Upravo, slicno kao i heroj Givi, u nezavisnoj republici NovorusijiGIVI wrote:Ova mi je vijest pokvarila dan.Neki dan sam gledao kako brko stiže doma i kako ga dočekuju njegovi druzi.Sad ga donose doma u sanduku,Strašno.Jedan od največih heroja Sirije zbogom legendo.
Sirija vol. 2
-
Akibh
#89776 Re: Sirija vol. 2
- DaysleepeR
#89777 Re: Sirija vol. 2
Rođeni vojnik, i umro je kao vojnik, a ne kao penzioner od kakvog moždanog ili srčanog udara.
Siguran sam da je tako i htio. Otišao je ispunjenog obećanja koje je dao svom narodu.
Veliki respect za Maj. Gen. Issam Zahreddinea, neka mu je laka zemlja Sirijska.
Siguran sam da je tako i htio. Otišao je ispunjenog obećanja koje je dao svom narodu.
- Klavikula
#89778 Re: Sirija vol. 2
ne seri Savo zivota ti. jedino koga je on masakriro su tvoji ISIL-ovci.
velika steta za Brku. uz bivseg komandanta palestinske brigade iz Alepa najharizmaticnija licnost ovog rata, a eto obojica poginuse.
svojim znanjem i autoritetom spasio je prvo Alep, a zatim i Zor. Heroj!
velika steta za Brku. uz bivseg komandanta palestinske brigade iz Alepa najharizmaticnija licnost ovog rata, a eto obojica poginuse.
svojim znanjem i autoritetom spasio je prvo Alep, a zatim i Zor. Heroj!
- insomnia78
#89779 Re: Sirija vol. 2
Jbg Brko. Bio je najprihvatljiviji lik sa strane rezima. Dobro ako ne racunamo Esmu 
- asurbanipal
#89780 Re: Sirija vol. 2
zvizdan wrote:
Halali, brate, zajebah se. Ljubince, evo, ipak prati nekih 45.000 ljudi
A portal vodi jedan bivši forumaš
-
sarajevoxxxx
#89781 Re: Sirija vol. 2
Prelaz Bab al Hava u Idlibu je prestao sa radom nakon što ga je HTŠ zauzeo.Od danas je nakon što je 11 šlepera humanitarne pomoći ušlo u Siriju ponovo u funkciji.Pomoć je namijenjena gradu i sjevernoj okolini provincije Idlib.

- insomnia78
#89782 Re: Sirija vol. 2
Sunije su ko i SalikKikibombona wrote:Suni su kao sto je Dzevdo Galijasevic Bosnjak ili Desnica Radivojevic Srbin.The 51st State wrote:da nisi ostrascen mogo bi skontati da ce se isti trend iz iraka preliti u siriju, ja ne bi bio bas poletan, a hronoloski gledano suni ce izvuci vise od rusa, irana i turske nego kurdi od amera, a za pusenje kita ipak su kurdi eksperti, uostalom i sam rezim je sunni.![]()
Sirija je siitska, pod kontrolom Irana i siitskih milicija iz Iraka i Libana. Sije su brutalno pomele rat. Suni ekstremisti i Turska su zgazeni.
Kurdi su u Iraku dobili pa izgubili to sto su dobili. Dakle, na nuli, sa gorkim okusom u ustima. Sirijski Kurdi nisu imali drzavljanstva, sada imaju puno... sa nule su krenuli. Veliki dobitnici kako god bude.
Turska je ponizena. Pljuvali su Ruse i Irance, Asada i Abadija, sada im svima puse. Radi istih se konfrontiraju sa zapadom od kojeg zavisi ekonomska moc i razvoj Turske. Grozna situacija. Turcima niko ziv ne vjeruje.
- husein_kapetan
#89783 Re: Sirija vol. 2
Vidi vidi što su se forumski poklonici al-kaide uz..ebali ko' mlada prve bračne večeri.. slavlje vam mrčama danas..imate vala i šta slaviti..
Miševi nisu ni ništa drugo mogli nego mučki iz zasjede junaka, heroja i najboljeg sina Sirije na ovaj način ubiti..slavite likovi turobni..slavite..i divljanje verbalno vam je dozvoljeno..
Moj najdublji naklon od oficira oficiru..ljudini i vođi..ratniku i gaziji..
Neka ti je lahka krvava zemlja tvojih očeva i djedova..
Put si svojom krvlju utrao i pokazao..
Znam da postoje oni koji će tvojim putem nastaviti..
Slava heroju.. VJEČNA..
Miševi nisu ni ništa drugo mogli nego mučki iz zasjede junaka, heroja i najboljeg sina Sirije na ovaj način ubiti..slavite likovi turobni..slavite..i divljanje verbalno vam je dozvoljeno..
Moj najdublji naklon od oficira oficiru..ljudini i vođi..ratniku i gaziji..
Neka ti je lahka krvava zemlja tvojih očeva i djedova..
Put si svojom krvlju utrao i pokazao..
Znam da postoje oni koji će tvojim putem nastaviti..
Slava heroju.. VJEČNA..
-
karakters
#89784 Re: Sirija vol. 2
Brko je ocito zakazao sastanak sa pravim Tigrom. Spartanci i trebaju trebaju zivot izgubiti na bojnom polju, medju saborcima, gdje je on bio sve vrijeme.Kikibombona wrote:Bas mi je zao Brke.![]()
Opasno smrdi na likvidaciju od strane rezima.
Zanimljivo je da se lazni Tigar uopste nije sastao sa Brkom. Od kada je Zor oslobodjen, Brko je potisnut u stranu.
- Kikibombona
#89785 Re: Sirija vol. 2
Nadam se da makar nije bio svjestan da su ga izdali oni za koje se borio. Mrtav covjek se ne moze razocarati.karakters wrote:Brko je ocito zakazao sastanak sa pravim Tigrom. Spartanci i trebaju trebaju zivot izgubiti na bojnom polju, medju saborcima, gdje je on bio sve vrijeme.Kikibombona wrote:Bas mi je zao Brke.![]()
Zanimljivo je da se lazni Tigar uopste nije sastao sa Brkom. Od kada je Zor oslobodjen, Brko je potisnut u stranu.
On je svoju misiju odradio. Spasio je hiljade svojih vojnika od klanja. Da nije bilo njega tesko bi se SAA odbranila u Zoru.
Tuzno al' to je tako.
-
sarajevoxxxx
#89786 Re: Sirija vol. 2
Video snimak na kojem se vidi general Isam Zehrudin kako stoji iznad tijela civila koje je usmrtio sirijski režim u naselju Mesraba u okolini Damaska. Ratni zločinac Isam Zehrudin od 2011. učestvuje u režimskim racijama i vojnim operacijama u gradovima istočne Gute, u Dumi, Ajn Termi, Hadžer Al Asvedu, kao i u Dariji. Zatim učestvovao je u borbama u Homsu u kvartu Bab Amr i u Deir Ez-Zouru.
فيديو من ارشيف الثورة السورية و فيه اول ظهور علني للعميد المجرم عصام زهر الدين أمام جثث لعدد من المدنيين قضوا في مدينة مسرابا بريف دمشق برصاص قوات النظام السوري , و قد قاد زهر الدين منذ عام 2011 عدة حملات دهم و اقتحام لمدن و أحياء دوما و عين ترما و الحجر الأسود و داريا و باباعمرو و دير الزور
#neoIRT
https://m.facebook.com/groups/177633816 ... 3729158877
فيديو من ارشيف الثورة السورية و فيه اول ظهور علني للعميد المجرم عصام زهر الدين أمام جثث لعدد من المدنيين قضوا في مدينة مسرابا بريف دمشق برصاص قوات النظام السوري , و قد قاد زهر الدين منذ عام 2011 عدة حملات دهم و اقتحام لمدن و أحياء دوما و عين ترما و الحجر الأسود و داريا و باباعمرو و دير الزور
#neoIRT
https://m.facebook.com/groups/177633816 ... 3729158877
Last edited by sarajevoxxxx on 18/10/2017 17:55, edited 2 times in total.
-
karakters
#89787 Re: Sirija vol. 2
Kiki, pusti se propagande isilo-vehabija i uplakanih Kurda. Cudo je da je pozivio i toliko, s obzirom na vrijeme provedeno na prvoj liniji. Drago mi je sto je docekao deblokadu.
- husein_kapetan
#89788 Re: Sirija vol. 2
Šta tebi bolan "smrdi" živ bio..da ti vrane mozak ispile nisu i da glavu uspravno na ramenima držati možeš..možda bi taj miopni pogled malo dalje bacao i malo jasnije vidio..Kikibombona wrote:Bas mi je zao Brke.![]()
ne djeli nedjeljivo i ne serviraj tvoje "istine"pod fakat..patetičan si i naporan..
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#89789 Re: Sirija vol. 2
brko zavrsio karijeru, na redu je tigar od silikona
-
karakters
#89790 Re: Sirija vol. 2
Silikonske lutke i vehabijski muslimani su serijska proizvodnja.japin_mutapi wrote:brko zavrsio karijeru, na redu je tigar od silikona
- Challenger__
#89791 Re: Sirija vol. 2
Yarob Zahreddine, son of General Zahreddine has stated that they wont accept condolences only congratulations and blessings
Prima samo čestitke a ne izraze saučešća, Yarub Issama Zahreddine.
- husein_kapetan
#89792 Re: Sirija vol. 2
Ako nisi vojnik bio..onda si imao nekog veoma bliskog ko te je ispravnom naučio..DaysleepeR wrote:Rođeni vojnik, i umro je kao vojnik, a ne kao penzioner od kakvog moždanog ili srčanog udara.
Aferim..
- Kikibombona
#89793 Re: Sirija vol. 2
Ma kakav on, obicna marioneta. Cisto sumnjam da je uopste oficir. On je tu za slikanje. Tigrove vodi provjeren oficir, mozda cak neki Rus ili Iranac, ko ce znati.japin_mutapi wrote:brko zavrsio karijeru, na redu je tigar od silikona
Pravi Tigar je davno ubijen.
Za diktature je tipicno da imaju fabrike dvojnika. Lazni Tigar se pojavio pola godine nakon sto je nestao pravi Tigar. Toliko je trebalo da laznog Tigra nauce da odigra ulogu.
Zanimljivo je da se lazni Tigar nikada nije sastao sa Brkom. Slikao se sa svima, sa onim rezimskim novinarem ima album, ali nikada sa Brkom.
Brko je svoju misiju ispunio. Drago mi je da je dozivio oslobadjanje Zora.
-
sarajevoxxxx
#89794 Re: Sirija vol. 2
Za one koji su zaboravili ili nisu znali još jednom video snimak u kojem je Isam Zehrudin zvani Koljač prije mjesec dana izrekao prijetnje sirijskim izbjeglicama. Doslovno je rekao:"Svi oni koji su pobjegli, koji su utekli iz Sirije u bilo koju drugu zemlju, molim vas ne vraćajte se.Jer možda vam država oprosti, mi nećemo oprostiti i nećemo zaboraviti.To vam je moj savijet tako mi ove moje brade".
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0076805908
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0076805908
Last edited by sarajevoxxxx on 18/10/2017 18:09, edited 2 times in total.
-
zrakomlat
#89795 Re: Sirija vol. 2
kako te bola nije stid. I kazes nisi isilovac. jok nisi.sarajevoxxxx wrote:Znaš li koliko je ljudi Asadova avijacija pobila u kvartovima Deir Ez-Zoura koji nisu bili pod kontrolom režima i ostalim gradovima pokrajine Deir Ez-Zour? Kako može biti čovjek heroj koji je učestvovao u najvećim masakrima nad civilima Deir ez-Zoura pod izgovorom borbe protiv terorizma.Druz koji je došao iz daleke Suwejde jer režim nikoga nije imao u Deir ez-Zouru i ubijao Arape, ili građane Deir Ez-Zoura jer su se suprostavili diktatoru.MMM1977 wrote:Saxxxx, možeš li mi dati više podataka oko tih zločina rahmetli Brke, nisam u toku da je on bio zločinac.
Čuj spriječio klaonicukoju klaonicu je spriječio? Za preko 90 % svih zločina u Siriji odgovorni su ljudi poput Isama Zehrudina.Asad i njegovi generali su se borili i bore za svoju stolicu i položaj a ne da zaštite nevine. Kakvi crni civili i spriječavanje klaonica.
da je isil upao u deir i pobio ljude, nebi imao veceg ovozemaljskog zadovoljstva
Last edited by zrakomlat on 18/10/2017 18:11, edited 1 time in total.
- Challenger__
#89796 Re: Sirija vol. 2
+1DaysleepeR wrote:Rođeni vojnik, i umro je kao vojnik, a ne kao penzioner od kakvog moždanog ili srčanog udara.
- Challenger__
#89797 Re: Sirija vol. 2
Naravno da je ISIL-ovac.zrakomlat wrote:kako te bola nije stid. I kazes nisi isilovac. jok nisi.sarajevoxxxx wrote:Znaš li koliko je ljudi Asadova avijacija pobila u kvartovima Deir Ez-Zoura koji nisu bili pod kontrolom režima i ostalim gradovima pokrajine Deir Ez-Zour? Kako može biti čovjek heroj koji je učestvovao u najvećim masakrima nad civilima Deir ez-Zoura pod izgovorom borbe protiv terorizma.Druz koji je došao iz daleke Suwejde jer režim nikoga nije imao u Deir ez-Zouru i ubijao Arape, ili građane Deir Ez-Zoura jer su se suprostavili diktatoru.MMM1977 wrote:Saxxxx, možeš li mi dati više podataka oko tih zločina rahmetli Brke, nisam u toku da je on bio zločinac.
Čuj spriječio klaonicukoju klaonicu je spriječio? Za preko 90 % svih zločina u Siriji odgovorni su ljudi poput Isama Zehrudina.Asad i njegovi generali su se borili i bore za svoju stolicu i položaj a ne da zaštite nevine. Kakvi crni civili i spriječavanje klaonica.
-
zrakomlat
#89798 Re: Sirija vol. 2
dječak sa šibicama wrote:Issamu vjecni pokoj, jebo je nanu naninu kozojebima, heroj Sirije.
štoo neko prije reče, drago mi je da je uspio u obećanom, i dočekao deblokadu.
- Ironmen
#89799 Re: Sirija vol. 2
Da mu dragi Allah da lijepi dzenet, covjek koji je stao uz svoj narod kad je bilo najteze prezivio najteze i na kraju poginuo kao Sehid ovo me posjeca na rahmetli Izeta Nanica.....
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#89800 Re: Sirija vol. 2

Heroj!
Poginuo je kao vojnik, herojski, časno!
Rahmet mu duši i vječna slava!