Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nadzornik wrote:Saradnja pacova i SDF postala javna.
One of #ISIS leaders known as Abu Talhat al Mohajer agreed to hand over #Shaitat #الشعيطات area to #SDF on condition of ensuring the safety of the people of the region. He means safety of ISIS members ofcourse! #DeirEzzor
Pa jeste, nazalost, javno ih pogubili, one koje su zarobili
Ovo je video iz sela Sahtat, a na videu jedinica SDF koju cine pripadnici plemena Sahtat.
Nedaj boze nikome ovakvu saradnju.
E ako je ovo SDF i ja sam Kurd...
1.the Kurds are not
2.the SDF uniform and the SDF
3.the Allahu Akbar call, they are quite clearly jihastists connected to Turkey
4.Kikibombona has already published a video on several times not SDF fighters but for the Turkish gangs.
I to mi je palo na pamet. Rokno se nedje datulovače, pa mahmura jutros. Tako izgleda. A također izgleda i ko da je ovaj šal morao staviti protiv svoje volje pa mu nije pravo.
EXCLUSIVE: Special OPs of #Galilee Forces capture a headquarter from #Israel-proxy militia “Jund Al-Farouk” at outskirts Um Batinah, #Quneitra.(19 Nov, 2017)
S kim se SAA/saveznici ovako rokaju kad je "grad prazan već mjesec dana" i po "dogovoru" prepušten? Ovo neki performans?
Ja mislim da nasa USA armija treba bombardovati SAA jer unistava prazne gradove.
Vjerujem da ce se i Rusi sloziti jer cak ni oni ne bombarduju prazne gradove.