To je rezrvisano za Barzanija.Kikibombona wrote:Kakva farsa majko mila. U sobama za glasanje na zidovima slike Bashara i partijskih drugova.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zasto jednostavno ne kaze 'DIKTATOR SAM, STA JE PICKE'.![]()
Sirija vol. 2
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#24901 Re: Sirija vol. 2
-
moke_31
#24902 Re: Sirija vol. 2
Kako se ti možeš pogledati u ogledalo nakon bezbrojnih hvalospijeva i podrške monstrumu i djecoubici iz Damaska koji je odgovoran za 100 puta više sirijskih žrtava od ISIL-a? Podatke možeš naći u raspravi par stranica unazad.arman1 wrote:kad napišeš ovakve bljuvotine kako možeš pogledati u ogledalo? Samo me interesuje.moke_31 wrote:Kako odvratno licemjerje??? Na par kilometara od izbornih mjesta rat bijesni a oni se ponašaju kao da se ništa ne dešava, ono sve je cool, normala![]()
![]()
Uz to izlaze na izbore da zaokruže onoga koji je odgovoran za ubistva stotine hiljada nedužnih sirijaca, djece, u Medayi i Zabadaniju nadomak Damaska ljudi umiru od gladi, itd.![]()
![]()
![]()
Prava sirijsko-muslimanska elita po definiciji saxxxx. Nešto razmišljam i kontam da mi ih ne bi bilo previše žao kada bi ih se sutra dočepali oni iz Nusre i Ahrara. Sve po zaslugama. Pred očima im se dešavaju najmonstruozniji zločini a oni šute i lagano to sve ignorišu. Za nepovjerovati.
Na kraju krajeva, da nisu stali uz djecoubicu i monstruma Assada na početku revolucije, usput štiteći i svoj status režimske elite, ne bi se Nusra, Ahrar i drugi džejšovi ni pojavili.
-
Avetinho
#24903 Re: Sirija vol. 2
Samo budale ne znaju da birac u ratno doba smije i moze glasati samo za opciju na cijoj se teritoriji trenutno nalazi.
Kakva farsa, izbori u Siriji.
- AleksoMKD
#24904 Re: Sirija vol. 2
Ajde ne izadji na izbore kada ti cela familija zivi tu pod ocima sluzbi.moke_31 wrote:Kako odvratno licemjerje??? Na par kilometara od izbornih mjesta rat bijesni a oni se ponašaju kao da se ništa ne dešava, ono sve je cool, normala![]()
![]()
Uz to izlaze na izbore da zaokruže onoga koji je odgovoran za ubistva stotine hiljada nedužnih sirijaca, djece, u Medayi i Zabadaniju nadomak Damaska ljudi umiru od gladi, itd.![]()
![]()
![]()
Prava sirijsko-muslimanska elita po definiciji saxxxx. Nešto razmišljam i kontam da mi ih ne bi bilo previše žao kada bi ih se sutra dočepali oni iz Nusre i Ahrara. Sve po zaslugama. Pred očima im se dešavaju najmonstruozniji zločini a oni šute i lagano to sve ignorišu. Za nepovjerovati.
"Ohoho, pa gde ste Vi da glasate na izborima komsija? Jel ono Vas sin na igralistu? Steta bi bilo da mu se nesto dogodi."
I sta ce, odu i zaokruze Assadovu ekipu na listicu.
- bvcx
#24905 Re: Sirija vol. 2
Kad će izbori u slobodnom Idlibu?
- Krokodajl
#24906 Re: Sirija vol. 2
To onda valjda važi i za one što izađu na proteste podrške FSA ?Avetinho wrote:Samo budale ne znaju da birac u ratno doba smije i moze glasati samo za opciju na cijoj se teritoriji trenutno nalazi.
Što bi reko savo, aršini, aršini...
-
Avetinho
#24907 Re: Sirija vol. 2
Kakvi arsini, o cemu lupas? Gdje sam ja pisao o podrsci ikakvim protestima FSA i ko smije i ne smije na njih izlaziti? Ko ti je savo?Krokodajl wrote:To onda valjda važi i za one što izađu na proteste podrške FSA ?Avetinho wrote:Samo budale ne znaju da birac u ratno doba smije i moze glasati samo za opciju na cijoj se teritoriji trenutno nalazi.
Predlazem ti da ponovo procitas recenicu na koju si napisao besmislen odgovor.
-
zrakomlat
#24908 Re: Sirija vol. 2
Krokodajl wrote:To onda valjda važi i za one što izađu na proteste podrške FSA ?Avetinho wrote:Samo budale ne znaju da birac u ratno doba smije i moze glasati samo za opciju na cijoj se teritoriji trenutno nalazi.
- Krokodajl
#24909 Re: Sirija vol. 2
@avetinho
Napisao si istinu, tako je bilo i ostat će, mada ne mora čovjek da živi u ratu da bi glasao za koga mora, po čemu je to izborni proces u bilo kojoj zemlji drugačiji od izbornog procesa u Siriji, pa svugdje ljudi glasaju za onog za koga moraju, samo su razlozi drugačiji.
ovo vezano za aršine to je savo sinoć spomenuo u svezi sa Hizbom i Nusrom i njihovom konekcijom, zanimljiva teza, ako smijem primjetiti tvoji postovi su uglavnom protiv Asada, tako da su ovo čisto moja razmišljanja vezana uz proteste koje organizuju stanovnici na prostoru Idliba te ih dovodim u vezu sa ovim tvojim postom.
Ako svi u Damasku moraju biti uz Asada, istom logikom i svi u Idlibu moraju biti protiv Asada, inače bi scenario bio ovaj kao što je forumaš Makedonac spomenuo "O komšija, gdje ste jučer u KafrNabelu da mašete čaršafima...".
Lijep pozdrav
Napisao si istinu, tako je bilo i ostat će, mada ne mora čovjek da živi u ratu da bi glasao za koga mora, po čemu je to izborni proces u bilo kojoj zemlji drugačiji od izbornog procesa u Siriji, pa svugdje ljudi glasaju za onog za koga moraju, samo su razlozi drugačiji.
ovo vezano za aršine to je savo sinoć spomenuo u svezi sa Hizbom i Nusrom i njihovom konekcijom, zanimljiva teza, ako smijem primjetiti tvoji postovi su uglavnom protiv Asada, tako da su ovo čisto moja razmišljanja vezana uz proteste koje organizuju stanovnici na prostoru Idliba te ih dovodim u vezu sa ovim tvojim postom.
Ako svi u Damasku moraju biti uz Asada, istom logikom i svi u Idlibu moraju biti protiv Asada, inače bi scenario bio ovaj kao što je forumaš Makedonac spomenuo "O komšija, gdje ste jučer u KafrNabelu da mašete čaršafima...".
Lijep pozdrav
- AleksoMKD
#24910 Re: Sirija vol. 2
Vec sam pisao i napisat cu opet.Krokodajl wrote: Ako svi u Damasku moraju biti uz Asada, istom logikom i svi u Idlibu moraju biti protiv Asada, inače bi scenario bio ovaj kao što je forumaš Makedonac spomenuo "O komšija, gdje ste jučer u KafrNabelu da mašete čaršafima...".
Meni se cini da vecina ljudi u podrumima ima spremno zastave jacih zaracenih strana i ko god ih "oslobodi" onih drugih oni izvade "pravilnu" i masu i raduju se.
-
Avetinho
#24911 Re: Sirija vol. 2
Naravno. Ne mogu vjerovati da ovi sto lijepe stotine slika s "parlamentarnih izbora" -- jao farse -- i tako spamaju i trolaju temu, ne znaju da su upregnuti u najgoru ratnu propagandnu kampanju.AleksoMKD wrote:Vec sam pisao i napisat cu opet.Krokodajl wrote: Ako svi u Damasku moraju biti uz Asada, istom logikom i svi u Idlibu moraju biti protiv Asada, inače bi scenario bio ovaj kao što je forumaš Makedonac spomenuo "O komšija, gdje ste jučer u KafrNabelu da mašete čaršafima...".
Meni se cini da vecina ljudi u podrumima ima spremno zastave jacih zaracenih strana i ko god ih "oslobodi" onih drugih oni izvade "pravilnu" i masu i raduju se.
-
Avetinho
#24912 Re: Sirija vol. 2
Hajde dobro, bar nisi izvalio poznatu notornu glupost da, ko god smatra Assada masovnim ubojicom, taj mora biti kozojeb isilovac. Napredujemo.Krokodajl wrote:@avetinho
Lijep pozdrav
-
republikauzicka
#24913 Re: Sirija vol. 2

Hasaka:

-
Avetinho
#24914 Re: Sirija vol. 2
Eee, da im je jedan Caco, to bi sve rovove kopalo na prvim linijama oko Alepa.
- ioannes
#24915 Re: Sirija vol. 2
imaju li već neke prognoze?
ko vodi.... ovi opozicionieri nek se ne bune previše, volja naroda se mora poštivati
ko vodi.... ovi opozicionieri nek se ne bune previše, volja naroda se mora poštivati
- Herr Flick
#24916 Re: Sirija vol. 2
Jes vala,gledaj mlađarije,sve u naponu snage,ono doslo na izbore umjesto da marisiraju ka RakiAvetinho wrote:Eee, da im je jedan Caco, to bi sve rovove kopalo na prvim linijama oko Alepa.
- insomnia78
#24917 Re: Sirija vol. 2
Hoce kurac, ima sektasa
Isto ko i na drugoj strani
Isto ko i na drugoj strani
-
Avetinho
#24918 Re: Sirija vol. 2
Pickice i podrumasi.
"Nije ovo moj rat"
"Nije ovo moj rat"
- Herr Flick
#24919 Re: Sirija vol. 2
Fakat ko cuva Assada jbt,za ovih 5 godina niko nije pokusao ni 1 atentat a lik se sepuri Damaskom uzduz i poprijeko

- walter kurtz
#24920 Re: Sirija vol. 2
Sta kaze joulani 
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#24921 Re: Sirija vol. 2
kakva šega, kakva komedija, kakva šprdačina ... o asade jebo te đon kliz, kakav si ti lik, čuj izbori haha
hahaha
još ti na listiću upišu ime, matični i broj lične karte
pa ti glasaj
još ti na listiću upišu ime, matični i broj lične karte
- astala_vistala
#24922 Re: Sirija vol. 2
Cekamo izbore u Sudiji,Bahreinu,Kataru itd... do tad je Sirija oaza demokratije i svih mogucih sloboda,paradzematlije na aparatima 
-
Avetinho
#24923 Re: Sirija vol. 2
Predlazem ti da otvoris teme o izborima u Bahreinu, Kataru i Saudiji.
Do tada cemo se gromoglasno smijati ovome u Siriji sto cak i Bosanci smatraju demokratijom.
Do tada cemo se gromoglasno smijati ovome u Siriji sto cak i Bosanci smatraju demokratijom.
- Herr Flick
#24924 Re: Sirija vol. 2
Naravno da su smijesni,i prije rata su bili smijesni,sve je ovo propaganda ali nemozes umanjit cinjenicu da je Sirija prije rata a i za vrijeme rata kao sto lik napisa OAZA demokratije za SaudijuAvetinho wrote:Predlazem ti da otvoris teme o izborima u Bahreinu, Kataru i Saudiji.
-
Avetinho
#24925 Re: Sirija vol. 2
O cemu pricas? Tri stranice slika na ovoj temi su o "izborima" i "demokratiji" u Siriji. Tamo rat bjesni vec pet punih godina, a onde vidimo sretna lica kako poslusno glasaju ispod slika masovnog ubice, covjeka koji je potamanio stotine hiljada, unistio milione zivota i rastjerao pola nacije sirom svijeta.
Ne mozes zamisliti vecu sprdnju s demokratijom. Sjeverna Koreja i ti tvoji kandidati su daleki, daleki drugi na listi.
Ne mozes zamisliti vecu sprdnju s demokratijom. Sjeverna Koreja i ti tvoji kandidati su daleki, daleki drugi na listi.