Sirija vol. 2

Locked
Kikibombona

#26751 Re: Sirija vol. 2

Post by Kikibombona »

Opetja033 wrote:Kad treba popljuvati FSA onda su i Daeshovci pouzdan izvor, vrijedan citiranja. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ono kad pomislis da pojedini nickovi ne mogu nize pasti.
A kako komentarises cinjenicu da ga je Turska pustila bez da su mu trazili bilo kakav dokument. Vidjeli dugu bradu i rekli upadaj. Milijarda dokaza da Turska saradjuje sa teroristima.

I ako sam upratio, lik je Nusra a ne hilafet.
sarajevoxxxx

#26752 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

handžar88 wrote:
Opetja033 wrote:
handžar88 wrote:Nista novo to svako normalan zna, i ne samo oni vjerujem da i siitske formacije rade takve zlocine.. ali eto ovi kreteni brane svoje male teroriste, gdje bi oni ne bi oni to vidi im se na bradama.
Balavac, to svojoj kuci pa nazivaj kretenima one koji nisu prstom makli da malo uloze u tvoj odgoj a bili su duzni.
Jasno balavac?
Aaa znaci ti si kreten koji brani teroriste.. :thumbup:
Ti si davno za vrijeđanje trebao dobiti ban.
Opetja033

#26753 Re: Sirija vol. 2

Post by Opetja033 »

handžar88 wrote:
Opetja033 wrote:
handžar88 wrote:Nista novo to svako normalan zna, i ne samo oni vjerujem da i siitske formacije rade takve zlocine.. ali eto ovi kreteni brane svoje male teroriste, gdje bi oni ne bi oni to vidi im se na bradama.
Balavac, to svojoj kuci pa nazivaj kretenima one koji nisu prstom makli da malo uloze u tvoj odgoj a bili su duzni.
Jasno balavac?
Aaa znaci ti si kreten koji brani teroriste.. :thumbup:
Ne spustam se na taj nivo da mangupa glumim putem foruma. Ti slobodno, djecace mali, svoje komplekse lijeci tako sto ces takve rijeci upotrebljavati anoniman, iza nekog "zajebanog" nicka i sakriven iza ekrana.
Napisi jos koji put, slobodno. Za nista vise od toga ti nikada neces imati muda. Znamo i ti i ja. Zato raspisi se, koliko mozes. Pokazi nam kako si zajeban mali djecak. :)
Opetja033

#26754 Re: Sirija vol. 2

Post by Opetja033 »

Oooo evo nam i ustaske mladezi na temi. Dosla handzarevcu u ispomoc.
handžar88

#26755 Re: Sirija vol. 2

Post by handžar88 »

sarajevoxxxx wrote:Ti si davno za vrijeđanje trebao dobiti ban.
Ti si za laganje i za podrzavanje terorista davno trebao u zatvoru zavrsit. Sve bi ja vas u Guantanamo.
Krokodajl

#26756 Re: Sirija vol. 2

Post by Krokodajl »

SAA je nešto vratila "housing area" nemam pojma ni gdje je.
Izgleda su fasovali čitavu bazu ali ja to nisam pronašao danas nigdje, isprika za opetja i coola, ipak nisu 2 njive i kuća nego je čitava PVO baza otišla u helać, mada Sidorenko i dalje prenosi tweetove da je sve ok u bazi ?

Vidjet ćemo sutra šta i kako :? :?

Vjerovatno je riječ o ovoj family house tom nekom zabavnom parku ?
rajv0sa

#26757 Re: Sirija vol. 2

Post by rajv0sa »

Štaš' pronašli se ljudi u odbrani liberal moderate rebel terorista. Citiram što sam od neki dan čuo: "ma nusra je rega ba, nije to ko idiš, oni biju sektaše alevite". Naravno uz veliku količinu "novotarija, novotarija" prije i poslje.
Opetja033

#26758 Re: Sirija vol. 2

Post by Opetja033 »

Kikibombona wrote:
Opetja033 wrote:Kad treba popljuvati FSA onda su i Daeshovci pouzdan izvor, vrijedan citiranja. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ono kad pomislis da pojedini nickovi ne mogu nize pasti.
A kako komentarises cinjenicu da ga je Turska pustila bez da su mu trazili bilo kakav dokument. Vidjeli dugu bradu i rekli upadaj. Milijarda dokaza da Turska saradjuje sa teroristima.

I ako sam upratio, lik je Nusra a ne hilafet.
A za to imamo samo njegovu rijec i nista vise?

Radi se o ljudima cije stavove, izgled, misljenja, rijeci konstantno ismijavas i ne uzimas ih za ozbiljno. Medjutim obzirom da je spomenuo FSA i Tursku - odjednom ti njihova rijec postaje svetost.

Smijesan si.

Dobro zapamti ovu noc i ovo sto si napisao. Nabijacu ti na nos svaki put kada neko od njih nesto lose protiv tvojih mezimaca. Ako si ih jednom uzeo kao kredibilan izvor, ne vidim zasto ne bi opet.

Kako si samo smijesan.
dječak sa šibicama

#26759 Re: Sirija vol. 2

Post by dječak sa šibicama »

Sudeci po nervozi njihovih navijaca sa foruma, i nedostatku snimaka ili fotografija, slabu su Al Kaida ratnici sta uzeli.

Bice na kraju stara prica, dobili po nosu od SAA i siitskih milicija + Putinova avijacija.
Opetja033

#26760 Re: Sirija vol. 2

Post by Opetja033 »

handžar88 wrote:
sarajevoxxxx wrote:Ti si davno za vrijeđanje trebao dobiti ban.
Sve bi ja vas u Guantanamo.
Na tvoju veliku zalost - ti se ne pitas nista i niko te ne jebe ni 5%. :)
To je valjda izvor svih tvojih djecijih frustracija.

Cuj ono bi nekoga negdje. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pokrij se jastukom dijete drago.
handžar88

#26761 Re: Sirija vol. 2

Post by handžar88 »

Opetja033 wrote:Ne spustam se na taj nivo da mangupa glumim putem foruma. Ti slobodno, djecace mali, svoje komplekse lijeci tako sto ces takve rijeci upotrebljavati anoniman, iza nekog "zajebanog" nicka i sakriven iza ekrana.
Napisi jos koji put, slobodno. Za nista vise od toga ti nikada neces imati muda. Znamo i ti i ja. Zato raspisi se, koliko mozes. Pokazi nam kako si zajeban mali djecak. :)
Ti si lud kralju, pobudalio si od ovog rata u Siriji.. za sta to ti imas muda klosaru?
Opetja033

#26762 Re: Sirija vol. 2

Post by Opetja033 »

dječak sa šibicama wrote:Sudeci po nervozi njihovih navijaca sa foruma, i nedostatku snimaka ili fotografija, slabu su Al Kaida ratnici sta uzeli.

Bice na kraju stara prica, dobili po nosu od SAA i siitskih milicija + Putinova avijacija.
Ovo pise osoba koja je negirala pad Palmyre i dva dana nakon sto je ona pala.

Ovo pise osoba koja je negirala pad Idliba dva dana nakon sto je grad pao.

Cisto da ovi noviji forumasi znaju nivo gluposti koju danasnja "U" mladez konstantno lupeta. :mrgreen:
rajv0sa

#26763 Re: Sirija vol. 2

Post by rajv0sa »

Ustaše vs ISIS feat Nusrići.
Opetja033

#26764 Re: Sirija vol. 2

Post by Opetja033 »

handžar88 wrote:
Opetja033 wrote:Ne spustam se na taj nivo da mangupa glumim putem foruma. Ti slobodno, djecace mali, svoje komplekse lijeci tako sto ces takve rijeci upotrebljavati anoniman, iza nekog "zajebanog" nicka i sakriven iza ekrana.
Ti si lud kralju, pobudalio si od ovog rata u Siriji.. za sta to ti imas muda klosaru?
:thumbup:
napisacu ti.
Kikibombona

#26765 Re: Sirija vol. 2

Post by Kikibombona »

Opetja033 wrote:
A za to imamo samo njegovu rijec i nista vise?

Radi se o ljudima cije stavove, izgled, misljenja, rijeci konstantno ismijavas i ne uzimas ih za ozbiljno. Medjutim obzirom da je spomenuo FSA i Tursku - odjednom ti njihova rijec postaje svetost.

Smijesan si.

Dobro zapamti ovu noc i ovo sto si napisao. Nabijacu ti na nos svaki put kada neko od njih nesto lose protiv tvojih mezimaca. Ako si ih jednom uzeo kao kredibilan izvor, ne vidim zasto ne bi opet.

Kako si samo smijesan.
Vidim da nisi skontao pa da ti objasnim.

Cilj mi je bio malo pecnuti kolegu Saxxxa, jer imam osjecaj da je blizak selefijskim krugovima u BiH, pa da mu predocim sta 'brat' mislis o 'dzejs el hur' koju on ovdje podrzava. I upecao se. Brata nije popljuvao, ali jeste BHT, iako je BHT samo snimio covjeka i pustio ga da govori. :D

Selefije su poznati mitomani. Ne mislim da su lazljivi, mislim da su samo skloni povjerovati u sve sto cuju ako im to odgovara i naravno pricu preuvelicati do maksimuma.

Jedino u sto ne sumnjam je da Turska dzihadiste pusta bez provjere. Tome ima bezbroj dokaza. Nista lakse nego uci u Siriju preko Turske za dzihadiste. I ovi nasi koji su bili tamo potvrdjuju da je u Siriju veoma lako uci. Pametnom i postenom dosta.

Nego, tebe bas boli sto si totalna manjina u svom narodu, sto vecina tvog naroda ne podrzava frakcije koje se bore protiv Asada. To nikako da podneses i zato si stalno nervozan.
handžar88

#26766 Re: Sirija vol. 2

Post by handžar88 »

Opetja033 wrote:
handžar88 wrote:
:thumbup:
napisacu ti.
Bolje da nisi... :lol: pa jesil ti ozbiljan? opusti se malo, idi na razgovor kod psihologa..
sarajevoxxxx

#26767 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Video: Suhejl Al Hasan prijeti guverneru Homsa:"Ako te ne vidim ovdje za 15 minuta smatraj da si tražen od strane svih sigurnosnih službi".

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 9952732142

Kako se tek ti oholi oficiri dnose prema običnim ljudima.
rajv0sa

#26768 Re: Sirija vol. 2

Post by rajv0sa »

Tu ima dio gdje bradonja govori kako je preći iz Turske u Siriju isto kao i običnu ulicu.
Last edited by rajv0sa on 04/05/2016 00:55, edited 2 times in total.
Opetja033

#26769 Re: Sirija vol. 2

Post by Opetja033 »

Kikibombona wrote:
Nego, tebe bas boli sto si totalna manjina u svom narodu, sto vecina tvog naroda ne podrzava frakcije koje se bore protiv Asada. To nikako da podneses i zato si stalno nervozan.

:lol: :lol: :lol:

Opet bulaznis.
Kikibombona

#26770 Re: Sirija vol. 2

Post by Kikibombona »

Opetja033 wrote:
Kikibombona wrote:

Opet bulaznis.
Bosnjaci, bosanski muslimani, nikada nece drzati stranu vjerskim fanaticima i ekstremistima. Hoce samo mizerna manjina predvodjena selefijskim i mladomuslimanskim (ihvanijskim) faktorom.

Samo to sam ti htio reci, ne moras nista odgovarati.

Nego, sta je ovo, ponovo ih ISIL razbio?

Image
Zgoljo

#26771 Re: Sirija vol. 2

Post by Zgoljo »

Procitao sam negdje kako ljudi ovu temu zovu septickom jamom foruma.
Nema sta,dijagnoza bez greske.

Strasno je kakvi smo ljudi postali i kako citav svijet ravnodusno gleda stradanja pri tom ne pokazujuci mrvu empatije,sta vise uz kokice navija svako za nekakve svoje i da ubiju sto vise onih drugih,kako vojnika tako i civila,sasvim nebitno.

Tuga.
sarajevoxxxx

#26772 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

sarajevoxxxx wrote:Video: Suhejl Al Hasan prijeti guverneru Homsa:"Ako te ne vidim ovdje za 15 minuta smatraj da si tražen od strane svih sigurnosnih službi".

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 9952732142

Kako se tek ti oholi oficiri dnose prema običnim ljudima.
Inače lik koji na početku video snimka daje mobitel Suhejlu je poznati režimski novinar Šadi Hulveh.Jadni guverner prvo tepa Suhejlu "habibi" ovaj mu drsko odgovara "drži malo do sebe čovječe nisam ja tvoj habibi". :-)

Novinar + oficir i sve se to snima i pušta jadnoj svjetini prorežimskim Sirijcima koji su navikli da je vojska glavna i da se svi moraju povinovati vojsci.
Last edited by sarajevoxxxx on 04/05/2016 01:09, edited 1 time in total.
astala_vistala

#26773 Re: Sirija vol. 2

Post by astala_vistala »

Vrhunac ovog topika bi bio da neko nekoga prepozna u gradu i da epilog budu teze tjelesne :lol:
madner

#26774 Re: Sirija vol. 2

Post by madner »

Guverner Hame, zrtva rezima. :D
Opetja033

#26775 Re: Sirija vol. 2

Post by Opetja033 »

Kikibombona wrote:
Opetja033 wrote:
Kikibombona wrote:

Opet bulaznis.
Bosnjaci, bosanski muslimani, nikada nece drzati stranu vjerskim fanaticima i ekstremistima. Hoce samo mizerna manjina predvodjena selefijskim i mladomuslimanskim (ihvanijskim) faktorom.
Ti govoris o narodu u kojem je Erdogan najpopularniji politicar, koji na tvoje Kurde gleda otprilike kao i na Srbe, koji vise od 20 godina drzi tu mladomuslimansku frakciju na vlasti, koji glasa onako kako mu imami kazu.
O tome narodu ti govoris.

Ne lutko moja, TI si ta mizerna manjina o kojoj pricas. Statisticka greska. Promil. Valjda si se zato i zaljubio u Kurde, valjda zato i zivis u nekom imaginarnom svijetu - jer prezires iz dna dusa svijet u kojem zivis i prezires iz dna duse narod koji je oko tebe.
Svoju zuc, svoje frustracije, svoju nemoc, svoj cemer- projiciras na druge.
Ja svoj narod ne bih mijenjao. Dobri su kakvi jesu. Da si u pravu - zar ne mislis da bi mi to bilo poprilicno tesko reci? Jos jednom ti kazem: ne trpaj mi u usta stvari koje ne mislim.
Ako ti nije jasno pitaj, ja cu ti odgovoriti.
Dakle - ne, ne boli me obzirom da znam da nisam manjina.
Da, ti si taj koji pripada mizernoj manjini. U svakom pogledu.
Kikibombona wrote:Nego, sta je ovo, ponovo ih ISIL razbio?
Izgleda da jesu, ali nema jos nikakve potvrde. Vjerovatno ce se sutra znati vise.
Locked