hocu ja da dijelim wrote:
"Nemojte stavljati video, ne uklapa nam se u koncepciju!", kaže mlada dama iz Bašarovog tabora.
Pa ko ispaljuje bezbrojne rakete zemlja-zemlja težine po par tona. avinske bombe "krmače" , milone artiljerskih granata, ... , nego Bašarovi genocidaši , Hezbolah i šiitska braća iz Irana i Iraka ?
nisam dama - a tu pricu mozes prosipati po podrumima gdje sastanke odrzavate
i ispirete mozak nepismenim idiotima
niko ti nije rekao da ne stavljas videa - ne stavljaj videa koji nemaju kontext ili se ne vidi nista
osim covjeka koji place nad tjelom mrtve djevojcice
mozda je ubijena od strane terrorista ? mozda je snimak iz Iraka ili Afghanistana ? mozda nije uopste ubijena i sve je snimljeno u Kataru i Saudiji (ne bi bio prvi takav snimak) - poenta je , na snimku se vidi covjek koji place nad tijelom
djevojcice - ostalo je tvoj komentar (kojem bi ja trebao nekom cudnom logikom bespogovorno vjerovati) da su je ubili SAA
e ta logika ti prolazi u tvojim tim podrumima za ispiranje mozga - kod mene ne ide
a ti postavljaj do sabaha opet ako hoces - ja ti samo kazem da nemaju isti efekat koji imaju na idiote koji te sljede
svakome ko ima dovoljno mozga da pritisne dugme i upali kompjuter bez tvoje pomoci treba malo veci kontekst od ponudjenog - hajd sad nazad u podrum pa prosipaj suplju gdje mozes