maske su paleChallenger__ wrote:Dar ez-Zor: propade im "intevju": KLIK!
Joker is an evil clown
Naravno. U Bahreinu su elementarna ljudska prava u koliziji sa korporativnim i lobističkim interesom. A tamo gdje su u koliziji ljudska prava i i njihovi interesi, stradaju ljudska prava.Herr Flick wrote:Ovi u Bahreinu se opasno rokaju,naravno to ne interesuje zapadne mainstream medije kao u slucaju sa Sirijom![]()
Ma ko se roka u Bahreinu?Herr Flick wrote:Ovi u Bahreinu se opasno rokaju,naravno to ne interesuje zapadne mainstream medije kao u slucaju sa Sirijom![]()
šta bi izazivač druže stari đe novi avatar zvani jokerjapin_mutapi wrote:maske su paleChallenger__ wrote:Dar ez-Zor: propade im "intevju": KLIK!
Joker is an evil clown
Ovi uslovi su nema pregovora nastavljamo rat.sarajevoxxxx wrote:
SNC: Uslov za odlazak na pregovore u Ženevu je odstupanje Asada... Ustrajat ćemo na ovome putu ili dok ne ostvarimo potpunu pobjedu ili dok ne umremo na njemu.
- Naši ciljevi su jasni, i prije ispunjenja nekoliko uslova nema nikakvih šansi za Ženevu 2 niti da će ista uspjeti, a oni su:
1. Omogućiti sigurnosni koridor za Sirijce koji se nalaze u mjestima koja su u okruženju, kao i oslobađanje zatvorenika, na prvom mjestu žena i djece, prije početka bilo kakvih pregovora. U nekim mjestima djeca umiru od gladi, a naše žene i naša djeca prolaze kroz strašna mučenja u zatvorima.
2. Naša strana će pristupiti pregovorima samo pod uslovom da sva vlast i sve poluge vlasti budu predate, te odlazak Kasapina.
3. Odrediti tačan datum pregovora
- Pored toga SNC ni pod kojim uslovima ne prihvata da Iran bude posrednik u pregovorima, zatim SNC traži savremeno oružje protiv režimskih aviona ''kako bi se počela stvarati ravnoteža na terenu''. Zatim traži povlaćenje svih teških oružja koja je režim rasporedio po sirijskim selima i gradovima, te povlaćenje plaćeničkih i paravojnih formacija koje je doveo u Siriju
http://www.facebook.com/Syrian.Revoluti ... ion=stream
http://www.etilaf.org

I nije ništa drugo do propaganda od strane terorističkih čelija.husein_kapetan wrote:Osim evidentne propagande i jednostranog navijanja ne vidim drugu svrhu postovanja ovih "vijesti". Forumaši (najveći dio ) koji ovdje pišu su dobro informisani i nikome nije potrebno ovo sistematsko tupljenje. Svak ovdje može staviti more "provjerenih" informacija da bi nas informisao.. ( eto ja ću baš čekati post ovog da znam šta se tamo dešava) i malo diskutovati o tom.... nadam se da osim ovog" informisanja" pomenuti ima nešto reći... meni ovo liči na glasnogovorništvo nusre & C.
Aaaaaa ... jebalo mater svoju umobolnu ....Challenger__ wrote:"alternativa" i to "revolucionarna" sekularnoj Siriji - za one sa dobrim srcem - 18+.
Nekad kontam koja smo mi bili ABiH nismo nikoga osudili vojnim sudovima u toku naseg rata 92-95...i posle rataunderwater wrote:Aaaaaa ... jebalo mater svoju umobolnu ....Challenger__ wrote:"alternativa" i to "revolucionarna" sekularnoj Siriji - za one sa dobrim srcem - 18+.![]()
I koliko jos drugih kretena zajedno uglas s njim arlauchu.... sramoteci Njegovo ime ... koji je ovo sihir i ludilo!
Ovo je fakat pred sudnji dan.
Nemam komentara......znam da zivotinje ubijaju zbog potrebe, t.j zbog hrane...nemam komentara.Challenger__ wrote:"alternativa" i to "revolucionarna" sekularnoj Siriji - za one sa dobrim srcem - 18+.
A ovi bradati divljaci su undercover hippy.udrch wrote:bolje bi bilo da ne prikazuje režimsko granatirnaje i raketirnaje civilnih objekata..
mnogima bi pao kamen sa srca..
koji licemjeri, ne mogu ni da zamisle da majmun i diktator ubija civile i ruši civilne objekte..
A kako bi se ti to borio sa gostima iz raznih vukojebina koji se kriju po civilnim objektima?udrch wrote:bolje bi bilo da ne prikazuje režimsko granatirnaje i raketirnaje civilnih objekata..
mnogima bi pao kamen sa srca..
koji licemjeri, ne mogu ni da zamisle da majmun i diktator ubija civile i ruši civilne objekte..