Je li završila akcija ruskih specijalaca?
Ima li gdje bagdadija?
I ja sam isti, samo sebe dzaba lazem da ne bi, al poslo bi makar djecu vani, zato i kazem. Vidim potvojim reakcijama srcanost kada nanjusis drugu stranu, mene si napo da sam srbov jer sam spomeno banja lukusumirprimus wrote:koje domovine???Krokodajl wrote:Voli sumir zajebavat i šuknut, voli i popit još je i ćafir.
Al sutra da zaguti i zarati ja vjerujem da bi on stao na branik domovine, zato ga treba pustit da se ispuše ovde na forumu.![]()
moja domovina su zena i djeca...
i meni vise vrijede od svog patriotizma..
jebga iskren sam...
al opet bi vjerovtno ratovo![]()
Eno ga u teleringu, kaze da su im krediti i americka administracija dohakali.sekerbay wrote:Ma ja nikad nisam vidio šijskog šejha. Ako hoćeš da ih vidiš, moraš otići u teheran, nebitno onaj iranski ili dodikov
Ima li gdje bagdadija?
Jbg, ne bih ni dolazio na maskenbal da sam znao da si ti tu.sumirprimus wrote:![]()
dzoker joj jesdam ga darno ni fazoni mu nisu ko sto su bili![]()
Kada te neko vrbuje, pogotovo u danasnjem vaktu, tesko da sta ide bez materijalne koristi. To bi barem ti trebao znati. Jucer sam postavljao koliko Pentagon izdvaja love samo za internet propagandu. I to za samo jedan LOT.insomnia78 wrote:Ko je spominjo materijalnu korist?sunceKOtepsija wrote:insomnia78 wrote:Dobar je Salko. Malo ga prenese srcanost al dobar. Vidi se sa je skolovan cojk vrbovan od profesionalaca na gresnom zapadu. Ne ko ovi sije amateri vrbovani od strane priucenih hodzica po kojekakvim seoskim vasarima. Ne mozes se ni prepucavati sa njima
Ako se dobro sjecam Salko je jednom na tu temu napisao da zeli svakome ko je imao bilo kakvu materijalnu korist od pisanja po forumu, za bilo ciji racun, da svaki fening zajedno s najmilijim potrosi na lijekove/lijecenje.
Nasli bi zacas zajednicku on i Mato. Samo im Kacavenda faliKrokodajl wrote:Eno ga u teleringu, kaze da su im krediti i americka administracija dohakali.sekerbay wrote:Ma ja nikad nisam vidio šijskog šejha. Ako hoćeš da ih vidiš, moraš otići u teheran, nebitno onaj iranski ili dodikov
Ima li gdje bagdadija?
Sta ti je kompleks od velegrada.insomnia78 wrote:Sve iz ubjedjenje. A kolege “sarajlije” se zavukle u misije rupe. Bajagi ne citajusumirprimus wrote:al dajlge saljivdzije nije mu vise smijesnoinsomnia78 wrote:Pa cojk kaze da nije musliman. Mozda je sa usina![]()
![]()
sta mislis jesul placeni il onako na dobrovoljnoj osnovi uticu na svekoliko klix pucanstvo...
provli se i izvali na 1 rijec hahaha
daj nam ba dzevada dzevada nam daj
joj sve losiji...karakters wrote:Jbg, ne bih ni dolazio na maskenbal da sam znao da si ti tu.sumirprimus wrote:![]()
dzoker joj jesdam ga darno ni fazoni mu nisu ko sto su bili![]()
Vrbovali cojka u sektu. Kolko prevede, prevede. Uhar jesunceKOtepsija wrote:Kada te neko vrbuje, pogotovo u danasnjem vaktu, tesko da sta ide bez materijalne koristi. To bi barem ti trebao znati. Jucer sam postavljao koliko Pentagon izdvaja love samo za internet propagandu. I to za samo jedan LOT.
Sto bi reklo, kontinuirana ostroumnost.Krokodajl wrote:
I ja sam isti, samo sebe dzaba lazem da ne bi, al poslo bi makar djecu vani, zato i kazem. Vidim potvojim reakcijama srcanost kada nanjusis drugu stranu, mene si napo da sam srbov jer sam spomeno banja luku
ne grijesi dusu...mirsek wrote: Sta ti je kompleks od velegrada.
Ti da si bio na suprotnoj strani vjerovatno bi sa karadzicem dovikivao (sa po prirodnom habitusu odgovarajuce kote) "sidjimo u gradove da bijemo gadove"..
insomnia78 wrote:Vrbovali cojka u sektu. Kolko prevede, prevede. Uhar jesunceKOtepsija wrote:Kada te neko vrbuje, pogotovo u danasnjem vaktu, tesko da sta ide bez materijalne koristi. To bi barem ti trebao znati. Jucer sam postavljao koliko Pentagon izdvaja love samo za internet propagandu. I to za samo jedan LOT.
Šta je, zavrnuli ujguri pipu?sunceKOtepsija wrote:Kada te neko vrbuje,
Haj ti malo na google pa vidi zasto se stavljaju ovi znakici “mirsek wrote: Sta ti je kompleks od velegrada.
Ti da si bio na suprotnoj strani vjerovatno bi sa karadzicem dovikivao (sa po prirodnom habitusu odgovarajuce kote) "sidjimo u gradove da bijemo gadove"..
tu si ti zato da nas prosvetlis al ne ebe niko ni za suhu sljivukarakters wrote:Sto bi reklo, kontinuirana ostroumnost.Krokodajl wrote:
I ja sam isti, samo sebe dzaba lazem da ne bi, al poslo bi makar djecu vani, zato i kazem. Vidim potvojim reakcijama srcanost kada nanjusis drugu stranu, mene si napo da sam srbov jer sam spomeno banja luku![]()
A odmah sam i pomislio da je to posrijedi.
Pa i ovaj derpe. A dje onaj sad, stao na minu?
sekerbay wrote:Da, da, šta kažu u iranu, neki eliot il' tako nešto
ima i slika
Šta je, zavrnuli ujguri pipu?sunceKOtepsija wrote:Kada te neko vrbuje,
Ništa propagandni tekstovi podrške

Sto nisi odma reko da si ozbiljan forumassumirprimus wrote: neozbiljan si. povuci se..
ma nema to veze s ozbiljnoscu...karakters wrote:Sto nisi odma reko da si ozbiljan forumassumirprimus wrote: neozbiljan si. povuci se..
Kad mi jedan reko povuci se, ja mu reko povuci me ti ako smijessumirprimus wrote:ma nema to veze s ozbiljnoscu...karakters wrote:Sto nisi odma reko da si ozbiljan forumassumirprimus wrote: neozbiljan si. povuci se..
jednostavno mcm i te agresorije ne dozivljavam...