Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sumirprimus wrote:
ja, to mi/JA zovemo skojevska.
skola je bivsa 7 sekretara skoja...
sad je sve to MZ BRCANSKA. al je i raskrsnica brcanska...jebiga, nisi iz tz...tesko objasnit
al skonto si valjda
Imo sam birvaktile tu jednu kombinaciju u tim zgradama.
Prema SOHR-u, od početka godine u napadima međunarodne koalicije u provinciji Idlib ubijena su 54 pripadnika terorističke organizacije Jabhat Fateh al-Sham.
Čitalac wrote:Prema SOHR-u, od početka godine u napadima međunarodne koalicije u provinciji Idlib ubijena su 54 pripadnika terorističke organizacije Jabhat Fateh al-Sham.
Znaci za samo 12 dana 54 kozojeba manje u Idlibu.
Prosjek 4,5 kozojeba dnevno....30x4,5=135 mjesecno puta 12 je 1620.
Godisnje kvota je 1650 sto znaci da je moguce i prebaciti normu za ovu godinu u Idlibu.
Sirijska vojska ušla u samo naselje Basima u dolini Barada, zauzeto nekoliko objekata borbe i dalje u toku iako su neki pro-vladini aktivisti izvjestili da je kompletno naselje u rukama Sirijske armije.
Ogromna pojačanja pristigla danas na aerodrom Kveris, Sirijska avijacija je i danas nastavila sa bombardiranjem sela južno od Al Baba.
Nego što se nara tiče, vidi se da dotični nikada Kur'an u ruke primili nisu, da jesu znali bi kako se ta voćka i tamo spominje pa bi pohrlili da je kupe na pijacama, a da su im hanume kada slatko za ašuru kuhale isto bi znali šta je nar.
Ali jok, to Islam skontalo kod lokalnog šejh efendije, bivšeg automehaničara i sitnog lopova.
sunceKOtepsija wrote:
nagradno pitanje-na slici su sirijski revolucionari:
a) Cecen i Ujgur
b) Cecen i Uzbek
c) Cecen i Nogajac
Da nije odgovor pod C
vec sam pomislio da je pitanje pretesko
On the right: Abu Mukhammad Nogayets of LMA (NOT IK despite the shirt) killed in reconnaissance mission in Latakia
Rijec je o Ebu Muhamedu Nogajcu kojeg su ubili fasisti iz Damaska dok je bio na izletu izvidadaca u Latakiji
Najnoviji uradak Nogajacaiz Shama-"pjesma o Majci" neka bude poklon za tacan odgovor
salik79 wrote:Nije, nego pod a)
salik- hvala na ucescu (vazno je ucestvovat ) bice neka ujgurska utjesna numera i za tebe "Majci-Nogajci iz Shama"
Na samom kraju videa dirljiva poruka "Mamice mi vas mnogo volimo...P.S. Nogajci u Shamu"
sunceKOtepsija wrote:
nagradno pitanje-na slici su sirijski revolucionari:
a) Cecen i Ujgur
b) Cecen i Uzbek
c) Cecen i Nogajac
Da nije odgovor pod C
vec sam pomislio da je pitanje pretesko
On the right: Abu Mukhammad Nogayets of LMA (NOT IK despite the shirt) killed in reconnaissance mission in Latakia
Rijec je o Ebu Muhamedu Nogajcu kojeg su ubili fasisti iz Damaska dok je bio na izletu izvidadaca u Latakiji
Najnoviji uradak Nogajacaiz Shama-"pjesma o Majci" neka bude poklon za tacan odgovor
salik79 wrote:Nije, nego pod a)
salik- hvala na ucescu (vazno je ucestvovat ) bice neka ujgurska utjesna numera i za tebe "Majci-Nogajci iz Shama"
Na samom kraju videa dirljiva poruka "Mamice mi vas mnogo volimo...P.S. Nogajci u Shamu"
Desni je moj Jure Skoko iz Berna a lijevi je Perkovic zvani Tigar z Suice.
Ovaj desni svećenik od ove dvojice u sredini je Aram I. Katolikos Cilicije, vrhovni poglavar Armenske crkve za Libanon, Siriju i svu Armensku dijasporu, Armenska crkva ima dva Katolikosa (vrhovna svećenika, a la patrijarha) jedan se nalazi u Armeniji drugi u Libanonu.
Armeni u Siriji su zajedno sa drugim narodima Sirije iznijeli borbu protiv terorista i separatista.
Ako nekoga zanima, dobrodušni aktivisti koji su iz Berlina krenuli pešice ka Alepu u okviru akcije “Civil march for Aleppo”, trenutno se nalaze u Češkoj. Od 26. decembra do danas prešli su nekih 230 kilometara. Ako ih posluže zdravlje i sreća, do Alepa će stići negde u maju.