uuuu, tako misaono. anyway, hrabra ti je ta tvoja SAA, zaista.Herr Flick wrote:
Sta je to FSA???![]()
Fools Serving America
Sirija
- Ciprol
#8351 Re: Sirija
- Herr Flick
#8352 Re: Sirija
Nije moja,nego je to jedina,prava legitimna vojska naroda SirijeCiprol wrote:uuuu, tako misaono. anyway, hrabra ti je ta tvoja SAA, zaista.Herr Flick wrote:
Sta je to FSA???![]()
Fools Serving America
- Ciprol
#8353 Re: Sirija
i assad je legitimno izabran vođa naroda. how yes no.Herr Flick wrote:
Nije moja,nego je to jedina,prava legitimna vojska naroda Sirije![]()
-
zigs7
#8354 Re: Sirija
i JNA je bila legitimna decki moji a i TITO legitimni predsjednik pa sad vise nema legitimne JUGOSLAVIJE e moji decki vidi se da ste maldi pa samo trla baba lan
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#8355 Re: Sirija
kako ba kojeg narodaHerr Flick wrote:Protiv kojega ba naroda,jel tebi narod naoruzana banda,vozdra ba jaraneCiprol wrote:pokušavam se sjetiti čija je ovo tehnika, tenkovi i sve ostalo protiv naroda, među kojim svaka 16-a osoba ima pušku.![]()
- Truba
#8356 Re: Sirija
http://www.youtube.com/watch?v=XHMefcSatMs
ko voli tenkove... pojačanja home made... cigle željezo armatura i crijep
http://www.youtube.com/watch?v=FrWeE1koe2M
možda tehnički najkvalitetniji video o tenku što sam vidio...
rusi na terenu snimaju
nisam znao da ima takvih luđaka
http://www.youtube.com/watch?v=BbHcA6mXX7o
pravo zanimljiv video... spojili su izleda snimke terorista i snimke sirijske vojske...u istom događaju
uniptenje jednog tenka
ko voli tenkove... pojačanja home made... cigle željezo armatura i crijep
http://www.youtube.com/watch?v=FrWeE1koe2M
možda tehnički najkvalitetniji video o tenku što sam vidio...
rusi na terenu snimaju
pravo zanimljiv video... spojili su izleda snimke terorista i snimke sirijske vojske...u istom događaju
uniptenje jednog tenka
- Herr Flick
#8357 Re: Sirija
NE MOZES POREDIT rat u Bosni i sukub u Siriji,JNA nije bila legitimna u BiH,to je bila strana vojska na teritoriju nezavisne drzave,bilo je tonu ovakih komentara kao sto je tvojzigs7 wrote:i JNA je bila legitimna decki moji a i TITO legitimni predsjednik pa sad vise nema legitimne JUGOSLAVIJE e moji decki vidi se da ste maldi pa samo trla baba lan
- Co0l
#8358 Re: Sirija
RPG-29 (ako se ne varam) je jos uvijek ubojit.Black swan wrote:
uniptenje jednog tenka
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#8359 Re: Sirija
Glas islamskih učenjaka: Zašto kasni pobjeda?
... na pitanje Giora Eilanda, savjetnika za nacionalnu sigurnost Izraela, šta misli o smjeni sirijskog režima, Šaron je odgovorio: ”Jesi li ti normalan čovječe! Najbolja opcija za nas i za naše interese, u trenutnim okolnostima, je čovjek poput njega, koji je spreman ratovati za vlastiti legitimitet.”...
... na pitanje Giora Eilanda, savjetnika za nacionalnu sigurnost Izraela, šta misli o smjeni sirijskog režima, Šaron je odgovorio: ”Jesi li ti normalan čovječe! Najbolja opcija za nas i za naše interese, u trenutnim okolnostima, je čovjek poput njega, koji je spreman ratovati za vlastiti legitimitet.”...
- Truba
#8360 Re: Sirija
gledam sinoć ikea i njegove snimke i govore... te prikazuju lažne masakre bez krvi i u jednoj sceni vidiš bukvalno dijete se miče
onda snimci iz jemena se prikazuju kao da su iz sirije
opće ludilo i to sve samo zbog onog famoznog spiska od 7 zemalja u 5 godina gdje se nalazi i sirija
opće ludilo i to sve samo zbog onog famoznog spiska od 7 zemalja u 5 godina gdje se nalazi i sirija
- Truba
#8361 Re: Sirija
pročitao sam sve i mogu reći da je mnogo toga nadrobio ali eto...japin_mutapi wrote:Glas islamskih učenjaka: Zašto kasni pobjeda?
u ovom kontekstu libiju ne treba računati kao ozbiljnu državu... dok je alžir na klimavim nogama pod stalnim prijetnjama... tako da ostaje samo katar...kao iole izbiljna država
spominjanje izraela u svoj ovoj priči nije mjerpdavno kao ni spominjanje bosne
- japin_mutapi
#8362 Re: Sirija
Icke ... David Icke?Black swan wrote:gledam sinoć ikea i njegove snimke i govore... te prikazuju lažne masakre bez krvi i u jednoj sceni vidiš bukvalno dijete se miče
- Truba
- Cyrax
#8364 Re: Sirija
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... zpVhW1tXVY - evo kako braca "muslimani" pomazu. Robijase i razbojnike salju u Siriju a otimaju im zene
Mislio sam da su ti divlji plemenski obicaji iscezli sa Hunima ali eto kod "pravih vjernika" jos nisu.
Mislio sam da su ti divlji plemenski obicaji iscezli sa Hunima ali eto kod "pravih vjernika" jos nisu.
- Challenger__
#8365 Re: Sirija
Već sam postavio taj video.Cyrax wrote:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... zpVhW1tXVY - evo kako braca "muslimani" pomazu. Robijase i razbojnike salju u Siriju a otimaju im zene![]()
E, sad da se nadovežemo na te izbjegličke kampove: "Jordan potvrdio - 35,000 sirijskih izbjeglica iz kampu al-Za'tari svojom voljom vratili se u Siriju"

Oko 35,000 vratilo se svojom voljom iz zloglasnog izbjegličkog kampa al-Za'tari u Jordanu natrag u Siriju. Glasnogovornik za poslove oko sirijskih izbjeglica u Jordanu, Anmar al-Hamoud, potvrdio je u razgovoru za AFP kako je do sada iz kampa natrag u Siriju otišlo 34,824 osobe.
Velik broj sirijskih izbjeglica odlučio se ovih mjeseci otići natrag u Siriju, otkuda su pobjegli zbog oružanih sukoba između vojske i pobunjenika, jer ono što ih je dočekalo u izbjegličkim kampovima još je znatno gore. Sama činjenica da se ljudi svojevoljno vraćaju u gradove i naselje gdje bjesni rat, dovoljno nam govori o stanju u izbjegličkim kampovima u Jordanu.
Nedostatci humanitarne i medicinske pomoći, masovne otmice, požari i krađe, samo su neki od razloga zašto mnogi Sirijci odlaze iz Jordana natrag u Siriju. Podsjetimo, prije nekoliko dana britanska kuća Channel 4 snimila je potresnu reportažu o strašnim uvjetima u kojima žive izbjeglice iz Sirije u jordanskom kampu al-Za'tari, naročito žene koje su postale žrtve najgore moguće eksploatacije .
- Challenger__
#8366 Re: Sirija
Šejh imran Husein:
"Syria Puts Us Into An Historic Moment In History Syria Playing Role Of Sarajevo A Hundreds Years Ago (Beginning of World War)"
teze:
- Syria Will Not Be Lost Without A No Fly Zone;
- The Jihadists have aligned themselves with a Jewish Christian Zionist Alliance
- Russia and China Standing Firm On Supporting Syria
itd.
"Syria Puts Us Into An Historic Moment In History Syria Playing Role Of Sarajevo A Hundreds Years Ago (Beginning of World War)"
teze:
- Syria Will Not Be Lost Without A No Fly Zone;
- The Jihadists have aligned themselves with a Jewish Christian Zionist Alliance
- Russia and China Standing Firm On Supporting Syria
itd.
- Challenger__
#8367 Re: Sirija
Dakle, još jedan sunitski autoritet koji apsolutno oponira mainstream lažima o navodno "sunitskoj" pobuni u Siriji: Pobuna u Siriji je fabrikat zapada i Izraela, a "pobunjenici" su njihove marionete i idioti.
- Herr Flick
#8368 Re: Sirija
Ako Ameri narede Turcima da se umjesaju,a sto je vrlo izvjesno bice onda zajebano

- Challenger__
#8369 Re: Sirija
Mislim da bi to otvorilo kapiju III sv. rata.Herr Flick wrote:Ako Ameri narede Turcima da se umjesaju,a sto je vrlo izvjesno bice onda zajebano![]()
- japin_mutapi
#8370 Re: Sirija
sve če to reptili regulisati
- japin_mutapi
-
udrch
#8372 Re: Sirija
Challenger__ wrote:Mislim da bi to otvorilo kapiju III sv. rata.Herr Flick wrote:Ako Ameri narede Turcima da se umjesaju,a sto je vrlo izvjesno bice onda zajebano![]()
prema tvojim tvrdnjama to bi bio ja mislim četvrti III. sv. rat..
- Truba
#8373 Re: Sirija
ako neće reptili onda će neartikulisano deranje uz povike Bog je velik
- japin_mutapi
#8374 Re: Sirija
... ili sirijski narod željan slobodeBlack swan wrote:ako neće reptili onda će neartikulisano deranje uz povike Bog je velik