Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kikibombona wrote:Za mog druga Zrakomlata, jednog od rijetkih Hercegovaca koji valja kao covjek, potajnog simpatizera Zapadnog Kurdistana (sjever tzv. Sirije)
Make Rojava Green Again! Support the ecological revolution in Rojava
Internationalist campaign: ‘Make Rojava Green Again’
Podrska stize od poznatog humanitarca i filantropa, lidera anti-ISIL koalicije, gospodina Breta Mekgurka
Brett McGurk
Verified account @brett_mcgurk
7h7 hours ago
In northeast #Syria, @coalition supported water and agriculture projects like this canal are turning these once brown fields green and bountiful. Much more work to do in both countries to recover from #ISIS.
Ja_Ja wrote:Godine su prosle od pocetka ovog rata i jos uvijek nakon stotina primjera mi ne ide u glavu kako na jednom mjestu u jednoj akciji zalijepi veliki broj vojnika. Prosto nevjerovatno, a kod ovih tromblona iz SAA citav rat svako malo izgine vojske ko vaski.
Ih, da samo vidis sirijske novinare stonoge, sve bi ti se samo kazalo...
Ja_Ja wrote:Godine su prosle od pocetka ovog rata i jos uvijek nakon stotina primjera mi ne ide u glavu kako na jednom mjestu u jednoj akciji zalijepi veliki broj vojnika. Prosto nevjerovatno, a kod ovih tromblona iz SAA citav rat svako malo izgine vojske ko vaski.
Ih, da samo vidis sirijske novinare stonoge, sve bi ti se samo kazalo...
Kaligrafija wrote:
Nemoj ih ti reklamirat zivota ti...zadnji put si postavljao izgradnju skola i asfaltiranje u Afrinu, pa ih Turci najurise istim tim asfaltom...
Kikibombona wrote:Za mog druga Zrakomlata, jednog od rijetkih Hercegovaca koji valja kao covjek, potajnog simpatizera Zapadnog Kurdistana (sjever tzv. Sirije)
Naslovnica wrote:Skontaste li ikada šta se desilo sa onim forumašem fantassin-om, onaj što se borio na strani Kurda?!
Vratio se u SA, davno, tako rekose oni sto ga znaju...
Politicki i vojni lideri navode Asadovog lista al-Watan okarakterisali kao obicnu laz. Kazu da nikakvih pregovora nije bilo, da Bas rezim plasira lazi s ciljem da destabilizuje najsigurniji region u Siriji...
Naslovnica wrote:Skontaste li ikada šta se desilo sa onim forumašem fantassin-om, onaj što se borio na strani Kurda?!
Vratio se u SA, davno, tako rekose oni sto ga znaju...
jel ga privodila SIPA malo na informativni?
Navodno je prošle godine zijanio jedan sarajlija na strani kurda. Nik mu je bio Goldy(pretpostavljaju ime Zlatko ili zlatan). U ratu po vlastitom navodu bio pripadnik vojne policije(vjerovatno ARBiH).
Info je sa jednog njemačkog foruma od osobe koja tvrdi da je bila pripadnik ypg-a. Vjerovatno je sve šarena laža ail......
Meni je prenio dijasporac koji radi u švabiji.
Ne mogu da razumijem budale koji idu da ratuju u mesta koja ne znaju na karti naći.
Qasioun: Turske tačke promatranja počinju graditi bolnice i tri zračne baze na sjeveru Sirije, tačnije jedna u Al Ajsu na jugu Haleba, druga u Tel Tufanu u istočnoj okolini Idliba i treća u Šejr Megaru u zapadnoj okolini Hame.
Koje razočarenje
Kontam, evo savoxa, bilesi su pobunjenici povratili sve teritorije i da su u munjevitom kontranapadu došli na puščani domet do damaska pri tome ubivši 2,3 miliona nusajrija, kad ono