DuckZz wrote:Sta sve covjk nece uradit sam da kaze da ima ipod
šalu na stranu, meni ovaj vbr na pck up-u liči na hrvatski RAK samo sa manjim brojem cijevi.
Naravno da neće. Od kako je @Bobi postavljen za moderatora, proassadovcima su odriješene ruke.insomnia78 wrote:Hoce se stati vise u kraj vrjedjanju na ovo temi? A @bobi?
Kad krene kurblu da zavrti.....moro sam i jaMaystor wrote:Nadzornik wrote:Bizi,bizi...![]()
vjerujete li vi da one znaju šta gađaju ?
Preparkiraše ono vozilo, zavrtiše kurblu i pucaj![]()
Ugao azimuta, kalibracija, ništa?
Mnogo država proizvodi te 12 cijevne vbrove ali `rvatski je nekako najviše medijski exponiranbrisanjegranica wrote:DuckZz wrote:Sta sve covjk nece uradit sam da kaze da ima ipod
šalu na stranu, meni ovaj vbr na pck up-u liči na hrvatski RAK samo sa manjim brojem cijevi.
Inače, na tom ratištu...Turkish-backed rebels are reporting again that the Syrian Democratic Forces used chemical weapons against them in Sheikh Khurus

The Turkish Army and rebels captured Hajji Iskandar from Syrian Democratic Forces.
Imal kakvog odgovora ili ces hladno ignorisati uverede pacjenata upucenje neistomisljenicima?Bobi wrote:
Zašto nije banovana osoba koja druge forumaše naziva retardima?Bobi wrote:
• javno diskutovati o radu administratora i moderatora (O administratorima i moderatorima se ne raspravlja - De administratores et moderatores non disputando est.) već takve primjedbe slati kao privatne poruke moderatorima ili administratorima ili na e-mail [email protected];
Gube Turci Bobi kriv, gube rebelsi Bobi kriv, gube Kurdi Bobi kriv gubi SAA Bobi kriv...e jbgKrokodajl wrote:• javno diskutovati o radu administratora i moderatora (O administratorima i moderatorima se ne raspravlja - De administratores et moderatores non disputando est.) već takve primjedbe slati kao privatne poruke moderatorima ili administratorima ili na e-mail [email protected];
Hoće li dijeliti karamele u Istočnoj Guti ?sarajevoxxxx wrote:U Moskvi se srušio avion sa 70 putnika.
Vidiš da svi krse sva pravila jer i moderator sam to radi (objavljivanje sadržaja razgovora pp).Krokodajl wrote:• javno diskutovati o radu administratora i moderatora (O administratorima i moderatorima se ne raspravlja - De administratores et moderatores non disputando est.) već takve primjedbe slati kao privatne poruke moderatorima ili administratorima ili na e-mail [email protected];
Challenger_ wrote:Doduše, nije, Jakub-efendi jeste.
Krše se pravila, al što bi rekao jedan iz Nazareta, nek prvi baci kamen i tako to.Opetja033 wrote:...
I.Guta će vjerovatno dobiti svoju dnevnu dozu avio-bombi, kao i svaki dan. a misliš možda da bi stanovništvo Istočne Gute trebalo organizovati parastos?Krokodajl wrote:Hoće li dijeliti karamele u Istočnoj Guti ?sarajevoxxxx wrote:U Moskvi se srušio avion sa 70 putnika.
Vijest o padu civilnog aviona u Rusiji na temi o Siriji nema smisla osim ako se ne želi skrenuti pažnja na nešto ?brisanjegranica wrote:I.Guta će vjerovatno dobiti svoju dnevnu dozu avio-bombi, kao i svaki dan. a misliš možda da bi stanovništvo Istočne Gute trebalo organizovati parastos?Krokodajl wrote:Hoće li dijeliti karamele u Istočnoj Guti ?sarajevoxxxx wrote:U Moskvi se srušio avion sa 70 putnika.
insomnia78 wrote:Imal kakvog odgovora ili ces hladno ignorisati uveredeBobi wrote:
pacjenata upucenje neistomisljenicima?
Jer sam čovjekBobi wrote:Kroky, ti si pametan čovjek, kak` se daš upecat uvijek?