Dobro, osim KurdaAvetinho wrote:Cudi me da iskusni forumasi kako kiki do sada nisu shvatili da se tamo vec sestu godinu ne zna ko pije a ko placa, niti koja pravila ratovanja vaze.
S obzirom na situaciju oni su zlatni
Dobro, osim KurdaAvetinho wrote:Cudi me da iskusni forumasi kako kiki do sada nisu shvatili da se tamo vec sestu godinu ne zna ko pije a ko placa, niti koja pravila ratovanja vaze.
cbrt wrote:Rebeli odbili još jedan napad na selo Zara u Hami, na slici je jedan od uništenih tenkova
![]()
Ma pusti ga, stari propagandista, Russian youth ali mora on još mnogo toga da uci.Avetinho wrote:Cudi me da iskusni forumasi kako kiki do sada nisu shvatili da se tamo vec sestu godinu ne zna ko pije a ko placa, niti koja pravila ratovanja vaze.
sarajevoxxxx wrote: Ratni zločinac i najpoznatiji ratni reporter sirijskog režima Shadi Halwe nakon zadnjeg ranjavanja. U eksploziji su teško ranjena još trojica njegovih kolega novinara:
![]()
Svaki rat je po pravilu haos iz kojeg svakakva govna isplivaju. To smo mi ovdje na svojoj kozi osjetili.Avetinho wrote:Cudi me da iskusni forumasi kako kiki do sada nisu shvatili da se tamo vec sestu godinu ne zna ko pije a ko placa, niti koja pravila ratovanja vaze.
DuckZz wrote:Spremi se za najduzi odgovor u zivotu, ili brisi dok nije vidio
Moze biti. Samo se cudim sto se ti cudis kad se nakon pet godina desi nesto ovakvo.Kikibombona wrote:Svaki rat je po pravilu haos iz kojeg svakakva govna isplivaju. To smo mi ovdje na svojoj kozi osjetili.Avetinho wrote:Cudi me da iskusni forumasi kako kiki do sada nisu shvatili da se tamo vec sestu godinu ne zna ko pije a ko placa, niti koja pravila ratovanja vaze.
Medjutim, u Siriji na sceni imamo cetiri bloka, cetiri sukobljene strane. ISIL, za koje vecina smatra da su zlo. Asad, za koga mnogi smatraju za zlo. Dzihadisti/pobunjenici/revolucionari, za koje mnogi smatraju da su zlo. Kurdi, za koje Turska i jos poneki priljepak smatraju da su zlo.
Za tri nabrojane grupe imamo kamaru dokaza da su zlo cinili, a za ove cetvrte nema nikakvih dokaza. Najgore sto su uradili je slikanje pored mrtvih tijela neprijatelja.
Hidra,i na forumu je zavladalaKAMI666 wrote:Pravo je cudo da si ti ovdje i bez tog IQ testa.Co0l wrote: Takav si zakljucak donio na osnovu napisanog?
Kad ovako glupe komentare citam,vidim da su upravu oni koji kazu da bi trebalo uvesti IQ test prilikom registracije.
ovdje nas prave pored ociju slijepim danima se isilovi gubici umanjuju, a vladini preuvelicavajuChallenger__ wrote:Provladin izvor: 200 Isilovih bojovnika zaginulo u Zoru.#Syria: #ISIS Abu_Ali_AlAnbari invasion of #Deir_Ezzor:
#Syrian Army repels the attack & kills 200+ militants
https://www.facebook.com/page.F.S.N.N
Issam je zaduzio covjecanstvo, dignut mu spomenik u svakom graduHerr Flick wrote:Mrtve isilovce naslagali ko drva![]()
![]()
![]()
Ovo nece vidit kod cbrt-a,saxxx i patka
Stari moj, ti kao da si pao s Marsa a ne da si ovdje tolike godine pa ne znaš kako ko rezonuje. Shadi je "murted" kao što je i "režim" u Damasku "murtedski", a njihovi ... životi i imovina su "halal".Novak20 wrote:sarajevoxxxx wrote: Ratni zločinac i najpoznatiji ratni reporter sirijskog režima Shadi Halwe nakon zadnjeg ranjavanja. U eksploziji su teško ranjena još trojica njegovih kolega novinara:
![]()
Možda nisam upućen ali zašto je ratni reporter Shadi Halwe ratni zločinac ? Prikl'o je nekoga pred kamerama ili....???
A koji je stručnjak poslao dvije žene da idu pregovarati s Arapima, treba njega poslati na pregovore u majici sa slikom homeinija.Kikibombona wrote:Dzihadisticka gamad iz Jaysh al-Shimala (umjerena dzihadisticka gamad) je ubila dvije izaslanice kantona Efrin koje su u Azaz dosle pregovarati. Koja stoka, da ne povjerujes.Mlohavi wrote:Uznemirujuci snimakJaish al-Shamal executes 2 YPJ members in northern Aleppo
https://www.youtube.com/watch?v=_WvL86MGsoo
Danas negdje procitah da je u pitanju osveta za paradiranje s tijelima pobunjenika.
U svakom slucaju, nadam se da ce pravda stici ove bolesnike, pa da i oni zavrse na nekom sljedecem kamionu.
Ma znam kako ko rezonuje ali pusti nek' odgovori onaj kome je pitanje postavljeno. Vjerovatno ima neki razlog osim ovog koji si naveo da ljudima, tek tako, lijepi etikete ratnih zločinaca.Challenger__ wrote:Stari moj, ti kao da si pao s Marsa a ne da si ovdje tolike godine pa ne znaš kako ko rezonuje. Shadi je "murted" kao što je i "režim" u Damasku "murtedski", a njihovi ... životi i imovina su "halal".Novak20 wrote:sarajevoxxxx wrote: Ratni zločinac i najpoznatiji ratni reporter sirijskog režima Shadi Halwe nakon zadnjeg ranjavanja. U eksploziji su teško ranjena još trojica njegovih kolega novinara:
![]()
Možda nisam upućen ali zašto je ratni reporter Shadi Halwe ratni zločinac ? Prikl'o je nekoga pred kamerama ili....???
Ako ne vjeruješ, pogledaj pod Yusuf al-Qaradawi.
Jedna od zena je uticajna zvanicnica kantona Efrin, a druga je njena zamjenica.zrakomlat wrote: A koji je stručnjak poslao dvije žene da idu pregovarati s Arapima, treba njega poslati na pregovore u majici sa slikom homeinija.
Ako u sljedecem filmu o superherojimaa ne bude barem 10ak Kurda iz svih mogucih formacija od onih normalnih tipa Pešmarge do notornih terorista PKK, propali smo.DuckZz wrote:Pitanje za sve vas.
Da li iko fakat vjeruje išta što ovaj Kike piše iznad ? Opcenito također.
InsAllah sto bi drugovi Arapi reklijogurt_ wrote:Dobar mu tenk. Kurdi?
Sano pesmerge mogu snimiti film o pesmergsmabhnapoleon1 wrote:Ako u sljedecem filmu o superherojimaa ne bude barem 10ak Kurda iz svih mogucih formacija od onih normalnih tipa Pešmarge do notornih terorista PKK, propali smo.DuckZz wrote:Pitanje za sve vas.
Kako su krenuli aneksirace i KorzikuKikibombona wrote:Isil capital Raqqa 'could join Kurdish state' once freed
http://www.telegraph.co.uk/news/2016/05 ... nce-freed/
Dajte mi 100.000 kurda i osvojit cu svijet.insomnia78 wrote:Sano pesmerge mogu snimiti film o pesmergsmabhnapoleon1 wrote:Ako u sljedecem filmu o superherojimaa ne bude barem 10ak Kurda iz svih mogucih formacija od onih normalnih tipa Pešmarge do notornih terorista PKK, propali smo.DuckZz wrote:Pitanje za sve vas.