Sirija vol. 2

Locked
karakters

#123576 Re: Sirija vol. 2

Post by karakters »

sumirprimus wrote:
Nadzornik wrote:Kada cujete da ce se Amerikanci uskoro povuci iz Sirije... :D

Image
isti vjeverica iz nekog horora.
Bjelosvjetski islamisticki sljam i zaljevski i zapadni sponzori su bili tvrd orah, ali ga je vjeverica smrvila :lol:
Nadzornik

#123577 Re: Sirija vol. 2

Post by Nadzornik »

sumirprimus wrote: isti vjeverica iz nekog horora.
Sumi,bitno je da se uvijek po mogucnoscu zadnji smijes,ne nema to veze sa kontanjem vec sa slatkocom smijeha... :kiss:
sarajevoxxxx

#123578 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

sumirprimus wrote:vako ce neko prodat i asada iz iner sirkla..kad tad
:thumbup:

Naravno, nema sumnje.

Davno sam pisao da ga Putin drži u izlogu :lol:
muhafuca

#123579 Re: Sirija vol. 2

Post by muhafuca »

sarajevoxxxx wrote:
muhafuca wrote:
Znaci trebali smo se Abdicu predat ako sam te dobro skontao?
Četnika na stotine poginulo u Bihaću. Izraelaca u Siriji u zemlji od 22 miliona stanovnika nije niti jedan za sedam godina rata.

Saradnja četnika i autonomaša očita, zajedno ginuli zajedno ranjavani.

Gdje i kada je to u ovom sirijskom ratu poginuo izraelski vojnik? Na koji to način smatraš da ratuješ protiv Izraela a svi ljudi koje si pobio tvoja djeca, braca, sestre.

U Bihaću hiljade četnika poginulo, autonomasi otvoreno stali uz tvog neprijatelja u jeku najvećih borbi.

U Siriji Asad od 2011. pa do danas nije vodio niti jednu vojnu operaciju protiv Izraela a pobio na stotine hiljada svojih građana i to još pozvao ljude udaljene hiljadama kilometara koji niti su njegove vjere niti nacije da nastave tamo gdje je on započeo.
Jest al cetnici su braca bili po tvome - svi mi juzni sloveni braca - kao i svi ovi u Siriji jelte

Jesmo im se trebali predati kao sto predlazes da su Sirijci trebali poloziti oruzje i predati se ovim Jihadlijama

Da ne ide brat na brata i da se ne rusi infrastruktura.

I ne radovati se oslobadjanju Sarajeva od cetnika kao sto kazes da se Sirijci ne trebaju radovati oslobadjanju

Damaska - nema se cemu radovati - brat na brata isao i infrastruktura se porusila.

A po tebi i kod nas i kod njih se moglo bez toga - mi se predamo cetnicima a oni Jihadlijama i mirna Bosna a i Sirija.

Po tvojoj logici.
Nadzornik

#123580 Re: Sirija vol. 2

Post by Nadzornik »

Nece Sumi Rusi nikada prodati Asada... :thumbup:

Cij prodati suverenu medjunarodno priznatu zemlju i njenu legitimno izabranu vladu... :-)

Sumi,zasto pijes kad ti skodi... :shock:
karakters

#123581 Re: Sirija vol. 2

Post by karakters »

sarajevoxxxx wrote:

Naravno, nema sumnje.
Sjo vjernika-nevjernika. :lol:

U Alaha vjeruju, u Putina ne sumnjaju :lol:
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#123582 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

There will be no attack from the SAA against the SDF after the withdrawal of U.S. forces. Both sides been in talks for months. So don't bet on this.
provladin (Damask) izvor
muhafuca

#123583 Re: Sirija vol. 2

Post by muhafuca »

karakters wrote:
muhafuca wrote:IZDAJA!!! IZDAJA!!!

Barzan Sadiq: Povlacenje Amerike je izdaja i noz u ledja.
#SDF: #US withdrawal from #Syria is betrayal and stab in the back.

Code: Select all

https://twitter.com/barzansadiq/status/1075433455847133184
Nekog ko je sampion u bjezanju i mogu ubosti samo u ledja.
Evo slusam bas na radiju reklamiraju ovaj koncert lafo Bjelog Dugmeta

:serbo: Idemo u plaaaaaniiiiine, jer tamo nema zime :violina:
Challenger_

#123584 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

:lol:
karakters

#123585 Re: Sirija vol. 2

Post by karakters »

sumirprimus

#123586 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

Nadzornik wrote:
Nece Sumi Rusi nikada prodati Asada... :thumbup:

Cij prodati suverenu medjunarodno priznatu zemlju i njenu legitimno izabranu vladu... :-)

Sumi,zasto pijes kad ti skodi... :shock:
nece rusi, al neko iz njegovog iner sirkla hoce kad tad,uostalom i ovaj rat je pokazo da su arapi dobri trgovci. cak i kroz linije jedni drugima i oruzje tuse,zivote,imovinu, brat bratu dusman najveci. nista od njh ne treba cudit.
kune se i dok se i ne okrene slaze iprevrne pricu hehe
ko pije o cemu ti?
sumirprimus

#123587 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

karakters wrote:
sarajevoxxxx wrote:

Naravno, nema sumnje.
Sjo vjernika-nevjernika. :lol:

U Alaha vjeruju, u Putina ne sumnjaju :lol:
putin je istocni kgb diktator. vucic je jeftina varijanti vonabi putina. putin za sirotinju hehe
sarajevoxxxx

#123588 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

muhafuca wrote:
Jest al cetnici su braca bili po tvome - svi mi juzni sloveni braca - kao i svi ovi u Siriji jelte

Jesmo im se trebali predati kao sto predlazes da su Sirijci trebali poloziti oruzje i predati se ovim Jihadlijama

I ne radovati se oslobadjanju Sarajeva od cetnika kao sto kazes da se Sirijci ne trebaju radovati oslobadjanju

Damaska - nema se cemu radovati - brat na brata isao i infrastruktura se porusila.

A po tebi i kod nas i kod njih se moglo bez toga - mi se predamo cetnicima a oni Jihadlijama i mirna Bosna a i Sirija.

Po tvojoj logici.
Ja sam smatrao da je moja držaava napadnuta od strane agresora iz Srbije, da je imao vojnu pomoć, da su mnogi iz Srbije poginuli na strani VRS-a, nisu krili tada a ni danas da namjeravaju zauzeti Bosnu i Hercegovinu, na tom putu počinili strašne zločine.

Sa druge strane režim Bešara al Asada borio se od početka protiv svojih građana, za sedam godina rata niti jedan izraelski vojnik nije poginuo.

Ja ne kažem da se on trebao prepustiti džihadlijama, kažem da se borio protiv svog naroda, da je brat pucao na brata, na nema govora o borbi protiv Izraela i to je ono zbog čega smo ja i ti počeli raspravu.

Mi se jesmo borili protiv Srbije odnosno protiv jedne zemlje, borili smo se protiv ljudi koji je mrzio moju vjeru, moju naciju, koji je na tom putu počinio genocid.

Asadovi gradovi su netaknuti, 99 % uništene infrastrukture u Siriji je onaj dio teritorije gdje je bila opozicija. Svi Asadoovi gradovi iz rata su izašli netaknuti. Gdje ti tu vidiš bilo kakvu sličnost?
Nadzornik

#123589 Re: Sirija vol. 2

Post by Nadzornik »

Dok je Kurda i Kurdistana bice... :D

Image
Nadzornik

#123590 Re: Sirija vol. 2

Post by Nadzornik »

Evo ti ga Doni Kiki... :D

We have defeated ISIS in Syria, my only reason for being there during the Trump Presidency.

Image

https://twitter.com/realDonaldTrump/sta ... 2Fsyria%2F
Challenger_

#123591 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

Nadzornik wrote:Evo ti ga Doni Kiki... :D
Kiki vizionar...

Image
muhafuca

#123592 Re: Sirija vol. 2

Post by muhafuca »

sarajevoxxxx wrote:
muhafuca wrote:

Po tvojoj logici.
Ja sam smatrao da je moja držaava napadnuta od strane agresora iz Srbije, da je imao vojnu pomoć, da su mnogi iz Srbije poginuli na strani VRS-a, nisu krili tada a ni danas da namjeravaju zauzeti Bosnu i Hercegovinu, na tom putu počinili strašne zločine.

Sa druge strane režim Bešara al Asada borio se od početka protiv svojih građana, za sedam godina rata niti jedan izraelski vojnik nije poginuo.

Ja ne kažem da se on trebao prepustiti džihadlijama, kažem da se borio protiv svog naroda, da je brat pucao na brata, na nema govora o borbi protiv Izraela i to je ono zbog čega smo ja i ti počeli raspravu.

Mi se jesmo borili protiv Srbije odnosno protiv jedne zemlje, borili smo se protiv ljudi koji je mrzio moju vjeru, moju naciju, koji je na tom putu počinio genocid.

Asadovi gradovi su netaknuti, 99 % uništene infrastrukture u Siriji je onaj dio teritorije gdje je bila opozicija. Svi Asadoovi gradovi iz rata su izašli netaknuti. Gdje ti tu vidiš bilo kakvu sličnost?

Svi smo bili jedna drzava - braca juzni sloveni kao sto smo i dan danas - dok se nije raspalo

Mi da smo odlucili ostati u Jugoslaviji ne bi nas niko napao jel tako - sacuvala bi se infrastruktura

i ne bi brat na brata isao. Mirna Bosna.

Ti smatras da je tako trebalo uraditi ako te dobro kontam - i da se nemamo razloga radovati oslobadjanju sarajeva

kao sto se oni nemaju razloga radovati oslobadjanju Damaska - po tebi
karakters

#123593 Re: Sirija vol. 2

Post by karakters »

sarajevoxxxx wrote: Gdje ti tu vidiš bilo kakvu sličnost?
Čuj đe... :lol:

Image

Isti izgled, isti bolesni mentalni sklop, iste metode. "Demokratska opozicija" su bliskoistocni cetnici.
sumirprimus

#123594 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

nama fasisticki zlocinci cetnici nikad nisu bili braca. ngo zlotvori i najveci dusmani
karakters

#123595 Re: Sirija vol. 2

Post by karakters »

sumirprimus wrote:nama fasisticki zlocinci cetnici nikad nisu bili braca. ngo zlotvori i najveci dusmani
Ti sa cetnika na Sorosa i NGO. :lol:
Nadzornik

#123596 Re: Sirija vol. 2

Post by Nadzornik »

Challenger_ wrote:
Kiki vizionar...

Image
Zao mi je Kiki,mi odlazimo... :D

Image
los talibanos

#123597 Re: Sirija vol. 2

Post by los talibanos »

Da li bi Turci mogli teoretski izvrsit invaziju skroz do Eufrata...ako se Ameri povuku odatle :| ?
sarajevoxxxx

#123598 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Challenger_ wrote:
Nadzornik wrote:Evo ti ga Doni Kiki... :D
Kiki vizionar...

Image
Kiki je i pored toga što ponekad pogriješi u procjeni i dalje jedan od najboljih forumaša.

Razlika između tebe i njega sto će on sto puta prije priznati da je pogriješio od tebe koji se opsjednut time da si nešto davno predvidio :-)
Nadzornik

#123599 Re: Sirija vol. 2

Post by Nadzornik »

los talibanos wrote:Da li bi Turci mogli teoretski izvrsit invaziju skroz do Eufrata...ako se Ameri povuku odatle :| ?
Teoretski da ali nece.

SAA ce ovu situaciju da iskoristi i zauzme naftna polja... :thumbup:
karakters

#123600 Re: Sirija vol. 2

Post by karakters »

Nadzornik wrote:
Challenger_ wrote:
Kiki vizionar...

Image
Zao mi je Kiki,mi odlazimo... :D

Image
Locked