Sirija

Locked
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#11026 Re: Sirija

Post by japin_mutapi »

Opetja033 wrote: Kako god da okrenes ostaje cinjenica da siti iz citavog svijeta dolaze kako bi se borili na strani Assada.
nisu to šiiti več borci za slobodu i spas čovječanstva od cionističko-atlantističko-vehabističke zavjere

p.s. zaboravih ovog zelenog :D može ko pomislit da stvarno ovo mislim
Opetja033

#11027 Re: Sirija

Post by Opetja033 »

Challenger__ wrote:Vlada u Damasku čuva sva svetilišta i sve njene ljude, dok američko-cionističke vahabističke falange ruše i šiitske džamije i crkve. Hvala Bogu što postoji SAA, jer ako ona padne, svetilišta drugih vjera će se braniti atomskim bombama.

Ali, po glavama njihovih naredbodavaca.
Sta sada? Da li zaista zelis da ti ovdje postavljam klipove na kojima Assadova falanga granatira sunijske dzamije za vrijeme Ramazana? Da li da trazim klipove u kojima se vidi kako su za sobom ostavljali na desetine flasa ispijenog alkohola po dzamijama? Da li da ti postavljam klipove u kojima Assadovi borci skrnave dzamiju ismijavajuci i imitirajuci namaz?
Budi fer pa mi ustedi vrijeme trazenja tih klipova ako si ih vec vidio. Da ne gubim vrijeme bezveze.

Medjutim nista ne mijenja cinjenicu da su se sitski teroristi i ekstremisti iz Iraka u svoji domovinu vracatili u tabutima :thumbup:
The bodies of two Iraqi Shiites killed fighting in neighbouring Syria alongside President Bashar al-Assad's forces arrived home on Friday, providing more evidence that members of Iraq's Shiite majority have joined the war.

The bodies, in coffins wrapped in Iraqi flags, were brought to the southern city of Basra by four-wheel-drive vehicle, an AFP correspondent reported.

People shouted: "We sacrifice for you, oh Zainab," when the bodies arrived in the city's Al-Andalus area, a reference to Sayida Zainab, granddaughter of the Prophet Mohammed and a figure revered by Shiites.

Abboud Abbas al-Maliki said that his son Mohammed was killed fighting for the Sayid al-Shuhada Brigades at the Sayida Zainab shrine, near Damascus, and that the second man, Hassan Ali Farhoud, was killed alongside his son.

The bodies were brought to Iraq via Iran, he said.

Tribal chiefs, local officials, and police and army officers were present when the bodies arrived. Some fired pistols and Kalashnikov assault rifles into the air in a sign of mourning.

AFP
Meni ne mozes spocitavati tvrdnje kako ne smatram site muslimanima, to nigdje i nikada nisam rekao/napisao (aleviti su sasvim druga stvar). Dakle ne mozes reci da se radi o "vehabijskoj propagandi".
japin_mutapi

#11028 Re: Sirija

Post by japin_mutapi »

Challenger__ wrote:Vlada u Damasku čuva sva svetilišta i sve njene ljude, dok američko-cionističke vahabističke falange ruše i šiitske džamije i crkve. Hvala Bogu što postoji SAA, jer ako ona padne, svetilišta drugih vjera će se braniti atomskim bombama.

čuva ...
a kabur i kosti ashaba hudžr bin adija i turbe
ne da ga nije čuvala nego je ta tvoja slavna SS A iskopala i odnijela kosti u nepozantom pravcu a turbe srušila
eman

#11029 Re: Sirija

Post by eman »

japin_mutapi wrote:

čuva ...
a kabur i kosti ashaba hudžr bin adija i turbe
ne da ga nije čuvala nego je ta tvoja slavna SS A iskopala i odnijela kosti u nepozantom pravcu a turbe srušila
A ko je taj tip?
Challenger__

#11030 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

:-D

Opetja033, tvoje replike me podsjećaju na under-age prepucavanja. Neozbiljan si, totalno.
japin_mutapi

#11031 Re: Sirija

Post by japin_mutapi »

Opetja033 wrote:
Sta sada? Da li zaista zelis da ti ovdje postavljam klipove na kojima Assadova falanga granatira sunijske dzamije za vrijeme Ramazana? Da li da trazim klipove u kojima se vidi kako su za sobom ostavljali na desetine flasa ispijenog alkohola po dzamijama? Da li da ti postavljam klipove u kojima Assadovi borci skrnave dzamiju ismijavajuci i imitirajuci namaz?
Budi fer pa mi ustedi vrijeme trazenja tih klipova ako si ih vec vidio. Da ne gubim vrijeme bezveze.

Medjutim nista ne mijenja cinjenicu da su se sitski teroristi i ekstremisti iz Iraka u svoji domovinu vracatili u tabutima.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
nemoj ga jako ... pomalo
japin_mutapi

#11032 Re: Sirija

Post by japin_mutapi »

Challenger__ wrote::-D

Opetja033, tvoje replike me podsjećaju na under-age prepucavanja. Neozbiljan si, totalno.
radi se o tome da iznosiš neistine o svetištima i o tome da ih borci za slobodu uništavaju
kada ti se iznese istina ti nečeš da priznaš i prihvatiš i počneš da vrijeđaš
Opetja033

#11033 Re: Sirija

Post by Opetja033 »

Challenger__ wrote::-D

Ma ja, samo tako povlaci se. Pricas o incidentima koje Oslobodilacka vojska Sirije ima po pitanju odnosa prema alevitskim bogomoljama a kada ti se spomene da iste i gore stvari radi Assadova falanga po pitanju sunijskih dzamija odjednom pocinje spinovanje koje nema veze sa temom.
Super.
Challenger__

#11034 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

japin_mutapi wrote:radi se o tome da iznosiš neistine o svetištima i o tome da ih borci za slobodu uništavaju
Misliš teroristi? Izvoli.

Gomila video klipova je postavljena na ovoj temi gdje se vide ti tvoji "oslobodioci" u istim nedjelima.

I šta sad ja trebam? Da ponovo i ponovo vadim klipove sa ovim sadrđajem, da bih dokazao nešto ljudima koji se ne obaziru ni na jedan jedini argument.

Ama, zdrao.
japin_mutapi

#11035 Re: Sirija

Post by japin_mutapi »

Challenger__ wrote:
japin_mutapi wrote:radi se o tome da iznosiš neistine o svetištima i o tome da ih borci za slobodu uništavaju
Misliš teroristi? Izvoli.

Gomila video klipova je postavljena na ovoj temi gdje se vide ti tvoji "oslobodioci" u istim nedjelima.

I šta sad ja trebam? Da ponovo i ponovo vadim klipove sa ovim sadrđajem, da bih dokazao nešto ljudima koji se ne obaziru ni na jedan jedini argument.

Ama, zdrao.
klipom ču te "zgađat" i slikama sisate mumi mimi
to če biti konačni argument
zdaro
Sirom_ah

#11036 Re: Sirija

Post by Sirom_ah »

- Ni jedno ni drugo. Ovo je etika SAA:
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... PKkjHVTKp8
- Ali, rat traje predugo, statistički je isključeno, rekao bih i nemoguće da i oni, bolja strana svemira, nisu tu i tamo odljepili i napravili kakav zulum.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... y-v-GhHIJA
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... a6aKE9LswY
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... nKRzhGnkIQ
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ymxo3_LSBA
- Ali, svako poređenje sa zulumćarima sa druge strane je apsolutno isključeno. Nebo i zemlja, pakao i raj, džennet i džehennem.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 9NNWnDLGrA

Poredjenja radi,jel isto klati i spaljivati malu djecu i zene,zakopavati zivog covjeka sa sehadetom na usnama pri zakopavanju ili pucati u glavu ratnim zarobljenicima,vojnicima optuzenim za zlocine??
Challenger__

#11037 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

a kada ti se spomene da iste i gore stvari radi Assadova falanga po pitanju sunijskih dzamija
To je notorna nebuloza. Sirija je većinski sunitska zemlja i samo kreten može CILJANO RUŠITI bogomolje većine, a istovremeno željeti ostati na vlasti. Džamije, aku su stradale, stradale su u vihoru rata, a ne kao objekat targetiran za uništenje.

Vrijeđaš moju pamet, vrijeđaš svoju pamet (baš me briga za to), vrijeđaš pamet čitalaca, zato ti evo

Image

a te plitke priče za malu djecu vozaj s nekim drugim.

Allahimanet.
japin_mutapi

#11038 Re: Sirija

Post by japin_mutapi »

Challenger__ wrote: Gomila video klipova je postavljena na ovoj temi gdje se vide ti tvoji "oslobodioci" u istim nedjelima.
ali pazi ovo promače mi zamalo
ovo mi zvuči kao priznanje da "ista nedjela" čini i slavna i poštena SS A

promjena stava ili greška u kucanju
ili si napisao ne razmišljajući ili stvarno počinješ da uviđaš istinu i prihvataš je
Challenger__

#11039 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

Ts,ts,ts... Nedjela na klipovima (terorista) koja sam stavio i ona nedjela (terorista) koja nisam stavio. Nedjela istih tih tvojih "oslobodilaca".

Ovo je komično.

:run:
Sirom_ah

#11040 Re: Sirija

Post by Sirom_ah »

To je notorna nebuloza. Sirija je većinski sunitska zemlja i samo kreten može CILJANO RUŠITI bogomolje većine, a istovremeno željeti ostati na vlasti. Džamije, aku su stradale, stradale su u vihoru rata, a ne kao objekat targetiran za uništenje.
http://www.youtube.com/watch?v=lepAj4RJ8QQ
http://www.youtube.com/watch?v=ZuXsVZ0rhq4
http://www.youtube.com/watch?v=mzZIMixtjmY
http://www.youtube.com/watch?v=wV2D9tKA2_E

Ti to tek shvatio da je asad i njegova alavitska ssa kreten i kretenska???
Tek shvatio da ce kreten probati ostati na vlasti i kad bi trebalo pobiti sve muslimane siriji i razrusiti cjelu zemlju??
Ahha,u vihoru rata kao i cjela naselja :-)
Cyrax

#11041 Re: Sirija

Post by Cyrax »

Šamara Challenger hladno. :D
Sam protiv svih i opet ih ubija u pojam sve po pe-esu :D .Ojedose dzigericu vlastitu.
Imas sok/pivu od mene sta preferiras.
Opetja033

#11042 Re: Sirija

Post by Opetja033 »

Dobro onda, kada si navalio:

Assadove snage unistavaju dzamiju u Hami:

Granatiranje sunitske dzamije u Zabadaniju:

Assadovi aleviti ostavili dzamiju i njen minaret u ruinama:

Granatirana sunijska dzamija u Homsu od strane Assadovih sitskih fanatika na prvi dan Bajrama (!!):

Sitski fanatici ruse minaret i dzamiju Omer ibn Hattab (valjda zbog imena dzamije) u Daraa al Baladu:

Flase alkohola u dzamiji (cini mi se da je ovo Umayyad dzamija u Halepu) ostavljene od strane Assadovih sitskih fanatika i terorista:

Assadovi fanatici skrnave sunijsku dzamiju ismijavajuci sunite/muslimane:

Ima jos na desetine klipova, hoces da nastavim?
donja_crtica

#11043 Re: Sirija

Post by donja_crtica »

Cyrax wrote:Šamara Challenger hladno. :D .
Dal' se dirate dok čitate postove jedan drugom? Šaljete li porukice u inbox?
Sirom_ah

#11044 Re: Sirija

Post by Sirom_ah »

Ima ih i vise,samo ne brine njega rusenje sunitskih dzamija,
za njega su prave vrjednosti alavitske i sitske bogomolje :D
Sirom_ah

#11045 Re: Sirija

Post by Sirom_ah »

Uskoro ce i tepanje ko sa "klavikulicom" dragim 8-)
Opetja033

#11046 Re: Sirija

Post by Opetja033 »

Sirom_ah wrote:
Ima ih i vise,samo ne brine njega rusenje sunitskih dzamija,
za njega su prave vrjednosti alavitske i sitske bogomolje :D
Ma ne rusi Assadova falanga i sitskoalevitski placenici i teroristi sunijske dzamije, nikako.
donja_crtica

#11047 Re: Sirija

Post by donja_crtica »

Sirom_ah wrote:
Uskoro ce i tepanje ko sa "klavikulicom" dragim 8-)

Zato i pitam. Usplahirani dječaci jedan drugog zazivaju.
Sirom_ah

#11048 Re: Sirija

Post by Sirom_ah »

Zato i pitam. Usplahirani dječaci jedan drugog zazivaju.
Proljece,proljece....
Utice,utice...
Cyrax

#11049 Re: Sirija

Post by Cyrax »

Gledaj ti vehabije visestrukog povratnika i pitara i pokusaja humora. :D
Ni preko foruma ne umijete ujest'.
hape

#11050 Re: AW: Sirija

Post by hape »

Opetja033 wrote:
Kako god da okrenes ostaje cinjenica da siti iz citavog svijeta dolaze kako bi se borili na strani Assada.
E jbg ga sad drug. Ispadas malo smijesan. Cak i da je tacno ovo (nisam jos cuo da sije iz cijelog svijeta dolaze u Siriju, ali eto neka bude tako), sta je sa silnim vehabijama koji dolaze bas iz cijelog svijeta da poginu u Siriji???

Eno uzmi primjer onog Sandzaklije sto je poginuo. Ja sam citao tekst i hvatao se za glavu. Njemu nije glavni cilj da otjera Asada vec da pogine. Jasno je to napisao. A kod kuce zena i petero djece. Ma bravo. On je bio slucaj za Podromaniju ili Jagomir, a niposto da bude borac.
Locked