Sirija vol. 2

Locked
Kaligrafija

#106176 Re: Sirija vol. 2

Post by Kaligrafija »

insomnia78 wrote:
sumirprimus wrote:
insomnia78 wrote:Znam i ja jednog bio u Armiji a sin mu u četnicima. Jos “Muslimani” :lol:
black ops znaci boze :roll: :lol:
jel pobjego onaj kali ga :D
Nije. Eno ga ‘oda, prima invalidninu iz Beljine. Naletio nedje na Majevici na naš rafal. Izbušen ko sito
Insomnia, mozemo se zajebavat i prepucavat koliko hoces, ali meni da imputiras cetnikluk, stvarno nemoj...To sto se razilazimo u misljenjima u vezi Sirije, je samo dijalog, ali kad mi imputiras cetnikluk, udaras mi na moje mrtve iz porodice, a na kraju krajeva i na mene, koji sam i sam bio njihovom zrtvom, stvarno nije ok...a ti nastavi, ako zelis...
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#106177 Re: Sirija vol. 2

Post by japin_mutapi »

spavate li mirno bašarovi fanovi
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#106178 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

Imaju TOW-ove a ovamo se mitomaniše o "opsadi" :arrow: LINK

Vidjelo to nije opsade do sada.
Kikibombona

#106179 Re: Sirija vol. 2

Post by Kikibombona »

Sta ovo Asadovci ispaljuju u Guti? :roll:

Cini se da su se dzihadisti na vrijeme razbjezali, ili makar dio njih...

https://www.youtube.com/watch?time_cont ... xt1TXs0v7E
sumirprimus

#106180 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

Challenger_ wrote:Imaju TOW-ove a ovamo se mitomaniše o "opsadi" :arrow: LINK

Vidjelo to nije opsade do sada.
prvi u 7 mjeseci..mozda sdu oteli od asadovaca ko i sve dosad...kadi m marnu tenk da ne marnu tow.. :D
Challenger_

#106181 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

Kikibombona wrote:Sta ovo Asadovci ispaljuju u Guti? :roll:

Stari snimak. 2017-a.
insomnia78

#106182 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Kaligrafija wrote:Insomnia, mozemo se zajebavat i prepucavat koliko hoces, ali meni da imputiras cetnikluk, stvarno nemoj...To sto se razilazimo u misljenjima u vezi Sirije, je samo dijalog, ali kad mi imputiras cetnikluk, udaras mi na moje mrtve iz porodice, a na kraju krajeva i na mene, koji sam i sam bio njihovom zrtvom, stvarno nije ok...a ti nastavi, ako zelis...
Ko je tebe spomenuo? Pocela prica o prebezima i nekakom sto ratuje u Guti a brat mu kod Assada
Challenger_

#106183 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

sumirprimus wrote:prvi u 7 mjeseci..mozda sdu oteli od asadovaca ko i sve dosad...kadi m marnu tenk da ne marnu tow.. :D
Opet mitomanišeš. Da su "oteli" kao što nisu, bili bi Korneti. Dostavili im vanjski sponzori, kao što su dostavljali sve ove godine.
sumirprimus

#106184 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

Kikibombona wrote:Sta ovo Asadovci ispaljuju u Guti? :roll:

meteorit, ur77,ovo su koristili i u jobaru prije i mescini u onom kusajru..lafo za mine samo ga roknu :-)
Opetja033

#106185 Re: Sirija vol. 2

Post by Opetja033 »

Kaligrafija wrote:Evo pa se smij...da se podsjetimo...

https://www.google.ba/amp/s/sputniknews ... a-reports/

Da ne postavljam zio obavjestajnu sluzbu koja obucava nusrice i al kaidase na podrucju Sirije, ima masa vijesti o naoruzavanju, saradnji, navodjenju meta za izraelsku avijaciju, sanitetskim objektima gdje ih lijece itd...

Pa kod nas su u ratu vrsljale mase obavjestajnih sluzbi pod novinarskim, humanitarnim i ostalim ulogama... a da ih nema u Siriji gdje su ulozi daleko veci...da ista znas o ratu, znao bi da je hrvatskom Olujom rukovodilo preko 1000 americkih instruktora i obavjestajaca, vojnih i drugih lica... veze ti nemas...!
Osoba koja mrtva ozbiljna u jednoj diskusiji uzima Sputnik kao izvor za bilo sta nekome kate "veze ti nemaš"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sumirprimus

#106186 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

Challenger_ wrote:
sumirprimus wrote:prvi u 7 mjeseci..mozda sdu oteli od asadovaca ko i sve dosad...kadi m marnu tenk da ne marnu tow.. :D
Opet mitomanišeš. Da su "oteli" kao što nisu, bili bi Korneti. Dostavili im vanjski sponzori, kao što su dostavljali sve ove godine.
sverc ,famelija... takoe
Challenger_

#106187 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

sumirprimus wrote:sverc ,famelija... takoe
U zadnje vrijeme. A do skora su mogli donijeti iz Jordana (one američke baze uz Tanaf) šta im je *urcu ćejf. Sve laganini do Gute.
sumirprimus

#106188 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

nema drugog objasnjenja,, kad su vec teroristi al kaida isil... sta vec..iako ih tu skoro i nema.. mora da je sverc. il famelija,sto bi se tako fanaticno branili??? ljudi u siriji vole asada???
Heroji Gute
Kaligrafija

#106189 Re: Sirija vol. 2

Post by Kaligrafija »

sumirprimus wrote:
Kaligrafija wrote:
sumirprimus wrote:ti si jedino dokazao da ne poznajes materiju. da ti je al ne ide... :D
jednostavno neozbiljno bi bilo s tobom ozbiljno diksutovat...
nemoj se ljutit nista licno nije ad eminem. :kiss:
znaci božE :lol: :izet:
Ja ti fino kazem da objasnis zasto ja ne poznajem materiju, a ti poznajes, pa da ja usutim, deda!?? Evo napisi ti zasto ja ne znam, a ti znas, sta sam se ja provalio, a ja cu objasniti svoje misljenje, pa neka forumasi na ovoj temi daju ocjenu, ako si ti upravu, ja se vise nikad necu javiti na ovoj temi, ako sam ja, onda se ti vise nikad neces javiti na ovoj temi, jel moze tako...!??!
jednostavno izraziti antitalenat amater..
vrati se u skolu i uci. :kiss:
A ti izraziti mahalac i to u pokusaju, nisi ni duhovit...kad nema sta da kaze, onda kao satro krene posalicama i ono, aaaaAaa vidi mu cuneeee, aaaaa... Ja sam gradsko dijete, nemoj meni prodavat te fore...i ne ljubi me zivota ti...osim ako si zensko, onda mozes... :lol:
insomnia78

#106190 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Challenger_ wrote:
sumirprimus wrote:sverc ,famelija... takoe
U zadnje vrijeme. A do skora su mogli donijeti iz Jordana (one američke baze uz Tanaf) šta im je *urcu ćejf. Sve laganini do Gute.
Elikopterima?
zrakomlat

#106191 Re: Sirija vol. 2

Post by zrakomlat »

insomnia78 wrote:Zanimljivo kolko se brinete za Raku, jebeni glavni grad Kalifata samo zato sto su je Ameri odradili
Pa ako se uzme u obzir da je i tamo bilo vjerovatno dosta civila, a grad pretvoren u ruševine, komentar ti onda i nije na mjestu, nevezano koji postovi su mu prethodili.
sumirprimus

#106192 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

Kaligrafija wrote:
A ti izraziti mahalac i to u pokusaju, nisi ni duhovit...kad nema sta da kaze, onda kao satro krene posalicama i ono, aaaaAaa vidi mu cuneeee, aaaaa... Ja sam gradsko dijete, nemoj meni prodavat te fore...i ne ljubi me zivota ti...osim ako si zensko, onda mozes... :lol:
alo bre ne vredjaj se.
blek ops helikopteri :lol: :izet:
mozda si gradsko dijete al o ovom nemas veze dijete.. cod :D nemoj se ljutit :kiss: znaci boze
Last edited by sumirprimus on 25/02/2018 22:26, edited 1 time in total.
Challenger_

#106193 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

Guta je bila temeljna cjelina iz koje su se pokretali napadi koji su trebali da sruše vladu u Damasku. Nema šta se tamo nije slilo. Ona rezolucija od juče je vraćanje duga svojim pijunima.

Ne vjerujem da će im to pomoći.

Iako, moram da naglasim, iz razloga rodbinske povezanosti ljudi s obje strane fronta, volio bih da se to može riješiti političkim putem.
Kaligrafija

#106194 Re: Sirija vol. 2

Post by Kaligrafija »

insomnia78 wrote:
Kaligrafija wrote:Insomnia, mozemo se zajebavat i prepucavat koliko hoces, ali meni da imputiras cetnikluk, stvarno nemoj...To sto se razilazimo u misljenjima u vezi Sirije, je samo dijalog, ali kad mi imputiras cetnikluk, udaras mi na moje mrtve iz porodice, a na kraju krajeva i na mene, koji sam i sam bio njihovom zrtvom, stvarno nije ok...a ti nastavi, ako zelis...
Ko je tebe spomenuo? Pocela prica o prebezima i nekakom sto ratuje u Guti a brat mu kod Assada

Ne pravi se lud, sumir te pita gdje je kali, a ti odgovaras onim podjebavanjem...ja bi makar rekao izvini, a ti se jos pravis budala, hvala, svaka cast!!
insomnia78

#106195 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

zrakomlat wrote:
insomnia78 wrote:Zanimljivo kolko se brinete za Raku, jebeni glavni grad Kalifata samo zato sto su je Ameri odradili
Pa ako se uzme u obzir da je i tamo bilo vjerovatno dosta civila, a grad pretvoren u ruševine, komentar ti onda i nije na mjestu, nevezano koji postovi su mu prethodili.
Ovdje nas se danima ubjedjuje da su ti civili sejtanovi sljedbenici, da ih teroristi koriste ko zivi stit, da brada montira PAM na krov obdanista, da drugog nacina nema...
Challenger_

#106196 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

Kaligrafija wrote:Ne pravi se lud, sumir te pita gdje je kali, a ti odgovaras onim podjebavanjem...ja bi makar rekao izvini, a ti se jos pravis budala, hvala, svaka cast!!
Znaš da mi Insomnia nije mio ali ni ja nemam utisak da je mislio na tebe. Imam utisak da pričaju o nekoj trećoj osobi.

Insomnia??
sumirprimus

#106197 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

kakvbe ba rodbinske dosli ljudi iz citave sirije libana irana da ih osvoje.. :-)
lokalci sad imaju pravo glasa ko bosnjaci u skupstini republike srbske.. :skoljka:
insomnia78

#106198 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Kaligrafija wrote:
insomnia78 wrote:

Ne pravi se lud, sumir te pita gdje je kali, a ti odgovaras onim podjebavanjem...ja bi makar rekao izvini, a ti se jos pravis budala, hvala, svaka cast!!
Sta ba hoces ti? Da ti se izvinjavam sto ne razumijes? Napis’o sam to za konkretnog covjeka koji i dan danas zivi u Tz za kojeg sam spomeno da je bio u Cetnicima
Last edited by insomnia78 on 25/02/2018 22:38, edited 1 time in total.
Nadzornik

#106199 Re: Sirija vol. 2

Post by Nadzornik »

Opetja033 wrote:
Osoba koja mrtva ozbiljna u jednoj diskusiji uzima Sputnik kao izvor za bilo sta nekome kate "veze ti nemaš"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jes vala i ja se ibretim.

Pored SNN,BBS i APP on uzima Sputnik kao izvor informacija... :-)

Sta reci,tuga jedna... :(
Challenger_

#106200 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

Mani šuplju Sumire, Tita ti.
Locked