Sirija

Locked
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#68701 Re: Sirija

Post by japin_mutapi »

Ja_Ja wrote:

saxxx je bio banovan par puta ali se uvijek vraca ko feniks :). Covjek kao i crbt i opet.. i jos nekoliko njih ima perfidnan pristup dijeljenju informacija koji je po pravilu na granici, ali u svakom slucaju sve i jedan u normalnoj drzavi bi imali posla sa zakonom bas zbog toga sto se ne radi samo o ideologiji, vec apsolutnom promoviranju terorizma, masovnog ubijanja, etnickog ciscenja, ma nasilja generalno. Ovo sto oni rade mogu samo ljudi koji iskreno vjeruju u to sto rade ili su debelo placeni za to.
buhahahaha što bolan lažeš ljude znaš da ne valja to nije lijepo
sad fino nađi post gdje se podržavaju teroristi ili je i kod tebe ona- ako nisi za asada onda si terorista i vehabija

ako je tako onda ništa, u redu je ... drugačije i nismo navikli od fan kluba monstruma i psihopate legitimnog predsjednika

do tada demantovan si ili otvori sebi nlog pa laprdaj do mile volje
cbrt

#68702 Re: Sirija

Post by cbrt »

Zarobljena šiljka...jug Alepa

Image
Ironmen

#68703 Re: Sirija

Post by Ironmen »

sarajevoxxxx wrote:Isil se drugom auto-bombom probio u sami centar grada Mehina koji se nalazi u blizini el- Karjetejna koji je također u rukama Isila. U Mehinu se nalazi oko 30 000 stanovnika i izbjeglica iz El- Karjetejna.Trenutno se vode ulične borbe u samom gradu. Aktivisti Isila su objavili da je grad pao pod kontrolu Isila.Kolone stanovnika bježe i napuštaju grad.

Zasto ljudi bjeze i napustaju grad ?? :? :shock:
Ironmen

#68704 Re: Sirija

Post by Ironmen »

exliberal-ex wrote:Meni stvarno nije jasno zbog cega moderacija tolerise savoxxxa i ekipu
U cijelom normalnom svijetu komentari kao sto su njihovi bi bili uklonjeni a komentatori bi bili pozvani na razvovor u policiju...u normalonom svijetu...

Zato sto ne zivis u normalnoj drzavi.
Ironmen

#68705 Re: Sirija

Post by Ironmen »

Opetja033 wrote:
exliberal-ex wrote:Ocito da su se neki nasli prozvani :izet: ....
negu zasto uzivate u tim "nenormalnim" drzavama, neznam samo sto neidete kod brace kad ih toliko branite i volite

nego vidim savo kaze da stanovnistvo bjezi ispred "oslobodilaca".....pitam se zasto :wink:
Jbt pa ti si prakticno nepismen. :run:
I ono se naslo pametovati nekome a ne zna sastaviti prostoprosirenu recenicu :lol:

Sta drugo ocekivati od tebe nego kad te neko stjera u cosak odma krene vrijedjanje i vadjene na gramatiku, nesposobnost, debilizam i ostalo sramotno od tebe.
Ironmen

#68706 Re: Sirija

Post by Ironmen »

insomnia78 wrote:Pa ne, ozbiljno
Kakva su ovo idolopoklonstva, kakvi su ovo pederluci
Vidi ove zadnje slike, dodira, zamisljenih pogleda
Pa jbt
I kaze prebegli ljudi
Pa dje ne's

Kako podvaljujes jbt a zasto ljudi bjeze sad od ISILA eto dosli oslobodioci od pederluka i rezima zasto onda bjeze od oslobodioca ISILA koji ce donijeti demokratiju i prosperitet.
Ironmen

#68707 Re: Sirija

Post by Ironmen »

Kikibombona wrote:Ne vjerujem koliko je ova SAA smijesna i nesposobna! U Alepu napreduju metar po metar, pisaju krv za svako pomjeranje... Dzaba silna tehnika, avijacija, nemilosrdno udaranje ruskih aviona i helikoptera... Onda se ovi ISILovci zalete i za 2h ih pregaze na velikom podrucju, zauzmu vazne gradove... Pa cirkus jebeni. Sta bi bilo da ISIL ima podrsku ruske avijacije? Pregazili bi SAA za tri dana! :lol:

Jedini mozda spas za SAA su sami kurdi i pocetak njihove ofanzive da se rastereti front jer ovo ako je istina na jugu Homsa da su izgubili ovoliku teritoriju za kratko vrijeme je za nepovjerovati.
insomnia78

#68708 Re: Sirija

Post by insomnia78 »

Ironmen wrote:
Pa jbt
I kaze prebegli ljudi
Pa dje ne's

Kako podvaljujes jbt a zasto ljudi bjeze sad od ISILA eto dosli oslobodioci od pederluka i rezima zasto onda bjeze od oslobodioca ISILA koji ce donijeti demokratiju i prosperitet.
Jao, podvaljujem
Agitujem za ISIL, jel to ho's da kazes?
Pa vidi slika jbt, jel po tebi ovo normalno?
cbrt

#68709 Re: Sirija

Post by cbrt »

Ironmen

#68710 Re: Sirija

Post by Ironmen »

insomnia78 wrote:
Ironmen wrote:
Pa jbt
I kaze prebegli ljudi
Pa dje ne's

Jao, podvaljujem
Agitujem za ISIL, jel to ho's da kazes?
Pa vidi slika jbt, jel po tebi ovo normalno?
Normalno da nije normalno sve u vezi Siriji mi izgleda nenormalno. Nego covjek pita da se zadesio u Siriji za vrijeme rata na koju bi stranu onda on hjteo ici i pitao je postojili i jedna strana koja se zalaze sa cjelokupnu Siriju a ti mu podvalis ove bolesne slike nekog Tigra.

Mogo si mu poslati video zivota iz Damaska ili Allepa 2010 i danasnje slike pa neka se odluci.
insomnia78

#68711 Re: Sirija

Post by insomnia78 »

A jbt covjek pita :lol:
Dramis ko da je ovaj stvarno tamo
Koji vam je ba kurac
Ne smijes se vise ni zajebavati
Fakat preozbiljno ovo svatate

PS: nit' ja poturam nekakve slike niti je ti nekakav tigar
Lik je jedan od dvojice najpoznatijih i najsposobnijih oficira u SAA
Ironmen

#68712 Re: Sirija

Post by Ironmen »

insomnia78 wrote:A jbt covjek pita :lol:
Koji vam je ba kurac

Nakon vec vise od 350 000 poginulih i nakon skoro 5 godina rata gdje je cijela zemlja unistena gdje imamo 12 miliona raseljenih i gdje smo u 21 vijeku dozivjeli novi oblik nacizma i fasizma a mozda jos gore ideologije od ove dvije gdje se ljudi zivi pale pogadjaju rpg-om zavezane za drvo gdje na odgovor da je covjek alewija dobija citav sanzer u svoje mrtvo tijelo gdje padaju bombe po pijacama itd tebi je do zajebancije ???

Jbg to meni nije normalno.

A sto se tice Tigra lik je totalno nesposoban za bilo sta jos nisam vidio ni jedan rov niti transeu a o necemu ozbiljnijem da nepricam.
insomnia78

#68713 Re: Sirija

Post by insomnia78 »

Pa vidi, mogu se ja sad samozapaliti (al necu naravno) ispred ambasade KSA il bilo koga drugog ali to nece promjeniti bas nista
Eto, neki dan su bili razgovori o Siriji na kojima nije ucestvovo niko iz Sirije :lol: mo's misliti kol'ko je onda bitno nase piskaranje po forumu
Slike nisu nikakvo ismijavanje mrtvih nego su jednostavno smijesne po svom sadrzaju
insomnia78

#68714 Re: Sirija

Post by insomnia78 »

Sto se tice "tigra" oni, uz onog brkatog Druza boljeg nemaju

Jbg, sjecam se da smo se svi zajedno sa pro Assad forumasima smijali onim njegovim karate potezima onomad
cbrt

#68715 Re: Sirija

Post by cbrt »

Ironmen wrote:
Koji vam je ba kurac

Nakon vec vise od 350 000 poginulih i nakon skoro 5 godina rata gdje je cijela zemlja unistena gdje imamo 12 miliona raseljenih i gdje smo u 21 vijeku dozivjeli novi oblik nacizma i fasizma a mozda jos gore ideologije od ove dvije gdje se ljudi zivi pale pogadjaju rpg-om zavezane za drvo gdje na odgovor da je covjek alewija dobija citav sanzer u svoje mrtvo tijelo gdje padaju bombe po pijacama itd tebi je do zajebancije ???

A sto se tice Tigra lik je totalno nesposoban za bilo sta jos nisam vidio ni jedan rov niti transeu a o necemu ozbiljnijem da nepricam.
Vi ste pro-asadovci em nepismeni, em bolesno lažete tj. izvrćete...lik je zarobljen, razoružan (bio je jedan od boljih asadističkih boraca), nije ni vezan a niti udaren ali je imao tu nesreću da naleti na pogrešnu jedinicu i jedan od pripadnika te jedinice ga je i streljao na taj odgovor da je alavit...znači, nije običan čovek, civil, izvučen iz gomile pa tek tako streljan što ja alevit...pre neki dan ISIS-ovci tenkom pregaziše zarobljenog režimskog vojnika. Nakon toga su ovi to uradili isto zarobljenom ISIS-ovcu pa ne vidim osude. Inače su sa tim počeli pripadnici SAA koji su još mesecima ranije izgazili zarobljene pripadnike ISIS-a kod Palmire (ili negde u pustinji)...mislim da se ovde i likovalo na to (neko je ovde pstovao kako ih "gaze")...
Akibh

#68716 Re: Sirija

Post by Akibh »

Ironmen wrote:
exliberal-ex wrote:Meni stvarno nije jasno zbog cega moderacija tolerise savoxxxa i ekipu
U cijelom normalnom svijetu komentari kao sto su njihovi bi bili uklonjeni a komentatori bi bili pozvani na razvovor u policiju...u normalonom svijetu...

Zato sto ne zivis u normalnoj drzavi.
I meni je bilo cudno ranije, vise nije.
Ovdje se otvoreno propagira fastisticki rezim Damaska, najveci zlocinac danasnjice, SAA koja je odgovorna za smrt 90% civila u Siriji, ubijanje civila po pijacama, barel bombe po gradovima, ravnanje gradova avijacijom, artiljerijom, populariziraju se agresori iz Libana, Irana, Iraka, velicaju rusi koji na kontu vec imaju nekoliko stotina ubijenih civila,...
Nazalost, mislim da SIPA/MUP nikad nije intervenisao niti ce
Ironmen

#68717 Re: Sirija

Post by Ironmen »

cbrt wrote:
Ironmen wrote:
Koji vam je ba kurac

Vi ste pro-asadovci em nepismeni, em bolesno lažete tj. izvrćete...lik je zarobljen, razoružan (bio je jedan od boljih asadističkih boraca), nije ni vezan a niti udaren ali je imao tu nesreću da naleti na pogrešnu jedinicu i jedan od pripadnika te jedinice ga je i streljao na taj odgovor da je alavit...znači, nije običan čovek, civil, izvučen iz gomile pa tek tako streljan što ja alevit...pre neki dan ISIS-ovci tenkom pregaziše zarobljenog režimskog vojnika. Nakon toga su ovi to uradili isto zarobljenom ISIS-ovcu pa ne vidim osude. Inače su sa tim počeli pripadnici SAA koji su još mesecima ranije izgazili zarobljene pripadnike ISIS-a kod Palmire (ili negde u pustinji)...mislim da se ovde i likovalo na to (neko je ovde pstovao kako ih "gaze")...

Ako cemo vec kod gramatike i pismenosti rijec "em" se koristi u brdskim mjestima balkana gdje ljudi nisu imali toliko doticaja sa gramatikom, tako da prvi ti nebi trebao nikog osudjivati o gramatici jer si i sam nepismen gramaticki ali to je poznato o tebi kada te neko potuce argumentima onda krene tvoje "kocijasko vrijedjanje".

Ako si upratio ovde ja nisam dugo na forumu ali sam u vise navrata osudjivao okrutnost SAA prema zarboljenim ISILVOCIMA jer sa time postupcima nisu nista gori od ISILA i "FSA" sve je to u pet deka i mozda sam jedini ovde koji zagovara primirje na svim stranama i daljnja stradanja dok prvi ti dostizes svemirske extaze na slike mrtvih vojnika to je bolesno drug za psihijatrije.

Sto se tice onog snimka suni ili alewija pocinile su je takozvane "FSA" jedinice i to je ratni zlocin isto kao i gazenje tenka SAA vojnika i obratno.

Za ovo boldirano niko od njih nije odgovarao niti je uhapsen od strane "FSA" za smrt zarobljenog vojnika i nije jedan lik nego je njih 10 posle toga ispalilo po sanzer u mrtvog zarobljenog vojnika i tekbiralo u jedan glas to nije ni po kodesku ratovanja ni ko Kuranu jer zna se kako treba postupati sa zarobljenim vojnicima tako da je to sve isto.
cbrt

#68718 Re: Sirija

Post by cbrt »

dok prvi ti dostizes svemirske extaze na slike mrtvih vojnika to je bolesno drug za psihijatrije
Ljudi skučene svesti vide samo ono što žele da vide...
Ironmen

#68719 Re: Sirija

Post by Ironmen »

cbrt wrote:
dok prvi ti dostizes svemirske extaze na slike mrtvih vojnika to je bolesno drug za psihijatrije
Ljudi skučene svesti vide samo ono što žele da vide...

Mozda tvoj prvi post sa kojim bi se slozio :)

Opet kada nemas nista pametno da kazes kada si ispao isto tako nepismeni kao i mi ostali na forumu krece tvoje vrijedjanje to samo dokazuje koliko si plitak ali nema veze sreca pa nisi iz moje zemlje nego iz susjedne pa mi je nekako lakse bgm da znam da si moj sugradjanin duboko bi se zabrinuo :)
sarajevoxxxx

#68720 Re: Sirija

Post by sarajevoxxxx »

Ironmen wrote:
sarajevoxxxx wrote:Isil se drugom auto-bombom probio u sami centar grada Mehina koji se nalazi u blizini el- Karjetejna koji je također u rukama Isila. U Mehinu se nalazi oko 30 000 stanovnika i izbjeglica iz El- Karjetejna.Trenutno se vode ulične borbe u samom gradu. Aktivisti Isila su objavili da je grad pao pod kontrolu Isila.Kolone stanovnika bježe i napuštaju grad.

Zasto ljudi bjeze i napustaju grad ?? :? :shock:
Bježe od budućeg bombardovanja u grad el Karjetejna kojeg isil drži
Co0l

#68721 Re: Sirija

Post by Co0l »

Ironmen wrote:
Pa jbt
I kaze prebegli ljudi
Pa dje ne's

Zato sto su ISIL-ovci teroristi i ljudi se boje za svoj zivot.Isto bi se desilo sa stanovnistvom da je obrnuta situacija.Sta ti nije jasno?
insomnia78

#68722 Re: Sirija

Post by insomnia78 »

Nesposobna SAA i dalje gubi teritoriju :-)
Challenger__

#68723 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

sarajevoxxxx wrote:Bježe od budućeg bombardovanja u grad el Karjetejna kojeg isil drži
Ma nemoj.

Bježe od tvojih "boraca", od koljačko-fašističke stoke iz ISIL-a.
Challenger__

#68724 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

insomnia78 wrote:Nesposobna SAA i dalje gubi teritoriju :-)
Naprotiv!
U izvještaju se također ističe kako je u napadima eliminirano ukupno 28 "najodvratnijih" terorističkih lidera. Nadalje, uz pomoć ruskih zračnih napada sirijska vojska je uspjela vratiti kontrolu nad ukupno 50 gradova i naselja u provincijama Aleppo, Latakija, Idlib, Homs i Damask. Navodi se kako je riječ o ukupnom teritoriju od 350 kvadratnih kilometara koji je oslobođen u ovih mjesec dana.
Ovim dobicima treba oduzeti teritoriju koju su izgubili sinoć (Mahin), ali kada se pogleda situacija prije mjesec dana i danas, SAA je u neporedivo boljoj situaciji. Istina, vidjećemo da li će naći odgovor na ovakve upade ISIL-a sa kojima očigledno ne komanduje fake-khalifa Bagdadi nego vrhovi tzv. "anti-ISIL koalicije".

UKRATKO: zaustavljen je negativan trend, preokrenut je, SAA je oslobodila 350 kvadratnih kilometara ali je sinoć, na žalost izgubila Mehin.
nixon69

#68725 Re: Sirija

Post by nixon69 »

Challenger__ wrote:
sarajevoxxxx wrote:Bježe od budućeg bombardovanja u grad el Karjetejna kojeg isil drži
Ma nemoj.

Bježe od tvojih "boraca", od koljačko-fašističke stoke iz ISIL-a.
Ma tamo su svi isti.
Sve zivotinje,samo im daj priliku da zvijerstvo izadje na povrsinu.
Niti postovanja,niti respekta prema bilo kome,ili bilo cemu.

http://www.liveleak.com/view?i=df5_1446330676
Locked