Privedeno je oko 30 ljudi.
- >LINK< -

Ta trojica su ucestvovala u nedavnom pokolju djece u Banijasu,vrati se malo pa pogledaj klipove koje sam postao,a cini mi se da je sarajevoxxxx stavljao slike,dakle- Nove fotografije i snimci egzekucija u organizaciji Al-Nusre obilaze svijet:
Sirom_ah wrote:Ta trojica su ucestvovala u nedavnom pokolju djece u Banijasu,vrati se malo pa pogledaj klipove koje sam postao,a cini mi se da je sarajevoxxxx stavljao slike,dakle- Nove fotografije i snimci egzekucija u organizaciji Al-Nusre obilaze svijet:
No mercy for the devil.
obmana wrote:Ja bih samo da se nadovezem na one slike recept tajip i assadile.
Tužno je vidjeti one slike gdje se pozdravljaju, smiju ono pravo prijateljstvo.
Posle nekog vremena željeti svim snagama ubiti svoga prijatelja prevazilazi sve granice normale.
I ja sam imao prijatelja sa kojima vise nisam u dobrim odnosima ali da im pomislim
neko zlo......boze sačuvaj.

Nista cudno,Engleska i Francuska u sjedistu UN-a brane vehabiste da ih se ne stavi na listu teroristickih organizacija.Co0l wrote:Nista cudno,vehabisticki sljam je odradio dobar posao u odvracanju mnogih zemalja od pomaganja sirijskim pobunjenicima.
Nije tačno!Co0l wrote:A glas je glas,taman da se radi i o 'jadniku' Bosni.
Hm, pa zar on nije optužio drugu državu, svojega susjeda, za taj teroristički akt koji bi mogao da izazove nesagledive posljedice i po jednu i po drugu zemlju?!Co0l wrote:Cuj zasto bi odbio,zasto bi prihvatio da mu dolaze istrazitelji iz druge zemlje vrsit istrage.
Al JazeeraRebels have taken control of several strategic buildings on the outskirts of Khan al-Assal in Aleppo province.
The buildings were previously used as checkpoints and bases by the Syrian army.
Rebel fighters said on Thursday that regime troops had been pushed inside the city and were surrounded.
Khan al-Assal is one of the regime's strongholds in Aleppo province.
Ne dam tebi nista,zato sto si fuckin licemjer koji se nije udostojio ni da osudi ona ubistva djece,njihova klanja i spaljivanja.LINK, LINK, LINK! Dužan si očigledne dokaze! Sve ostalo je laž, laž i samo laž u odbrani zla. Bez očiglednih dokaza i linkova, sve je samo laž, a ti lažov. Dokaze i linkove na sunce kojima dokazuješ ovo što pišeš.
Sva njegova zvanična politika je samo prestava za budale i naivčine. Isto kao MB u Egiptu. Sve laju ovako i onako a zatrpavaju palestincima tunele za opskrbu.mmaar wrote:Ovo s teroristickim napadom nista novo. Pa taj zlikovac je zrtvovao svjesno one turske humanitarce cionistickim sakalima, glumio da prijeti svom sefu Šimonu, a sve samo kako bi se predstavio navodni zastitnik Palesitnaca i izgradio svoj imidz nekoga ko se protivi cionizmu, da bi se ubrzo zatim opet otovoreno vratio u klececi polozaj, dok je i prije toga, naravno iza paravana, samo produbljivao odnos s cionistickim entitetom i njegovim glavnim zastitnicima.
Masa leševa,mrtve sirotinje i civila. Vjerovatno mnogi od njih nikada nisu puške ni vidjeli. Ali, da li si ti siguran da iza ovoga stoji sirijska vojska koja ima masovnu potporu sirijskog naroda? Ovi iz FSA se petljaju sa svakim. Njihovu obuku sprovodi Blackwater i Mosad uz CIA-ine instrukcije. Misliš li da bi mozda neko od njih mogao biti umiješan u ovo ?Sirom_ah wrote:Sa takvim stvarima se ne sprdam,a ti nastavi,vidim da ne prezes ni od cega.Nego evo kakvu bagru podrzavate. I dalje nema nikakvih osuda za ova nedjela.
- Prvi potez MB na čelu sa Morsijem je bio - zaduženje kod MMF-a, odnosno uvlačenje Egipta u novi krug finansijskog ropstva, a drugi - zatrpavanje tunela Palestincima.DzeBra wrote:Isto kao MB u Egiptu.

Kao sto rekoh:DzeBra wrote:Hm, pa zar on nije optužio drugu državu, svojega susjeda, za taj teroristički akt koji bi mogao da izazove nesagledive posljedice i po jednu i po drugu zemlju?!Co0l wrote:Cuj zasto bi odbio,zasto bi prihvatio da mu dolaze istrazitelji iz druge zemlje vrsit istrage.
Co0l wrote:E Bogomoljac,jos kad bi ti barem vise od 20% replika imalo veze sa onim na sta repliciras,gdje bi ti kraj bio...
Ovo je vrlo diskutabilno. Istina je da muslimani imaju žestokih problema od ljudi koji su iz muslimanskih naroda. To su vehabije, sekta koju je stvorio zapad (kojim upravljaju cionisti) a u cilju razbijanja samoga Islama.Cyrax wrote:Imaju. Sami sebe.DzeBra wrote:
Imaju li muslimani veceg neprijatelja os USA,izraela i CIA-e?
Sve,sve ali se ne mogu preko jezika prevaliti makar rjeci osude za spaljenu djecu.Ignorant i provokator ide na blok.
Stvarno si u pravu,coek lupa ko maxim po diviziji.Kao sto rekoh:
Co0l wrote:
E Bogomoljac,jos kad bi ti barem vise od 20% replika imalo veze sa onim na sta repliciras,gdje bi ti kraj bio...
Zašto Iran? Zato što su gazde u svojoj kući i što CIA-ini dronovi ne polijeću sa iranskih aerodroma kao što polijeću sa jordanskih, katarskih i saudijskih a u cilju bombardovanja muslimana Jemena, Somalije itd ?mmaar wrote:Naravno da imaju, jer kako rece ona Al Thanijeva podguzna muha sa Al Lazire, kojeg u kratkom vremenskom roku proglasise "jednim od najuticajnijih islamskih klerika", najveci neprijatelj je Iran.![]()
![]()
Coek legitimno izabran,znaci volja naroda.inače, psiho-profili se rade i na osnovu fotografija, a Morsija je lako identifikovati kao notornog mediokriteta, opasnog po sebe, njegovu neposrednu okolinu i Egipat. Da čovjek ne povjeruje, kakve budale postavljaju po svijetu...