U čemu je ta fora sa narom?sunceKOtepsija wrote:pozdrav drugariradosne vijesti
danas sam, sasvim slucajno, naletio na ruman-cudnovatu vocku iz shama.
dragma wrote:U čemu je ta fora sa narom?sunceKOtepsija wrote:pozdrav drugariradosne vijesti
Pa samo u shamu raste. Kod nas se možda može naći u tetrapaku, ima video u kojem brat objašnjava.dragma wrote:U čemu je ta fora sa narom?sunceKOtepsija wrote:pozdrav drugariradosne vijesti
Heroji Gute.Opetja033 wrote:Ubiše pobunjenici Assadovce nogama u glavu oko Damaska.
Preko 350 zgrada zauzeli u Ist. Ghouti, spojili Harastu i Erbin. Ona režimska baza pod totalnom opsadom.
Nisu većih uspjeha oko Damaska imali od kako su onda na foru oslobodili Adru. A to je čini mi se bila '14 ili '15.
Neki od bosanskih mudzahida u Siriji snima vlogove iz Sirije, naglasak onako Gluhobukovicki, drzi u rukama nar i govori "evo jedno voce koje nema u nasim krajevima".dragma wrote:U čemu je ta fora sa narom?sunceKOtepsija wrote:pozdrav drugariradosne vijesti
Na kraju će opet najviše najebati jadne hurije. I zecu sa na njih diže.Opetja033 wrote:Pobunjenici (FSA&JaI&Ahrar) oslobodili kompletan distrikt al Ajmi i bolnicu Bashir (ist.Ghouta) nanijevsi teške gubitke elitnoj Republikanskoj Gardi.
Borci FSA Manbij u noćnoj operaciji nanijeli gubitke teroristima YPG-a u ruralnom dijelu Manbija.
Pobunjenici ponovo zauzeli grad al Khuwayn.
Pobunjenici oborili ruski helikopter u Hami (provincija), svih sedam članova posade ubijeno.
Pobunjenici zauzeli i Tall Marek SI Latakije.
A veselo će uskoro i u Afrinu da bude

Co0l wrote:Samo da uletim i pozdravim staru raju svih provenijencija i afiniteta sa teme.Nije me dugo bilo pa se nadam da ste svi živi i zdravi i svima vam želim sretnu i berićetnu 2018.-tu.Živjeli!