Pa gdje si ti Co0lCo0l wrote:Samo da uletim i pozdravim staru raju svih provenijencija i afiniteta sa teme.Nije me dugo bilo pa se nadam da ste svi živi i zdravi i svima vam želim sretnu i berićetnu 2018.-tu.Živjeli!
.
Pa gdje si ti Co0lCo0l wrote:Samo da uletim i pozdravim staru raju svih provenijencija i afiniteta sa teme.Nije me dugo bilo pa se nadam da ste svi živi i zdravi i svima vam želim sretnu i berićetnu 2018.-tu.Živjeli!
Ovako:apsidejzi wrote:Obradovao sam se kao malo dijete dok sam ovo gledao:
[youtube]http://youtube.com/watch?v=pM0Nn6CyeWU[/youtube]
Zabranjen je i duhan, pa ga islamisticki revolucionari opet puše.sarajevoxxxx wrote:Trenutak pada dvije barel-bombe na civilne objekte u naselju Telimnes u Idlibu. Barel-bombe su zabranjene rezolucijama UN-a

sarajevoxxxx wrote:Ode tenk i ode top 23 mm, kako su samo nedostajali ovi snimci.
....................
Mere, al faza po faza.DuckZz wrote:Sretna nova godina da ste živi i zdravi.
Klanjajte, cugajte, ženite se, razvedite se, uživajte u plavom proljecu, šta god vas cini sretnim![]()
sarajevoxxxx wrote:Atšan i Ebu Omer ponovo u rukama opozicije:
آخر التطورات في ريف #حماة الشمالي الشرقي :
مزرعة الحسين
أبو عمر صديق ..
الخوين صديق ..
عطشان صديق ....
تل سـكيك صـديق ..

karakters wrote:Mere, al faza po faza.DuckZz wrote:Sretna nova godina da ste živi i zdravi.
Klanjajte, cugajte, ženite se, razvedite se, uživajte u plavom proljecu, šta god vas cini sretnim![]()
karakters wrote:Vratio se, ali u iranski Kurdistan.