ja nemam blage veze šta je to RCM i po čemu je to relevantan fakat za bilo štaKikibombona wrote:Kita a ne bratstvo. Ruski vojnik poslao podrsku Kurdima - par Kurda se slikalo sa zastavom Rusije. I to je to.DaysleepeR wrote:ko je juče postavljao slike kurda i rusa i bratstvo između istih?Kikibombona wrote: Rusko-iransko, siitsko-pravoslavno bratstvo. Pa to ti je...
Najpoznatija kurdska misao je 'nemamo prijatelje osim planina'. Ja koliko kontam Kurdi nikome nisu naklonjeni. Samo eto, zele imati nekoga ko ce im pomoci da se izbore sa povampirenim komsijama... svejedno je ko ce pomoci, svaciju pomoc bi prihvatili da se izvuku iz govana.
A sto se tice Riste Djoge, nema dileme da bi navijao za Asada, Iran i sije, zajedno sa ostalom srpsko-ruskom bracom. Pa pogledaj MCM, podrska Asadu 100%. Nema nijednog jedinog forumasa, na osnovu onoga sto sam kratko pratio, da je kontra Asada. Da je Ristan ziv, bili bi na istoj strani kada je BI u pitanju.
recimo ja podržavam Asada, znači li to da svi koji se zovu kao ja podržavaju Asada?