Imaju Rusi i boljih aviona a ova 34vorka je najelegantnija,Challenger__ wrote:- Sirija, fotografija iz ruske vojne baze:
ne može čovjek a da se ne zadivi.
Imaju Rusi i boljih aviona a ova 34vorka je najelegantnija,Challenger__ wrote:- Sirija, fotografija iz ruske vojne baze:

After the strikes finished, al-Shami reports that Daesh religious police detained them, ordering their husbands or fathers to pay a fine worth the equivalent of one gram of gold as punishment for their crimes.
Ludačka ideologija, u svakom slučaju. Evo kako piše list Dabiq (12. izdanje, strana 13)Lincoln-Burrows wrote:
Nevjerojatan je taj ratni zanos protiv Jezida (Sindžar), Kurda (Kobane),
Armeni + Arapi (Deir Ez Zor) i.t.d., u svim ovim slučajevima napadnuti niti su
ikoga napadali, čak su bili zanemarivi kao protivnici.
Kakva to ideologija pokreće ISIL?
Doduše i Pol Pot je bio vođen nekim načelima da opravda svoje postupke (uglavnom vođen osvetom),
rekao bih i da Staljin može imati takvo opravdanje iako to nije opravdanje a ISIL je krenuo na ove
manjine ne vođen osvetom nego rekao bih nekim "višim" ciljevima.
Dakle, sama činjenica da si "sektaš" i manjina, pa makar ti bio i savršeno ljudsko biće, ujedno je i smrtna presuda.Bešar Esad je otpadnički tagut koji pripada otpadničkoj nusajrijskoj sekti i otpadničkoj Bas partiji. Njega je obaveza ubiti čak i ako on nikada nije ubio ni jednog muslimana.

Možeš li mi, ovdje ili na pp baciti link "Dabiqa", ja sam ga greškom obrisao iz bukmarka. BTW ova leksička struktura (forma prevedene arabice) me asocira na Savin rukopis.Čitalac wrote:Ludačka ideologija, u svakom slučaju. Evo kako piše list Dabiq (12. izdanje, strana 13)
Dakle, sama činjenica da si "sektaš" i manjina, pa makar ti bio i savršeno ljudsko biće, ujedno je i smrtna presuda.Bešar Esad je otpadnički tagut koji pripada otpadničkoj nusajrijskoj sekti i otpadničkoj Bas partiji. Njega je obaveza ubiti čak i ako on nikada nije ubio ni jednog muslimana.
Raja sa foruma ti drzi fige!!ifas wrote:Poceo novi napad na Deir Ezzor. Opet autobombe i napad oko aerodroma.
Brko drzi se!
Evo ga, možda tu negde sad ima i neko novo izdanje.Challenger__ wrote:Možeš li mi, ovdje ili na pp baciti link "Dabiqa", ja sam ga greškom obrisao iz bukmarka. BTW ova leksička struktura (forma prevedene arabice) me asocira na Savin rukopis.Čitalac wrote:Ludačka ideologija, u svakom slučaju. Evo kako piše list Dabiq (12. izdanje, strana 13)
Izvinjavam se ako griješim.
Nije ti smetalo ubijanje sunita dok si dolmio americke guzice u dfacu sad odjednom humanizam.General War wrote:Raja sa foruma ti drzi fige!!ifas wrote:Poceo novi napad na Deir Ezzor. Opet autobombe i napad oko aerodroma.
Brko drzi se!
ifas wrote:Nije ti smetalo ubijanje sunita dok si dolmio americke guzice u dfacu sad odjednom humanizam.General War wrote:Raja sa foruma ti drzi fige!!ifas wrote:Poceo novi napad na Deir Ezzor. Opet autobombe i napad oko aerodroma.
Brko drzi se!

Zahvaljujem.Čitalac wrote:Evo ga, možda tu negde sad ima i neko novo izdanje.
https://vijestiummeta.wordpress.com/201 ... ski-jezik/
Kafr Naya taken by SAA - multiple Twitter sources

Bjez'te noge posra vas guJ'ca"Meanwhile, a senior commander of the Fath al-Halab (Conquest of Aleppo) terrorists group, Major Yasser Abdel Rahim, fled the battle against the Syrian army in Northern Aleppo and took shelter in Turkey. This marks a significant fall of the militants’ morale in the province".

Hoce podrzati samo hutbama il' ce poneki Senegalac i glavom da plati podrsku?Conflict News @Conflicts 6m6 minutes ago
BREAKING: #Saudi Arabia expresses readiness to join any ground operation against #ISIS in #Syria