Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kikibombona wrote:Cheli navija za rusku - Salik za iransku politiku.
Precjenjuješ se po svakom osnovu. Ne razumiješ ti ni sebe a kamo li druge, pa ni mene, naravno. Ja podržavam ispravnu stvar a eliminacija Zio-USA-Wahhabi proxy-bandi u Siriji je dobra stvar. Izuzetno dobra stvar. Kako za Siriju, tako za svijet.
Kikibombona wrote:Cheli navija za rusku - Salik za iransku politiku.
Precjenjuješ se po svakom osnovu. Ne razumiješ ti ni sebe a kamo li druge, pa ni mene, naravno. Ja podržavam ispravnu stvar a eliminacija Zio-USA-Wahhabi proxy-bandi u Siriji je dobra stvar. Izuzetno dobra stvar. Kako za Siriju, tako za svijet.
Ko god bi to podržao, imao bi moju punu podršku.
Pa gdje vidis tu eliminaciju? Ja vidim bas suprotno..
Za tzv. Kikibombonu: Podržavam dobro ili manje zlo u Siriji. To dobro ili manje zlo podržava Rusija. Primio k znaju i podržavam tu činjenicu kao što bih je podržao da tu stvar podržava Japan.
A to što ti i tebi slični imate kmetsko-seljoberski kompleks u odnosu na Rusiju, puca mi ona stvar.
Nakon zračnih udara međunarodne koalicije režim se povukao i iz sela El Husejnije koje se nalazi 4 kilometra istočno od Deir Ez-Zoura. Nakon povlačenja režima selo su zauzele snage SDF-a.Nisu tačne informacije o režimskom zauzimanju naftnih polja.
sarajevoxxxx wrote:Nakon zračnih udara međunarodne koalicije režim se povukao i iz sela El Husejnije koje se nalazi 4 kilometra istočno od Deir Ez-Zoura. Nakon povlačenja režima selo su zauzele snage SDF-a.Nisu tačne informacije o režimskom zauzimanju naftnih polja.
Vala ja nigdje nisam ni pročitao da je rečeno da je SAA došla do tih naftnih polja, i pro vladini izvori su rekli da su Rusi stigli tamo, niko ni u jednom trenutku nije spomenuo SAA.
Kikibombona wrote:Izraelska avijaca opet tuce po snagama dr. Bashara Asada. Ne moze Izrael udarati koliko dr. Asad moze trpiti. Zilav co'ek.
Tako se bori protiv Izraela. Dogodine u Kudsu.
Pa naravno da ce po snagama uvazenog dr. Basara Asada, ta nece valjda po Isilovim kampovima za obuku duz svoje granice sa Sirijom?! Ustvari, oni moraju zastiti te kampove od zlocestog Asada! Ha ja!
ISIS establishes training camp near Israeli border in Syria After fleeing from the Syrian city of Raqqa, a group of senior-level ISIS terrorists established a camp in the Syrian Golan close to Israel’s border and are training approximately 300 local youths. http://www.jerusalemonline.com/news/mid ... rder-31665
TV report: Islamic State chiefs gather near Israel border, set up training camp Having fled Iraq and northern Syria, several top commanders of terror group now in Golan Heights enclave, recruiting and running propaganda effort, says Israel's Channel 2 https://www.timesofisrael.com/tv-report ... ning-camp/
K'o i svako mladunce, sto blize uz majku to se sigurnije osjeca...
Hoce, hoce. Kad se budu, kako ono, krilo iza kamena a kamenje govorilo evo ga ovdje dosji i ubi ga?
Kurko, propustili ste priliku 40-tih i vise je necete dobiti
insomnia78 wrote:Hoce, hoce. Kad se budu, kako ono, krilo iza kamena a kamenje govorilo evo ga ovdje dosji i ubi ga?
Kurko, propustili ste priliku 40-tih i vise je necete dobiti