Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Opstruiši SAA oko Tanfa,izvrši desant na Tabqu, pusti vodu sa brane, šalji AQ majmune da pokušaju probiti linije i napraviti distrakciju... Haha, kakav ljudski otpad.
Challenger__ wrote:Ne "prepao" nego zabrinuo. S razlogom; pad grada bi izmijenio kompletnu ratnu arhitekturu/konfiguraciju. Plus, tamo su heroji (branioci) i civili u daleko najnepovoljnijem položaju.
Dakle, empatija i simpatija a ne "strah".
Neće Zor past, prevelik je ulog u igri da bi se prepustio tako važan grad. Možda da je SAA sama možda bi se moglo i govoriti o eventualnom padu, ali ako ništa makar Rusi znaju važnost tog grada.
A i Brko mi ne liči na nekog ko svoju kožu neće skupo naplatiti
Challenger__ wrote:Ne "prepao" nego zabrinuo. S razlogom; pad grada bi izmijenio kompletnu ratnu arhitekturu/konfiguraciju. Plus, tamo su heroji (branioci) i civili u daleko najnepovoljnijem položaju.
Dakle, empatija i simpatija a ne "strah".
Neće Zor past, prevelik je ulog u igri da bi se prepustio tako važan grad. Možda da je SAA sama možda bi se moglo i govoriti o eventualnom padu, ali ako ništa makar Rusi znaju važnost tog grada.
A i Brko mi ne liči na nekog ko svoju kožu neće skupo naplatiti
30.1.2016
Also sprach Challenger und Krokodajl...
Vala, na mjestu je bila i moja briga i tvoja dobra vjera, ali kada znam sa kakvom planetarnom bagrom su imali posla, dođe mi da vrisnem.
Neka mi oprosti kolega sa jednog drugog portala što ću iskoristiti njegov prevod:
[quote]iz intervjua koji je napravio njemački novinar Jürgen Todenhöfer sa Abu al-Ezz, zapovjednikom al Kaide:
"- Amerikanci su na našoj strani, ali ne kao što bi trebali biti. Na primjer, rekli su nam da moramo osvojiti "Bataljon 47". Saudijska Arabija nam je dala 500 milijuna sirijskih funti. Za zauzimanje "al-Muslimiya" pješadijske škole prije nekoliko godina smo dobili od Kuvajta 1,5 milijuna kuvajtskih dinara, a od Saudijske Arabije 5 milijuna američkih dolara.
- Od vlasti ili od privatnih osoba?
- Od vlasti."[/quote]