Sirija

Locked
Klavikula

#12101 Re: Sirija

Post by Klavikula »

Challenger__ wrote:
docc wrote:ISTINA O SIRIJI, KO JE ADVANCE.HR ?
ISTINA O SIRIJI, I KO STOJI IZA PORTALA ADVANCE.HR

http://licemjerne-shiije-advance-hr.blo ... ncehr.html
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nemoj tako. mudro covjek zbori. zar tebi nisu na posljednjem sastanku u iranskoj ambasadi rekli da oni stoje iza advance.hr, kao i iza nas :lol: :lol: :lol: :lol:
Cyrax

#12102 Re: Sirija

Post by Cyrax »

sarajevoxxxx wrote: Na forumu sve fudbalski selektori i generali ala Rommel.
Ako vas je pola deset metaka ispalilo u streljani dobro je. O ratu da ne pricam :-)
A šta si to ti? Predavac vojne taktike na West Pointu, veteran svih ratova?
Itekako je opisivo i usporedivo, što se pak ispaljenih metaka a i samoga rata tice, za tebe jesam selektor.[/quote]

Hahahaha[/quote]
@rasuta riza
'Ajd opisi i uporedi "veliki ratnice i generalu" da ti se domacinski ismijem. Eto konkretno Hezbollah i arkanove tigrove.
De me razveseli malo svojom logikom.

@sarajevoxxx ti nakon blamaze sa slikama bolje da se ne javljas, trebas ostaviti bar malo obraza, nema veze sto je ovo forum trebace ti nekad
deer_hunter

#12103 Re: Sirija

Post by deer_hunter »

Ja Sam Odavle wrote:

Nista narocito novo. Ja to vec godinu dana trubim, ali mladi ruski dobrovoljci i dalje neumorno prepisuju svoju propagandu sa asadistickog portala.
jel ovo sarkazam?? ako nije :lol: :mrgreen:

majke mi, prvačići rade bolje blogove od ovog
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#12104 Re: Sirija

Post by japin_mutapi »

Klavikula wrote:Katarska princeza osudila potporu njene zemlje za militante u Siriji: "Ovo nije revolucija naroda, ovo je revolucija terorista"
mumi je ljepša i ima veče sise
Cyrax

#12105 Re: Sirija

Post by Cyrax »

Mozda najveca koncentracija gluposti i bezumne mrznje na jednom mjestu. Fascinantno. :lol:
bogoljub

#12106 Re: Sirija

Post by bogoljub »

Ja Sam Odavle wrote:
Klavikula wrote: Advance.hr
Press TV
Lik ne prestaje s propagandom, radije bi umro.

Bar da nas malo zbuni pa stavi i koji FOX i CNN, pa da ne primijetimo sta u stvari radi.
Pa zar mislš da će ovi sa FoX a i CNN a koji su braća ''revolucionara'' (Čitaj terorista) požuriti i objaviti tako nešto, oni ravnodušno obavljaju intervju sa čovjekom koji čupa srce drugom čovjeku i usput pokušavju da nađu opravdanje za tako nešto. Šupljirate svega mi!
It_is_a_Leclerc

#12107 Re: Sirija

Post by It_is_a_Leclerc »

Čestitam katarskoj princezi na jasnoj dijagnozi - teroristička revolucija, nego šta... Da izvinete, jebeš demokratiju za koju se bori Nusret Imamović.
bogoljub

#12108 Re: Sirija

Post by bogoljub »

Cyrax wrote:

Mozda najveca koncentracija gluposti i bezumne mrznje na jednom mjestu. Fascinantno. :lol:
Baš tako!
Sumnjam da bi postavljać mrzovoljac koji zaključuje bez ikakve logike o ovome uopšte prošao na ispitu ovih što prelaze iz 9 r. u srednju školu.
matematicar_teski

#12109 Re: Sirija

Post by matematicar_teski »

japin_mutapi wrote:
Klavikula wrote:Katarska princeza osudila potporu njene zemlje za militante u Siriji: "Ovo nije revolucija naroda, ovo je revolucija terorista"
mumi je ljepša i ima veče sise
:lol:
sarajevoxxxx

#12110 Re: Sirija

Post by sarajevoxxxx »

Cyrax wrote:
sarajevoxxxx wrote: Na forumu sve fudbalski selektori i generali ala Rommel.
Ako vas je pola deset metaka ispalilo u streljani dobro je. O ratu da ne pricam :-)

A šta si to ti? Predavac vojne taktike na West Pointu, veteran svih ratova?
Itekako je opisivo i usporedivo, što se pak ispaljenih metaka a i samoga rata tice, za tebe jesam selektor.

Hahahaha
@rasuta riza
'Ajd opisi i uporedi "veliki ratnice i generalu" da ti se domacinski ismijem. Eto konkretno Hezbollah i arkanove tigrove.
De me razveseli malo svojom logikom.

@sarajevoxxx ti nakon blamaze sa slikama bolje da se ne javljas, trebas ostaviti bar malo obraza, nema veze sto je ovo forum trebace ti nekad
Blamazom je samo ti smatras i niko vise vec sam ranije objasnio i ne bih da se ponavljam. Izvini ako te pogodilo moje smijanje na komentar rasute rize, nemam obicaj tako reagovati ali zaista nisam mogao odoliti. Hebiga provalio si se i covjek te otreso. Na forumu i te kako imas ljudi koji su bili u ratu i koji ti mogu pricati price i o tigrovima i o macama. Sve zavisi sta te zanima.
sarajevoxxxx

#12111 Re: Sirija

Post by sarajevoxxxx »

It_is_a_Leclerc wrote:Čestitam katarskoj princezi na jasnoj dijagnozi - teroristička revolucija, nego šta... Da izvinete, jebeš demokratiju za koju se bori Nusret Imamović.
Je li ne svidja ti se Imamovic, a ko je tvoj uzor u demokratiji, zivo me zanima ?
Klavikula

#12112 Re: Sirija

Post by Klavikula »

- Ma ja. Nije prošla hefta da je preko Džihad-Toursa otišo u Siriju za bombaša samoubicu, a vratio se živ živcat. Pa se ubio od sramote. Meni jedino žao kuće, lijepa kuća bila.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.6yka.com/novost/38634/boris- ... m-u-siriju
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#12113 Re: Sirija

Post by japin_mutapi »

Klavikula wrote:- Ma ja. Nije prošla hefta da je preko Džihad-Toursa otišo u Siriju za bombaša samoubicu, a vratio se živ živcat. Pa se ubio od sramote. Meni jedino žao kuće, lijepa kuća bila.
jel to boris i njegovo piskaranje argument neki ...

ili samo želiš sa ovim "pisanjem" borisovim da ga šukneš i spustiš neistomišljenicima što i radiš sve vrijeme na ovoj temi
Man of steel

#12114 Re: Sirija

Post by Man of steel »

Sada već bivši lider "pobunjenika" Moaz al Khatib koji je odbio izigravati ulogu marionete je otkrio šta se krije iza brutalne agresije na Siriju:

“There is a massive plot to drag the entire Muslim world into a Sunni-Shia war beginning from Syria, and then to Lebanon and the rest of the region, including Iran and Turkey, destroying these two countries,” Khatib warned.

Isti čovjek je u nedavnom intervju za Al Jazeeru otkrio da se sva njegova funkcija kao lidera "Opozicije" svodila na to da se slika za novine, dok su sve važnije i bitnije odluke donosile različite strane koje žele odlučivati u ime Sirije.

Klavikula

#12115 Re: Sirija

Post by Klavikula »

@japin
nit jedno nit drugo.
matematicar_teski

#12116 Re: Sirija

Post by matematicar_teski »

sirija, liban, irak, bahrein, i iran ==> logican slijed
gorgonzola

#12117 Re: Sirija

Post by gorgonzola »

japin_mutapi wrote:
Klavikula wrote:- Ma ja. Nije prošla hefta da je preko Džihad-Toursa otišo u Siriju za bombaša samoubicu, a vratio se živ živcat. Pa se ubio od sramote. Meni jedino žao kuće, lijepa kuća bila.
jel to boris i njegovo piskaranje argument neki ...

ili samo želiš sa ovim "pisanjem" borisovim da ga šukneš i spustiš neistomišljenicima što i radiš sve vrijeme na ovoj temi

I treba vam sukati. Ako podrzavas odlazak vehabijaiz bosne u siriju, onda si isti kao i oni.
Cyrax

#12118 Re: Sirija

Post by Cyrax »

sarajevoxxxx wrote: Blamazom je samo ti smatras i niko vise vec sam ranije objasnio i ne bih da se ponavljam. Izvini ako te pogodilo moje smijanje na komentar rasute rize, nemam obicaj tako reagovati ali zaista nisam mogao odoliti. Hebiga provalio si se i covjek te otreso. Na forumu i te kako imas ljudi koji su bili u ratu i koji ti mogu pricati price i o tigrovima i o macama. Sve zavisi sta te zanima.
Cime me provalio? Pojasni.
Manite se suplje " 'ta ti znas" nego mi napravi poredjenje izmedju Hezbollaha i tigrova. Daj da vidim gdje sam se provalio?
Ne blamiram se ja nego ti po drugi put
Ustvari treci put :wink: . Na ovoj temi si popljuvao sve one sto su dali zivote i dijelove tijela da odbrane ovaj grad to ti je prvi (nemoj mi lagati da nisi da ti ne bih rovio postove), slike drugi, evo ga treci put.
Hajde ti ratnice objasni nama iz Sarajeva, sto nemamo pojma o ratovanju jel, po cemu su to Hezbollah i tigrovi isti?
Challenger__

#12119 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

Man of steel wrote:Sada već bivši lider "pobunjenika" Moaz al Khatib koji je odbio izigravati ulogu marionete je otkrio šta se krije iza brutalne agresije na Siriju:

“There is a massive plot to drag the entire Muslim world into a Sunni-Shia war beginning from Syria, and then to Lebanon and the rest of the region, including Iran and Turkey, destroying these two countries,” Khatib warned.

Isti čovjek je u nedavnom intervju za Al Jazeeru otkrio da se sva njegova funkcija kao lidera "Opozicije" svodila na to da se slika za novine, dok su sve važnije i bitnije odluke donosile različite strane koje žele odlučivati u ime Sirije.

:thumbup:

Upozoreni i od njega. Ako i nakon ovakvih svjedočenja njihovih dojučerašnjih favorita ostanu ignoranti, optočeni inatom, strahom i mržnjom, nije ih za žaliti ni 0.0001 %.
Klavikula

#12120 Re: Sirija

Post by Klavikula »

Reporter Vecernjeg lista u Qusayru. toplo preporucujem da procitate ovaj kratak tekst.
Challenger__

#12121 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

Klavikula wrote:Reporter Vecernjeg lista u Qusayru. toplo preporucujem da procitate ovaj kratak tekst.
- Da,da... Samo nemoj očekivati empatiju ili promjenu stava onih kojima je likvidacija neistomišljenika (na političkoj, religijskoj i sektaškoj osnovi) sasvim normalna stvar.
sirija, liban, irak, bahrein, i iran ==> logican slijed
Ovaj je "zaboravio" neke sasvim izvjesnije i realnije, da ne kažem - neminovne scenarije.
Challenger__

#12122 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

Današnji izvještaj iz Kusejra

Al-Qusayr
rasuta_riza

#12123 Re: Sirija

Post by rasuta_riza »

Cyrax wrote:
sarajevoxxxx wrote: Blamazom je samo ti smatras i niko vise vec sam ranije objasnio i ne bih da se ponavljam. Izvini ako te pogodilo moje smijanje na komentar rasute rize, nemam obicaj tako reagovati ali zaista nisam mogao odoliti. Hebiga provalio si se i covjek te otreso. Na forumu i te kako imas ljudi koji su bili u ratu i koji ti mogu pricati price i o tigrovima i o macama. Sve zavisi sta te zanima.
Cime me provalio? Pojasni.
Manite se suplje " 'ta ti znas" nego mi napravi poredjenje izmedju Hezbollaha i tigrova. Daj da vidim gdje sam se provalio?
Ne blamiram se ja nego ti po drugi put
Ustvari treci put :wink: . Na ovoj temi si popljuvao sve one sto su dali zivote i dijelove tijela da odbrane ovaj grad to ti je prvi (nemoj mi lagati da nisi da ti ne bih rovio postove), slike drugi, evo ga treci put.
Hajde ti ratnice objasni nama iz Sarajeva, sto nemamo pojma o ratovanju jel, po cemu su to Hezbollah i tigrovi isti?
Kao prvo sta treba to da znaci "vama iz sarajeva"? To kao ja nemam pojma šta se zbivalo u Sarajevu, ili da skrnavim odbranu grada. Kao drugo, ratnika ili generala, qurca palca izigravaš ti, koji druge učesnike proziva da nisu više od cenera metaka ispucali i nemaju pojma šta je rat, da su selektori, romeli,.ti si šta ono general žukov, malo svršavaš na Berlin odn Q. u ovom slučaju? Fino se naguziš i onda se buniš kada ti ga uvale.
Ali da ne idem van teme, zbog čega su tigrovi i hezbollah slični?
Tigrovi su paravojna formacija koja je zajedno (uzeo sam konkretan primjer Vukovar, a možemo i Bijeljinu, Zvornik itd) sa JNA učestvovala u napadima i radila zločine po Hrvatskoj i BiH.
Libanon ima svoju regularnu vojsku, hezbollah je paravojna jedinica odn. vojno krilo političke organizacije,.tigrovi su takodjer paravojna formacija pod vodstvom arkana, vodje delija, krimosa, zlocinca i prljavog igraca za Miloševića.
S kojim pravom hezbollah dobrovoljno učestvuje u napadu na Q. zajedno sa SAA? Kao i tigrovi i beli orlovi sa JNA na vUkovar na primjer.
Daleko od toga, da stavljam znak jednakosti izmedju četnika i ovih ali u kontekstu djelovanja, razlike nema. Često se čita kako strani sunitski dobrovoljcu učestvuju na strani FSA što je tačno, ali po čemu je upad jedne paravojne i političke vojske na teritoriju druge države legitimno kao što hezbollah radi? Da se ne peglam dalje s tobom, skužio si poentu valjda, iako si neki šatro šaljivdžija koji se uglavnom sa "haha" obraća, valjda u nedostatku argumenata.
Po meni svako ko trpi onakvo rokanje svim i svačim od aviona do kašikare i ostaje da se bori ima dužan respekt,kakve god da je ideologije.
donja_crtica

#12124 Re: Sirija

Post by donja_crtica »

Challenger__

#12125 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

... :shock:

Kakav je ovo offtopic? Cyrax replicira Sarajevoxxxu, a onda se javi Riža :?
Čekajte, jeli Savox - Riža, ili se Riža zbunio, ili ja ništa ne kontam?
Locked