Ne samo da ne znas citati engleske postove, nego ne znas ni svoje.husein_kapetan wrote:Hoćeš da malo izdvojim tvoje reakcije na moje pisanje unazad a koje se ne tiču ovog... pa da malo porazgovaramo o tvom respektu i poštovanju.. Ili ti nađi moje gdje, na temelju bilo kakve ideologije ili primjese širim smutnju i uvredu.. ili laži...Ja Sam Odavle wrote:Respekt i postovanje si izgubio one sekunde kada si slagao o sadrzaju clanka u linku kojeg si sam postavio, iz razloga poznatih samo tebi (cekaj, i svima ostalima koji su upratili grupu pro-ass-sadistickih navijaca na ovoj temi).husein_kapetan wrote: Nisam dobar sa engleskim ali italijanski govorim i pišem perfektno evo link mog izvora na ovom sam se bazirao.Objektivno ne znam šta ih je natjeralo da plasiraju ovakve gnusne laži i kaljaju obraz ovim" freedom fightersima"....
http://www.tempi.it/siria-ribelli-fanno ... lf7zBAxJD0
Nije da zaslužujes objašnjenja od mene ovo je čisto kronike radi...
I pitaj već jednom nekog starijeg smisao i značenje riječi respekt iliti poštovanje (sagovornika) ovako gledajući ...
Ali neke to to ne brine previse. Svaki iz ove grupe (prepoznace se kao mladi ruski dobrovoljci) su uhvaceni u lazi mnogo puta, i gotovo svi su oguglali na cinjenicu da ih forumasi ovdje smatraju notornim lazovima.
Dva smo svijeta različita i to meni apsolutno nije problem...
Ja sam korektno naveo link svog navoda i smatram ga uvjerljivim jer su već nekoliko puta pisali o ovom iz svoje glave i iz svojih izvora a ne copy-paste tenhikom globalnog mainstream-a.
HRW (po meni) nije neovisan niti izvor od kog treba učiti nauk - ergo- mislim da je indikativno što danas i na ovaj način pišu o ovom.. u skoro tri godine ne sjećam se da su na ovaj način pisali niti objavljivali.. A nije da nisu imali materijala (svi oni zločini i istrebljenja cijelih sela ) Već samo jednostrano i na njima svojstven način.... Jedan uzrok i jedan krivac po mjeri svih... A sada ovo... zato sam i prenio utalijanski upis po temi i ne brinem se mnogo što me ti upozoravaš na vjerodostojnost.Mislim da nije daleko od istine Sačekaćemo još malo da vidimo šta je prava istina o ovom gnusnom zločinu i ako Bog bude dao zdravlja možda razmjeniti ponovo mišljenja.
Moje nikada nije niti će biti obojeno ideologijom niti pristrasnošću (za razliku od tebe) i zato se valjda i ne razumijemo....
KAO IZVOR INFORMACIJA ZA SVOJ POST NAVEO SI IZVJESTAJ HUMAN RIGHT WATCH. U izvjestaju HRW koji si, kao, prepiricao,ne pominju se zrtve hemijskog napada, narocito ne onako kako si ga ti opisao. Nisi nikakav italijanski upis prenio, nego si se kasnije vadio da si to procitao u nekakvom italijanskom clanku. Procitaj jos jednom mozda ti se upali lampica.
Ova taktika apsolutno je u skladu sa i vec vise puta je vidjena kod MRD, kada citiraju ADVANCE, a za izvor lazno navode UN, HRW ili Amnesty.