Glupo je patriota uporedjivati sa S-400.Nadzornik wrote:Kako smjesno izgledaju ovi Patrioti naspram S-400...
Domet patriota je 70km a S-400 je +/- 400km.
Glupo je patriota uporedjivati sa S-400.Nadzornik wrote:Kako smjesno izgledaju ovi Patrioti naspram S-400...
Koji model da izaberemo.nixon69 wrote: Glupo je patriota uporedjivati sa S-400.
Amerikanci imaju projektile površina-zrak, koji po performansama nadilaze projektile iz sistema S-400 (pa čak i iz sistema S-500), samo ih tražite na pogrešnom mjestu.Nadzornik wrote:Koji model da izaberemo.nixon69 wrote: Glupo je patriota uporedjivati sa S-400.
MIM-104A/B: 70 km
MIM-104C: 160 km
100%. Pogledaj samo Assada. Ko karikaturaChallenger_ wrote:Provaliti samo kako samo veliko, nepristojno veliko stopalo ima tako majušan čovječuljak kao što je Jakubov mali... Uvijek ti neki specifični detalji odaju pavijane.Nadzornik wrote:Setanje pudlice...![]()
vako se i gadafi sliko s trebama u militari juniforms, doduse sta je ovo? sibriska civilna zastita ?? pleŽr brigejd?Nadzornik wrote:Putin i njegove tjelohraniteljke...![]()
Cija je ovo zvjezda,ljepsa nego Danica...![]()

Znam,Turci su ludi za tim Americkim sistemima...Seawolf wrote: Amerikanci imaju projektile površina-zrak, koji po performansama nadilaze projektile iz sistema S-400 (pa čak i iz sistema S-500), samo ih tražite na pogrešnom mjestu.

Jeste li vi ikad vidjeli šta ostane iza rakete kada eksplodira. Ovo nije nikakav dokaz da je srušena.Nadzornik wrote:Ma da im ja to slikovito pokazem...Challenger_ wrote:Internet je preplavljen masom ostataka srušenih krstarećih projektila iz zadnje "akcije", pa koga zanima neka pretraži. Prema tvrdnjama RMoD-a. riječ je o 71 od 103 ispaljena projektila.![]()
![]()
Za laike mozda nije dokaz ali za profesionalce je i te kako ocigledan dokaz.zigzag wrote: Jeste li vi ikad vidjeli šta ostane iza rakete kada eksplodira. Ovo nije nikakav dokaz da je srušena.
buhahahahaNadzornik wrote:Za laike mozda nije dokaz ali za profesionalce je i te kako ocigledan dokaz.zigzag wrote: Jeste li vi ikad vidjeli šta ostane iza rakete kada eksplodira. Ovo nije nikakav dokaz da je srušena.
Mislis da bi se Rusi tek tako provaljivali pred javnoscu...
insomnia78 wrote:Ih kaku sam ja imo kolekciju srusenih cetnickih granata
Gdje si profesionalac? Nismo te prepoznali...Nadzornik wrote:Za laike mozda nije dokaz ali za profesionalce je i te kako ocigledan dokaz.zigzag wrote: Jeste li vi ikad vidjeli šta ostane iza rakete kada eksplodira. Ovo nije nikakav dokaz da je srušena.
a ti si profesionalac jeli?Nadzornik wrote:Za laike mozda nije dokaz ali za profesionalce je i te kako ocigledan dokaz.zigzag wrote: Jeste li vi ikad vidjeli šta ostane iza rakete kada eksplodira. Ovo nije nikakav dokaz da je srušena.
Od kojih riječi potječe akronim SAM?Nadzornik wrote:Znam,Turci su ludi za tim Americkim sistemima...Seawolf wrote: Amerikanci imaju projektile površina-zrak, koji po performansama nadilaze projektile iz sistema S-400 (pa čak i iz sistema S-500), samo ih tražite na pogrešnom mjestu.
Cuj povrsina-zrak,zar nije zemlja-vazduh...