Second wave of Syrian reinforcements reach Afrin
Kazu ima dobrih koki u Kokistanu...
Jao,evo pravi borci nadiru...

http://www.kurdistan24.net/en/news/4d13 ... 6b47466765

Jakih mi institucija.olympus76 wrote:Pa nije i bas isti stil, Tepsija je institucija ali i Krokodajl ima dobar stil, barem po mom misljenju.japin_mutapi wrote:krokodil se fura na tepsiju
Sjecam se kad je kroki pisao o borbama za stednu banku u Hasaki ili Kamislu, gdje god bilo, o
borbama za saltere i slicno![]()
![]()
Kad bi se to dalo iskopati pa citati sve bisere, barem ih na ovoj temi ne fali
Kanton i grad nisu jedno te isto.Opetja033 wrote:Nadzornik wrote:Nivo aktivnosti Turaka u Afinu je naglo opao.![]()
Ti mora da se zajebajes

Nemam nista protiv Kikija, dapace, ali pretjera brate mili, a i ogadio nam je Kurde svima ovdje. Do Kirkuka je jos bio ok, nakonsarajevoxxxx wrote:Kiki je jedan od najboljih forumaša i drago mi je što je na ovom forumu. Ponekad pretjera sa uvredama, ali daleko je bolji od Salika, Majstora, koji se gluho bilo pozivaju na vjeru.olympus76 wrote:
I corava kokos nekad ubode zrno, tako i bombona. Pogodi jednom u 100 puta, i to tad kad je ocito da ce tako biti.
Pa svatko tko iole prati je mogao shvatiti kako ce se razvijati tijek dogadjanja u Afrinu.
Ali drago mi je da polako dajes legitimitet Assadu i SAA, kako je krenulo doci ce vrijeme kad ces puhati u isti rog sa sijama![]()
Bešar Al Asad će vjerovatno završiti pred nekim međunarodnim sudom. A to za legitimitet pogrešno si me razumio. Ja kažem ako Kurdi prihvataju režim zašto se ne postave tako. Evo vam Efrin i vi ga i branite. Ovako ih iskorištavaju da ne kažem rješava ih se režim, koji vjerovatno ni u snu ne namjerava podbaciti leđa za Kurde i braniti Efrin.

Već bilo na temi.sarajevoxxxx wrote:Sa prokurdskih portala: Pripadnici ''Maslinove grane'' u jednom od sela u Efrinu javno pogubili čovjeka pucajući u njega, nije poznato da li se radi o civilu ili vojniku.
18+
https://www.facebook.com/10001463059471 ... 289453688/
olympus76 wrote:
Sto se tice "Bešera eš Eseda"tesko da ce ti se zelja ispuniti. Nije on levat pa da si dozvoli da ga bjelosvjetski jebivjetri
vucaraju po sudovima, ko neki trofej. To mogu samo sa ovim nasim jadnicima po Hagu, Asad je ipak nivo vise.
هؤلاء حقاً اطفال ... ولكن ماذا يفعلون ؟؟؟؟
جندهم الإرهابيون لتصنيع القذائف الصاروخية لقتل المدنيين الأبرياء
ويتباكى مشغليهم بأن الجيش السوري يضرب الأطفال ....!!!!!!
#الإدارة_الأميركية_تدعم_الإرهاب
#USA_Administration_Supports_Terroris

Ista prica kao i u nas, od Sarajeva, Zepe, Srebrenice, Gorazda.sarajevoxxxx wrote:What are you doing for Ghouta except observing the Genocida?
#SaveGhouta
Pod "nasi" mislim na hrvatske, srpske i bosnjacke jadnike. A i to jadnici u smislu da su boranija,lokalnedragma wrote:olympus76 wrote:
Sto se tice "Bešera eš Eseda"tesko da ce ti se zelja ispuniti. Nije on levat pa da si dozvoli da ga bjelosvjetski jebivjetri
vucaraju po sudovima, ko neki trofej. To mogu samo sa ovim nasim jadnicima po Hagu, Asad je ipak nivo vise.![]()
Koji bolan naši i kakvi crni jadnici?! Čega Hag?
Ma Hag je socijalna ustanova naspram onog gdje bi ih ja poslao i gdje su zaslužili da budu..
Danas to možda izgleda tako, vremenom kada se stvari počnu smirivati, a to će doći jednog dana, onda i stvari kao što su suđenja onima koji su naređivali masakre poput ovih u Guti i oni dolaze na red. Istu stvar smo imali i mi na ovim našim prostorima. Svaki zločinac dok čini zločin smatra da je nedodirljiv, da je on jedini u pravu, i da je apsolutno ili neistina, ili pretjerano to za šta ga optužuju. Normalni ljudi nikada ni jednog trenutka nisu sumnjali da će se za zločine odgovarati, nisu ih činili, i osuđivali su ih čak i onda kada su bili totalna manjina ili kada je bilo opasno osuđivati nešto.olympus76 wrote:
Pod "nasi" mislim na hrvatske, srpske i bosnjacke jadnike. A i to jadnici u smislu da su boranija,lokalne
siledzije a ne da ih zalim. Mnoge od njih bi ja osobno po kratkom postupku rijesio, kakva sudjenja i
predstave.
A Assad i Sirija su ipak malo jaci faktor, tu su upletene sve sile svijeta, tako da ocekivati da ce Assad
koji ima Rusiju i Iran iza sebe zavrsiti na nekom medjunarodnom sudu granici s ludoscu
To je neki prirodan slijed događaja, a ko zna šta će se sve dešavati. Vidjeli smo ne tako davno i drugačije rasplete. Dobro je @Dragma primjetio za neke je međunarodni sud velika nagrada.Grean wrote:Medjunarodnog suda za Siriju i bilo koji sukob nece biti jer Rusija na to ne pristaje.
Da je danasnja Rusija bila devedesetih ne bi bilo ni suda u Hagu. To je neka sreca u nesreci ako se bilo sta vezano za zlo 90-tih moze nazvati srecom.
odličan tekst
Klavikula wrote:sto bi savo reko, rezimska FSA i rezimski Turci
Pa nije baš tako. Imaju ljudska prava, ženevske konvencije, humanitarno pravo, Savjet bezbjednosti. UN. Ili neka sve te institucije ukinu ili neka rade svoj posao. Nasilnici se pozivaju na zakon džungle, normalan čovjek ne vjeruje u nasilje i bori se protiv njega.madner wrote:Pa kada bi se predali imali bi svu idilu Palestine.
Svijet ne ispunjava zelje.