Zelio bih od Vas zatraziti informacije vezane za pomenutu agenciju, kakva su iskustva i kako su se pokazali do sada?!
I molim Vas za savjet kada je u pitanju Hvar, koji hotel odabrati, koji dio Hvara, gdje je to najljepse i najbolje?!
Nije u pitanju cijena, samo tragam za nekom lijepom lokacijom, dobrim hotelom i zadovoljavajucim propratnim sadrzajem?!
Hvala svima unaprijed na odgovorima!
Sirius Travel agencija, te Hvar destinacija!
Moderator: anex
- dast
- dast
#2 Re: Sirius Travel agencija, te Hvar destinacija!
Zar je moguce da niko nema iskustva vezana za pomenuto?!
-
malizeleni
#3 Re: Sirius Travel agencija, te Hvar destinacija!
Za turisticku agenciju ne znam.
Hvar ko Hvar, super mjesto, samo sto van grada Hvara neces naci neke specijalne ponude sto se hotela i popratnog ugodjaja tiche. A sam grad Hvar je previse komercijalan, barem po meni.
Od mjesta za ostanak imas
Hvar : super mjesto za biti, prosetati, izaci naveche, party i tako te pizdarije. Za hotele nisam siguran kako se zovu, ali obnovljeni su, standard barem 3 zvijezdice od onog sto sam provirio proslo ljeto.
Stari Grad : Mirno mjesto, gdje se bas mozes odmoriti. Fali pjescanih plaza, uglavnom su betonske, ali ima i puno zavucenih, gdje bas mozes biti sam, ako te to pali
2 hotelska kompleksa manje vise, helios i arkada. Ostatci komunistickih sindikata, razvaljeno od izbjeglica u toku rata, i nije obnovljeno ni sekunde. Preporucujem privatni smjestaj na strani uvale gdje je luka. Super grad za izaci i prosetati naveche, tona kaficha, krajem jula bude festivala, svirke itd itd.
Jelsa : Srednja zalost. Jako lijepo mijesto, ali. Plaze su totalno nepristupacne. Motorcic / biciklo obavezno.
Vrboska, super plaze, ima i nudisticka
Samo privatni smjestaj.
Sucuraj je luka, nemas nish tamo.
Ovo iz sjecanja, a obishao sam ova veca mjesta proslo ljeto u potrazi za apartmanom s klimom
Nije lahko 
Hvar ko Hvar, super mjesto, samo sto van grada Hvara neces naci neke specijalne ponude sto se hotela i popratnog ugodjaja tiche. A sam grad Hvar je previse komercijalan, barem po meni.
Od mjesta za ostanak imas
Hvar : super mjesto za biti, prosetati, izaci naveche, party i tako te pizdarije. Za hotele nisam siguran kako se zovu, ali obnovljeni su, standard barem 3 zvijezdice od onog sto sam provirio proslo ljeto.
Stari Grad : Mirno mjesto, gdje se bas mozes odmoriti. Fali pjescanih plaza, uglavnom su betonske, ali ima i puno zavucenih, gdje bas mozes biti sam, ako te to pali
Jelsa : Srednja zalost. Jako lijepo mijesto, ali. Plaze su totalno nepristupacne. Motorcic / biciklo obavezno.
Vrboska, super plaze, ima i nudisticka
Sucuraj je luka, nemas nish tamo.
Ovo iz sjecanja, a obishao sam ova veca mjesta proslo ljeto u potrazi za apartmanom s klimom
- Koshpa
#4 Re: Sirius Travel agencija, te Hvar destinacija!
Bjez od Sirius-a sto dalje, Prevaranti 
-
Dwndler
#5 Re: Sirius Travel agencija, te Hvar destinacija!
Nadji momka na forumu po nickom vee-jay i trzni mu pp. Znam da njegovi roditelji imaju kucu u Vrboskoj koja se izdaje tokom ljeta,a on je to vec spominjao jednom na nekoj drugoj temi.
-
Dwndler
#6 Re: Sirius Travel agencija, te Hvar destinacija!
a evo i s koje je temevee-jay wrote:Evo ja konkretno znam ljude na Hvaru u malom mistu Vrboska, koje je prekrasno a za kupanciju nema boljeg. Privatni smjestaj, nije nista skupo -> ali nije ni Hilton. Ako te interesuje napisi mi, ja cu ti poslati telefonski broj pa nazovi...
Inace su ljudi nasi Bosanci a i radije iznajmljuju Bosancima![]()
![]()
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 23&t=51244