Nakon onog pokolja na pijaci u Doumi, osudio si Assada i zbog Madaye.Challenger__ wrote:Kao sebe samog.
Na ovaj ili onaj nacin, direktno ili indirektno, ali si ga ipak osudio. Jedan od rijetkih proassadovaca na ovoj temi i zato svaka cast.
Nakon onog pokolja na pijaci u Doumi, osudio si Assada i zbog Madaye.Challenger__ wrote:Kao sebe samog.
Ne zna se ko je veci lazov od vas dvojice. Tvoj saudijac je u pitanju neki bolesnik fujjjjjjjjjjjjjj.sarajevoxxxx wrote:Erdogan: Samoubilački napad u Istanbulu izvela je žena porijeklom iz Sirije.
O cemu ti? Otkud ti da je Saudijac?Ironmen wrote:Ne zna se ko je veci lazov od vas dvojice. Tvoj saudijac je u pitanju neki bolesnik fujjjjjjjjjjjjjj.sarajevoxxxx wrote:Erdogan: Samoubilački napad u Istanbulu izvela je žena porijeklom iz Sirije.
Opetja033 wrote:O cemu ti? Otkud ti da je Saudijac?Ironmen wrote:Ne zna se ko je veci lazov od vas dvojice. Tvoj saudijac je u pitanju neki bolesnik fujjjjjjjjjjjjjj.sarajevoxxxx wrote:Erdogan: Samoubilački napad u Istanbulu izvela je žena porijeklom iz Sirije.
Drzavljanin Sirije, pripadnik Daesha.
Hvala.Ironmen wrote:U SREDIŠTU Istanbula odjeknula je snažna eksplozija u kojoj je poginulo najmanje 10, a ranjeno je 15 osoba, potvrđeno je iz ureda guvernera Istanbula, javlja CNN Turk.
Incident se dogodio u centru grada, na Sultanahmet trgu oko 9.20 sati, a potvrđeno je kako je samoubilački bombaški napad izvela osoba saudijskog podrijetla.
Evo i CNN isto prica.
Hsjdkifj urifif yrurin hahahahaIronmen wrote:Em2r wrote:Da Bogdom nisu usli. Ko ce sad slusati savu i savice.
Idu sad vijesti poginula 2 branioca dobrog srca i jos boljih namjera i 456758 asadovih kerova djecoubica krvnika monstruma muftija hasun od 2011, barel bombe, bla bla.
Onda uskace sumir i kaze
Hdkeoerujskaoayrjdejkqi hahaha jffjfjrj ja ja fhririksskdh heheh
aaaaaaaa sumir uskace oplaka jbt![]()
![]()
Em2r wrote:Hsjdkifj urifif yrurin hahahahaIronmen wrote:Em2r wrote:Da Bogdom nisu usli. Ko ce sad slusati savu i savice.
Idu sad vijesti poginula 2 branioca dobrog srca i jos boljih namjera i 456758 asadovih kerova djecoubica krvnika monstruma muftija hasun od 2011, barel bombe, bla bla.
Onda uskace sumir i kaze
Hdkeoerujskaoayrjdejkqi hahaha jffjfjrj ja ja fhririksskdh heheh
aaaaaaaa sumir uskace oplaka jbt![]()
![]()
Nece li biti tako!arman1 wrote:Za RT jedan visoki ruski zvaničnik je dao informcaiju da se po okončanju rata Bašar najvjerovatnije povlači sa predsjedničke pozicije.
Ruska armija je spremna da krizu u Siriji privede kraju ali nikakvo rješenje u kom dio Sirijske teritorije ostaje radikalnim grupama nije prihvatljivo za Rusiju.
Što se kurda tiće Putin i Bašar su se saglasili o jednom nivou Autonomije koji podrazumijva kulturnu autonomiju i postojanje nekog vida oružanih snaga lokalnog karaktera( valjda nešto kao TO). Nezavisnos u punom smislu je ocijenjena kao neprihvatljiva.
The city of #Salma is officially under #SAA control #Latakia #Syria
sarajevoxxxx wrote:Rusi i režimske milicije brutalno zgaženi u Selmi koja je nakon žestokih borbi ponovo u potpunosti u rukama heroja FSA i ostalih formacija opozicije.
Ne znam sto se svi zajebavaju. Jel oslobodjen grad ili ne?DuckZz wrote:Prema Ruskim i vladinim izvora, ponosno svi pišu :
"+200 airstrikes targeted Salma town and the vicinity"
Oko grada se trenutno nalaze sve moguće grupe
Ironmen wrote:sarajevoxxxx wrote:Rusi i režimske milicije brutalno zgaženi u Selmi koja je nakon žestokih borbi ponovo u potpunosti u rukama heroja FSA i ostalih formacija opozicije.
Jel ozbiljno ili se salis mozeli neki info a da nije sa twitera ili face ??? hvala.
Dafosna2014 wrote:Ne znam sto se svi zajebavaju. Jel oslobodjen grad ili ne?DuckZz wrote:Prema Ruskim i vladinim izvora, ponosno svi pišu :
Jašta neg oslobođeno (nije grad nego selo, imalo 2000 stanovnika prije rata)fosna2014 wrote:Ne znam sto se svi zajebavaju. Jel oslobodjen grad ili ne?DuckZz wrote:Prema Ruskim i vladinim izvora, ponosno svi pišu :
Step News Agency je pije 15 minuta objavila da je mjesto Selma nakon 200 zračnih udara palo u ruke režima.Ironmen wrote:sarajevoxxxx wrote:Rusi i režimske milicije brutalno zgaženi u Selmi koja je nakon žestokih borbi ponovo u potpunosti u rukama heroja FSA i ostalih formacija opozicije.
Jel ozbiljno ili se salis mozeli neki info a da nije sa twitera ili face ??? hvala.
Sta sad?! Jesu li, bre, zgazili, ili nisu, tu dEcoubicu?!sarajevoxxxx wrote:Step News Agency je pije 15 minuta objavila da je mjesto Selma nakon 200 zračnih udara palo u ruke režima.Ironmen wrote:sarajevoxxxx wrote:Rusi i režimske milicije brutalno zgaženi u Selmi koja je nakon žestokih borbi ponovo u potpunosti u rukama heroja FSA i ostalih formacija opozicije.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0717975883
Neki aktivisti pišu da je grad vraćen, da je veliki broj režimskih vojnika poginuo. Prorežimski aktivisti pišu da je oko 80 % grada u rukama režimskih snaga.