Sirija vol. 2
-
dječak sa šibicama
#60976 Re: Sirija vol. 2
Samo jos fale LGBT internacionalne brigade u Siriji, svi drugi su dosli.
- Challenger__
#60977 Re: Sirija vol. 2
LOL, toga nema niti se to očekuje. Ako sam u pravu, očekuje se da se ta činjenica (stvarna ili fejk) zapazi u gay-lobby strukturama koje su poslije jevrejske najjače na planeti.dječak sa šibicama wrote:Samo jos fale LGBT internacionalne brigade u Siriji, svi drugi su dosli.
Pazi taj kontrast: sa jedne strane imaš one koji homoseksulanu populaciju bacaju sa zgrada (tzv. "opozicija" i ovi pseudodžihadisti) a sa druge strane bojišnice, uglednog gay-komandanta...
Dobro zvuči, zar ne?
- Challenger__
#60978 Re: Sirija vol. 2
Em su multi-kulti, multikonfesionalni, sekularni a po vrh svega se bore za pravo na "alternativnu seksualnost".
Za gay-Goyim uši, čista simfonija...
Za gay-Goyim uši, čista simfonija...
- Krokodajl
#60979 Re: Sirija vol. 2
Možda bi mu gejluk i halalili, ali duhan nikadChallenger__ wrote:LOL, toga nema niti se to očekuje. Ako sam u pravu, očekuje se da se ta činjenica (stvarna ili fejk) zapazi u gay-lobby strukturama koje su poslije jevrejske najjače na planeti.dječak sa šibicama wrote:Samo jos fale LGBT internacionalne brigade u Siriji, svi drugi su dosli.
Pazi taj kontrast: sa jedne strane imaš one koji homoseksulanu populaciju bacaju sa zgrada (tzv. "opozicija" i ovi pseudodžihadisti) a sa druge strane bojišnice, uglednog gay-komandanta...
Dobro zvuči, zar ne?
- Kikibombona
#60980 Re: Sirija vol. 2
Fakat cudno. Ova prica sa Tigrom je maksimalno misteriozna i cini mi se uvrnuta.Challenger__ wrote:Svjesno, osmišljeno promoviranje homoseksualizma uglednog komandanta ili predstava sa ciljem.
Treće ne vidim niti ima smisla u poprilično konzervativnom sirijskom društvu.
Ako je ovo ONAJ tigar, prosao je tesko plasticnu operaciju. Nema druge. Zasto bi ss covjek u sred rata, najvazniji general, operisao? Nikakvog smisla ni logike.
Stari Tigar je bio karizmatican, bas pojava. Ovaj uzasno izgleda, a nisam sad neki homofob...
Tigar nekad

Transformacija
Zadnji put se pravi Tigar pojavio nakon pada Idliba i Arihe, kada su dosli Tigrovi i pokusali iz Gab doline pokrenuti kontru. Tada je Tigar okupio borce oko sebe i nazvao Asada pred njima, rekao mu da su pojacanja hitno potrebna. Onako, autoritativno je nastupio. Moguce da je to uvrijedilo legitimnog, ko ce znati. Onda od Tigra ni traga ni glasa, spekulisalo se da je tesko ranjen ili mrtav.
I prva slika koja se pojavila je ova... i kada se pogleda malo bolje, bas na ovoj sliji najvise lici na sebe. Nije toliko napuhan i ima bore/pomrezgano lice. Moguce da je poslije imao jos operacija... Dakle, ipak, vjerovatno se radi o istom covjeku...

I stari Tigar se pipkao sa muskarcima, samo ovaj novi pretjeruje sa tim... mozda je pederluk vremenom dodatno uzeo maha...
Stari Tigar

Cudan, uvrnut kult, izgleda...
Fatanje kod Asadovaca nije nista cudno... imali smo ovdje bezbroj takvih slika, poput recimo ove...
- Čitalac
#60981 Re: Sirija vol. 2
A šta ako se objavljivanjem ovih slika, u konzervativnom društvu, umanjuju Hasanove šanse da se značajnije upetlja u politiku? Ima već dve godine kako ga pojedini zapadni mediji predstavljaju kao mogućeg naslednika Asada pa to, može biti, Asadovo okruženje nastoji da spreči...
- Challenger__
#60982 Re: Sirija vol. 2
To ni u snu nije vidjelo "hvatanja".
Ama, stari Tigar i ovaj lik su nebo i zemlja. Prvi je arhetip heroja-mučenika i isposnika, a ovaj drugi je bahat i uživa u glamuru. Nisu iste osobe. Čak se može pročitati da nije ni Sirijac, niti formacijski pripada sirijskoj armiji...
Ali ona derpe-naracija meni miriše na osmišljeni PR.
Ama, stari Tigar i ovaj lik su nebo i zemlja. Prvi je arhetip heroja-mučenika i isposnika, a ovaj drugi je bahat i uživa u glamuru. Nisu iste osobe. Čak se može pročitati da nije ni Sirijac, niti formacijski pripada sirijskoj armiji...
Ali ona derpe-naracija meni miriše na osmišljeni PR.
- Challenger__
#60983 Re: Sirija vol. 2
Ne vjerujem da je riječ o tome već o dobro osmišljenoj kampanji čija je ciljna grupa - svjetska gay populacija i njen supermoćan lobi.Čitalac wrote:A šta ako se objavljivanjem ovih slika, u konzervativnom društvu, umanjuju Hasanove šanse da se značajnije upetlja u politiku? Ima već dve godine kako ga pojedini zapadni mediji predstavljaju kao mogućeg naslednika Asada pa to, može biti, Asadovo okruženje nastoji da spreči...
- Kikibombona
#60984 Re: Sirija vol. 2
Ne vjerujem da je to u pitanju. Ne bi valjda sam sebe kompromitovao. Da je toliko glup svakako ne bi bio kandidat za predsjednika.Čitalac wrote:A šta ako se objavljivanjem ovih slika, u konzervativnom društvu, umanjuju Hasanove šanse da se značajnije upetlja u politiku? Ima već dve godine kako ga pojedini zapadni mediji predstavljaju kao mogućeg naslednika Asada pa to, može biti, Asadovo okruženje nastoji da spreči...
Tigar je ocigledno jak i moze mu se. Da ovo radi neko slabiji, bio bi u opasnosti da ga neko smijeni, ucmeka od rezimskih ili siitskih formacija. Ovako, garanat se mnogima gadi, ali mu nista ne smiju. Uziva podrsku Asada i komadant je elitne jedinice.
Cheli
Tebi normalno da jarana obuhvatis sa dvije ruke?
I stari Tigar je imao slike sa bradonjama. Vidi bolan, na ramena mu se oslanjaju, ljube mu cizme, klanjaju se...Bice da je promijenio ukus, pa od bradonja presao na golobrade mladice.
Ova slika je ipak pokazatelj da se radi o istom liku. Jedna je od prvih koja se pojavila nakon cuvenog razgovora sa Asadom u dolini Gab i nakon duzeg izbivanja na frontu... Bice da se za to vrijeme operisao. Ovdje lici na sebe. Poslije su ga dodatno napuhali.
Inace, gradja, hod, govor... sve ukazuje da se radi o istom liku, samo su ga hirurzi dobro plastificirali...
https://i.imgur.com/mFNIVmH.jpg
Uvrnuti sirijski rezim...
Rekoh ja, Kurde treba podrzati, ako nista drugo, onda iz estetskih razloga.
- Kikibombona
#60985 Re: Sirija vol. 2
Ma daj Cheli, budi ozbiljan...Challenger__ wrote:Ne vjerujem da je riječ o tome već o dobro osmišljenoj kampanji čija je ciljna grupa - svjetska gay populacija i njen supermoćan lobi.Čitalac wrote:A šta ako se objavljivanjem ovih slika, u konzervativnom društvu, umanjuju Hasanove šanse da se značajnije upetlja u politiku? Ima već dve godine kako ga pojedini zapadni mediji predstavljaju kao mogućeg naslednika Asada pa to, može biti, Asadovo okruženje nastoji da spreči...
Tigar je mocan. Ima rezultate iza sebe. Bez njegove jedinice SAA ne moze nista znacajno napraviti. Moze mu se, zato gradi kult oko sebe. Malo uvrnuto, ali je tako.
I Isam Zehrudin se eksponira, mada je on sasvim drugaciji tip covjeka.
Mislim, nemam nista protiv, kamo srece da Sirija bude prva arapska drzava koja ce stiti prava homoseksualaca. I ima neke simbolike u tome da peder zguzi selefijske pobunjenike. Jos da im zena zauzme Raku i sve pet.
- Challenger__
#60986 Re: Sirija vol. 2
Nisu to izrazi prisnosti već izrazi poštovanja koga NEMA kod ovog novog lika. Oko njega je samo strah... Mislim, lice možeš operisati ali karakter... Ovo su dva različita karaktera. Kao da su mu mozak promijenili, LOL!
Mislim, ne isključujem mogućnost da je ista osoba ali u tom slučaju je riječ o sveobuhvatnoj transformaciji ličnosti.
Nebitno.
Osvrnuo sam se na te nove gay-crte i špekulisao na tu temu: sve mi miriše na performans sa političkim ciljem.
Mislim, ne isključujem mogućnost da je ista osoba ali u tom slučaju je riječ o sveobuhvatnoj transformaciji ličnosti.
Nebitno.
Osvrnuo sam se na te nove gay-crte i špekulisao na tu temu: sve mi miriše na performans sa političkim ciljem.
- Challenger__
#60987 Re: Sirija vol. 2
Ne budi naivan.Kikibombona wrote:Ma daj Cheli, budi ozbiljan...Kao da pederi prate sirijski rat!?
Ima li neka pederska organizacija da je podrzala SAA, da je govorila ili pisala u Suhejlu Hasanu?
Bas ce neko uloziti energiju za podrsku vojsci samo zato jer u njoj ima jedan peder. Neozbiljno.
- Challenger__
#60988 Re: Sirija vol. 2
LGBT populacija je jako povezana i u našim balkanskim uslovima a kamo li u zapadnoj hemisferi a oni takvu činjenicu kao što je "novi moćni macan", zapaze, bez greške.
-
The 51st State
#60989 Re: Sirija vol. 2
"Pameti" ne manjka od svih seratora, a niko da kaze ili pozeli kad je kraj. Vaistinu virtualni septicari.
- Challenger__
#60990 Re: Sirija vol. 2
Ali, pazi samo te tribalne leksike. Nije ni svjesno svoje katastrofalne nesreće, svog vječnog hendikepa.
- sunceKOtepsija
#60991 Re: RE: Re: Sirija vol. 2
insomnia78 wrote:Da, Izrael je poznat kao proizvodjac i izvoznik licenciranog ruskog oruzjasunceKOtepsija wrote: i ja se pitam...
http://www.avaz.ba/clanak/265914/sta-iz ... a-je-mnoge
Prodaja oružja i rat u BiH
Šta Izraelci žele sakriti od BiH? Odluka Vrhovnog suda Izraela naljutila je mnoge
Vrhovni sud u Izraelu odbio je apelaciju kojom se tražilo da se javnost upozna sa izvozom oružja iz ove u zemlje bivše Jugoslavije tokom rata 90-tih godina prošlog vijeka.
Kako piše portal 972mag.com, Sud je svoju odluku obrazložio time da bi otkrivanje ovih podataka moglo narušiti diplomatske veze koje danas ima Izrael, a osim toga bi moglo dovesti i do tužbi na račun Izraela.
Izrael je tokom agresije na Bosnu i Hercegovinu prodavao oružje Srbiji i bosanskim Srbima, a navodno je oružje iz Izraela korišteno i tokom genocida u Srebrenici.
Profesor Yir Oron i advokat Itay Mach predali su apelaciju Vrhovnom sudu, te u njoj priložili i dokaze u kojima Ratko Mladić otvoreno priča o pomoći Izraela njegovoj vojsci.
“Izraelci su predložili da se zajedno borimo protiv islamskih ekstremista. Ponudili su nam da obučavaju naše ljude u Grčkoj kao i besplatnu pošiljku snajperskog oružja”, naveo je Mladić u svom dnevniku.
"Reakcija državnog tužitelja Izraela, kao i odbijenica Vrhovnog suda, jasno pokazuju da je Izrael s ovim priznao da je indirektno učestvovao u genocidu u BiH", tvrdi portal 972mag.com.
Odluku Vrhovnog suda Izraela možete pronaći OVDJE
A i magacini JNA sirom bivse Juge su svakako sluzili za kocenje misOva. Zar vam ne objasni "šejh" neki dan, kao odgovor na slicne optuzbe vezane za Rusiju, kako cetalji nisu imali potrebe za kupovinom i uvozom oruzja?

obrati se vrhovnom sudu Izraela
- DaysleepeR
#60992 Re: Sirija vol. 2
arapi su izmislili i do dan danas njeguju pederluk
jer žena je pas, a ahbab je brat
tako logično
jer žena je pas, a ahbab je brat
tako logično
- Krokodajl
#60993 Re: Sirija vol. 2
Boli ga briga, najjači General što ga Sirija ima, šta god da je, ko god da je, samo neka nastave.
Tigar gdje dođe tu poraza nema, Sirija će opet biti cijela
Neko se zabrinuo za 5. Korpus, skupili su 8 000 boraca, brojka je planirana na 40 000, i nije tu riječ o regrutima samo već o reorganizaciji postojećih jedinica od kojih će mnoge ući u sastav 5. Korpusa, komandosi su već došli u Palmiru, obuka koja će im dobro doći za ubuduće.
U Maju ćemo vidjeti, na šta su spremni.
A jedna zanimljiva pošiljka za Tigrove jedinice oktriva i buduće planove Sirijske vojske.

Za Palmire im ne treba, nećeš se po pustinji voziti motorom, Alep je gotova priča....
Ima doduše jedna regija gdje su Tigrovi na Tomosima selo po selo uzimali, ovaj put će imati bolje motore.
Tigar gdje dođe tu poraza nema, Sirija će opet biti cijela
Neko se zabrinuo za 5. Korpus, skupili su 8 000 boraca, brojka je planirana na 40 000, i nije tu riječ o regrutima samo već o reorganizaciji postojećih jedinica od kojih će mnoge ući u sastav 5. Korpusa, komandosi su već došli u Palmiru, obuka koja će im dobro doći za ubuduće.
U Maju ćemo vidjeti, na šta su spremni.
A jedna zanimljiva pošiljka za Tigrove jedinice oktriva i buduće planove Sirijske vojske.

Za Palmire im ne treba, nećeš se po pustinji voziti motorom, Alep je gotova priča....
Ima doduše jedna regija gdje su Tigrovi na Tomosima selo po selo uzimali, ovaj put će imati bolje motore.
- DaysleepeR
#60994 Re: Sirija vol. 2
ovo su kineski motocikli od 150 kubika kakve je Robot uvozio... jedan košta oko 250 USD
- Haris.ba
#60995 Re: Sirija vol. 2
Kikibombona wrote:
Stari Tigar

Znači, ono...
- salik79
#60996 Re: Sirija vol. 2
sunceKOtepsija wrote:salik- hvala na ucescu (vazno je ucestvovatsalik79 wrote:Nije, nego pod a)) bice neka ujgurska utjesna numera i za tebe
![]()
"Majci-Nogajci iz Shama"
Na samom kraju videa dirljiva poruka "Mamice mi vas mnogo volimo...P.S. Nogajci u Shamu"![]()
A bio sam ubijedjen da je ono autohtoni sirijski Ujgur
- habanero68
#60997 Re: Sirija vol. 2
Krokodajl wrote:E moj savoxxx, sve dok srce razmišlja ispred glave ovakve revolucije će propadati.
Ti kažeš dok traje šamaranje treba se šutiti i smjehuljiš se, a tvojih u Alepu više neJma.
Asad je opstao ovoliko na vlasti upravo zato jer razmišlja glavom, Asad je pametniji od svih Džulijanija i Bagdadija zajedno kad ih sastaviš i još dodaš dva put toliko.
Bolje je šutiti i trpiti da ti Izrael jednom u dva tri mjeseca ispali raketu, šta Asad može uraditi, može odgovoriti istom mjerom i uvesti zemlju u rat protiv Izraela, to je dokaz da je Asad uistinu vođa Sirije a ne neka diktatorska budala čiji se ego nađe uvrijeđen, mogao je Asad i Kurde napasti, sravniti Kamišli i Hasaku sa zemljom da kamen na kamenu ne ostane, ali nije.
Eh zato će Asadovi vojnici i heroji da slave i u Alepu, i u Damasku, i Zabadaniju i dolini Barada, zato će se zastava Sirijske Arapske Republike vijoriti na svakom ćošku Sirijske države, zato jer Sirijska Arapska Republika ima svog vođu, Predsjednika doktora Bašara al Asada.
Za razliku od revolucionara kojima kada neko baci opanak na glavu oni se podijele u 30 grupa i pucaju jedni na druge, jer su jedni harf napisali krivo.
Zato će se te ublehe i hašišari smijati kada Izrael tu i tamo ispali raketu na Siriju a njima Asad na dnevnoj bazi šalje zelene autobuse koji ih džihada šalju u Turski rat protiv Kurda, oni ni ne kontaju kako ih šamaraju, ko na onim starim crtanim filmovima, nalaze se na pokretnoj traci i redom ih šamaraju Asad, Putin, Erdogan, Obama, svi od reda im šamare lijepe a oni se smiju i cerekaju ko budale, a rat gube na svim frontovima.
Da je Sirija čips na ambalaži bi pisalo "ovaj proizvod može da sadrži tragove sirijske revolucije", eto na šta su spali, ono <0 pa se ni ne piše koliko su bitni.
Ko će objasniti majkama čiji su sinovi ginuli protiv Asada a njihovi komandanti i generali pod zastavom tog Bašara i autobusima koje im je Asad milostivi poslao idu u Njemačku.
Asad će majkama šehida i heroja koji su život dali za Siriju lako objasniti, odvede ih u Alep, odvede ih u Homs, Hamu, Damask u bilo koji ćošak Sirije gdje se ponosno i gordo vijori barjak Sirije, "evo, za ovo su vaši sinovi živote dali, za slobodnu Siriju".
Kako će Džulijani objasniti majkama vojnika iz FSA koji poginoše, za šta ? za zelene autobuse i Rusku humanitarnu pogaču.
Uskoro i u dolini Barada, gdje joj je i mjesto, a ovu kolonijalnu nek pošalju sa Nusrinim Francuskim dobrovoljcima nazad u "muzej revolucije" gdje joj i jeste mjesto.
-
dječak sa šibicama
#60998 Re: Sirija vol. 2
Sta znam, ako je i gej, bar se sa ljudskim rodom tarabi... bradonje tarabe koze i ostale papkare.
- insomnia78
#60999 Re: Sirija vol. 2
Ne znam sam sta mu saveznici iz Rusije i Irana misle o tome 
-
aratet
#61000 Re: Sirija vol. 2
Iz Irana kazu "gejevi su OK", postujemo njegovu odluku.insomnia78 wrote:Ne znam sam sta mu saveznici iz Rusije i Irana misle o tome