Sirija
-
RepublikanskaGarda
#43276 Re: Sirija
Vjerojajtno su otisli pomoc u preseljavanju oficirskih obitelji na more, jbga treba dosta kamiona i ruku da prebaci sve stvari
- DuckZz
#43277 Re: Sirija
Meni govoriš ?Kikibombona wrote:Jarane, bolje da si ovo izostavio.....
Ovo je definitivno najveca glupost od prve stranice pa sve do sada!
Jesam li ovo ja napisao svoje mišljenje ?
Da li se Sirijska vojska, Hezbolah i kompanija povukla iz Majde ?
Bolje onda baljezgaj kako su vladine snage glupe i naivne, drugi razlog nemam jer nije bilo sukoba, osim ako želiš da me uvjeriš da su pobunjenici povratili sve lokacije u roku od 5 sati borbe protiv elitnih jedinica 3 vojske.
Ko je ovde lud
Last edited by DuckZz on 06/05/2015 14:14, edited 5 times in total.
-
cbrt
#43278 Re: Sirija
To...padom tog brda situacija im je očito bila neodrživa...odatle su im najverovatnije i uništili te tenkove...e sad, čisto sumnjam da su povratili to brdo jer bi to objavili mnogo bombastičnije itd. najverovatnije je da to selo ne kontroliše više niko a da je vest eto samo još jedna od propagandnih preterivanja...sumirprimus wrote:cbrt wrote:http://wikimapia.org/#lang=en&lat=35.83 ... 2&z=15&m=bfosna2014 wrote:*#Syria | #Hezbollah/#SAA liberate the village and hill on 'Masebeen and alHarsh' in #Idlib
To selo ti je ono kraj kojega su juče (prekjuče) pogođena 3 tenka (jedan zasigurno i uništen) i odakle sam i ja postavljao snimke...odmah pored Arihe...nikad nije palo u rebelske ruke jednostavno se vojska povukla a ovi ga nisu zauzeli predviđejući kontranapad...brdo je Buthaina i juče su ga držali rebeli i mislim kako se ništa nije promenilo...
]
jel to ovo selo...izgleda ko bjezanija...
-
sumirprimus
#43279 Re: Sirija
ove vijesti s tvita su bog...ja ne znam kako im se da te proljeve kupit vise,rijetko kad ubodu,bolje da ne igraju kladionicu nikad...
nema snimka nije se ni desilo...
-
cbrt
#43280 Re: Sirija
Ma sigurno nije veća od one kada nam je jedan forumaš ozbiljno tvrdio kako će Jobar pasti za 3 meseca (pre 6 meseci), kako vojska polagano napreduje da minimizira gubitke da bi nakon par meseci izjavio "nemam pojma šta se dešava u Jobaru" (a pre toga nam prenosio kao fudbalsku utakmicu da prenosi, sa sve pogledom na celi teren)...Kikibombona wrote:Jarane, bolje da si ovo izostavio.....DuckZz wrote: A pripadnicima Hezbolaha i NDF-a su zaprijetili da će aktivirat 5 000 vojnika koji se nalaze u centru Damaska.
- DuckZz
#43281 Re: Sirija
I nemoj se meni smijati molim te, dobijam svaki dan odliv mozga kad naletim na ludosti koje dolaze od vodećih medija u Siriji ... ali nemam namjeru da to ovde objavljujem, ako neko misli da pišem propagandu, neka to bude barem o stanju na terenu a ne politickim stvarima koje me sekunde ne interesujuKikibombona wrote:[.
-
cbrt
#43282 Re: Sirija
Ubodu oni dosta...i jedni i drugi samo ih treba pomno pratiti...sve zavisi dosta od izvora...najčešće preteruju i preuveličavaju i jedni i drugi a često i prećutkuju...eto ti Kalemuna 5 Hezbolahovih komandanata pogibe za 2 dana borbi i ispade da ih Nusra razvaljuje...kad pogledaš one druge isto to samo obrnuto...videćemo na kraju šta će biti i ko će na kraju pobeditisumirprimus wrote:ove vijesti s tvita su bog...ja ne znam kako im se da te proljeve kupit vise,rijetko kad ubodu,bolje da ne igraju kladionicu nikad...
-
sumirprimus
#43283 Re: Sirija
zajebavas.?reci, da, zajebavamcbrt wrote:Ubodu oni dosta...i jedni i drugi samo ih treba pomno pratiti...sve zavisi dosta od izvora...najčešće preteruju i preuveličavaju i jedni i drugi a često i prećutkuju...eto ti Kalemuna 5 Hezbolahovih komandanata pogibe za 2 dana borbi i ispade da ih Nusra razvaljuje...kad pogledaš one druge isto to samo obrnuto...videćemo na kraju šta će biti i ko će na kraju pobeditisumirprimus wrote:ove vijesti s tvita su bog...ja ne znam kako im se da te proljeve kupit vise,rijetko kad ubodu,bolje da ne igraju kladionicu nikad...
-
cbrt
#43284 Re: Sirija
Asad danas držao iznenadni govor (nisam pratio ali sam pratio preko izjava pro-rebelskih tviteraša)...uglavnom, utisak je moj lični da je Asad u jako teškom stanju pre svega moralno jer je narod ubeđivao kako je pobeda blizu (prošle godine) a sad zaređaše ne samo poraze nego i izginuća...sad treba podići posrnuli moral. Pominje bolnicu u Jisr Al Shugouru i kako će učiniti sve da izvuče zarobljene vojnike (opet logika, što ih nisi izvukao do sad ako si mogao a ako ćeš ih tek izvući zašto nisi sačekao sa govorom nakon izvlačenja, meni to deluje kao opelo, kao eto učinili smo sve ali nismno uspeli premda su teške borbe tu negde relativno blizu ali ja mislim da neće uspeti)...pričao kao u ratu ima i napredovanja i povlačenja, kako je situacija bolja nego pre 2 godine 8prošlu godinu kada je čak objavio i pobedu ne pominje) itd.
- ioannes
#43285 Re: Sirija
kakva je tvoja motivcija u vezi pracenja ovog rata'?DuckZz wrote:
I nemoj se meni smijati molim te, dobijam svaki dan odliv mozga kad naletim na ludosti koje dolaze od vodećih medija u Siriji ... ali nemam namjeru da to ovde objavljujem, ako neko misli da pišem propagandu, neka to bude barem o stanju na terenu a ne politickim stvarima koje me sekunde ne interesuju
politicka strana sukoba te ne interesira samo stanje na terenu
-
cbrt
#43286 Re: Sirija
Ima tviteraša sa integritetom. Ja navijam za rebele ali recimo kad pro-režimski novinar Husein Mortada objavi nešto to je objavljeno (100% istina)...ima takvih još...Hadi Abdalah od rebelskih i njemu slični. Onaj Libanac je u poslednje vreme sasvim korektan ali hoće i on da objavi laž (često je dezinformisan)...problem je što im aktivisti sa terena dostavljaju vesti koje mogu (ali i ne moraju) biti istina pa ovi u brzini objave (navuku ih)...govorim o normalnim tviterašima koje većinom svi znamo...ima i propagandnih glasila koja samo štancaju poluistine ili laži...sumirprimus wrote:zajebavas.?reci, da, zajebavamcbrt wrote:Ubodu oni dosta...i jedni i drugi samo ih treba pomno pratiti...sve zavisi dosta od izvora...najčešće preteruju i preuveličavaju i jedni i drugi a često i prećutkuju...eto ti Kalemuna 5 Hezbolahovih komandanata pogibe za 2 dana borbi i ispade da ih Nusra razvaljuje...kad pogledaš one druge isto to samo obrnuto...videćemo na kraju šta će biti i ko će na kraju pobeditisumirprimus wrote:ove vijesti s tvita su bog...ja ne znam kako im se da te proljeve kupit vise,rijetko kad ubodu,bolje da ne igraju kladionicu nikad...
- DuckZz
#43287 Re: Sirija
Kakva motivacija.ioannes wrote:kakva je tvoja motivcija u vezi pracenja ovog rata'?DuckZz wrote:
I nemoj se meni smijati molim te, dobijam svaki dan odliv mozga kad naletim na ludosti koje dolaze od vodećih medija u Siriji ... ali nemam namjeru da to ovde objavljujem, ako neko misli da pišem propagandu, neka to bude barem o stanju na terenu a ne politickim stvarima koje me sekunde ne interesuju
politicka strana sukoba te ne interesira samo stanje na terenu
Ako netko potroši 5 sati dnevno na glupostima tipa igrice i kojekakve baljezgarije onda mogu i ja slobodno da preletim dešavanja u sat vremena. Prije sam želio biti reporter na terenu, to je sad malo teže zbog izbora drugog smjera studiranja, ali ovo je jedan od razloga zbog cega uopšte pratim "dešavanja". Pratim reportere i pobunjenike, to je to
Nema ovde mnogo pametovanja, za razliku od politicke strane , za koju stvarno ne znam kakav lik moraš biti pa da te to uopšte zanima.
-
sumirprimus
#43288 Re: Sirija
brale rat je..svi su u sluzbi propagande ovih ili onih...
samo slika il video snimak-..
il brojke koje izbacuju o poginulim ranjenim,zarobljenim-pitanje samo ko broji na kontra strani ,stalno...
u bobu oni to 156 poginulih,289 ranjenih 28 zarobljenih... puni pikapovi 200 mrtvih na slici vidis 13 glavom i brojem...
ko i brigade, brigada clanova 33...
propaganda velim...umori se.
il brojke koje izbacuju o poginulim ranjenim,zarobljenim-pitanje samo ko broji na kontra strani ,stalno...
- ioannes
#43289 Re: Sirija
politicka strana izravno utjece na rat i sukobe...tako da se jedno veze za drugo
-
sumirprimus
#43290 Re: Sirija
ma bizi.ioannes wrote:politicka strana izravno utjece na rat i sukobe...tako da se jedno veze za drugo
- Kikibombona
#43291 Re: Sirija
Ne mogu se odgovori za sve pronaci na tviteru, forumima, internetu!DuckZz wrote:Meni govoriš ?Kikibombona wrote:Jarane, bolje da si ovo izostavio.....
Bolje onda baljezgaj kako su vladine snage glupe i naivne, drugi razlog nemam jer nije bilo sukoba, osim ako želiš da me uvjeriš da su pobunjenici povratili sve lokacije u roku od 5 sati borbe protiv elitnih jedinica 3 vojske.
Ko je ovde lud
Ko ce znati zasto su se povukli..... U ratu se neke stvari nikada ne saznaju.... Koliko je samo kod nas ostalo misterija, a o tamo nekoj Siriji o kojoj imamo sasvim nepouzdane informacije da ne govorim....
Dovoljno je malo ukljuciti mozak da bi se shvatilo da je izjava o '5 000 boraca' cista glupost! Da li se radi o jeftinoj propagandi ili je neko izjavu izmislio, to mozemo samo nagadjati. SAA ih gadja svim i svacim a oni eto iz milosrdja nece da aktiviraju 5 000 boraca u Damasku i da nanesu ogromnu stetu za SAA. I sada Asad povlaci snage iz Majde, jer vjeruje da pobunjenici nece aktivirati snage u centru grada ako to uraditi. Kolosalna glupost!
-
cbrt
#43292 Re: Sirija
Kažem ti uz pomnije praćenje više izvora (pa makar i sa iste strane) uz elementarnu logiku i sposobnost čitanja nagoveštaja i između redova mnoge stvari o situaciji na terenu bile bi ti jasnije...slažem se za brojeve poginulih, ranjenih i zarobljenih ali to uglavnom niko više ne uzima zdravo za gotovo...sumirprimus wrote:brale rat je..svi su u sluzbi propagande ovih ili onih...
il brojke koje izbacuju o poginulim ranjenim,zarobljenim-pitanje samo ko broji na kontra strani ,stalno...u bobu oni to 156 poginulih,289 ranjenih 28 zarobljenih... puni pikapovi 200 mrtvih na slici vidis 13 glavom i brojem...
-
sumirprimus
#43293 Re: Sirija
kako ne uzima,pa vecina se ovde ufati al ko cinjenice,al su ih deratizirali,potamanili,pobili,au stotine,..
tkao isto i tvitova,koji su cesto ibli viser negoli smijesni..
tkao isto i tvitova,koji su cesto ibli viser negoli smijesni..
- Opetja033
#43294 Re: Sirija
Pade li Jobar? Uzese li Halep? Je li rat gotov? Jesu li pobunjencii gotovi? Sve si ovo ti pricao i najavljivao i imas obraza nekome pricati o "kolosalnim glupostima".Kikibombona wrote:Ne mogu se odgovori za sve pronaci na tviteru, forumima, internetu!DuckZz wrote:Meni govoriš ?Kikibombona wrote:Jarane, bolje da si ovo izostavio.....
Ko je ovde lud
Ko ce znati zasto su se povukli..... U ratu se neke stvari nikada ne saznaju.... Koliko je samo kod nas ostalo misterija, a o tamo nekoj Siriji o kojoj imamo sasvim nepouzdane informacije da ne govorim....
Dovoljno je malo ukljuciti mozak da bi se shvatilo da je izjava o '5 000 boraca' cista glupost! Da li se radi o jeftinoj propagandi ili je neko izjavu izmislio, to mozemo samo nagadjati. SAA ih gadja svim i svacim a oni eto iz milosrdja nece da aktiviraju 5 000 boraca u Damasku i da nanesu ogromnu stetu za SAA. I sada Asad povlaci snage iz Majde, jer vjeruje da pobunjenici nece aktivirati snage u centru grada ako to uraditi. Kolosalna glupost!
- Klavikula
#43295 Re: Sirija
ti bi suvereno drzo prvo mjesto po broju napisanihsumirprimus wrote: ih kad bi se na ovoj temi brojale gluposti..
-
sumirprimus
#43296 Re: Sirija
ma dobro kiki je simpatican u toj svojoj neshvacenosti... 
-
sumirprimus
#43297 Re: Sirija
hehe dobro si,kad si se ti provaljjivo ima godina i godina...Klavikula wrote:ti bi suvereno drzo prvo mjesto po broju napisanihsumirprimus wrote: ih kad bi se na ovoj temi brojale gluposti..
sad si malo napredovo,nacito se na msmu
inaca,ne bih se ja vama forumskim generalim mesao u posao,samo vako ta trane malo zajebancije... nije na odmet..
- Klavikula
#43298 Re: Sirija
sumirprimus wrote:hehe dobro si,kad si se ti provaljjivo ima godina i godina...Klavikula wrote:ti bi suvereno drzo prvo mjesto po broju napisanihsumirprimus wrote: ih kad bi se na ovoj temi brojale gluposti..
sad si malo napredovo,nacito se na msmu![]()
inaca,ne bih se ja vama forumskim generalim mesao u posao,samo vako ta trane malo zajebancije... nije na odmet..
-
sumirprimus
#43299 Re: Sirija
tebi ne treba bit smijesno,nego knjigu u sake i uci...Klavikula wrote:
- DuckZz
#43300 Re: Sirija
Jako jako jako nepotvrđeno
Štakori iz ISIL-a upali u Kweirs vojni aeodrom na istoku Alepa.
Štakori iz ISIL-a upali u Kweirs vojni aeodrom na istoku Alepa.