Sirija vol. 2

Locked
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#24651 Re: Sirija vol. 2

Post by japin_mutapi »

konta on dobro, nego je licemjer
hAZNADAR

#24652 Re: Sirija vol. 2

Post by hAZNADAR »

Novak20 wrote:
Fantassin wrote:Image
Ev jedne starije cca 6 mjeseci dok sam boravio na Kobane frontu... tacnije u okolini Sarina.Heval Kurd se hvali optikom na kalasu :D
E sad se nadam da ce me admin prestati banovati
Pajdo, da si u nekoj drugoj formaciji možda te ne bi banovali... :D Mijenjaj stranu dok je vakat. :D
Sta ce reci nasi turski prijatelji kada vide nase Bosnje u kurdskim formacijama. :lol:

Salu na stranu, mozda je fakat jaranstvo sa Kurdima na neki nacin politicki nepodobno.
sarajevoxxxx

#24653 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Telal ili brda Al Bejda u Latakiji u potpunosti u rukama opozicije.
sarajevoxxxx

#24654 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Borci opozicije povratili kontrolu nad teritorijem u sjevernoj okolini Haleba kojeg su jutros bili zauzeli pripadnici Isila.Tačnije sela Jahmul, Beragideh, i Džariz su vraćena, u ostalim selima trenutno se vode borbe.
sarajevoxxxx

#24655 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Selo Al Halidije i druga mjesta u južnoj okolini Haleba nakon silovitog bombardovanja ponovo u rukama režima.
Co0l

#24656 Re: Sirija vol. 2

Post by Co0l »

Mlohavi wrote:
Ironmen wrote:
Za ovo boldirano si trebo jos spomenuti da su teroristi nusre upali u zamku kod Zaytana i da ih je likvidirano na stotine stravicne slike po twiteru koje necu postavljati teroristicke djecoubice ni metra nisu napredovale.
Sta stotine, hiljade jbt :-)

Ironmen wrote:

Naravno upitanju su kurdska djeca koja nisu nikome bitna ni novinarima ni Tv-u a ni velikoj vecini vas forumasa koji navijata za razno razne teroristicke skupine iz FSA :)
Ti haman malo sporije kontas momcino?
A i ti to tek sad skonto :D
Co0l

#24657 Re: Sirija vol. 2

Post by Co0l »

Al' kad forumski asadisti odusevljeno pisu o uspjesima ISIL-ovih terorista protiv FSA...Jebe ih samo sto ih bas i ne ide :izet:
Ironmen

#24658 Re: Sirija vol. 2

Post by Ironmen »

Novak20 wrote:
Ironmen wrote:Koja nesposobnost terorista na sjeveru Allepa imaju svu mogucu podrsku Turske od artiljerije do A10 americkih aviona i opet ih ISIL razbio 5 sela sinoc ISIL opet zauzeo cak su pokusali napad na Mare ali je napad odbijen u Siriji se stvarno ne zna ko je nesposobniji ali za arape nista cudno.
Jedini izlaz za prestanak rata i pobjedu jedne strane u Siriji je da FSA, SAA i SDF udruže snage u borbi protiv terorista isisa i alkaide sa naglaskom na isis. Al' jbg. Drage im ko zna čije šuške. I rat je biznis.

Naravno veliki biznis velikih sila preko ledja glupih arapa.
Ironmen

#24659 Re: Sirija vol. 2

Post by Ironmen »

Co0l wrote:Al' kad forumski asadisti odusevljeno pisu o uspjesima ISIL-ovih terorista protiv FSA...Jebe ih samo sto ih bas i ne ide :izet:

Rece covjek koji je dozivljao kosmicke extaze prilikom zauzimanja Palmyre od strane terorista ISILA :)
cbrt

#24660 Re: Sirija vol. 2

Post by cbrt »

Ali verovati da neki iz Nusre ili FSA ratuje zbog para tj. plata tj. dnevnice...
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#24661 Re: Sirija vol. 2

Post by arman1 »

Ev jedne starije cca 6 mjeseci dok sam boravio na Kobane frontu... tacnije u okolini Sarina.Heval Kurd se hvali optikom na kalasu :D
I jos jedna sa drugom iz Kanade :)
Image
Je li ti iko rekao da si ružan ko kurd.

Mirnu ruku želim
Opetja033

#24662 Re: Sirija vol. 2

Post by Opetja033 »

I jos jedna sa drugom iz Kanade :)
Image
Meni se cini da ja tebe znam. Nisam 100% siguran jer je momak na ovoj slici dosta mrsaviji ali crta lica su iste. Obzirom da je momak na kojeg ja mislim otisao u LS a ti spominjes francusko drzavljanstvo vjerovatno sam u pravu.
Ako si upratio moje komentare na sportskim podforumima, pa i na ovoj temi neke zajebancije, znas i odakle se znamo.
To je jedini razlog sto te necu prijaviti zbog krsenja zakona BiH. Ti u principu rizikujes hapsenje svaki put kada dodjes ovamo. Bolje ti je edituj slike jer moze i neko drugi vidjeti, ko ce te prepoznati i ko ti moze napraviti problem. Ja sam spreman potvrditi sa 95% vjerovatnoce da je momak koji je na fotki iz Bosne i da ga licno poznajem.
Ako ti je stalo do takvog vida "priznanja", evo ja kazem da vjerovatno ne lazes. Ali ne budi glup, makni slike.
Ironmen

#24663 Re: Sirija vol. 2

Post by Ironmen »

Pametno zbori opetja bolje ti je makni slike jer 100% se ovaj forum prati i tema od strane policije i SIPE.
Co0l

#24664 Re: Sirija vol. 2

Post by Co0l »

Ironmen wrote:
Co0l wrote:Al' kad forumski asadisti odusevljeno pisu o uspjesima ISIL-ovih terorista protiv FSA...Jebe ih samo sto ih bas i ne ide :izet:

Rece covjek koji je dozivljao kosmicke extaze prilikom zauzimanja Palmyre od strane terorista ISILA :)
Vidjeli smo da bas i nisi sa razmisljanjem na ti,ali zar bas moras to toliko manifestovati pisuci ovakve providne i lako opovrgljive lazi i izmisljotine!?
Hajde,citiraj me gdje sam 'dozivljao kosmicke extaze prilikom zauzimanja Palmyre od strane terorista ISILA' ili, u protivnom, pokazi da,osim sto si sporiji,da si i najobicniji lazov.
Opetja033

#24665 Re: Sirija vol. 2

Post by Opetja033 »

Ironmen wrote:Pametno zbori opetja bolje ti je makni slike jer 100% se ovaj forum prati i tema od strane policije i SIPE.
Ma jeste on. Slika na profilu ovdje mu je ista kao i profilna na FB. Ne znam kako ranije nisam provalio.

Ne laze lik, fakat je izgleda tamo.

@Fantassin, makni slike. Ne budi bas toliko glup.
RepublikanskaGarda

#24666 Re: Sirija vol. 2

Post by RepublikanskaGarda »

Ono kad simpatizer "umjerene" oporbe pise kako assadisti svrsavaju na uspjehe Isisa :mrgreen: , no comment kategorija

P.s. pustite covjeka na miru, da se neceg boji ne bi ni stavljao te slike, mozda se nikad ni ne vrati....ima svoj djir...i bas ga briga
Co0l

#24667 Re: Sirija vol. 2

Post by Co0l »

RepublikanskaGarda wrote:Ono kad simpatizer "umjerene" oporbe pise kako assadisti svrsavaju na uspjehe Isisa :mrgreen: , no comment kategorija
izgleda otvreno neko takmicenje za najbesmisleniji komentar pa navalili :-D
republikauzicka

#24668 Re: Sirija vol. 2

Post by republikauzicka »

Legenda :lol:

Image

Image

Image
sarajevoxxxx

#24669 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

#اللاذقية كتائب الثوار تعلن عن تحريرها قرية #البيضاء في #جبل_التركمان في ريف اللاذقية بشكل كامل بعد اشتباكات مع قوات الأسد.
#Latakia rebels battalions announce liberating #Baidaa village in #Turkmen_Mountain in Latakia suburbs completely after clashes with Assad's forces
Fantassin

#24670 Re: Sirija vol. 2

Post by Fantassin »

Mah, drago mi je da sam napokon rijesio problem sa autenticnosti :D , inace da se bojim SIPA I tih hobotnica ne bih postavio slike.. prije sam okijevao ne zbog njih nego zbog publiciteta.... ne volim da me neko spominje ili da neko me stavlja u neke medijske smecarske price.Kao sto rekoh drzavljanstvo BiH mi ne treba tako da cu ga se po potrebi I odreci... drzava u kojoj se fasisticke zurke odrzavaju na svakom koraku kao sada bi da sprovodi neki zakon o ne ucestvovanju na stranim ratistima ....... dok ekstremisti sa ISISovim majicama hodaju po bascarsiji :oops:

Bilo kako bilo nadam se da cu moci podijeliti pokoju tako da smanjimo broj pogresnih informacija o stanju na terenu.Kao sto rekoh cast mi je biti sa ovakvim ratnicima I ratnicama :) Zivot nije kvantitet nego kvalitet... mozes biti nijemi posmatrac (kao sto je vecina svijeta bila u toku rata u BiH - I pricati o toj nesreci na forumu) ili pomoci po svaku cijenu ... ja sam odlucio ovo drugo.
Mislim da je rijetko da se rat ovako cisto moze podijeliti na dobro I zlo ..
insomnia78

#24671 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Posteno. Cuvaj se :thumbup:
Ironmen

#24672 Re: Sirija vol. 2

Post by Ironmen »

Co0l wrote:
Ironmen wrote:

Vidjeli smo da bas i nisi sa razmisljanjem na ti,ali zar bas moras to toliko manifestovati pisuci ovakve providne i lako opovrgljive lazi i izmisljotine!?
Hajde,citiraj me gdje sam 'dozivljao kosmicke extaze prilikom zauzimanja Palmyre od strane terorista ISILA' ili, u protivnom, pokazi da,osim sto si sporiji,da si i najobicniji lazov.

Ne samo Palmire nego i dosta puta kada god je ISIL napravio neki pomak odma si to objavio ovde na forumu da sad nenabrajam detaljno i neprelistavam dzaba temu znaju ostali forumasi dobro o tebi kako i sta :)

Na tvoje vrijedjanje mene necu dati nikakav komentar tebi na dusu, pametniji popusta :)
Ironmen

#24673 Re: Sirija vol. 2

Post by Ironmen »

republikauzicka wrote:Legenda :lol:

Image

Image

Image

:lol: :lol: :lol:
Mlohavi

#24674 Re: Sirija vol. 2

Post by Mlohavi »

Ogrijesih se o ovog momku koji se bori na strani zutih. Stvarno sam mislio da je u pitanju neku balavac koji stvara zamisljeni svijet oko sebe, stoga izvini, iskljucivo moja greska. Sve najbolje protiv crnih, cuvaj glavu i fakat goni te fotografije...
Ironmen

#24675 Re: Sirija vol. 2

Post by Ironmen »

Locked