Sirija vol. 2

Locked
Opetja033

#109326 Re: Sirija vol. 2

Post by Opetja033 »

A da smo im pustili pričali bi o novom Zubandanu narednih 20 godina .
Nema milosti prema njima. Čak mi je i Assad malo manje odvratan od kona. :mrgreen:
sandzokan

#109327 Re: Sirija vol. 2

Post by sandzokan »

Kikibombona wrote:
Challenger_ wrote:
sandzokan wrote:Je li ovo neka grozomorna fotomontaža?
Na žalost, nije.
Ako se ne varam radi se o pripadnicima SAA iz baze 17. Divizije iz Rake koje je ISIL pobio.

Bilo je sto puta gori stvari od ovoga. Nazalost.
Svako pravilo ima izuzetak pa i evolucija. Pećinski čovjek u dvijehiljade i nekoj....e Allahu i tebe svakakvi u usta uzimaju.
Opetja033

#109328 Re: Sirija vol. 2

Post by Opetja033 »

zrakomlat wrote:
Image

Milan Stanković propo
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ovo mi je bilo promaklo :lol:
Novosti

#109329 Re: Sirija vol. 2

Post by Novosti »

Eh, taj dosadni nogomet...
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#109330 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

ultrajvosa 1987 wrote:Predzadnjem :D
Uf, da mogu, ja bi vam uradio milion puta gore nego Cala. Pametan si momak, pusti se satro neke solidarnosti. Uostalom mogli ste se vi solidarisati sa Slobodom, i odigrati posteno, a ne pustat Leotar. :D
Derbi. Sportski motivi su broj 1. Logika, zasto bi vas pustili pa da imate vise titula od nas, a gradski smo rivali ? Sta Real treba pustiti Atletiko ? Roma Lacio ? Isto da ste vi nas uzeli pa da ja tebi kazem kako ste slavili titulu na sred Koseva ? A ne da bi je slavili, nego bi nas podjebavali godinama i to ste ocekivali i dobili ste po p.
AkoBogda ove godine isto, samo drugi stadion u zadnjem kolu.
Amin
:mrgreen:
Zao mi je drug , al ovdje nema popustanja ni za mm. :D
Predzadnjem ali za naše snove zadnjem jer je bilo suludo očekivati da nakon onih rezultata Sloboda napravi čudo u Mostaru.

Nešto drugo mene tu intrigira... Hajde što ste se radovali svome golu, logično, ali koliko ste se radovali preokretu u Bijeljini, to je za vjerovali ili ne. Kao da ste prvaci Evrope a ne da mi gubimo tutulu. Da je bilo obrnuto, znam moje Manijake, svima bi bilo šega, šala, koma, pao bi grohotan smjeh i neko pod*ebavanje a ne onaj ludaćki delijirum koji nisam vidio ni kod vaših najboljih izdanja.

To je za mene misterija.

Imam utisak da više mrzite nas nego što volite svoj klub.

Inače, sve pet, ti si moje bordo-okano.

:kiss:
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#109331 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

Te Sirija, te izađi vani da jedeš, te fudbal a sutra se ustaje.
"Ko je ovdje normalan taj je fakat poludio".

Vozdra, vozdrica; laganini laku noć.

_______
rajv0sa

#109332 Re: Sirija vol. 2

Post by rajv0sa »

Snimak koji govori hiljadu riječi, nemontirani snimci izlaska civila iz Gute. Teroristima su dani odbrojani.
https://www.facebook.com/Y.MIG29/posts/1904481249862429
sumirprimus

#109333 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

animus wrote:Ovdje vlada opasna bolest. Pitam se kako moze neko smatrati licnom uvredom kad opsujes nekog iranca Hamneia. Kome je on bitan. I sra vam znaci taj tagut. Tagut ovaj tagut onaj i gsje ste to pokupili. Jos je ovdje bilo izraza nekih sto nikad cuo nisam. Musliman sam ali ovo nisam nikad cuo niti iko koga poznajem. Jeb.. vas te podjele vise i sije i suniti. Kako vam se da.
tagut ti je mrtvacki kovceg. kad umres u tagut te ubace umjesto u sanduk
Kikibombona

#109334 Re: Sirija vol. 2

Post by Kikibombona »

US: We will remain in Manbij for as long as necessary
“We remain in Manbij, and we remain working with our partners there on the ground,” she said, responding to a request from Kurdistan 24 for clarification of this issue.

“We have no intention of leaving,” she continued, “and we’ll keep staying there as long as we need to.”
http://www.kurdistan24.net/en/news/9f78 ... 2df8d4c1b2

YPG opleo po turko-vehabijama u selu Sevara, Afrin

https://twitter.com/mutludc/status/976644365765500929
sumirprimus

#109335 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

Challenger_ wrote:Ovaj će tušiti o Kurdima i ako se porokaju USA i Rusija.
:lol:
:skoljka:
kiki rukavca je bacena :D
sumirprimus

#109336 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

Challenger_ wrote:
ultrajvosa 1987 wrote:Predzadnjem :D
Uf, da mogu, ja bi vam uradio milion puta gore nego Cala. Pametan si momak, pusti se satro neke solidarnosti. Uostalom mogli ste se vi solidarisati sa Slobodom, i odigrati posteno, a ne pustat Leotar. :D
Derbi. Sportski motivi su broj 1. Logika, zasto bi vas pustili pa da imate vise titula od nas, a gradski smo rivali ? Sta Real treba pustiti Atletiko ? Roma Lacio ? Isto da ste vi nas uzeli pa da ja tebi kazem kako ste slavili titulu na sred Koseva ? A ne da bi je slavili, nego bi nas podjebavali godinama i to ste ocekivali i dobili ste po p.
AkoBogda ove godine isto, samo drugi stadion u zadnjem kolu.
Amin
:mrgreen:
Zao mi je drug , al ovdje nema popustanja ni za mm. :D
Predzadnjem ali za naše snove zadnjem jer je bilo suludo očekivati da nakon onih rezultata Sloboda napravi čudo u Mostaru.

Nešto drugo mene tu intrigira... Hajde što ste se radovali svome golu, logično, ali koliko ste se radovali preokretu u Bijeljini, to je za vjerovali ili ne. Kao da ste prvaci Evrope a ne da mi gubimo tutulu. Da je bilo obrnuto, znam moje Manijake, svima bi bilo šega, šala, koma, pao bi grohotan smjeh i neko pod*ebavanje a ne onaj ludaćki delijirum koji nisam vidio ni kod vaših najboljih izdanja.

To je za mene misterija.

Imam utisak da više mrzite nas nego što volite svoj klub.

Inače, sve pet, ti si moje bordo-okano.

:kiss:
zar nije istocnom sarajevu?
ioannes

#109337 Re: Sirija vol. 2

Post by ioannes »

Challenger_ wrote:
habanero68 wrote:Još jedan koji je govorio " Asad must go " :lol:

Gaddafijevo prokletstvo – Sarkozya pritišću desetine svjedoka i dokument iz Tripolija

https://www.logicno.com/politika/gaddaf ... olija.html
Lik je neopisivo odvratan, gadan.

Image

Moralna i fizička nakaza.

"Ružan kao lopov".
chelli...
lik 2007 navodno za izbore od gadafija dobija 50 mil.
3-4 godine poslje isti lik zajedno sa drugim članovima NATOa predvodi zločinački poduhvat čiji je rezultat devastiranje libijske države i nabijanje gore navedenog donatora na kolac.

zanima me kako
bi ti ovo sve opisao?
sumirprimus

#109338 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

imal ova joanes ikad i o cemu misljenje? :lol:
basar

#109339 Re: Sirija vol. 2

Post by basar »

Opetja033 wrote:
basar wrote:Ne daj bože da vehabo-cionisti imaju snagu i moc, pa niko ziv od nas ne bi ostao. Ovo su lijepe opomene i napomene za one naivne i uspavane. Za svaku obolost i silnistvo ima lijeka. I Sadam je mislio da moze dokle hoce, al doslo je i njegovo. Vehabizam i cionizam su najgore ideologije danas u svijetu one su uzrok razaranja i destrukcije.
Ej jedno pitanje,
Je li dilas robu za najveći narkokartel na planeti Zemlji - Hizb?
Ili te samo plaćaju lovom koju zarade od droge?

Ili si na platnom spisku mula iz Teherana za ovo piskaranje po forumu? To bi me čudilo jer oni preferiraju hazarske dječake, u svakom kontekstu :)
Ni jedno od navedenog.
A koliko vidim kozojebi jako vole bošnjačke dječake plitkog uma. Njima ne moraš ni plaćati, glupi su ko iz viceva u svakom kontekstu.

Na hiljade ih je otišlo kod Hezbollaha, koji ih je stručno poslao "hurijama". Eh, ovi što su ostali su vjerovatno svodnici, pa nam odgovori jesi li ti jedan od njih?
sumirprimus

#109340 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

mojne ba te price sta vam je :-) :lol:
oticete u banovice bezveze
Opetja033

#109341 Re: Sirija vol. 2

Post by Opetja033 »

sumirprimus wrote:mojne ba te price sta vam je :-) :lol:
oticete u banovice bezveze
Ja ni u jednom trenutku nisam ovog sektaša uvrijedio lično. Čak sam podvukao da mislim na njegove usluge širenja propagande ovdje na forumu, da ne bi bilo zabune.
Niti je dječak, niti je Hazar - tako da je na sigurnom. :mrgreen:

Sad je druga stvar što se sektaš pali k'o kutnjak kada se pomene neoboriva činjenica da je Hizb, osim što je brutalna teroristička organizacija, također i jedan od najmoćnijih narko-kartela na planeti.

Nasrullah k' o Escobar birvaktile, k'o i svaki drugi ljudski šljam, hladi muda po Beirutu dok šiitska fukara gine po Siriji.
The 51st State

#109342 Re: Sirija vol. 2

Post by The 51st State »

sto bi rekli u star wars, sekta je jaka u njemu.
Opetja033

#109343 Re: Sirija vol. 2

Post by Opetja033 »

The 51st State wrote:sto bi rekli u star wars, sekta je jaka u njemu.
Ako uzmemo u obzir da je neki dan, mrtav - hladan, izjavio da i Republika Srpska treba biti samostalna jer je i Kosovo samostalno i da je to jedno te isto - mozda ga placaju obavjestajni centri blize nama. A mozda pola radnog vremena jedni, pola radnog vremena drugi.

A moguce i da je samo zaslijepljen sektaskom mrznjom.
Kikibombona

#109344 Re: Sirija vol. 2

Post by Kikibombona »

The 51st State wrote:sto bi rekli u star wars, sekta je jaka u njemu.
Neki komentar?
rajv0sa wrote:Snimak koji govori hiljadu riječi, nemontirani snimci izlaska civila iz Gute. Teroristima su dani odbrojani.
https://www.facebook.com/Y.MIG29/posts/1904481249862429
Mene Opetja podsjeca na ovog cirkusanta! :lol: :lol:

- gdje god otvoris sija :lol: :lol: :lol: :lol: ili pro-sija :D :D ili sejh koji je stasao na siitskim rukama :? :lol: :lol:
- ili profesor koji kaze da je sunija a pozavidio bi mu svaki ajatolah iz Koma za ono sto govori (baca na Salika) :lol: :lol:
- ili producent koji radi na FTV, koji je Bosnjak, a kojem nijedan sija onaj ortodoksni iz Koma ne bi mogao napraviti onako pogan serijal :evil:
- cuj siitski i sunitski, islam je bolan jedan, sije su sekta :lol: :lol:
- smutnja, sumtnja, tako mi Alaha smutnja :lol: :lol: :lol: :lol:
-idite na Sjeverni pol, idite u dzungle africke, idite u Sibiriju, idite u Amazoniju... mi cemo vam cestitati ako nekog uvedete u siizam :lol: :lol:
- ... al' nas ostavite na miru bolan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kakav debil kruh ti jebem, svaki put se mogu smijati! :lol: :lol:
The 51st State

#109345 Re: Sirija vol. 2

Post by The 51st State »

slave ljudi sto su izbjegli izvjesnu smrt od bombardovanja, sta se ima komentarisati.
Kikibombona

#109346 Re: Sirija vol. 2

Post by Kikibombona »

The 51st State wrote:slave ljudi sto su izbjegli izvjesnu smrt od bombardovanja, sta se ima komentarisati.
A neki komentar za ovog pavijana Halilovica? :lol:

Vidim ga u prodavnici, skontam da je on. Jedva sam odolio da ga pitam za savjet, da se pozalim da me sije vrbuju, samo da ga malo zapalim. :lol: Jedva. Da nisam zurio pozalio bih se na sije samo da vidim sta ce reci. :lol: :lol: Samo je problem sto bih tesko izdrzao da se ne nasmijem. :D

Jednom sam tako raspametio Jehovinog svjedoka... :lol: :lol: Kakav glupan, da ne povjerujes.
Last edited by Kikibombona on 22/03/2018 08:56, edited 1 time in total.
basar

#109347 Re: Sirija vol. 2

Post by basar »

Haahha, upravo. Sjećam se onih dana kad se Rusija uključila u rat u Siriji,
ubili su se dokazivajući da je Putin šiija.

Nakon toga, kada je potpisan nuklearni sporazum sa Iranom, dokazivali su da je Obama šiija, i da potiče iz afričke šiitske porodice, glavni dokaz im je bio to što se navodno zove Husejn.

Što se tiče bh prostora, ko god kritički posmatra stvari i dešavanja, pogotovo vjerska, istog momenta se takva osoba etiketira šiijom.

Sljedeća opsesija koja je vrhunac je ta da sve osobe koje se u datom momentu ne slažu sa vehabo-cionistima također postaju šiije ---
Pa sam se naslušao priča da su šiije: Alija, Bakir, Cerić, Kavazović, Erdogan, Hafizović, Latić itd.

Šiizam zaista mnogima nabija komplekse. "oslobodi se kompleksa, budi šija".

Od kompleksaša na ovoj temi još nisam doživio da me neko kritikuje radi sadržaja koji je napisan, nego je to uglavnom ova sektaška linija.
To su sektaši koji mene optužuju da sam sektaš iako još nikada nisam napisao ništa tipa: "sunije su zle, sunije su glavni krivci, sunije na marsu, sunije na plutonu".

Zapravo su ova sektaška ekipa pisali takve stavove, a onda optuživali mene za sektaštvo.

Samo su se nevehabije kritički osvrtali na sadržaj. Mislim da je raja koja je aktivna na temi saglasna sa ovim stavovima.

I za kraj:

Vehabije su providne haos. Vrdaju tamo vamo, tolerancija, vako-nako, a onda isplovi vehabizam.
I onda im krivo, pojedoše se.

Ovaj rat je itekako inspirisan vehabo-cionističkom mržnjom i samo zato je dio ove teme.
Dok recimo u Libiji, zaista nema takve priče.
Opetja033

#109348 Re: Sirija vol. 2

Post by Opetja033 »

Kikibombona wrote: Mene Opetja podsjeca na ovog cirkusanta! :lol: :lol:

- gdje god otvoris sija :lol: :lol: :lol: :lol: ili pro-sija :D :D ili sejh koji je stasao na siitskim rukama :? :lol: :lol:
- ili profesor koji kaze da je sunija a pozavidio bi mu svaki ajatolah iz Koma za ono sto govori (baca na Salika) :lol: :lol:
- ili producent koji radi na FTV, koji je Bosnjak, a kojem nijedan sija onaj ortodoksni iz Koma ne bi mogao napraviti onako pogan serijal :evil:
- cuj siitski i sunitski, islam je bolan jedan, sije su sekta :lol: :lol:
- smutnja, sumtnja, tako mi Alaha smutnja :lol: :lol: :lol: :lol:
-idite na Sjeverni pol, idite u dzungle africke, idite u Sibiriju, idite u Amazoniju... mi cemo vam cestitati ako nekog uvedete u siizam :lol: :lol:
- ... al' nas ostavite na miru bolan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kakav debil kruh ti jebem, svaki put se mogu smijati! :lol: :lol:

@Kiki se nastavlja blamirati. Bezbroj puta sam ovdje podvukao da siije smatram muslimanima i da ama bas nikakav problem teoloske prirode nemam sa njima. Nebrojeno puta sam i o Khomeiniju pozitivno pisao.

Ti si taj koji se ovdje blamira piskarajuci o vehabijama i gdje ih ima i gdje ih nema. Naravno preuzeo si retoriku od idolopoklonika siitskih teroristickih organizacija.
Sto i ne cudi obzirom da glorificiras i PKK jer je teroristicka organizacija. Kakvi su kompleksi i psiholoski procesi u pitanju ne znam, nisam strucan da dadnem odgovor na to pitanje.

I više puta sam ovdje napisao šta upravo mislim o Haliloviću.

A tebi bi bilo dobro da malo skratiš jezičinu, obzirom da osobu na koju te "podsjecam", nazivas debilom. Sada ti fino kažem, idući put ću ti prijaviti komentar.

Razumijem ja da si ti nervozan, da ti propaganda koju prosipas ne pije vode. Da je svima jasno da se hiljade civila vracaju u Afrin:
Image
Image
Image
Image

Razumijem ja da si nervozan jer ti ne prolazi propaganda oko broja ubijenih terorista YPG/PKK i da ne prolaze tvoje lazi o "vise stotina mrtvih na drugoj strani". Ne prolazi jer se na kraju ispostavilo da je ovaj svijet sada ljepsi za najmanje 1.500 YPG/PKK terorista manje. Da su gubici na strani terorista strašni, mnogostruko veći nego na onoj strani koja je oslobodila Afrin.

Ali ništa od toga ti ne daje za pravo da vrijeđaš.
Opetja033

#109349 Re: Sirija vol. 2

Post by Opetja033 »

basar wrote: Od kompleksaša na ovoj temi još nisam doživio da me neko kritikuje radi sadržaja koji je napisan, nego je to uglavnom ova sektaška linija.
To su sektaši koji mene optužuju da sam sektaš iako još nikada nisam napisao ništa tipa: "sunije su zle, sunije su glavni krivci, sunije na marsu, sunije na plutonu".
A ko je to pisao da su šiije zle? I ko je pisao konspirativno na ovoj temi o tome da su šiije svuda oko nas? Konkretno - ko?

Naravno da si najveci sektas na ovoj temi jer ofirno zapravo etiketiras sunnije kao vehabije.
Za tebe je vehabija svako ko se kriticki osvrce na rezim mula u Iranu, na teroristicki Hizb.
Za tebe je vehabija svako ko se ne pokorava zlocinackom režimu u Teheranu, narko-dileru Nasrulahu i zlocincu Assadu.

Ako nije vehabija onda je cionista ili pak "vehabo-cionista".

Samo onaj ko glorificira rezim u Teheranu i teroristicki narkokartel Hizb - moze biti sunnija.

Vrlo je providna suplja prica i retorika. Na nju ni osoba sa ozbiljnim problemima u mentalnom razvoju ne moze pasti. To opet ponajvise govori o ovima koji su tu retoriku izmislili i smatraju je sjajnom. O njima i njihovom mentalnom kapacitetu.

Tvoja mrznja prema Bosnjacima, samo zato jer su sunnije, prelazi sve mjere. Ovdje si nazivao Bosnjake poturicama. Ovdje si pisao kako i Republika Srpska treba biti samostalno jer je i Kosovo samostalno i da je to isto. Najveci cetnici bi ti pozavidjeli na retorici. Ako nije mrznja, onda se vjerovatno radi o tome da ne zelis da grizes ruku koja te hrani.
Last edited by Opetja033 on 22/03/2018 09:11, edited 2 times in total.
sekerbay

#109350 Re: Sirija vol. 2

Post by sekerbay »

basar wrote:kritikuje radi sadržaja koji je napisan
Čekaj dok dođeš na red.
Nisam zaboravio da si napiso kako je Erdoğan taugt ili to da je nemoguće uspostaviti islamsku vlast.
Locked