Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
handžar88 wrote:Koje etiketiranje, pravi profesionalci.. da mi je samo znati u kojim skolama vas to uci.
Ne mogu insomniju nalijepiti etiketu vehabije, teroriste, isilovca.. moze zato abdicevac
kme kme kme
profesionalci? ja nisam profesionalni forumas, ti jesi? u koje se skole ide za pisanje na forumu da mi da znam i kolika je placa hmmm
Last edited by Tara the River on 06/08/2018 01:07, edited 1 time in total.
handžar88 wrote:Koje etiketiranje, pravi profesionalci.. da mi je samo znati u kojim skolama vas to uci.
Ne mogu insomniju nalijepiti etiketu vehabije, teroriste, isilovca.. moze zato abdicevac
Kakvi bolan profesionalci pa ovaj tip propagande im moze na selu nekom proci..
Pricaj ti sta hoces ali hiljadu puta im je to proslo na ovoj temi.. gdje su svi koji ne pusu s njima u istu tikvu vehabije. Mozda im je ovo malo ofirno za insomniju da je abdicevac ali cionista bi vec moglo proci.. a vidimo isti sablon gdje god ne moze argument moze odma etiketa, ista skola.. srpska neka haman.
Aj nemoj zajebavat, slazem da je Fransoa vise cinista nego cionista, u potrazi za znakovima zivota mimo foruma, koji, nazalost, tu potragu vrsi iskljucivo na forumu. Takodje ostroumni neetiketirac.
Ali braniti savoxe koji profesionalno 24/7 po forumima bivse drzave, pretvarajuci da su u svakoj lokalci, provode sektasku vehabijsko-isilsku propagandu i tvrde kako je taj islamisticki kult smrti ustvari branitelj naroda koji nema alternativu je vam pameti. Ispasce da se Hitler 45 ubio zbog dusevne boli kad je vidio da ga etiketiraju fasistom.
VIDEO TWEET - Likvidacija - ko ne moze gledat, nek ne otvara tweet.
"Wrath of Olive" ili PKK verzija "FSA Harakat al-Qiyam" malo i po civilima opleo - likvidacija clana lokalnog vijeca u Afrinu.
Veselo u sjevernoj Siriji postalo izgleda ne zna se ni ko pije ni ko placa - ko je terorista a ko branilac
Warning graphic content Wrath Of Olive operation room posted a video of assassinating Akash Hajj Ahmed Ali members of the Turkish backed local council in #Afrin accused of treason to Afrin’s people.
insomnia78 wrote:S sudjeno mu da postane sehid je kao argumentovaniji stav?
E pa vidis, jeste! Ali, ne mozes ti to shvatiti. Ti si onaj abdicevac je li tako. Sta ti znas, koje postovanje Izet Nanic ima u svom narodu. A sada si mali cionisticki minion je li tako? Impresivno. I jos se skrasio u Mitterand-ovoj zemlji WOW. Zaista impresivno. Stoga, neka ovo bude prvi i zadnji put da insomnia i TaratheRiver komuniciraju.
Insomnia je Krajisnik (i ja sam) ili je samo postovalac lika i (ne)djela Abdica (ja nisam)?
insomnia78 wrote:S sudjeno mu da postane sehid je kao argumentovaniji stav?
E pa vidis, jeste! Ali, ne mozes ti to shvatiti. Ti si onaj abdicevac je li tako. Sta ti znas, koje postovanje Izet Nanic ima u svom narodu. A sada si mali cionisticki minion je li tako? Impresivno. I jos se skrasio u Mitterand-ovoj zemlji WOW. Zaista impresivno. Stoga, neka ovo bude prvi i zadnji put da insomnia i TaratheRiver komuniciraju.
Insomnia je Krajisnik (i ja sam) ili je samo postovalac lika i (ne)djela Abdica (ja nisam)?
Prošli nick mu bio @Agrokomerc, dok ga nije banovalo, pa ti vidi.
sarajevoxxxx wrote:Čitanje knjiga, učenje, zajednički iftar, gledanje TV-a, zabave uz muziku i ples, tako je otprilike provodila vrijeme Palestinka Ahd Al Temimi u izraelskom zatvoru, kao sto sama to tvrdi:
Kao covjek koji je populazirao savo duga brada za save, moram reci da je zaista istina da su vehabije malo tupi. Stovatelji muslimanske brace i oni perzijski odpadnici su stepen iznad.
Israeli interrogators sexually harassed Ahed Tamimi, complaint says "Lasky added that this interrogator threatened to arrest members of Ahed’s family if she continued to exercise her right to remain silent during the interrogation." https://electronicintifada.net/blogs/ta ... laint-says
Ahed Al Tamimi's incarceration sheds a disturbing light on how children are targeted in Israel "Palestinian villages like Nabi Saleh are regularly invaded by soldiers. Children are dragged from their beds in the middle of the night, as happened to Ahed during her arrest last month in retaliation for her slaps. Human rights groups document how children are routinely beaten and tortured in detention."
"They might be the lucky ones. Israel’s army has killed 11 children a month on average over the past 16 years." https://www.thenational.ae/opinion/comm ... l-1.693716
Tara the River wrote:Israeli interrogators sexually harassed Ahed Tamimi, complaint says "Lasky added that this interrogator threatened to arrest members of Ahed’s family if she continued to exercise her right to remain silent during the interrogation." https://electronicintifada.net/blogs/ta ... laint-says
Ahed Al Tamimi's incarceration sheds a disturbing light on how children are targeted in Israel "Palestinian villages like Nabi Saleh are regularly invaded by soldiers. Children are dragged from their beds in the middle of the night, as happened to Ahed during her arrest last month in retaliation for her slaps. Human rights groups document how children are routinely beaten and tortured in detention."
"They might be the lucky ones. Israel’s army has killed 11 children a month on average over the past 16 years." https://www.thenational.ae/opinion/comm ... l-1.693716
Tara the River wrote:Israeli interrogators sexually harassed Ahed Tamimi, complaint says "Lasky added that this interrogator threatened to arrest members of Ahed’s family if she continued to exercise her right to remain silent during the interrogation." https://electronicintifada.net/blogs/ta ... laint-says
Izvor - “ elektronicka intifada”
Onaj ko otvori clanak da procita vidjet ce da oni prenose i citiraju mnoge druge izvore.
Bolji izvor od bilo kojeg savinog izvora. Koliko vas zna arapski perfektno da zna sta je ona tacno rekla u ovom videu (da li je bilo pod prisilom) i da prati njegove opskurne izvore. 0%
Video prilog od ''Ana press'' o dvadesetogodišnjoj Sirijki iz okoline Idliba:
''Uvijek nasmijana, vodi brigu o stadu, radi u polju, i isto tako jako nadarena za crtanje, koja sa skromnim priborom, i na običnom papiru, pravi crteže koji vraćaju osmijeh djeci, međutim, niti čuje, niti govori. Vela al As'ad ima 20 godina. Njena situacija nije bila prepreka njenoj nadarenosti. Nije čekala na poseban pribor ili uslove za crtanje da ispolji svoju kreativnost. Asadovi avioni su sravnili do temelja Velain dom, sa porodicom je izbjegla, ali to nikako nije umanjilo njenu odlučnost. Sa svojim crtežima i levhama učestvovala je na predstavama za djecu u Idlibu i osvajala prva mjesta. Njeni bližnji su posjetili neke bolnice, za liječenje je bilo potrebno 45 hiljada dolara.''Moj san je da obavim operaciju, da poboljšam svoj govor i da mi se vrati sluh, te da postanem velika i poznata umjetnica'', kaže Vela na kraju video priloga.
sarajevoxxxx wrote:Video prilog od ''Ana press'' o dvadesetogodišnjoj Sirijki iz okoline Idliba:
''Uvijek nasmijana, vodi brigu o stadu, radi u polju, i isto tako jako nadarena za crtanje, koja sa skromnim priborom, i na običnom papiru, pravi crteže koji vraćaju osmijeh djeci, međutim, niti čuje, niti govori. Vela al As'ad ima 20 godina. Njena situacija nije bila prepreka njenoj nadarenosti. Nije čekala na poseban pribor ili uslove za crtanje da ispolji svoju kreativnost. Asadovi avioni su sravnili do temelja Velain dom, sa porodicom je izbjegla, ali to nikako nije umanjilo njenu odlučnost. Sa svojim crtežima i levhama učestvovala je na predstavama za djecu u Idlibu i osvajala prva mjesta. Njeni bližnji su posjetili neke bolnice, za liječenje je bilo potrebno 45 hiljada dolara.''Moj san je da obavim operaciju, da poboljšam svoj govor i da mi se vrati sluh, te da postanem velika i poznata umjetnica'', kaže Vela na kraju video priloga.
Oj kad sad Dzulijano i Muhejsini vide da Vela crta miseve sa ocima. Ima da je izbicuju, zapale joj kucu i prodaju je na pijaci. Osim ako im ona ne kaze da to nisu misevi nego revolucionari.
sarajevoxxxx wrote:Video prilog od ''Ana press'' o dvadesetogodišnjoj Sirijki iz okoline Idliba:
Oj kad sad Dzulijano i Muhejsini vide da Vela crta miseve sa ocima. Ima da je izbicuju, zapale joj kucu i prodaju je na pijaci. Osim ako im ona ne kaze da to nisu misevi nego revolucionari.
A šta će s prezimenom? Ne opravda je ništa kod Đulijana i Muhe dok se Asad preziva.