gradacacko brcansko ratiste, stim da su srbi delovali ko asadovci nadmocnije, a vam su s nase strane bile alijine vehabije termin od mila koristen od strane srpske televijzije ne...The 51st State wrote:haj objektivno, gledo si stepen razaranja gdje su rokali asadovci, jedino sto je sa sarajevom uporedivo je ona cetnicka julska ofanziva na zuc 93, a to je daleko bilo od naseljenih mjesta, pa grad "izludio".DaysleepeR wrote:e stvarno si ga prećerao
jarane da ti roknu samo dvije, sve bi ti se samo kazalo
Sirija vol. 2
-
sumirprimus
#109401 Re: Sirija vol. 2
-
The 51st State
#109402 Re: Sirija vol. 2
ne govorim o tome, a i tamo je urbano razudjen prostor, pa je "lakse".
- animus
#109403 Re: Sirija vol. 2
Nakon ove recenice ides ti meni u blokadu. Jedini do sada koga sam tu stavio. Bolje i to nego da ja opet u Banovicima zavrsim. Mogao bi ti svasta reci ali bolje presutati. Nista protiv šija ali protiv tebe radi takvog stava bi svim i svacim. Budala je ko se nakon ovog s tobom i jednom rjecju pozabavi. Bosne je bilo i uvijek ce je biti. To je svakom normalnom jasno a isto tako ce i jadnika uvijek biti.basar wrote:Seker beže, sve ja to znam, i shvatam tvoj strah, i slažem se s tobom.
Što se tiče nemogućnosti formiranja islamske vlasti, rekao sam samo dio, on zahtjeva objašnjenje, ja ga imam, ali ne mogu na ovoj temi, samo iz tog razloga nisam dodatno objašnjavao.
Ja ne podržavan ni neovisnost Kosova niti neovisnost RS, mislim da je jasno iz gornje rečenice. Nemoguće je podržavati neovisnost Bosanske krajine a ne podržavat neovisnost Hercegovine. Kakvi su to aršini preko kojih vi ocjenjujete ko se može odvojiti a ko ne može?
Lično, po pitanju granica i država, imam stav koji je imala jedna teroristička organizacija, stvorena da zgadi islam u svijetu. Za mene ne postoje granice, niti države - ne u ovakvom obliku. Postoje samo kao teritorijalna odrednica.
- animus
#109404 Re: Sirija vol. 2
Mrtvacki kovceg je tabut koliko znam. Ovo je nesto drugo. Nebi covjeka zvali mrtvackim kovcegom.sumirprimus wrote:tagut ti je mrtvacki kovceg. kad umres u tagut te ubace umjesto u sandukanimus wrote:Ovdje vlada opasna bolest. Pitam se kako moze neko smatrati licnom uvredom kad opsujes nekog iranca Hamneia. Kome je on bitan. I sra vam znaci taj tagut. Tagut ovaj tagut onaj i gsje ste to pokupili. Jos je ovdje bilo izraza nekih sto nikad cuo nisam. Musliman sam ali ovo nisam nikad cuo niti iko koga poznajem. Jeb.. vas te podjele vise i sije i suniti. Kako vam se da.
- animus
#109405 Re: Sirija vol. 2
A gdje ti pripadas jer vidim da si expert za ove podjele medju muslimanima?ioannes wrote:opet pitam reda radi jer si ovo već par puta pisao...japin_mutapi wrote:
vehabije i sije su iste - ni jedne ne zanima bih, samo iran i saudija im u glavi
zašto izjednjačavaš šiizam i vehabizam?
u islamu postoje dvije velike struje....suniti i šiiti.
vehabije su jedna ekstremna sekta unutar sunitskog islama.
zašto stavljaš šije i vehabije u jedan kontekst i time izjednjačavaš jedne sa drugim.
radiš li to svjesno ili nesvjesno?...ako je svjesno onda je zlonamjerno
- DaysleepeR
#109406 Re: Sirija vol. 2
ti nisi vidio Sarajeva u ratu, kakvo ba razaranje, u gradu od jedva 200.000 koliko je Sarajevo imalo u ratu, poginulo je 11.541 civila, od čega 1000 djece...The 51st State wrote:haj objektivno, gledo si stepen razaranja gdje su rokali asadovci, jedino sto je sa sarajevom uporedivo je ona cetnicka julska ofanziva na zuc 93, a to je daleko bilo od naseljenih mjesta, pa grad "izludio", e sad to multipliciraj u mjesece, godine.DaysleepeR wrote:e stvarno si ga prećerao
-
Novosti
#109407 Re: Sirija vol. 2
sumirprimus wrote:meni smeta pogrdni naziv kozojebi i smatram to uvredom na nacionalnoj osnovi!
Jebo nogomet.
-
The 51st State
#109408 Re: Sirija vol. 2
ne lupetaj, eto nek si ga ti vidio, samo u istocnoj guti je poginulo vise ljudi i djece nego u sarajevu, a koliko je istocnih guta po siriji, desetine dosad, mislim nisi bas najjasniji sa prethodnim upisom jeli sarajevo razarano ili nije, a ako si mislio da jeste to je neuporedivo sa sirijskim gradovima.DaysleepeR wrote:ti nisi vidio Sarajeva u ratu, kakvo ba razaranje, u gradu od jedva 200.000 koliko je Sarajevo imalo u ratu, poginulo je 11.541 civila, od čega 1000 djece...The 51st State wrote:haj objektivno, gledo si stepen razaranja gdje su rokali asadovci, jedino sto je sa sarajevom uporedivo je ona cetnicka julska ofanziva na zuc 93, a to je daleko bilo od naseljenih mjesta, pa grad "izludio", e sad to multipliciraj u mjesece, godine.DaysleepeR wrote:e stvarno si ga prećerao
- DaysleepeR
#109409 Re: Sirija vol. 2
vidim matematika nije jača stranaThe 51st State wrote: ne lupetaj, samo u istocnoj guti je poginulo vise ljudi i djece nego u sarajevu, a koliko je istocnih guta po siriji, desetine dosad, mislim nisi bas najjasniji sa prethodnim upisom jeli sarajevo razarano ili nije, a ako si mislio da jeste to je neuporedivo sa sirijskim gradovima.
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#109410 Re: Sirija vol. 2
sumirprimus wrote:tagut ti je mrtvacki kovceg. kad umres u tagut te ubace umjesto u sandukanimus wrote:Ovdje vlada opasna bolest. Pitam se kako moze neko smatrati licnom uvredom kad opsujes nekog iranca Hamneia. Kome je on bitan. I sra vam znaci taj tagut. Tagut ovaj tagut onaj i gsje ste to pokupili. Jos je ovdje bilo izraza nekih sto nikad cuo nisam. Musliman sam ali ovo nisam nikad cuo niti iko koga poznajem. Jeb.. vas te podjele vise i sije i suniti. Kako vam se da.
-
The 51st State
#109411 Re: Sirija vol. 2
daj ti svoju i ne pametuj nego uporedi i otidji kod basara da ti skine mrenu.DaysleepeR wrote:vidim matematika nije jača stranaThe 51st State wrote: ne lupetaj, samo u istocnoj guti je poginulo vise ljudi i djece nego u sarajevu, a koliko je istocnih guta po siriji, desetine dosad, mislim nisi bas najjasniji sa prethodnim upisom jeli sarajevo razarano ili nije, a ako si mislio da jeste to je neuporedivo sa sirijskim gradovima.
- muhafuca
#109412 Re: Sirija vol. 2
Navodno poceo napad s juga na Ayn Tarma

- DaysleepeR
#109413 Re: Sirija vol. 2
prijavio sam te, i završili smo svu komunikaciju jer ja takav nivo komunikacije ne praktikujemThe 51st State wrote:daj ti svoju i ne pametuj nego uporedi i otidji kod basara da ti skine mrenu.DaysleepeR wrote:vidim matematika nije jača stranaThe 51st State wrote: ne lupetaj, samo u istocnoj guti je poginulo vise ljudi i djece nego u sarajevu, a koliko je istocnih guta po siriji, desetine dosad, mislim nisi bas najjasniji sa prethodnim upisom jeli sarajevo razarano ili nije, a ako si mislio da jeste to je neuporedivo sa sirijskim gradovima.
- animus
#109414 Re: Sirija vol. 2
Hvala. Konacno neko da objasni. Znaci Tagut=nevjernik, obozavatelj Šejtana, štovatelj Lucifera. Zar se ne mogu koristiti nasi izrazi da znamo o cemu baljezgate.Challenger_ wrote:sumirprimus wrote:tagut ti je mrtvacki kovceg. kad umres u tagut te ubace umjesto u sandukanimus wrote:Ovdje vlada opasna bolest. Pitam se kako moze neko smatrati licnom uvredom kad opsujes nekog iranca Hamneia. Kome je on bitan. I sra vam znaci taj tagut. Tagut ovaj tagut onaj i gsje ste to pokupili. Jos je ovdje bilo izraza nekih sto nikad cuo nisam. Musliman sam ali ovo nisam nikad cuo niti iko koga poznajem. Jeb.. vas te podjele vise i sije i suniti. Kako vam se da.![]()
LINK
[url=https://---NO%20LINKS---.com/sta-je-tagut-i-koje-su-vrste-taguta/]LINK[/url]
-
The 51st State
#109415 Re: Sirija vol. 2
najlakse se zaliti forumskom "asadu"
a sta cu ti ja kad iz svoje mrznje prema "vehabijama" i straha od istih dajes podrsku najvecem koljacu 21 vijeka pa se duris kad ti to neko napomene i da uvid u brutalnu realnost koga podrzavas pa se onda satro krijes iza nivoa komunikacije, pateticno.
a sta cu ti ja kad iz svoje mrznje prema "vehabijama" i straha od istih dajes podrsku najvecem koljacu 21 vijeka pa se duris kad ti to neko napomene i da uvid u brutalnu realnost koga podrzavas pa se onda satro krijes iza nivoa komunikacije, pateticno.
- animus
#109416 Re: Sirija vol. 2
Hajde nemoj zezati priznaj da si vehabija. Glumis nesto a vamo podrzavas vehabo-cioniste.The 51st State wrote:najlakse se zaliti forumskom "asadu"![]()
Zezam se naravno, da me nebi slucajno prijavio.
-
The 51st State
#109417 Re: Sirija vol. 2
to im je posljedna linija odbraneanimus wrote:Hajde nemoj zezati priznaj da si vehabija. Glumis nesto a vamo podrzavas vehabo-cioniste.The 51st State wrote:najlakse se zaliti forumskom "asadu"![]()
a sta cu ti ja kad iz svoje mrznje prema "vehabijama" i straha od istih dajes podrsku najvecem koljacu 21 vijeka pa se duris kad ti to neko napomene i da uvid u brutalnu realnost koga podrzavas pa se onda satro krijes iza nivoa komunikacije, pateticno.![]()
Zezam se naravno, da me nebi slucajno prijavio.
- DaysleepeR
#109418 Re: Sirija vol. 2
Veoma sam osjetljiv kada neko nipodaštava stradanje Sarajeva.
Takvi su gori i od vehabija i od četnika.
- animus
#109419 Re: Sirija vol. 2
Nema razloga da te banuju, mada kod Chmolje se nikad ne zna. Ja se tek prije dva dana vratio sa ne-zasluženog odmora. Nista posebno nisam pisao ali kome se zaliti. Kadija te tuzi kadija ti sudi.
- DaysleepeR
#109420 Re: Sirija vol. 2
lik je napisao da su nas u Sarajevu bombardovali nečim jačim da bi od topole u tercama pjevali
to je četnički komentar 1/1
-
sumirprimus
#109421 Re: Sirija vol. 2
nista onda pravac ravni ljestakNovosti wrote:sumirprimus wrote:meni smeta pogrdni naziv kozojebi i smatram to uvredom na nacionalnoj osnovi!
Jebo nogomet.
-
sumirprimus
#109422 Re: Sirija vol. 2
ma niko to ne radi ..DaysleepeR wrote:Veoma sam osjetljiv kada neko nipodaštava stradanje Sarajeva.
svakom je njegova muka najveca razumno, al realno po stepenu razaranja i ubijanja ovo dole je pakao.
cheli zajebancija ba zajebancija
-
sumirprimus
#109423 Re: Sirija vol. 2
jesi za danas zavrsio s obavezama da mozes rahat pratit muhafaca?muhafuca wrote:Navodno poceo napad s juga na Ayn Tarma
pitanje jedno ako moze jesi i ti iz zenice???
- DaysleepeR
#109424 Re: Sirija vol. 2
Ovo se ne piše ljudima koji su izgubili svoje u ratu.

- Haris.ba
#109425 Re: Sirija vol. 2
Najmanje je vrlo neukusan komentar.DaysleepeR wrote:lik je napisao da su nas u Sarajevu bombardovali nečim jačim da bi od topole u tercama pjevali