http://www.thesyriannetwork.net/

Sramota sta ti koristis u propagandne svrhe..sarajevoxxxx wrote:Šerif je jedan od mnogobrojnih Sirijaca koji su izbjegli iz sirijske provincije Dera.Sada Ima 14 godina a ranjen je maju 2014. kada je na njegovu kuću pala barel-bomba.Tom prilikom poginuo mu je dedo i nana, majka mu je ostala bez noge, a njegova dva brata i sestra su također tom prilikom ranjeni.Nakon ranjavanja Šerif je prebačen u bolnicu koja se nalazi u jordanskom gradu Remsi, gdje je proveo četiri mjeseca, i imao sedam operacija.Nakon što je ušao u program organizacije Ljekari bez granica premješten je u Amman gdje je imao dvije neurološke operacije.Geleri su Šerifa pogodili u glavu, i potrebne su još dodatne operacije na glavi, ruci, i na nogama.
http://www.thesyriannetwork.net/

Jel samo serdzade proizvode ili ?sarajevoxxxx wrote:Sirijke u izbjegličkim centrima na jugu Turske prolaze kurseve šivenja a nakon toga uz saradnju turskih humanitarnih organizacija otvaraju pogone i proizvode Serdžade.
http://hara.fm/content/%D8%B3%D9%88%D8% ... 9%8A%D8%A7
Aj nesto pozitivnosarajevoxxxx wrote:Sirijke u izbjegličkim centrima na jugu Turske prolaze kurseve šivenja a nakon toga uz saradnju turskih humanitarnih organizacija otvaraju pogone i proizvode Serdžade.
http://hara.fm/content/%D8%B3%D9%88%D8% ... 9%8A%D8%A7
Medjunarodna koalicija zlocinci gadjaju civile i napadaju branioce ljudskih prava ISIS... kakvi zlocinci i sljamsarajevoxxxx wrote:Izvještaj organizacija za nadgledanje ljudskih prava u Siriji:Do sada 103 civila poginula u bombardovanjima međunarodne koalicije
Meksička sapunica....Fantassin wrote:Oko cega se ljudi ubijaju..
Jadna im majka, ne bih im bio u koži.sarajevoxxxx wrote:-
- Organizacija islamska država uhvatila 20 zatvorenika koji su nedavno pobjegli iz zatvora u gradu Al Bab u halebu.
Nadam se da će onih preostalih 80-tak uspjeti da im izmakne i dočea se slobode.Novak20 wrote:Jadna im majka, ne bih im bio u koži.sarajevoxxxx wrote:-
- Organizacija islamska država uhvatila 20 zatvorenika koji su nedavno pobjegli iz zatvora u gradu Al Bab u halebu.
Jarane, smiri dozivljaj... Malo je reci da su ti glupi komentari.Fantassin wrote:Medjunarodna koalicija zlocinci gadjaju civile i napadaju branioce ljudskih prava ISIS... kakvi zlocinci i sljamsarajevoxxxx wrote:Izvještaj organizacija za nadgledanje ljudskih prava u Siriji:Do sada 103 civila poginula u bombardovanjima međunarodne koalicije![]()
gadjaju navodecim bombama civile namjerno ... oce da ubijaju sunite
Ja sam sa ga sad prijavio i moderaciji nakon onog posta o sirijkama koje prave serdžade.Akibh wrote:Jarane, smiri dozivljaj... Malo je reci da su ti glupi komentari.Fantassin wrote:Medjunarodna koalicija zlocinci gadjaju civile i napadaju branioce ljudskih prava ISIS... kakvi zlocinci i sljamsarajevoxxxx wrote:Izvještaj organizacija za nadgledanje ljudskih prava u Siriji:Do sada 103 civila poginula u bombardovanjima međunarodne koalicije![]()
gadjaju navodecim bombama civile namjerno ... oce da ubijaju sunite
tužibabo!moke_31 wrote:
Ja sam sa ga sad prijavio i moderaciji nakon onog posta o sirijkama koje prave serdžade.
Dođem na ovu temu da pročitam koju vijest i onda moram čitati njegove moronske komentare, kao da nije dovoljno što čitam užasne vijesti o desetinama poginulih svaki dan.
Ma jel ti citas uzasne vijesti.... kako dirljivo od tebe.Ja sam postavio pitanje jel samo sedzade proizvode ... i ti to prijaviomoke_31 wrote:
Ja sam sa ga sad prijavio i moderaciji nakon onog posta o sirijkama koje prave serdžade.
Dođem na ovu temu da pročitam koju vijest i onda moram čitati njegove moronske komentare, kao da nije dovoljno što čitam užasne vijesti o desetinama poginulih svaki dan.
Za svoje infantilne pokušaje satirizacije Saxxx-a i njegovih komentare imaš njegov inbox tako da mi ostali ne moramo čitati tvoje odvratne pokušaje humorisanja na vijestima o bombardovanjima, masakrima i sl.Fantassin wrote:Ma jel ti citas uzasne vijesti.... kako dirljivo od tebe.Ja sam postavio pitanje jel samo sedzade proizvode ... i ti to prijaviomoke_31 wrote:
Dođem na ovu temu da pročitam koju vijest i onda moram čitati njegove moronske komentare, kao da nije dovoljno što čitam užasne vijesti o desetinama poginulih svaki dan.![]()
Sto se tice humorostickog elementa prema sarajevoxxx postovima.. isti proizlaze iz cinjenice da navedeni vecinom plasira lazi,propagandu (i to lose kvalitete),relativizira zlocine,ocito je pristalica ISISove ideologije iako to nece da prizna.

Suplja, da ne idemo u off.Fantassin wrote:Ma jel ti citas uzasne vijesti.... kako dirljivo od tebe.Ja sam postavio pitanje jel samo sedzade proizvode ... i ti to prijaviomoke_31 wrote:
Dođem na ovu temu da pročitam koju vijest i onda moram čitati njegove moronske komentare, kao da nije dovoljno što čitam užasne vijesti o desetinama poginulih svaki dan.![]()
Sto se tice humorostickog elementa prema sarajevoxxx postovima.. isti proizlaze iz cinjenice da navedeni vecinom plasira lazi,propagandu (i to lose kvalitete),relativizira zlocine,ocito je pristalica ISISove ideologije iako to nece da prizna.
A ti si kao glasnogovornik svih ostalih jelmoke_31 wrote:Za svoje infantilne pokušaje satirizacije Saxxx-a i njegovih komentare imaš njegov inbox tako da mi ostali ne moramo čitati tvoje odvratne pokušaje humorisanja na vijestima o bombardovanjima, masakrima i sl.Fantassin wrote:Ma jel ti citas uzasne vijesti.... kako dirljivo od tebe.Ja sam postavio pitanje jel samo sedzade proizvode ... i ti to prijaviomoke_31 wrote:
Dakle, ti nam kao razotkrivaš Saxxx-ovu propagandu, ni manje ni više svojim "humorom"![]()
Mi svi ostali, retardirani i ništa ne kontamo, jel de?
Idi liječi se dok još nije kasno....
Evo ga ovde taj toranj za vodu (na donjoj slici je gornji žuti kvadrat i vidi se u pozadini)sarajevoxxxx wrote:Borci sirijske opozicije u selu Handarat u Halebu, iza njih zastava Hezbollaha:

Kakva je sudbina ovih ljudi? Šta se dešavalo u međuvremenu? Razmjenjeni, ubijeni, nestali?ISIS militants have kidnapped an estimated 300 people from a string of villages along the Khabur River. The residents here are mostly Assyrian, an indigenous Christian people, and the area has long been controlled by Kurdish militias. Villages have changed hands several times in recent weeks as Kurdish, Arab Muslim and Christian groups have joined forces against the Islamic State attacks.
Vratija se ŠimeChallenger__ wrote:...