski broj pa nazovi...

Inace su ljudi nasi Bosanci a i radije iznajmljuju Bosancima :D :D :D
a evo i s koje je teme
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 23&t=51244
Post Reply