Poredjenje ti je, malo je reci, supacko. De nam, svega ti, navedi neke ratne zlocine Hezbollaha?insomnia78 wrote:Na kliksu naslov
"Hezbolah optuzio SA za terorizam"
![]()
![]()
Sta je sljedece, Fikret Abdic Babo optuzio HVO za ratne zlocine u Hercegovini?
Sirija vol. 2
-
zvizdan
#10226 Re: Sirija vol. 2
- insomnia78
#10227 Re: Sirija vol. 2
Bice, ipak da ti nisi skont'o poredjenje
-
zvizdan
#10228 Re: Sirija vol. 2
Skonto sam, vjeruj mi, kad se o tebi radi, vise nego dovoljno. I sigurno nisam jedini. Nebitno.insomnia78 wrote:Bice, ipak da ti nisi skont'o poredjenje
- insomnia78
#10229 Re: Sirija vol. 2
Nisi, nisizvizdan wrote:Skonto sam, vjeruj mi, kad se o tebi radi, vise nego dovoljno. I sigurno nisam jedini. Nebitno.insomnia78 wrote:Bice, ipak da ti nisi skont'o poredjenje
Jer da jesi ne bi trazio da ti navedem ratne zlocine Hezbolaha
No, razjasnicu
Hezbolah je optuzio KSA za terorizam
Posteno, njihovi pipci, kao i njihova nakaradna, sektaska ideologija su duboko umjesani u finansijsku i razne druge vrste pomoci terorizmu u svijetu
Ali isti taj Hezbolah je takodje teroristicka organizacija
Podsjecanja radi Hezbolah je proglasen teroristickom organizacijom u USA, Australiji, Engleskoj a od 2013-e i u citavoj EU
- fosna2014
- Kikibombona
#10231 Re: Sirija vol. 2
Opet Insomnija pljuje po Alahvoj partiji!
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#10232 Re: Sirija vol. 2
Nije bilo na France TV pa nije istina. Raspitaj se malo o Gebelsu, možda skontaš nekek stvari.insomnia78 wrote:Na kliksu naslov
![]()
![]()
-
swanfilter
#10233 Re: Sirija vol. 2
insomnia78 wrote:Nisi, nisizvizdan wrote:Skonto sam, vjeruj mi, kad se o tebi radi, vise nego dovoljno. I sigurno nisam jedini. Nebitno.insomnia78 wrote:Bice, ipak da ti nisi skont'o poredjenje
Jer da jesi ne bi trazio da ti navedem ratne zlocine Hezbolaha
No, razjasnicu
Hezbolah je optuzio KSA za terorizam
Posteno, njihovi pipci, kao i njihova nakaradna, sektaska ideologija su duboko umjesani u finansijsku i razne druge vrste pomoci terorizmu u svijetu
Ali isti taj Hezbolah je takodje teroristicka organizacija
Podsjecanja radi Hezbolah je proglasen teroristickom organizacijom u USA, Australiji, Engleskoj a od 2013-e i u citavoj EU
Vau ... Sve sama olicenja morala ... Zaboravio si Izrael. Velika greska ....
-
joe_black
#10234 Re: Sirija vol. 2
Miljenici mu dobise po .ićci po cijeloj Siriji pa ga hvata nezavoza...Kikibombona wrote:Opet Insomnija pljuje po Alahvoj partiji!
- insomnia78
#10235 Re: Sirija vol. 2
Kme, kmejoe_black wrote:Miljenici mu dobise po .ićci po cijeloj Siriji pa ga hvata nezavoza...Kikibombona wrote:Opet Insomnija pljuje po Alahvoj partiji!
Zadnji put kad sam provjera'vo IDF je bio u debelom plusu
Nasralah je i tad' nesto prjetio...
-
joe_black
#10236 Re: Sirija vol. 2
Hajd ti nama kazi koja je procedura da se dobije sta kvadratica za vikendicu u blizini Telaviva...insomnia78 wrote:Kme, kmejoe_black wrote:Miljenici mu dobise po .ićci po cijeloj Siriji pa ga hvata nezavoza...Kikibombona wrote:Opet Insomnija pljuje po Alahvoj partiji!
Zadnji put kad sam provjera'vo IDF je bio u debelom plusu
Nasralah je i tad' nesto prjetio...
- Co0l
#10238 Re: Sirija vol. 2
Il kad te lik sa nickom handžar proglasi teroristominsomnia78 wrote:Na kliksu naslov
![]()
![]()
- MMM1977
#10239 Re: Sirija vol. 2
Mnogo puta sam ovdje pročitao pojam vehabocionista. Zbog insomnie cemo morati uvesti i pojam cionovehabista.
- Arteta
#10240 Re: Sirija vol. 2
Moras se dokazati u nauci.joe_black wrote:
Hajd ti nama kazi koja je procedura da se dobije sta kvadratica za vikendicu u blizini Telaviva...
-
solar7
#10241 Re: Sirija vol. 2
jedino si zaboravio napisati ko podrzava ubjedljivo najvece teroriste takozvane SAAMMM1977 wrote:Neka mi niko ne zamjeri ali ovdje stvarno ima likova koji drze neku stranu i pravdaju svaki potez te strane, bio ispravan ili ne. Ako dozvolite moju analizu i oličenje tih predstavnika.
Rusija: Chellenger
Kurdi: Kiki
Iran: Salik
Fsa: Opetja
Izrael: Insomnia
Teroristi svih mezheba: sarajevoxxx
Svi ostali su u drugim safovima.
- Arteta
#10242 Re: Sirija vol. 2
Insomnia je na strani Francuske prije svega.
- MMM1977
#10243 Re: Sirija vol. 2
Pa SAA vise ne postoji, ne? Sad su samo iranske milicije, saudijski Hezbollah itd. Ili savo laze opet?solar7 wrote:jedino si zaboravio napisati ko podrzava ubjedljivo najvece teroriste takozvane SAAMMM1977 wrote:Neka mi niko ne zamjeri ali ovdje stvarno ima likova koji drze neku stranu i pravdaju svaki potez te strane, bio ispravan ili ne. Ako dozvolite moju analizu i oličenje tih predstavnika.
- Co0l
#10244 Re: Sirija vol. 2
Neki od njih ce se uvrijediti ako vide da savoxu imputiras podrsku Hezbi ili PKK-u a ne njima.MMM1977 wrote:Neka mi niko ne zamjeri ali ovdje stvarno ima likova koji drze neku stranu i pravdaju svaki potez te strane, bio ispravan ili ne. Ako dozvolite moju analizu i oličenje tih predstavnika.
-
zrakomlat
#10245 Re: Sirija vol. 2
MMM1977 wrote:Pa SAA vise ne postoji, ne? Sad su samo iranske milicije, saudijski Hezbollah itd. Ili savo laze opet?solar7 wrote:jedino si zaboravio napisati ko podrzava ubjedljivo najvece teroriste takozvane SAAMMM1977 wrote:Neka mi niko ne zamjeri ali ovdje stvarno ima likova koji drze neku stranu i pravdaju svaki potez te strane, bio ispravan ili ne. Ako dozvolite moju analizu i oličenje tih predstavnika.
- insomnia78
#10246 Re: Sirija vol. 2
Da si ti ziv i zdrav ali Izrael ne ucestvuje u ratu u Siriji, osim humanitarno, kao odgovor na napade sa Sirijske teritorije ili preventivnoMMM1977 wrote:Neka mi niko ne zamjeri ali ovdje stvarno ima likova koji drze neku stranu i pravdaju svaki potez te strane, bio ispravan ili ne. Ako dozvolite moju analizu i oličenje tih predstavnika.

"Tokom proteklih godina tretirali smo na hiljade povrjedjenih u sirijskom gradjanskom ratu. Kao ljudska bica ne mozemo zatvarati oci pred ovakvom tragedijom"
Cpt Ayman, doktor Golani brigade
PS: dobra fora ovo sa mezhebima
- MMM1977
#10247 Re: Sirija vol. 2
Hehe u pravu si. Za PKK nema potrebe pojasnjavati, to već i djeca u školama uče, da je njihov legitimni predstavnik kiki. A savox, pa on pozitivno gleda na Saude a samim tim i na saudijski Hezbollah a ni Kurdi mu nisu mrski, osim onih iz Kobanea.Co0l wrote:Neki od njih ce se uvrijediti ako vide da savoxu imputiras podrsku Hezbi ili PKK-u a ne njima.MMM1977 wrote:Neka mi niko ne zamjeri ali ovdje stvarno ima likova koji drze neku stranu i pravdaju svaki potez te strane, bio ispravan ili ne. Ako dozvolite moju analizu i oličenje tih predstavnika.
- MMM1977
#10248 Re: Sirija vol. 2
Izrael ucestvuje u svim ratovima na dunjaluku a da ne ucestvuje u prvom komsiluku, ne bi bilo ferinsomnia78 wrote:Da si ti ziv i zdrav ali Izrael ne ucestvuje u ratu u Siriji, osim humanitarno, kao odgovor na napade sa Sirijske teritorije ili preventivnoMMM1977 wrote:Neka mi niko ne zamjeri ali ovdje stvarno ima likova koji drze neku stranu i pravdaju svaki potez te strane, bio ispravan ili ne. Ako dozvolite moju analizu i oličenje tih predstavnika.
"Tokom proteklih godina tretirali smo na hiljade povrjedjenih u sirijskom gradjanskom ratu. Kao ljudska bica ne mozemo zatvarati oci pred ovakvom tragedijom"
Cpt Ayman, doktor Golani brigade
PS: dobra fora ovo sa mezhebima
-
solar7
#10249 Re: Sirija vol. 2
Pustimo savu jer ja nisam opsjednut s njim kao vecina forumasa a sto se SAA terorista tice nije bas da nikako ne postoje al uz ruse irance iracane afgance libanonce itd..oni su definitivno minoritetMMM1977 wrote:Pa SAA vise ne postoji, ne? Sad su samo iranske milicije, saudijski Hezbollah itd. Ili savo laze opet?solar7 wrote:jedino si zaboravio napisati ko podrzava ubjedljivo najvece teroriste takozvane SAAMMM1977 wrote:Neka mi niko ne zamjeri ali ovdje stvarno ima likova koji drze neku stranu i pravdaju svaki potez te strane, bio ispravan ili ne. Ako dozvolite moju analizu i oličenje tih predstavnika.
- MMM1977
#10250 Re: Sirija vol. 2
Pa sta predlazes, da navijamo za SAA?solar7 wrote: Pustimo savu jer ja nisam opsjednut s njim kao vecina forumasa a sto se SAA terorista tice nije bas da nikako ne postoje al uz ruse irance iracane afgance libanonce itd..oni su definitivno minoritet