Sirija vol. 2

Locked
karakters

#118176 Re: Sirija vol. 2

Post by karakters »

sarajevoxxxx wrote:Jedan od postova danas objavljen na pro-režimskim portalima iz Fu'ah:

''Rusija nas je protjerala, i napravila za nas izbjeglički centar u Homsu, o naša radosti''.
Nije lako napustiti dom, ali ti će se ljudi relativno brzo vratiti svojim kućama. :thumbup:
basar

#118177 Re: Sirija vol. 2

Post by basar »

karakters wrote:
sarajevoxxxx wrote:Jedan od postova danas objavljen na pro-režimskim portalima iz Fu'ah:

''Rusija nas je protjerala, i napravila za nas izbjeglički centar u Homsu, o naša radosti''.
Nije lako napustiti dom, ali ti će se ljudi relativno brzo vratiti svojim kućama. :thumbup:
Bolje im je da izađu nego da budu plijen krvožednih vehabija, niste valjda zaboravili onaj napad kad su onoliku djecu pobili.

Budala je ko misli da je Rusija tu da štiti sirijske interese, Rusija je tu samo za sebe. Sutra bi prodali čitavu Siriju ako bi im zatrebalo, sve zajedno sa narodom i ostalim.
sarajevoxxxx

#118178 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

karakters wrote:

O, da, svakako, :-)

Kako ide ona poznata parola Asadovih fašista još iz 2011. Sedam dana...najdalje mjesec i rat je gotov :-)
sarajevoxxxx

#118179 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

basar wrote:
Budala je ko misli da je Rusija tu da štiti sirijske interese, Rusija je tu samo za sebe. Sutra bi prodali čitavu Siriju ako bi im zatrebalo, sve zajedno sa narodom i ostalim.
To ja Cheliju godinama pokušavam objasniti, ali čovjek ne konta ili ne želi da shvati.
Superhikk

#118180 Re: Sirija vol. 2

Post by Superhikk »

Vid brke što je narasto, mašala. Ili Esam ili Isam... koljač?
zrakomlat

#118181 Re: Sirija vol. 2

Post by zrakomlat »

sarajevoxxxx wrote:Kip režimskog ratnog zločinca Esama Zehrudina ukupne visine tri metra napravljen od bronze. Skulpturu je napravio palestinski kipar, Hikmat Khreis, i ista se navodno nalazi u selu El Megar u okupiranom dijelu Palestine:

Image

Ratni zločinac Esam sa američkim M16 :-) :thumbup:

Image
Pa naravno, američka M16, čovjek pucao onim što je zarobio od dragih ti idišovaca
sarajevoxxxx

#118182 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

SNHR: Rusija je od početka vojne intervencije u Siriji ubila 6187 civila, od toga 1771 djece.

http://sn4hr.org/public_html/wp-content ... sacres.pdf
Novosti

#118183 Re: Sirija vol. 2

Post by Novosti »

Bolje im je da izađu nego da budu plijen krvožednih vehabija, niste valjda zaboravili onaj napad kad su onoliku djecu pobili.

Jedan od rijetki, smisleni i objektivni odgovora, prava rijetkost na forumu još bolje kad dolazi iz pro-Asad kampa.

Istina je sve što si reko ali ipak im hvala na svemu što su uradili.
sarajevoxxxx

#118184 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

zrakomlat wrote: Pa naravno, američka M16, čovjek pucao onim što je zarobio od dragih ti idišovaca
Skulptura oslikava stvarnost, Asadov režim i Malikijevu odnosno Abadijevu vladu u Iraku, ovako ili onako, sačuvala je američka administracija, Šiije rame uz rame sa američkim vojnicima napadali su prvo na Mosul, a nakon toga manje-više zajedno su rješavali Siriju.

Niti jedan šiitski vojnik iz Irana ili Iraka nije došao u Siriju bez američke dozvole, oni koji je nisu imali vidjeli smo kako su se proveli mislim na onih par stotina likova koji su izgubili život 7. februara u Deir Ez-Zouru koje su poklopili američki avioni.

Šiitske milicije, plus američki F-16 i naravno ruski zračni udari, ali prvo Amerikanci pa sve onda ostalo.

Zlikovcima iz šiitskih milicija zadnjicu u Iraku čuvaju Amerikanci, a u Siriji Rusi i Amerikanci.
Last edited by sarajevoxxxx on 18/07/2018 17:16, edited 1 time in total.
sarajevoxxxx

#118185 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Turska obalna straža objavila da je 19 ilegalnih izbjeglica izgubilo život, te da je više od 100 drugih spašeno. Izbjeglice su većinom sirijske nacionalnosti, a nalazile su se na brodu ilegalnog imigracijskog broda koji je potonuo u Sredozemnom moru u blizini obale Sjevernog Cipra.

#Step_News
Superhikk

#118186 Re: Sirija vol. 2

Post by Superhikk »

sarajevoxxxx wrote: Niti jedan šiitski vojnik iz Iraka ili Iraka nije došao u Siriju bez američke dozvole, oni koji je nisu imali vidjeli smo kako su se proveli mislim na onih par stotina likova koji su izgubili život 7. februara u Deir Ez-Zouru koje su poklopili američki avioni.
Kako se kaže, Irak ili Iran?
A vid ovo,jesu li dali Ameri dozvolu da ti dođu braća u Siriju? Tutnuše li im oružje u ruke? Ko se prvi zaletio u Siriju?
Ne znaš staru sirijsku poslovicu: Ko se zadnji smije, taj se ne voza autobusom
karakters

#118187 Re: Sirija vol. 2

Post by karakters »

sarajevoxxxx wrote: O, da, svakako, :-)

Kako ide ona poznata parola Asadovih fašista još iz 2011. Sedam dana...najdalje mjesec i rat je gotov :-)
Podmornica nikad bliža, revolucija nikad jača, hafiz zvonimirko nikad milozvučnijeg glasa, a božiji dar-ISIS i dalje "brani narod od monstruma". :lol:
sarajevoxxxx

#118188 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

karakters wrote:
sarajevoxxxx wrote: O, da, svakako, :-)

Podmornica nikad bliža, revolucija nikad jača, hafiz zvonimirko nikad milozvučnijeg glasa, a božiji dar-ISIS i dalje "brani narod od monstruma". :lol:
Zašto si opsjednut tim nadimcima hafiz i zvonimirko? Ja tebi ne dajem nikakve nadimke i zamolio bih te da prestaneš sa time. Ovo je forum ako ti se sviđa onda normalno komuniciraj, ako ne izvoli potraži sebi drugi forum.
Superhikk

#118189 Re: Sirija vol. 2

Post by Superhikk »

Tako je, ima i drugih foruma. Zvonimirko zna
sarajevoxxxx

#118190 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Superhikk wrote:Tako je, ima i drugih foruma. Zvonimirko zna
I za tebe i za sve druge isto važi.Niti ti dajem nadimke ni tebi niti bilo kome drugom, i zamolio bih i tebe sve druge da prestanu sa tim bolesnim opsesijama forumima i likovima sa drugih foruma.

Izvoli pričaj i piši normalno bez vrijeđanja i tih doskočica, u suprotnom potraži sebi drugi forum gdje to možeš raditi i gdje je dozvoljeno vrijeđanje.
sarajevoxxxx

#118191 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Do sada ukupno iz 3 masovne grobnice u Raqqi ekshumirano 1200 posmrtnih ostataka civila (među kojima je i veliki broj žena i djece) koji su poginuli u američkom bombardovanju grada Raqqe. Pored američke avijacije, u masakrima nad građanima Raqqe učestvovali su i avioni iz nekih zapadnih i arapskih zemalja.

Nors For Studies

https://www.facebook.com/nors.studies/
Superhikk

#118192 Re: Sirija vol. 2

Post by Superhikk »

Kakvo vrijeđanje bolan. Zvonimirko je simpatičan, dovitljiv nadimak, a ne uvreda. Isto i negrev. Isto kao i savo. Samo obrnuto. Ako te to vrijeđa, bojim se da time narušavaš međuetnički sklad u BIH. Čuj ti,hrvatska i srpska imena i nadimci su uvrede. Koja ksenofobija. Malo ti sektašenja na liniji suniti-šiiti. E moj salafixxxe. Btw,je li i to doživljavaš kao uvredu - salafixxx, nisi se očitovao povodom toga?
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#118193 Re: Sirija vol. 2

Post by japin_mutapi »

sijelo mladih humorista
sarajevoxxxx

#118194 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Superhikk wrote:Kakvo vrijeđanje bolan. Zvonimirko je simpatičan, dovitljiv nadimak, a ne uvreda. Isto i negrev. Isto kao i savo. Samo obrnuto. Ako te to vrijeđa, bojim se da time narušavaš međuetnički sklad u BIH. Čuj ti,hrvatska i srpska imena i nadimci su uvrede. Koja ksenofobija. Malo ti sektašenja na liniji suniti-šiiti. E moj salafixxxe. Btw,je li i to doživljavaš kao uvredu - salafixxx, nisi se očitovao povodom toga?
Baš tako vrijeđaju me ti nadimci, je li to ne možeš napisati rečenicu bez nadimka? U čemu je fazon?
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#118195 Re: Sirija vol. 2

Post by japin_mutapi »

fazon je u tome da on i slični njemu ŽELI da vrijeđa
vrijeđaju jer drugačiji način "komunikacije" ne znaju i jer time sakrivaju svoju inferiornost pred onim kojeg vrijeđaju
karakters

#118196 Re: Sirija vol. 2

Post by karakters »

sarajevoxxxx wrote:
Zašto si opsjednut tim nadimcima hafiz i zvonimirko? Ja tebi ne dajem nikakve nadimke i zamolio bih te da prestaneš sa time. Ovo je forum ako ti se sviđa onda normalno komuniciraj, ako ne izvoli potraži sebi drugi forum.
Jebiga sad, koji je od vas cetvorice onda ovdje pisao za sebe da je hafiz? Haj razaberite to medju sobom, provjerite sihtaricu, pa nam javi. ;)

Važi li to i za Bobija, pošto te i on podjebavo za tvoje pisanje na forumu.hr i ovdje? Ah, oprosti, to ipak nisi ti, jer si tako rekao. Jednom istinoubivom hafizu poput tebe ne bi prilicilo da laze ili laze sireci isilsku propagandu po forumima bivse drzave.
karakters

#118197 Re: Sirija vol. 2

Post by karakters »

japin_mutapi wrote:fazon je u tome da on i slični njemu ŽELI da vrijeđa
vrijeđaju jer drugačiji način "komunikacije" ne znaju i jer time sakrivaju svoju inferiornost pred onim kojeg vrijeđaju
Od prijekog Nusrinog suda koji na licu mjesta ubija 130 ljudi nema nista superiornije. Jedino mozda velicanje tih ratnih zlocina i trazenje rajkovasivcevskih opravdanja za njih. Ali se onda nisi trebao stidjeti svoje ideologije govoriti mi da lazem kad sam te citirao. Ako je neko zlocinac ili otvoreno podrzava zlocince i njihove zlocine, neka bude frajer, a ne pizda. Doduse, pametni ljudi kazu da samo pizde i cine i podrzavaju zlocine.
sarajevoxxxx

#118198 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

karakters wrote:
sarajevoxxxx wrote:
Jebiga sad, koji je od vas cetvorice onda ovdje pisao za sebe da je hafiz? Haj razaberite to medju sobom, provjerite sihtaricu, pa nam javi. ;)

Važi li to i za Bobija, pošto te i on podjebavo za tvoje pisanje na forumu.hr i ovdje? Ah, oprosti, to ipak nisi ti, jer si tako rekao. Jednom istinoubivom hafizu poput tebe ne bi prilicilo da laze ili laze sireci isilsku propagandu po forumima bivse drzave.
Ponovo bih te zamolio da me ne oslovljavaš nadimcima i nadam se da ćeš prestati sa time. Nikada nisam pisao na forumu hr, i nemam pojma ko je forumaš zvonimirko niti me zanima.

Ne znam šta je pisao Bobi prvi put od tebe čujem.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#118199 Re: Sirija vol. 2

Post by _BataZiv_0809 »

Mnogi ovdje pate od amnezije.
exliberal-ex

#118200 Re: Sirija vol. 2

Post by exliberal-ex »

_BataZiv_0809 wrote:Mnogi ovdje pate od amnezije.
ne da pate nego :izet: .....vidjeli kako narandjasti jedan dan jedno drugi dan druga prica pa kad moze on ....
A ja se sjecam kad je bobi prozvao savu za druge nadimke sa 'rvatskih portala...
Locked