Sirija
- husein_kapetan
#69451 Re: Sirija
Ako je neko makar na momenat pomislio da ce horde ovih kripto-selefijskih ,teroristickih, kupljenih i placenickih falangi uspjeti svoju mentalnu onaniju servirati i prevesti u djelo na bilo kom djelu Sirije.. moram vas razocarati.. poklonici..Retrogradna... mentalno bolesna, rusilacka i bez postovanja elementarnih ljudskih prava, ova BOLEST ce zavrsiti onako kako je nastala.. u mraku nistavila odlukom kreatora njihovih.. Jednostavno onoliko "dobra" koliko ste drugim i drugacijim rezervisali ce vam se sa kamatama vratiti.. bez izuzetka..
Stoga svaka rijec, ideja, djelo koje pomaze i u svrhu mrsenja njihovog mracnog nauma je dobrodosla ma od koga dolazila makar se i o rusima radilo jer ova rak rana islamskog svijeta danas se jedino amputacijom oboljelog tkiva rjesava
.
Stoga svaka rijec, ideja, djelo koje pomaze i u svrhu mrsenja njihovog mracnog nauma je dobrodosla ma od koga dolazila makar se i o rusima radilo jer ova rak rana islamskog svijeta danas se jedino amputacijom oboljelog tkiva rjesava
.
- nixon69
#69452 Re: Sirija
Iran,Irak i pogranicne zemlje (mislim na granice Izraela) koje su trenutno umijesane u Sirijski sukob.zrakomlat wrote:Na koga ovdje misliš, ovo podvučeno?
Ko će se ujediniti, i koga da očekujemo ovdje?
Kasnije ce doci i Turska,koja vec ima namjere da se uskoro umijesa.Afganistan,Sudan,Etiopija,Libija,Tunis,Alzir,Maroko,Saudiska Arabija.
Rusi ce u vrlo kratkom vremenu pregaziti sve do Kelna a Arapi ce uzeti jug Evrope.
Onda slijedi nesto gdje ja nebih zelio da budem.
-
zrakomlat
#69453 Re: Sirija
nixon69 wrote:Iran,Irak i pogranicne zemlje (mislim na granice Izraela) koje su trenutno umijesane u Sirijski sukob.zrakomlat wrote:Na koga ovdje misliš, ovo podvučeno?
Kasnije ce doci i Turska,koja vec ima namjere da se uskoro umijesa.Afganistan,Sudan,Etiopija,Libija,Tunis,Alzir,Maroko,Saudiska Arabija.
Rusi ce u vrlo kratkom vremenu pregaziti sve do Kelna a Arapi ce uzeti jug Evrope.
Ma šta kažeš,...nema šanse, zaebaeš se ti ovdje.
Last edited by zrakomlat on 05/11/2015 23:14, edited 2 times in total.
- General War
#69454 Re: Sirija
...Najebali su ako ce im Putin donijeti svjetlost, ako iko i ostane tamo poslije ruskog jakog i bezveze bombardovanjahusein_kapetan wrote:Ako je neko makar na momenat pomislio da ce horde ovih kripto-selefijskih ,teroristickih, kupljenih i placenickih falangi uspjeti svoju mentalnu onaniju servirati i prevesti u djelo na bilo kom djelu Sirije.. moram vas razocarati.. poklonici..Retrogradna... mentalno bolesna, rusilacka i bez postovanja elementarnih ljudskih prava, ova BOLEST ce zavrsiti onako kako je nastala.. u mraku nistavila odlukom kreatora njihovih.. Jednostavno onoliko "dobra" koliko ste drugim i drugacijim rezervisali ce vam se sa kamatama vratiti.. bez izuzetka..
.
- General War
#69455 Re: Sirija
nixon69 wrote:Iran,Irak i pogranicne zemlje (mislim na granice Izraela) koje su trenutno umijesane u Sirijski sukob.zrakomlat wrote:Na koga ovdje misliš, ovo podvučeno?
-
Kaligula I
#69456 Re: Sirija
...groteska nad groteskama...ovo podsjeća na Hrecegovce koji sole pamet Hrvatima, po raznim pitanjima, pa čak i po pitanju jezika...katolici veći i od pape...u tvom slucaju muliman veci od samog reisaOpetja033 wrote:
De ti sine prvo nauci osnove pravopisa maternjeg ti bosanskog jezika. Ovako ispadas polupismen u najboljem slucaju.
A sa saloncima mogu da razmijenim par pp oko samo jedne stvari.
- nixon69
#69457 Re: Sirija
Kad su stradanja u pitanju,onda mi nije do sale.zrakomlat wrote:nixon69 wrote:![]()
![]()
Ja se nadam da nece biti tako,ali sve mi smrdi na to.
Kako kazu "zivi bili pa vidjeli". Mada sumnjam da bi iko od nas zelio to da vidi.
- Opetja033
#69458 Re: Sirija
zrakomlat wrote:nixon69 wrote:Iran,Irak i pogranicne zemlje (mislim na granice Izraela) koje su trenutno umijesane u Sirijski sukob.zrakomlat wrote:Na koga ovdje misliš, ovo podvučeno?
Onda slijedi nesto gdje ja nebih zelio da budem.![]()
![]()
Frajer prekucao temu. Gotovo. Kljucaj!
- nixon69
#69459 Re: Sirija
Smij se smij.General War wrote:![]()
Kad to budes dozivio reci ces,vidi fakat onaj kreten bio u pravu.
- Challenger__
#69460 Re: Sirija
Znam da je ponovljena priča, ali po ovom izvoru, pokrivaju Siriju sistemom S-300 i to odmah poslije pada aviona na Sinaju.von_admir wrote:Elijah J. Magnier#Russia bringing its anti-air missiles. Getting hotter in the sky of #Syria.
Russia deploys S-300 anti-aircraft missile system in Syria after Sinai plane crash
Just days after a Russian civilian plane was suspected to have been shot down by a radical Islamist group, Moscow announced that after evaluating the threat it has deployed the S-300 anti-aircraft missile system around the Latakia airbase in Syria to counter any threat.
The Russian defence ministry has said the deployment of the anti-aircraft system will not only secure its airbase in Syria, but also deter any attempt to hijack its warplanes.
- husein_kapetan
#69461 Re: Sirija
Gledaj.. bio je tamo i kada najveci dio nas nije uopste znao da su tamo.. i vrlo vazno nikom nista nisu nametali niti odredjivali koliko ce i kako ovi skakat u visinu .. za razliku od drugih.. ne branim niti podrzavam jednostavno konstatujem..General War wrote:...Najebali su ako ce im Putin donijeti svjetlost, ako iko i ostane tamo poslije ruskog jakog i bezveze bombardovanjahusein_kapetan wrote:Ako je neko makar na momenat pomislio da ce horde ovih kripto-selefijskih ,teroristickih, kupljenih i placenickih falangi uspjeti svoju mentalnu onaniju servirati i prevesti u djelo na bilo kom djelu Sirije.. moram vas razocarati.. poklonici..Retrogradna... mentalno bolesna, rusilacka i bez postovanja elementarnih ljudskih prava, ova BOLEST ce zavrsiti onako kako je nastala.. u mraku nistavila odlukom kreatora njihovih.. Jednostavno onoliko "dobra" koliko ste drugim i drugacijim rezervisali ce vam se sa kamatama vratiti.. bez izuzetka..
.
A ako u danasnjoj geostrateskoj igri smogase snage da makar na cas pomrse konce ovog mracnog projekta i sudbine rezervisane ovim nesretnicima, ne mogu a da ne podrzim intenciju.. znam da sve ima svoju cijenu ali mislim da su svojim dobrano dokazali da sirijcima zlo ne misle..
- vivaldi
#69462 Re: Sirija
mrak tek ceka bliski istok. za 20-30 godina ce tamo tek poceti da gori i boga pitaj kolko ce trajathusein_kapetan wrote:mracnog projekta
- General War
#69463 Re: Sirija
nixon69 wrote:Smij se smij.General War wrote:![]()
![]()
Kad to budes dozivio reci ces,vidi fakat onaj kreten bio u pravu.
- nixon69
#69464 Re: Sirija
Cekaj da pocnu bacati FAB 9000.slobodna_teritorija wrote:Rusi masovno bombarduju sirijske gradove i naravno hvale se tim velikim uspjesima.
https://www.youtube.com/watch?v=TFHIJk_cw-s
- Challenger__
#69465 Re: Sirija
Koga sve čeka mrak to je vrlo, vrlo upitno.vivaldi wrote:mrak tek ceka bliski istok. za 20-30 godina ce tamo tek poceti da gori i boga pitaj kolko ce trajathusein_kapetan wrote:mracnog projekta
- vivaldi
#69466 Re: Sirija
tacno, ali njih ceka sigurno.Challenger__ wrote:Koga sve čeka mrak to je vrlo, vrlo upitno.vivaldi wrote:mrak tek ceka bliski istok. za 20-30 godina ce tamo tek poceti da gori i boga pitaj kolko ce trajathusein_kapetan wrote:mracnog projekta
- General War
#69467 Re: Sirija
Tesko da ce se sirijci koji nisu pod kontrolom assada se sloziti sa tobom...A od Putinna ocekivati rjesenje je kao kad od piromana ocekujes da ugasi vatru...i to vidis na terenu ako hoces, niti Assad niti SAA nisu ostvarile niti jedan strateski preokret da bi se moglo i pricati o nekakvom prekidu rata a kamo li o miru...rusi su se samo pridruzili slobodnom koristenju poligona za testiranje neke svoje doktrine.husein_kapetan wrote:Gledaj.. bio je tamo i kada najveci dio nas nije uopste znao da su tamo.. i vrlo vazno nikom nista nisu nametali niti odredjivali koliko ce i kako ovi skakat u visinu .. za razliku od drugih.. ne branim niti podrzavam jednostavno konstatujem..General War wrote:...Najebali su ako ce im Putin donijeti svjetlost, ako iko i ostane tamo poslije ruskog jakog i bezveze bombardovanjahusein_kapetan wrote:Ako je neko makar na momenat pomislio da ce horde ovih kripto-selefijskih ,teroristickih, kupljenih i placenickih falangi uspjeti svoju mentalnu onaniju servirati i prevesti u djelo na bilo kom djelu Sirije.. moram vas razocarati.. poklonici..Retrogradna... mentalno bolesna, rusilacka i bez postovanja elementarnih ljudskih prava, ova BOLEST ce zavrsiti onako kako je nastala.. u mraku nistavila odlukom kreatora njihovih.. Jednostavno onoliko "dobra" koliko ste drugim i drugacijim rezervisali ce vam se sa kamatama vratiti.. bez izuzetka..
.
A ako u danasnjoj geostrateskoj igri smogase snage da makar na cas pomrse konce ovog mracnog projekta i sudbine rezervisane ovim nesretnicima, ne mogu a da ne podrzim intenciju.. znam da sve ima svoju cijenu ali mislim da su svojim dobrano dokazali da sirijcima zlo ne misle..
- husein_kapetan
#69468 Re: Sirija
Nesto mi na um pade.. ko zna zbog cega mi u ovo kasno doba o ovom ovdje pisemo..Challenger__ wrote:Koga sve čeka mrak to je vrlo, vrlo upitno.vivaldi wrote:mrak tek ceka bliski istok. za 20-30 godina ce tamo tek poceti da gori i boga pitaj kolko ce trajathusein_kapetan wrote:mracnog projekta
- vivaldi
#69469 Re: Sirija
ma uloga rusa je samo da ojacaju pregovracaku poziciju pred pregovore. obzirom na poptunu nesosobnost armije cak iz rusku avijaciju, vise nema nikakve sumnje da i assad ima nekih megalomanskih ambicija.General War wrote:A od Putinna ocekivati rjesenje je kao kad od piromana ocekujes da ugasi vatru...
iako nema nikakvog uspjeha, ipak mislim da je moguce da i pobunjenici na nekim buducim pregovorima omeksaju jer ce ih raspametit svakodnevno bombarodvanje, a obzirom da nicu nove baze, rusi izgleda nemaju namjeru odustajati bez obzira na tanke rezultate do sada
- walter kurtz
#69470 Re: Sirija
Vidim general war dominira cekao je kiks saa punih mjesec dana sad ce vjerovatno jefferson i avetinho 
- Opetja033
#69471 Re: Sirija
Ma i bez ruske intervencije oni bi morali pristati na pregovore. Ne moze ovdje niko nikoga u potpunosti poraziti na terenu. Rusi samo jacaju Assadovu poziciju pred pregovore, i bez intervencije stvari se ne bi previse mijenjale na terenu.vivaldi wrote:ma uloga rusa je samo da ojacaju pregovracaku poziciju pred pregovore. obzirom na poptunu nesosobnost armije cak iz rusku avijaciju, vise nema nikakve sumnje da i assad ima nekih megalomanskih ambicija.General War wrote:A od Putinna ocekivati rjesenje je kao kad od piromana ocekujes da ugasi vatru...
iako nema nikakvog uspjeha, ipak mislim da je moguce da i pobunjenici na nekim buducim pregovorima omeksaju jer ce ih raspametit svakodnevno bombarodvanje, a obzirom da nicu nove baze, rusi izgleda nemaju namjeru odustajati bez obzira na tanke rezultate do sada
-
sarajevoxxxx
#69472 Re: Sirija
Asadu i ekipi oko njega ne treba veći neprijatelj od njih samih. Više su barel-bombe uradile na širenju AQ-a i drugih ekstremnih organizacija nego sve aktivnosti al Kaide u zadnjih 50 godina.Challenger__ wrote:- otkud AQ u Siriji? Pa lijepo, gospodari rata i mira su vidjeli da od tzv. "FSA" nema ništa i da je tu neophodna AQ, pod hitno:
- General War
#69473 Re: Sirija
E jesam se nacek'owalter kurtz wrote:Vidim general war dominira cekao je kiks saa punih mjesec dana sad ce vjerovatno jefferson i avetinho
A Vi, Inace kako te?
- Challenger__
#69474 Re: Sirija
Pričaj ti Sa'vox do zore, ali istina se govori sa krovova : tvoji "mudžahidi" su sa CIA i Mossad kanafe.

- DuckZz
#69475 Re: Sirija
Fullsize : http://www.mediafire.com/convkey/6a4b/6 ... 4qczzg.jpg

Fullsize : http://www.mediafire.com/convkey/ff50/w ... b5q5zg.jpg

Fullsize : http://www.mediafire.com/convkey/ff50/w ... b5q5zg.jpg

Last edited by DuckZz on 06/11/2015 00:07, edited 1 time in total.