Sirija vol. 2

Locked
sumirprimus

#109401 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

The 51st State wrote:
DaysleepeR wrote:e stvarno si ga prećerao

jarane da ti roknu samo dvije, sve bi ti se samo kazalo
haj objektivno, gledo si stepen razaranja gdje su rokali asadovci, jedino sto je sa sarajevom uporedivo je ona cetnicka julska ofanziva na zuc 93, a to je daleko bilo od naseljenih mjesta, pa grad "izludio".
gradacacko brcansko ratiste, stim da su srbi delovali ko asadovci nadmocnije, a vam su s nase strane bile alijine vehabije termin od mila koristen od strane srpske televijzije ne... :skoljka:
The 51st State

#109402 Re: Sirija vol. 2

Post by The 51st State »

ne govorim o tome, a i tamo je urbano razudjen prostor, pa je "lakse".
animus

#109403 Re: Sirija vol. 2

Post by animus »

basar wrote:Seker beže, sve ja to znam, i shvatam tvoj strah, i slažem se s tobom.
Što se tiče nemogućnosti formiranja islamske vlasti, rekao sam samo dio, on zahtjeva objašnjenje, ja ga imam, ali ne mogu na ovoj temi, samo iz tog razloga nisam dodatno objašnjavao.

Izgleda da ću objasniti ovo o RS.
Nadam se da nisi shvatio, sa iskrenim željama da ovo namjerno ne shvataš, zato ponavljam:

"Ako Kosovo ima pravo da bude nezavisno onda to ima i RS".

Ja ne podržavan ni neovisnost Kosova niti neovisnost RS, mislim da je jasno iz gornje rečenice. Nemoguće je podržavati neovisnost Bosanske krajine a ne podržavat neovisnost Hercegovine. Kakvi su to aršini preko kojih vi ocjenjujete ko se može odvojiti a ko ne može?

Lično, po pitanju granica i država, imam stav koji je imala jedna teroristička organizacija, stvorena da zgadi islam u svijetu. Za mene ne postoje granice, niti države - ne u ovakvom obliku. Postoje samo kao teritorijalna odrednica.
Nakon ove recenice ides ti meni u blokadu. Jedini do sada koga sam tu stavio. Bolje i to nego da ja opet u Banovicima zavrsim. Mogao bi ti svasta reci ali bolje presutati. Nista protiv šija ali protiv tebe radi takvog stava bi svim i svacim. Budala je ko se nakon ovog s tobom i jednom rjecju pozabavi. Bosne je bilo i uvijek ce je biti. To je svakom normalnom jasno a isto tako ce i jadnika uvijek biti.
animus

#109404 Re: Sirija vol. 2

Post by animus »

sumirprimus wrote:
animus wrote:Ovdje vlada opasna bolest. Pitam se kako moze neko smatrati licnom uvredom kad opsujes nekog iranca Hamneia. Kome je on bitan. I sra vam znaci taj tagut. Tagut ovaj tagut onaj i gsje ste to pokupili. Jos je ovdje bilo izraza nekih sto nikad cuo nisam. Musliman sam ali ovo nisam nikad cuo niti iko koga poznajem. Jeb.. vas te podjele vise i sije i suniti. Kako vam se da.
tagut ti je mrtvacki kovceg. kad umres u tagut te ubace umjesto u sanduk
Mrtvacki kovceg je tabut koliko znam. Ovo je nesto drugo. Nebi covjeka zvali mrtvackim kovcegom.
animus

#109405 Re: Sirija vol. 2

Post by animus »

ioannes wrote:
japin_mutapi wrote:
vehabije i sije su iste - ni jedne ne zanima bih, samo iran i saudija im u glavi
opet pitam reda radi jer si ovo već par puta pisao...

zašto izjednjačavaš šiizam i vehabizam?
u islamu postoje dvije velike struje....suniti i šiiti.

vehabije su jedna ekstremna sekta unutar sunitskog islama.

zašto stavljaš šije i vehabije u jedan kontekst i time izjednjačavaš jedne sa drugim.

radiš li to svjesno ili nesvjesno?...ako je svjesno onda je zlonamjerno
A gdje ti pripadas jer vidim da si expert za ove podjele medju muslimanima?
DaysleepeR

#109406 Re: Sirija vol. 2

Post by DaysleepeR »

The 51st State wrote:

haj objektivno, gledo si stepen razaranja gdje su rokali asadovci, jedino sto je sa sarajevom uporedivo je ona cetnicka julska ofanziva na zuc 93, a to je daleko bilo od naseljenih mjesta, pa grad "izludio", e sad to multipliciraj u mjesece, godine.
ti nisi vidio Sarajeva u ratu, kakvo ba razaranje, u gradu od jedva 200.000 koliko je Sarajevo imalo u ratu, poginulo je 11.541 civila, od čega 1000 djece...
Novosti

#109407 Re: Sirija vol. 2

Post by Novosti »

sumirprimus wrote:meni smeta pogrdni naziv kozojebi i smatram to uvredom na nacionalnoj osnovi!
Image
:D

Jebo nogomet.
The 51st State

#109408 Re: Sirija vol. 2

Post by The 51st State »

DaysleepeR wrote:
The 51st State wrote:

haj objektivno, gledo si stepen razaranja gdje su rokali asadovci, jedino sto je sa sarajevom uporedivo je ona cetnicka julska ofanziva na zuc 93, a to je daleko bilo od naseljenih mjesta, pa grad "izludio", e sad to multipliciraj u mjesece, godine.
ti nisi vidio Sarajeva u ratu, kakvo ba razaranje, u gradu od jedva 200.000 koliko je Sarajevo imalo u ratu, poginulo je 11.541 civila, od čega 1000 djece...
ne lupetaj, eto nek si ga ti vidio, samo u istocnoj guti je poginulo vise ljudi i djece nego u sarajevu, a koliko je istocnih guta po siriji, desetine dosad, mislim nisi bas najjasniji sa prethodnim upisom jeli sarajevo razarano ili nije, a ako si mislio da jeste to je neuporedivo sa sirijskim gradovima.
DaysleepeR

#109409 Re: Sirija vol. 2

Post by DaysleepeR »

The 51st State wrote: ne lupetaj, samo u istocnoj guti je poginulo vise ljudi i djece nego u sarajevu, a koliko je istocnih guta po siriji, desetine dosad, mislim nisi bas najjasniji sa prethodnim upisom jeli sarajevo razarano ili nije, a ako si mislio da jeste to je neuporedivo sa sirijskim gradovima.
vidim matematika nije jača strana
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#109410 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

sumirprimus wrote:
animus wrote:Ovdje vlada opasna bolest. Pitam se kako moze neko smatrati licnom uvredom kad opsujes nekog iranca Hamneia. Kome je on bitan. I sra vam znaci taj tagut. Tagut ovaj tagut onaj i gsje ste to pokupili. Jos je ovdje bilo izraza nekih sto nikad cuo nisam. Musliman sam ali ovo nisam nikad cuo niti iko koga poznajem. Jeb.. vas te podjele vise i sije i suniti. Kako vam se da.
:roll:

:arrow: LINK
The 51st State

#109411 Re: Sirija vol. 2

Post by The 51st State »

DaysleepeR wrote:
The 51st State wrote: ne lupetaj, samo u istocnoj guti je poginulo vise ljudi i djece nego u sarajevu, a koliko je istocnih guta po siriji, desetine dosad, mislim nisi bas najjasniji sa prethodnim upisom jeli sarajevo razarano ili nije, a ako si mislio da jeste to je neuporedivo sa sirijskim gradovima.
daj ti svoju i ne pametuj nego uporedi i otidji kod basara da ti skine mrenu.
muhafuca

#109412 Re: Sirija vol. 2

Post by muhafuca »

Navodno poceo napad s juga na Ayn Tarma

Image
DaysleepeR

#109413 Re: Sirija vol. 2

Post by DaysleepeR »

The 51st State wrote:
DaysleepeR wrote:
daj ti svoju i ne pametuj nego uporedi i otidji kod basara da ti skine mrenu.
prijavio sam te, i završili smo svu komunikaciju jer ja takav nivo komunikacije ne praktikujem
animus

#109414 Re: Sirija vol. 2

Post by animus »

Challenger_ wrote:
sumirprimus wrote:
:roll:

:arrow: [url=https://---NO%20LINKS---.com/sta-je-tagut-i-koje-su-vrste-taguta/]LINK[/url]
Hvala. Konacno neko da objasni. Znaci Tagut=nevjernik, obozavatelj Šejtana, štovatelj Lucifera. Zar se ne mogu koristiti nasi izrazi da znamo o cemu baljezgate.
The 51st State

#109415 Re: Sirija vol. 2

Post by The 51st State »

najlakse se zaliti forumskom "asadu" :lol:
a sta cu ti ja kad iz svoje mrznje prema "vehabijama" i straha od istih dajes podrsku najvecem koljacu 21 vijeka pa se duris kad ti to neko napomene i da uvid u brutalnu realnost koga podrzavas pa se onda satro krijes iza nivoa komunikacije, pateticno.
animus

#109416 Re: Sirija vol. 2

Post by animus »

The 51st State wrote:najlakse se zaliti forumskom "asadu" :lol:
a sta cu ti ja kad iz svoje mrznje prema "vehabijama" i straha od istih dajes podrsku najvecem koljacu 21 vijeka pa se duris kad ti to neko napomene i da uvid u brutalnu realnost koga podrzavas pa se onda satro krijes iza nivoa komunikacije, pateticno.
Hajde nemoj zezati priznaj da si vehabija. Glumis nesto a vamo podrzavas vehabo-cioniste. :thumbup:
Zezam se naravno, da me nebi slucajno prijavio.
The 51st State

#109417 Re: Sirija vol. 2

Post by The 51st State »

animus wrote:
The 51st State wrote:najlakse se zaliti forumskom "asadu" :lol:
Hajde nemoj zezati priznaj da si vehabija. Glumis nesto a vamo podrzavas vehabo-cioniste. :thumbup:
Zezam se naravno, da me nebi slucajno prijavio.
to im je posljedna linija odbrane :lol: , haj reko da ti odgovorim ako ili dok me banuju .
DaysleepeR

#109418 Re: Sirija vol. 2

Post by DaysleepeR »

Veoma sam osjetljiv kada neko nipodaštava stradanje Sarajeva.
Takvi su gori i od vehabija i od četnika.
animus

#109419 Re: Sirija vol. 2

Post by animus »

Nema razloga da te banuju, mada kod Chmolje se nikad ne zna. Ja se tek prije dva dana vratio sa ne-zasluženog odmora. Nista posebno nisam pisao ali kome se zaliti. Kadija te tuzi kadija ti sudi.
DaysleepeR

#109420 Re: Sirija vol. 2

Post by DaysleepeR »

lik je napisao da su nas u Sarajevu bombardovali nečim jačim da bi od topole u tercama pjevali

to je četnički komentar 1/1
sumirprimus

#109421 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

Novosti wrote:
sumirprimus wrote:meni smeta pogrdni naziv kozojebi i smatram to uvredom na nacionalnoj osnovi!
Image
:D

Jebo nogomet.
nista onda pravac ravni ljestak :D :skoljka:
sumirprimus

#109422 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

DaysleepeR wrote:Veoma sam osjetljiv kada neko nipodaštava stradanje Sarajeva.
Takvi su gori i od vehabija i od četnika.
ma niko to ne radi ..
svakom je njegova muka najveca razumno, al realno po stepenu razaranja i ubijanja ovo dole je pakao.

cheli zajebancija ba zajebancija
sumirprimus

#109423 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

muhafuca wrote:Navodno poceo napad s juga na Ayn Tarma

Image
jesi za danas zavrsio s obavezama da mozes rahat pratit muhafaca? :D
pitanje jedno ako moze jesi i ti iz zenice???
DaysleepeR

#109424 Re: Sirija vol. 2

Post by DaysleepeR »

Ovo se ne piše ljudima koji su izgubili svoje u ratu.

Image
Haris.ba

#109425 Re: Sirija vol. 2

Post by Haris.ba »

DaysleepeR wrote:lik je napisao da su nas u Sarajevu bombardovali nečim jačim da bi od topole u tercama pjevali

to je četnički komentar 1/1
Najmanje je vrlo neukusan komentar.
Locked